policajac istukao srednjoskolca

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

dr.iver wrote:ne spomenuše da je dečko sitni kriminalac i narkoman, doduše ne neki teški, ali duva joint redovno.... :-)
Pa citava Bosna "duva", zvanicni politicari su i zvanicni kriminalci, pa ih policija ne bije.

Zasto je policajac skinuo zvanicna obiljezja prije makljaze ? ima li vise detalja. ?
pinkzelena

Post by pinkzelena »

A šta je uradio taj mali :?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pinkzelena wrote:A šta je uradio taj mali :?
nista, :D vidis, on je jadan samo sjedio, njega je drotu pokazao pedagog, :D a ovaj ga, nicim izazvan, polomio... :D

pao drot na tiketu pa bio nadrkan,... :D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Vidim da se poprilican broj forumasa "upalio" na "zenicki slucaj".

I - dezurnih dusebriznika...I "stovatelja zakona i pravde".

Nema sta - vaspitno popravna mjera na visini - a vidim i mnogi od vas to jedva docekali - kao da krvi da se napijete - jedva cekate.

Pitam se samo da li bi doticni "genter" imao petlju izaci na megdan I.B. Celi, Keljemendiju, pa drugom Naseru "zenickom" Krueziju itd itd.
Kladim se u zivot - da ne bi.

Lako je ispravljat zakon i ledja jednom klincu - ali u ovakvom vremenu - sve sto je postig'o doticni "vaspitac" je mozebitno kupovanje pistolja i pa-pa zivote za koju godinu, kada se doticni "osteceni" dosjeti da na ulici i u drzavi i ne postoji nicega doli nepravde i tlacenja slabijih - i shvati - da je zivot "zakon jacega", pogotovo u drzavi gdje ubistvo uglavnom "kosta" godinu dvije najvise.

Halal vam vjera gospodo forumasi :thumbup:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Šta god da je uradio taj srednjoškolac..mislim da drot ne smije tek tako mlatiti tuđe dijete.Da je moje dijete u pitanju,sastavila bih drota sa zemljom,pa taman da mi je i najgore dijete..nema niko pravo da ga "vaspitava" na taj način i kažnjava.P***a im materina..kad treba mlatiti kriminalce i lopove i perverznjake po ulicama,onda su manji od makovog zrna,uhinje se..a zato mu je lako maloljetnika izbatinati.
LoB@

Post by LoB@ »

Treba njih sve mlatiti sto vise kao i ovog klosara od 17 godina,pa mozes misliti
kakav je on kad tako mlad vec ima problema sa policijom,zato ga sad treba fino vaspitati posto ga njegovi roditelji ocigledno nisu uspjeli,mlatit ga redovno dok ne skonta da ne moze protiv policije,i samim tim sprijeciti da izraste u slijedeceg ćelu,keljmendija il koga vec...
saviola

Post by saviola »

Citizen-X wrote:Vidim da se poprilican broj forumasa "upalio" na "zenicki slucaj".

I - dezurnih dusebriznika...I "stovatelja zakona i pravde".

Nema sta - vaspitno popravna mjera na visini - a vidim i mnogi od vas to jedva docekali - kao da krvi da se napijete - jedva cekate.

Pitam se samo da li bi doticni "genter" imao petlju izaci na megdan I.B. Celi, Keljemendiju, pa drugom Naseru "zenickom" Krueziju itd itd.
Kladim se u zivot - da ne bi.

Lako je ispravljat zakon i ledja jednom klincu - ali u ovakvom vremenu - sve sto je postig'o doticni "vaspitac" je mozebitno kupovanje pistolja i pa-pa zivote za koju godinu, kada se doticni "osteceni" dosjeti da na ulici i u drzavi i ne postoji nicega doli nepravde i tlacenja slabijih - i shvati - da je zivot "zakon jacega", pogotovo u drzavi gdje ubistvo uglavnom "kosta" godinu dvije najvise.

Halal vam vjera gospodo forumasi :thumbup:

e vidi se da si iz niodaklevaca :-)

zapitas li se zasto fina omladina nikad nema problema sa policijom? :roll:
Basketas8

Post by Basketas8 »

Ma mislim da je postojao neki dobar razlog zbog cega je to uradio... Tu nesto fali. Nije da opravdavam drota, ali ne vidim nacina na koji se moze uticati na danasnju omladinu. Sigurno je da prica ne prolazi....

Evo i ja napisah prvi post... :-D
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Batina je iz raja izasla ...

