prevela me mala žednog preko vode

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
eugen-magic

Post by eugen-magic »

u jebote, nemoj me plašit. veliš opasna..
al' ovo za hypo-kredite ti fala što si mi reko. morat ću pitat da uzmem i da kupim donice
Homer_Simpson

Post by Homer_Simpson »

Eugen,evo savjet:

Nemoj pisati o ljubavnim morama i dozivljajima po forumima i trazit savjete iz dva razloga :
1) neces dobit (korisne) savjete
2) skontat ce te neko iz real life,pa ces ispast jos veci levat

nego napravi sebi caj od nane ili sta god pijes i fino prokontaj malo sam sa sobom i izvuci zakljucke kako ces dalje...ili prosetaj po netu za neke mentore ;-) ...

sretno i cuvaj se...
stachu

Post by stachu »

Normala, pusti ti forume i forumcice, izadji malo u grad. Zagreb je veliki, malo ocisti glavu, i u napad! ;)
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

scorpion7 wrote:Ma drug ona je tebe zajebala ;):D..elem nedaj se....ali dok si vec u Sarajevu bio ima sad ponuda u HYPO banci....mikrokrediti ovo ono....5% kamate :D:D:D...a doduse takvu sa dvoje djece mogao si naci i blize a ne vozat se do Sarajeva....al iskreno ako ces da mi je neko prico da te neko natego ovako ne bih mu vjerovao ;):D:D
P.S.
U najgorem slucaju obrati se Amazonki27....ta skida sihire i veze suhvu :D:D:D...a kasike je zamjenila kutljacama :D:D:D
jesi djubre hahhahaha :lol: :D
pinkzelena

#30 Re: molim za savjet...

Post by pinkzelena »

eugen-magic wrote:možda je glupo ali volio bih čuti vaše mišljenje o jednom mom iskustvu.

ljetos sam virtualno stupio u kontakt s jednom curom iz sarajeva. rekla mi je da ima 25g, da je plava i zgodna, da studira pravo. bila je tako slatka preko poruka. zavodnica prve klase. iako sam bio skeptičan da mi se javi tako kvalitetna cura, s vremenom me smotala i dopisivali smo se.

pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.

rekla je da ima rodbinu u zagrebu i da bi došla u zagreb da se upoznamo ali da joj fali 50eura. ja joj pošaljem lovu i sve se ljepo dogovorimo kad će doći i prvi put odgodi, pa drugi put, pa i treći put. tobože tvrdeći da se boji da ja nisam neki nedaj bože manijak.

tu smo zapali u jednu krizu, izgladili smo to i nastavili smo dopisivati se. ja sam rekao da ću ja doći u sarajevo i naravno došao sam. vozio sam cijelu noć i kad sam došao čekao sam je 2,5h da se spremi. popizdio sam. poslala mi je mamu svoju da joj pokažem ličku kartu da vidi jesam li to ja.

konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.

vratio sam se u zagreb i dopisivali smo se još 2-3 tjedna. kad je konačno trebala doći, sutradan, pošalje mi poruku da ima dvoje djece i da se bojala da mi to kaže. ja sam bio šokiran i nisam se odmah snašao šta da joj kažem. nisam joj odmah ništa odgovorio i ona se naljutila tobože tvrdeći da je ja ne volim jer ne želim njenu djecu.

prestala je više da mi odgovara na poruke. saznao sam kasnije da ima jedno djete a da li ima još dvoje, nemam pojma.

ne znam, muči me sad to. da li sam pogriješio što joj se nisam odmah javio. možda bi se složio i s tim što ima djecu ali to baš i nije tako jednostavno, to bi trebalo riješiti u četiri oka. mislim da mi je trebala iskreno reći svoju situaciju...

što vi mislite,...što bi vi napravili...

mislim, volio sam je, bila i je draga i još uvijek je. ali mislim da je krivo postupila. 2 mjeseca me je volzala i na kraju nestala da se više neće ni javiti.

pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...

Što dalje od te žene.. vidiš da to nisu čista posla..ne petljaj se..
ako već nisi zaglibio,zaljubio se!?
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

sta bi crni eugene? ja konto ti experta za zene, obljube i sl. cccccc! :D :D :D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Sto ti je Zagrepchanin...

