Pitam se pitam ja...
-
mamica papucarka
pa Zauzeto bonadawn_upon_dawn wrote:mene je "Zauzeto" podsjecalo na stalnu, nepromjenjivu galerijsku postavku:D
![]()
![]()
![]()
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
sure ismamica papucarka wrote:pa Zauzeto bonadawn_upon_dawn wrote:mene je "Zauzeto" podsjecalo na stalnu, nepromjenjivu galerijsku postavku:D
![]()
![]()
![]()
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
sta si se ti upalio i to bas zbog mojih komentara, da nisi umjetnik licno?
- Bea_Trix
jesi ako nista, slucajni prolaznik, ljubi dawn postmodernistu 
jah, mater im dojcersku
a vidim imas i whole new definition of eccentricity 
ozbiiljno, po kojim je kriterijima ona nakarada produkt postmoderne?
i na koji se on to nacin obraca nasim mrskim i beznacajnim bivsim okupatorima? kao, srazmjernom beznacajnoscu?
oh, man 
okaci ga brate na svoja kucna vrata, i u centar svoga grada, pa budi ekscentrican vo vijeke vijekova
jah, mater im dojcersku
ozbiiljno, po kojim je kriterijima ona nakarada produkt postmoderne?
i na koji se on to nacin obraca nasim mrskim i beznacajnim bivsim okupatorima? kao, srazmjernom beznacajnoscu?
okaci ga brate na svoja kucna vrata, i u centar svoga grada, pa budi ekscentrican vo vijeke vijekova
- Bea_Trix
stoji tamo evo godinama, fino smo ga analizirali, percipirali. eto, vrijeme je da mu kazemo: vozdricaaa (dosad je osijedio ja mislim), jer nas je u medjuvremenu poceo i tangirati...repeater wrote:dawn:
ja samo predlazem da analiziras sliku u sklopu kulturne sredine.
slika nije 'produkt postmoderne' vec tvoje percepcije.
i lagano, molim te.
- Edin H.
Neka gadawn_upon_dawn wrote:stoji tamo evo godinama, fino smo ga analizirali, percipirali. eto, vrijeme je da mu kazemo: vozdricaaa (dosad je osijedio ja mislim), jer nas je u medjuvremenu poceo i tangirati...repeater wrote:dawn:
ja samo predlazem da analiziras sliku u sklopu kulturne sredine.
slika nije 'produkt postmoderne' vec tvoje percepcije.
i lagano, molim te.
Bolje on nego Shako ili Selma
-
Saraswati
For the sake of further discussion
:D
http://www.ucityphila.org/news/release/191Dimitrijevic has created Causal Passer-by installations in cities around the world, begining in his native Yugoslavia in 1968. These monumental portraits index the continual changes to our understanding of the public sphere, mirroring the personality cults often associated with celebrities and political leaders, as well as the increasingly mass media saturated urban enviroment.
- Neelix
na cemu li je onSaraswati wrote:For the sake of further discussion:D
http://www.ucityphila.org/news/release/191Dimitrijevic has created Causal Passer-by installations in cities around the world, begining in his native Yugoslavia in 1968. These monumental portraits index the continual changes to our understanding of the public sphere, mirroring the personality cults often associated with celebrities and political leaders, as well as the increasingly mass media saturated urban enviroment.