On te prvo ponudi cigarom, pa te poslje razbije ... :D
To murga care ...
bice_bice

Post by bice_bice »

anarhija all over bosnia
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

Novinarski clanak je nula. Nista se nije reklo sto i kako. Mozda s razlogom. Kad vec svi spekuliraju - sta da je taj mali sto je dobio batina mozda prebio cerku od drota i jos je nazor naduvo .......sintelanom.....i ostavio nedje pored ceste :shock: Jel bi opet protiv drota?
BHG

Post by BHG »

saviola wrote:

:thumbup: ote mi rijeci iz usta :D
cyprus

Post by cyprus »

BHG wrote:
saviola wrote:

:thumbup: ote mi rijeci iz usta :D
Jah, volio bih da na ovo neko odgovori. :-)
muthafuca

Post by muthafuca »

ma smrdi ovo na kilometar....
cuj roditelji ce prijaviti ovo unutrasnjoj kontroli jer je drot "pogrijesio" ili "pretjerao", a nece nista da pitaju pedagoga zasto je na malog kivan :roll: a kamoli da avazu kazu :lol: :lol: :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Joj kako serete svi redom.. :-)
Sad odjednom branite drotove,a do neki ste ih pljuvali gdje ste stigli..
*ebete im majku i familiju,što vas zaustave i što ostanete kraći za cenera (neko i za više),a kad je mlatit nekog balavca..onda podržavate.
Još sad konstrukcije i rekonstrukcije..možda je ovo,možda je ono.. :-)
a niko pojma nema šta se desilo ustvari.
Neki od vas imaju već djecu,a neki će imati akobogda u budućnosti,pa bih vas voljela onda vidjeti kako stojite i mirno posmatrate dok vam drot ubija hljeb u djetetu.
MA ŠTA URADIO bilo ko..postoje mjere zakonom propisane i kazne.Pa po vašoj logici bi svaki dan bilo krvi po ulicama od batina,koga bi sve drotovi trebali mlatiti.
Ma da sam na mjestu tih roditelja,odmah krivičnu prijavu tom siledžiji u uniformi,pa nek mlati svoje.. za maloljetno dijete..nebitno jel delikvent,ili ne..šta god da je uradio.. i za to postoji rješenje..i disciplinske mjere.
Vi koji zagovarate ovo što se desilo niste ništa drugačiji od tog drota,siledžije..u svima vama znači čuči krkan,koji bi šakama rješavao probleme.Zapitajte se gospodo.
artzy

Post by artzy »

becu wrote:Cekajte malo, sto je pedagog skole prisao s policajcem i pokazao na njega? I ko fol iz cista ga mira bez ikakvog povoda poceo udarati. Haj zivjelo nam novinarstvo avaza jos 100 godina.
Nema drot sta tuci ikoga... Koji povod je potreban? Policajac moze privesti nekoga a i tada odgovara za taj postupak ako je neosnovan...

Pedagog treba da bude otpusten i da mu bude zabranjen rad u skolskim ustanovama. A i drot ponovo da postane "obican covjek"...
artzy

Post by artzy »

LoB@ wrote:Treba njih sve mlatiti sto vise kao i ovog klosara od 17 godina,pa mozes misliti
kakav je on kad tako mlad vec ima problema sa policijom,zato ga sad treba fino vaspitati posto ga njegovi roditelji ocigledno nisu uspjeli,mlatit ga redovno dok ne skonta da ne moze protiv policije,i samim tim sprijeciti da izraste u slijedeceg ćelu,keljmendija il koga vec...

http://it.uwp.edu/gangsters/ice-t.cop.killer.html

Cesto su policajci slicniji Celi nego normalnim ljudima...
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

pinkzelena wrote:Joj kako serete svi redom.. :-)
Sad odjednom branite drotove,a do neki ste ih pljuvali gdje ste stigli..
*ebete im majku i familiju,što vas zaustave i što ostanete kraći za cenera (neko i za više),a kad je mlatit nekog balavca..onda podržavate.
Još sad konstrukcije i rekonstrukcije..možda je ovo,možda je ono.. :-)
a niko pojma nema šta se desilo ustvari.
Neki od vas imaju već djecu,a neki će imati akobogda u budućnosti,pa bih vas voljela onda vidjeti kako stojite i mirno posmatrate dok vam drot ubija hljeb u djetetu.
MA ŠTA URADIO bilo ko..postoje mjere zakonom propisane i kazne.Pa po vašoj logici bi svaki dan bilo krvi po ulicama od batina,koga bi sve drotovi trebali mlatiti.
Ma da sam na mjestu tih roditelja,odmah krivičnu prijavu tom siledžiji u uniformi,pa nek mlati svoje.. za maloljetno dijete..nebitno jel delikvent,ili ne..šta god da je uradio.. i za to postoji rješenje..i disciplinske mjere.
Vi koji zagovarate ovo što se desilo niste ništa drugačiji od tog drota,siledžije..u svima vama znači čuči krkan,koji bi šakama rješavao probleme.Zapitajte se gospodo.
Popij koju bit ce ti lakse stvaro... :-)
pinkzelena