Egzoticne mu zene s Kobiljoim glavom....

Mali djeck'o, bum se ti dobr'ol zajebunil'. Zena s Kobiljom Glavom' i dva djeca, to ne dobra zena za tebe. One znaju dobar seks, umijece slaloma i vele-slaloma, ali' to ne dobra zena pro tebe. Tebe pro tribil nes'o ucuperno, i nes'o sto mogel kontroliras i predvidjavno. No divlje ko konji vran'i i kobilje.

Ne bum se zajebavel po Seheru, merel' ti virsla svrsit ko' sudjukica, kod Zelje, u protivnom.
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

Nosferatu wrote:Sto ti je Zagrepchanin...

Egzoticne mu zene s Kobiljoim glavom....

Mali djeck'o, bum se ti dobr'ol zajebunil'. Zena s Kobiljom Glavom' i dva djeca, to ne dobra zena za tebe. One znaju dobar seks, umijece slaloma i vele-slaloma, ali' to ne dobra zena pro tebe. Tebe pro tribil nes'o ucuperno, i nes'o sto mogel kontroliras i predvidjavno. No divlje ko konji vran'i i kobilje.

Ne bum se zajebavel po Seheru, merel' ti virsla svrsit ko' sudjukica, kod Zelje, u protivnom.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

ko sto vec rece jedna forumasica, zamisli da si je ozenio pa onda trk opet do sarajeva po djecu :lol: :lol: :lol:

u pravu si ako se osjecas povrijedjeno jer niko ne voli da mu se laze i to na takav perfidan nacin... bljak, meni se zgadila ta zena/cura/majka iako je ne znam...nego, ti fino digni glavu, naprijed gledaj, i sto je najvaznije nju zaboravi. ako ti nije htjela za djecu reci, onda ta osoba ne cijene prvo sebe i svoju djecu - kako ce onda tebe kasnije cijeniti?

i usput, koliko je tebi godina, pa ti je bilo stani-pani, daj da je zenim??? neka, sve u svoj vakat...
djulba

Post by djulba »

Pa kako očekuješ da nađeš preko neta ženu......

Moj srednjoškolski prijatelj je našao preko mirca curu i oženio je nisu bili ni godinu zajedno razveli su se. ne kažem da je ona kriva nego da se ne možež dovoljno upoznat preko neta sa nekim, trebaš se dobro ishodat.. Tebi je preporuka da malo češće izlaziš i skupiš hrabrosti da pozoveš djevojku koja ti se svidi da izađete. Vidićeš nije tako teško!!!
ifbbpro

#36 Re: molim za savjet...

Post by ifbbpro »

eugen-magic wrote:

konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..

:D
zena21

Post by zena21 »

meni samo nije jasno da se poslije dopisivanja i vidjanja JEDNOM :shock: neko moze odluciti za udaju/zenidbu :?

meni je to van pameti :-?

ali kako te fino navukla... te tajila djecu :shock: te kupi stapice za MAMU :? :lol: :lol: :lol:

katastrofa :roll:
ifbbpro

Post by ifbbpro »

fakat sad ozbiljno:

mani se tih veza preko interneta, nema hajra od tog´ posla
Rambo-Amadeus

#39 Re: molim za savjet...

Post by Rambo-Amadeus »

eugen-magic wrote: pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

pa dobro jesi li ti lud covjece... :lol: :lol: :lol:
*mima*

#40 Re: molim za savjet...

Post by *mima* »

Rambo-Amadeus wrote:
eugen-magic wrote: pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

pa dobro jesi li ti lud covjece... :lol: :lol: :lol:
Ne da je lud, nego nije normalan. Da li je eugen-magic stvarno iz Zagreba? Uopste ne pise kao zagrepcanin. I nakojoj li je stranici upoznao ovu ublehu?
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

mimo, hoces li se udati za mene? :lol: :lol: :lol:

bicu dobar muz... :D
*mima*

Post by *mima* »

