BH Cabel net ???

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Ese

#26 Re: BH Cabel net ???

Post by Ese »

Zašto nema TV CG već par dana?
Bourne

#27 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

Ese wrote:Zašto nema TV CG već par dana?
Nema ni na H'Elob-u...velika steta ko neki kanal :-)
Ese

#28 Re: BH Cabel net ???

Post by Ese »

Bourne wrote:
Ese wrote:Zašto nema TV CG već par dana?
Nema ni na H'Elob-u...velika steta ko neki kanal :-)
Na ASK ima. Meni je važan kanal, jer sam ođe na studijama, a iz CG sam.
stachu

#29 Re: BH Cabel net ???

Post by stachu »

BHCN je jedini CATV koji nema niti jedan kanal a da veceras prenosi Superbowl, ni ARD, ni RAI2 (jos pise da je u programskoj shemi RAI2, a puste nam RAI1) i ostali free kanali! Ma SMECE!!!! BHCN sramota da vas je.... :x :x :x :x
shalla

#30 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

RETARDI JEDNI GLUPI, MRSKO IM SJEDITI DA PRATE KAD TAČNO TREBA ISKLJUČITI PROGRAM I ONDA MI UKINU HOUSE-A 5 MINUTA PRIJE KRAJA :x :x :x :x :x
stachu

#31 Re: BH Cabel net ???

Post by stachu »

shaqqa wrote:RETARDI JEDNI GLUPI, MRSKO IM SJEDITI DA PRATE KAD TAČNO TREBA ISKLJUČITI PROGRAM I ONDA MI UKINU HOUSE-A 5 MINUTA PRIJE KRAJA :x :x :x :x :x
:x :x :x
The Realist

#32 Re: BH Cabel net ???

Post by The Realist »

O majko mila, hahahaha, sorry..... :D, ali zato ja sebi skinem sve i rahat :D.

Nego, koja je njihova homepage, pokušavam naći, ali ne ide (da, probao sam preko google-a).

EDIT: Našao :D
shalla

#33 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

Uveli su još programa na ovim digitalnim paketima pa eto, ako je kome promaklo nek preskenira svoje STB-ove...
Drago mi je da su uveli hrvatski RTL, bude bruka filmova :mrgreen:
StupskaBitanga

#34 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

nezz štio su stavili HRT1 u digi paket? jel to greška?
ja bi volio da sastave paket Digitalne+interneta sa povoljnijom cijenom
Bourne

#35 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

shaqqa wrote:Uveli su još programa na ovim digitalnim paketima pa eto, ako je kome promaklo nek preskenira svoje STB-ove...
Jel' se zezas za RTL-hr ili ti to ozbiljno :?: :zoka:
StupskaBitanga

#36 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

Bourne wrote:
shaqqa wrote:Uveli su još programa na ovim digitalnim paketima pa eto, ako je kome promaklo nek preskenira svoje STB-ove...
Jel' se zezas za RTL-hr ili ti to ozbiljno :?: :zoka:

da uveli su RTL ali nezz što su uvodili HRT1 i hallmark kad to već imamo
Bourne

#37 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

StupskaBitanga wrote:da uveli su RTL ali nezz što su uvodili HRT1 i hallmark kad to već imamo
RESPECT :thumbup: :zjev:
StupskaBitanga

#38 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

Poštovani korisnici,

Od 8. aprila 2010. godine u programsku šemu smo uvrstili još 6 digitalnih programa koje će svi korisnici paketa SUPER, MAXI i EXTRA i oni koji će to tek postati moći pratiti BESPLATNO. Novi kanali se nalaze na frekvenciji 642 MHz i potrebno je preskenirati ovu frekvenciju na vašem STB-u da bih mogli gledati. Uputstvo za skeniranje STB-a na frekvencijama 650 MHZ i 658 MHz možete pogledati ovdje i tu proceduru možete primjeniti za skeniranje frekvencije 642 MHz. Kanali koji su dodatno uvršteni programsku šemu su:

1. RTL Hrvatski

2. Baby TV

3. BN Music

4. HRT 1

5. Hallmark
6. National Geographic
Poštovani korisnici,
S obzirom da smo odlučili u našu programsku šemu digitalnih paketa uvrstiti i hrvatski program RTL, dužni smo Vas obavijestiti o zatamnjivanjima koja će se vršiti na istom. Zatamnjivat će se svi sportski sadržaji i sadržaji čija su autorska prava regulisana samo na području Republike Hrvatske.
Nadamo se da ćete uživati.

