Spisak gostovanja poznatih svjetskih licnosti u Sarajevu.
- karanana
Evo jos jedno razocarenje. Fuj. Bas kad sam htjeo spomenuti da su hip hop i rap zvijezde 50 cent i snoop dogg bili u begeshu i novom sadu, saznah da 50 gostuje u zagrebu 3. decembra. u ljubljani je 2. decembra. Ma fuj, ljudi nismo ni na mapi super-zvijezdama.
-
barumbarum
Svake godine dolaze stotine hiljada turista u Sarajevo i sumnjam da se i jedan jedini vrati "iz Teherana".
Cak stavise svi sa kojima sam ja pricao kazu kako su iznenadjeni otvorenoscu Grada
. Samo je budali tesko ista dokazati...
Ipak je istina, koliko ja znam, da se ne desava narocito puno na SA sceni, mada to nema veze sa "Teheranom".
Ipak je istina, koliko ja znam, da se ne desava narocito puno na SA sceni, mada to nema veze sa "Teheranom".
- karanana
Dokaz da se iz Sarajeva vecinom odlazi s dobitkom. Trebale bi ostale zvijezde vidjeti ovu listu da vide da je profitabilno vamo doci.TGSTK wrote:Newcasttle, Litex , Dinamo kyiev, Basel, Malaga, Partizan ,Danska, Francuska, Spanija, Norveska, Italija, Njemacka, Turska itd...
-
GORI UŠI VINETU
#33 Re: Spisak gostovanja poznatih svjetskih licnosti u Sarajevu
Što mu se više pravdaš,daješ mu više povoda da te provocira.Zna i on da Sarajevo nema veze sa Teheranom,ali to koristi da bi opravdao svoju mržnju prema svemu što ima tramvaj.Napiši ti njemu da Istočno Sarajevo nema veće zgrade od 4 (četiri) sprata,da nema čestito ni zaprežna kola a da o tramvaju i troli i ne govorimo.I šta ćeš,kad je neko bijeda,onda mrzi sve oko sebe.P.S. Pogledaj site sa-c.info pa ćeš tamo vidjeti da je danas započela izgradnja GRAND MEDIA CENTRA u SA.Nije bolan ni njima lako sa Trebevića gledati kako se u Sarajevu gradi...Orbini wrote:Pozdrav Sarajlijama.
Ima li ko spisak, ili uputu na kakav sajt,.. gdje bih mogao naci spisak svih poznatih svjetskih licnosti koji su gostovali u Sarajevu. Sto poslom, sto iz nekih drugih razloga.
Skoro sam se sudario sa jednim bolidom koji mi poce o Teheranu, zaostaloj i zamotanoj Federaciji, - gdje mu se prica svodila kako je u RS Evropa - a u Federaciji zaostala azijska vukohebina.
I ja mu odgovori kako nije istina jer je u Sarajevu U2 drzao koncert, i masa drugih poznatih svjetskih licnosti kulture, filma, muzike, politike,..... tu dolazila.
Ustvari se nisam mogao sjetiti nikog drugog osim U2. Mislim da je bio i onaj Eross Ramazzoti, za Pavarotija nisam siguran,... a bio je i onaj glumac Steve Buschemi.
Dali neko ima veci spisak gostovanja poznatih svjetskih licnosti sto u Sarajevu sto sire u Federaciji?
Unaprijed hvala.
-
pinkzelena
karanana wrote:Evo jos jedno razocarenje. Fuj. Bas kad sam htjeo spomenuti da su hip hop i rap zvijezde 50 cent i snoop dogg bili u begeshu i novom sadu, saznah da 50 gostuje u zagrebu 3. decembra. u ljubljani je 2. decembra. Ma fuj, ljudi nismo ni na mapi super-zvijezdama.
Eh što su mi ona 2 majmuna nafixana bitne ličnosti...evo baš sam se nasekirala kad sam čula da su bili u Novom Sadu,a kod nas nisu..
Tebi su možda super zvijezde..meni vala da mi dođu pod prozor skakutat ne bih izašla da ih vidim..ett koliko su mi zvijezde..
Žalosno je što ti izgleda pojma nemaš ko je sve počastio ovaj grad svojim dolaskom,pa kad se malo bolje informišeš onda govori da nismo ni na mapi..