Rambo-Amadeus wrote:mimo, hoces li se udati za mene? :lol: :lol: :lol:

bicu dobar muz... :D
Jaooooooo......konacno neko da se zaljubi u mene.......woooooow.........Bit cu tvoja i u dobru i u zlu.........jesam ovo dobro napisala?
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

pa...vec sam duze vrijeme zaljubljen...ali stid me bilo priznat... :oops:

samo djecu mi ne vodi na oci... :lol: :lol: :lol: a ako imas stan i auto voljet cu te jos i vise... :oops: :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

ja imam i djecu i mamu :oops:

imal nade za mene :? :D
*mima*

Post by *mima* »

Rambo-Amadeus wrote:pa...vec sam duze vrijeme zaljubljen...ali stid me bilo priznat... :oops:

samo djecu mi ne vodi na oci... :lol: :lol: :lol: a ako imas stan i auto voljet cu te jos i vise... :oops: :lol: :lol:
Ja cu sve da namjestim kako tebi odgovara :D Samo to mene ozeni
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

zena21 wrote:ja imam i djecu i mamu :oops:

zavisi...kakva je mama... :oops: :oops: :oops:

:lol:
Brunello

#47 Re: molim za savjet...

Post by Brunello »

eugen-magic wrote:možda je glupo ali volio bih čuti vaše mišljenje o jednom mom iskustvu.

ljetos sam virtualno stupio u kontakt s jednom curom iz sarajeva. rekla mi je da ima 25g, da je plava i zgodna, da studira pravo. bila je tako slatka preko poruka. zavodnica prve klase. iako sam bio skeptičan da mi se javi tako kvalitetna cura, s vremenom me smotala i dopisivali smo se.

pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.

rekla je da ima rodbinu u zagrebu i da bi došla u zagreb da se upoznamo ali da joj fali 50eura. ja joj pošaljem lovu i sve se ljepo dogovorimo kad će doći i prvi put odgodi, pa drugi put, pa i treći put. tobože tvrdeći da se boji da ja nisam neki nedaj bože manijak.

tu smo zapali u jednu krizu, izgladili smo to i nastavili smo dopisivati se. ja sam rekao da ću ja doći u sarajevo i naravno došao sam. vozio sam cijelu noć i kad sam došao čekao sam je 2,5h da se spremi. popizdio sam. poslala mi je mamu svoju da joj pokažem ličku kartu da vidi jesam li to ja.

konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.

vratio sam se u zagreb i dopisivali smo se još 2-3 tjedna. kad je konačno trebala doći, sutradan, pošalje mi poruku da ima dvoje djece i da se bojala da mi to kaže. ja sam bio šokiran i nisam se odmah snašao šta da joj kažem. nisam joj odmah ništa odgovorio i ona se naljutila tobože tvrdeći da je ja ne volim jer ne želim njenu djecu.

prestala je više da mi odgovara na poruke. saznao sam kasnije da ima jedno djete a da li ima još dvoje, nemam pojma.

ne znam, muči me sad to. da li sam pogriješio što joj se nisam odmah javio. možda bi se složio i s tim što ima djecu ali to baš i nije tako jednostavno, to bi trebalo riješiti u četiri oka. mislim da mi je trebala iskreno reći svoju situaciju...

što vi mislite,...što bi vi napravili...

mislim, volio sam je, bila i je draga i još uvijek je. ali mislim da je krivo postupila. 2 mjeseca me je volzala i na kraju nestala da se više neće ni javiti.

pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
8)

Potresna prica ali cudu me da nisi cuo za onu:
Zena da valja ima bi Bog zenu!!!!!!
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

de jos cete me zaozbiljno uzet, pa ko ce vas se otarasit kasnije... :D

mlad sam ja jos za zenidbu, jako 28.-ma godina, dje ces me ranije... :D
zena21

Post by zena21 »

Rambo-Amadeus wrote:
zena21 wrote:ja imam i djecu i mamu :oops:

zavisi...kakva je mama... :oops: :oops: :oops:

:lol:
nije problematicna... samo joj treba kupovati Azru i punjene stapice :lol: :lol: :lol:
ja_cura_

#50 Re: molim za savjet...

Post by ja_cura_ »

[quote="Brunello"

Potresna prica ali cudu me da nisi cuo za onu:
Zena da valja ima bi Bog zenu!!!!!!
[/quote]

koja glupost :-)
Post Reply