Post by pinkzelena »

rajvosa^ wrote:
Popij koju bit ce ti lakse stvaro... :-)

Jel ovo treba da bude kao neki mudar savjet možda? Ili te pogađa što si se prepoznao u opisu siledžije?
Ostavi ovakve komentare za kafane i za kuće maleni..i nastavi probleme rješavati šakama..a pritom ubjeđuj sebe da oni,koji ne rješavaju tako nisu normalni.. :-)
Koja ironija..
pinkzelena

Post by pinkzelena »

artzy wrote:
LoB@ wrote:Treba njih sve mlatiti sto vise kao i ovog klosara od 17 godina,pa mozes misliti

Baš tako.
bosank_a

Post by bosank_a »

artzy wrote:

U ovoj zemlji pola naroda nije normalno pa nikom nista

Dok je bila titova policija i bio je red u zemlji.

A sad svi svasta rade i niko im nista ne smije kao.
sekiracija

Post by sekiracija »

Tuzno je cuti da policija mora da degeneci te tinejdzere,jer ih caca nije degenicio,ali ZIVILA POLICIJA. :D
Kopiljane treba dobro nalupat a ne da se okrene i pokaze ti srednji prst,nego pravac hitna.
AFERIM policajac,javi mi ziro da ti posaljem €100 za kafe,vala si za pocastit. :D
Pusur

Post by Pusur »

Dok
je bila titova policija i bio je red u zemlji.
Joj i vi vise i tito, majko draga samo med i mljeko dok je tito bio
a sto se tice murijaka i malog i ovih sto pravdavaju ovaj akt nadam se
da nece oni imati nesrecu da na vlastitoj dijeci osjete kako je!

P.S. a obicno se vrati na onima koji su nam najmilji!!!
zato pamet u glavu prije nego se nesto napise
bosank_a

Post by bosank_a »

Pusur wrote:Dok
je bila titova policija i bio je red u zemlji.
Joj i vi vise i tito, majko draga samo med i mljeko dok je tito bio
a sto se tice murijaka i malog i ovih sto pravdavaju ovaj akt nadam se
da nece oni imati nesrecu da na vlastitoj dijeci osjete kako je!

P.S. a obicno se vrati na onima koji su nam najmilji!!!
zato pamet u glavu prije nego se nesto napise

Da u titovoj drzavi sve bilo med i mlijeko dok Sloba i Njofra nisu dobili psihopatske poremecaje.

A sto se tice nase djece - ako su kako netreba trebali bi ih sami prijaviti.

Ali ne, u nas je, moj je dobar pa da je od govana napravljen.

Po istoj toj logici i ove politicare pustamo da sjede u foteljama,a dali su nam na znanje koliko im je stalo i do zemlje i do naroda.
Pusur

Post by Pusur »

D
a u titovoj drzavi sve bilo med i mlijeko dok Sloba i Njofra nisu dobili psihopatske poremecaje.
to je ba opet neka druga tema!!!

A sto se tice nase djece - ako su kako netreba trebali bi ih sami prijaviti.

Ali ne, u nas je, moj je dobar pa da je od govana napravljen.

Po istoj toj logici i ove politicare pustamo da sjede u foteljama,a dali su nam na znanje koliko im je stalo i do zemlje i do naroda.
Ja ne mislim da treba skrivati nekoga ko je uradio neki kriminal ali koliko sam mogao skontati momak je sjedio na utakmici to jel bio napusen ili ne nije bitno, s druge strane zivcira me upravo ovo licimjerstvo policije i ovih sto ih podrzavaju jer sam milion puta vidio svojim ocima kako likovi poput Cele, karamedilja (il kako vec) jebu majku policajcu i ovaj nit da ga pogleda. Al moze borac za pravdu mlaviti dijete od 17 godina to moze, to je ba taj fol, hvataju dijecu za joint a u svakom gradu znaju ko je prodaje, bolesno.
Mislim da nista ne moze promjeniti sliku policajaca u BIH, oni su dno dna i btw u svijetu je poznato da su policajci jedni od najkorumpiranijih struktura drzave pa onda skontaj kako je to u BIH.

P.s. doci ce tito da nas sve spasi!!!, salim se nece umro je 1980 i ja mislim da je time njegovo poglavlje zavrseno.
Post Reply