- karanana
Ta dva majmuna su svjetski prepoznatljivije licnosti od svake osobe iz showbusinessa koje su dosad nabrojane (osim mozda U2-a). Pitaj u anketi u svijetu jesu li ikad culi za 50-ja i pitaj jesu li culi za nakav Jamiroqai ili kako se vec pise. To je drugo sto ti ne slusas njih pa ti je svejedno, ali nisi ti odraz generalne definicije onoga sta pravi super-zvijezdu. Btw. ionako pola od ovih koji su pocastili nas grad njihovim dolaskom su dosli iz merhametluka prema narodu poslije rata ili da rade neku humanitarnu akciju.pinkzelena wrote:karanana wrote:Evo jos jedno razocarenje. Fuj. Bas kad sam htjeo spomenuti da su hip hop i rap zvijezde 50 cent i snoop dogg bili u begeshu i novom sadu, saznah da 50 gostuje u zagrebu 3. decembra. u ljubljani je 2. decembra. Ma fuj, ljudi nismo ni na mapi super-zvijezdama.
Eh što su mi ona 2 majmuna nafixana bitne ličnosti...evo baš sam se nasekirala kad sam čula da su bili u Novom Sadu,a kod nas nisu..![]()
Tebi su možda super zvijezde..meni vala da mi dođu pod prozor skakutat ne bih izašla da ih vidim..ett koliko su mi zvijezde..![]()
![]()
Žalosno je što ti izgleda pojma nemaš ko je sve počastio ovaj grad svojim dolaskom,pa kad se malo bolje informišeš onda govori da nismo ni na mapi..
-
pinkzelena
karanana wrote:Ta dva majmuna su svjetski prepoznatljivije licnosti od svake osobe iz showbusinessa koje su dosad nabrojane (osim mozda U2-a). Pitaj u anketi u svijetu jesu li ikad culi za 50-ja i pitaj jesu li culi za nakav Jamiroqai ili kako se vec pise. To je drugo sto ti ne slusas njih pa ti je svejedno, ali nisi ti odraz generalne definicije onoga sta pravi super-zvijezdu. Btw. ionako pola od ovih koji su pocastili nas grad njihovim dolaskom su dosli iz merhametluka prema narodu poslije rata ili da rade neku humanitarnu akciju.pinkzelena wrote:karanana wrote:Evo jos jedno razocarenje. Fuj. Bas kad sam htjeo spomenuti da su hip hop i rap zvijezde 50 cent i snoop dogg bili u begeshu i novom sadu, saznah da 50 gostuje u zagrebu 3. decembra. u ljubljani je 2. decembra. Ma fuj, ljudi nismo ni na mapi super-zvijezdama.
Eh što su mi ona 2 majmuna nafixana bitne ličnosti...evo baš sam se nasekirala kad sam čula da su bili u Novom Sadu,a kod nas nisu..![]()
Tebi su možda super zvijezde..meni vala da mi dođu pod prozor skakutat ne bih izašla da ih vidim..ett koliko su mi zvijezde..![]()
![]()
Ako super zvijezdu čine zlatni zubi..i ahh..ooohhh... spotovi sa guzatim i sisatim crnkinjama u bundama pored bazena..i pjesme,koje su sve iste..
koje ti odvrneš u autu i otvoriš prozor da kokama skreneš pažnju..
ako su TO zvijezde,koje nisu došle u Sa i zbog čega je onda Sarajevo rupa..a recimo došao jedan Jannis Kounellis (znaš li ko je uopšte)..i pogledaj listu ostalih koji si došli...onda si upravu,ja pojma nemam šta je super zvijezda.
Eto,Sarajevo će postati metropola kad nam dođe 50cent
I kažeš pola njih iz merhametluka došli? Hmmm...ne bih baš rekla...
Sarajevo je poznato i nevezano za rat... recimo Elton John i Kirk Douglas su bili na ZOI 84.. jel i to merhametluk??
-
branimir_s
Tito & Jovanka ('72 koliko se sjecam)dina_qa wrote:Tito & Tarantula
-
pinkzelena
tumtum wrote:Esmeraldaili kako se već zvala zvijezda sapunice