a kanali HRT1 i Hallmark su u osnovnoj ponudi
pa molim nekog iz BHCN da mi objasni ovu nebulozu
Bourne

#39 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

Ma buraz bojim se da to nije kompenzacija za neki drugi kanal...recimo za Novu Tv jer ugovor im uskoro istice a cisto sumljam da ce uspjeti produziti isti s NovomTV...NE zaboravimo da je Nova vec zatrazila ukidanje svog programa u svim kablovskim sistemima na podruciju BiH???!!! :dance:
StupskaBitanga

#40 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

Bourne wrote:Ma buraz bojim se da to nije kompenzacija za neki drugi kanal...recimo za Novu Tv jer ugovor im uskoro istice a cisto sumljam da ce uspjeti produziti isti s NovomTV...NE zaboravimo da je Nova vec zatrazila ukidanje svog programa u svim kablovskim sistemima na podruciju BiH???!!! :dance:
:!:

vidi ja sam korisnik BHCN
imam i HRT1 i Hallmark u start paketu
e sada mislio sam uvesti digitalnu jer imam prednost da u TV već imam resiver tako da mi ne treba od njih
a kada sam vidio prijašnju ponudu odustao sam zbog omjera cijene i ponude
i ono nadao sam se LOL
e sada RTL HR nije neš spekt ali je dakako kalitetnije neg recimo hayat ili obn ali kad vidjeh ovo niš mi nije bilo jasno
ni sada mi nije jasno
van Basten

#41 Re: BH Cabel net ???

Post by van Basten »

možda su hrt1 i hallmark ovdje kao digitalni signal. Nešto kao eurosprot 2 u osnovnom paketu i eurosport 2 HD u digitalnom paketu?
shalla

#42 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

van Basten wrote:možda su hrt1 i hallmark ovdje kao digitalni signal. Nešto kao eurosprot 2 u osnovnom paketu i eurosport 2 HD u digitalnom paketu?
Upravo tako dragi kolega...
Riječ je o digitalnim HRT1 i Hallmarku...
Bourne

#43 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

U BH-cabelnet-u RTL-hr u dodatnom paketu a u Kiseljaku http://www.art-company.ba/kanali.htm i Goraždu u osnovnom http://www.kg1.ba/page2.html ...kao i B92 :-) :zoka:
stachu

#44 Re: BH Cabel net ???

Post by stachu »

Bourne wrote:U BH-cabelnet-u RTL-hr u dodatnom paketu a u Kiseljaku http://www.art-company.ba/kanali.htm i Goraždu u osnovnom http://www.kg1.ba/page2.html ...kao i B92 :-) :zoka:
Ne znam kako BHCN nije stid.... :x :x
Bourne

#45 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

stachu wrote:
Bourne wrote:U BH-cabelnet-u RTL-hr u dodatnom paketu a u Kiseljaku http://www.art-company.ba/kanali.htm i Goraždu u osnovnom http://www.kg1.ba/page2.html ...kao i B92 :-) :zoka:
To ti je isto buraz da odes kupiti auto s dodatnom opremom (sto znaci skuplje) od osnovne cijene a diler (ne proizvođac automobila) ti unaprijed kaze da ce ti iskljuciti privremeno klimu ljeti kad ono dobro ugrije...a postoji i mogucnost da ti skinu i alu felge,sve vi za vi vase sigurnosti,kako nalaze proizvođac zbog boljeg odrzavanja automobila :lol: :-) i ti to sve uredno doplatis :-) :bih: GDJE PRESTAJE RAZUM,NASTAJE BOSNA...
stachu

#46 Re: BH Cabel net ???

Post by stachu »

Bourne wrote:
stachu wrote:
To ti je isto buraz da odes kupiti auto s dodatnom opremom (sto znaci skuplje) od osnovne cijene a diler (ne proizvođac automobila) ti unaprijed kaze da ce ti iskljuciti privremeno klimu ljeti kad ono dobro ugrije...a postoji i mogucnost da ti skinu i alu felge,sve vi za vi vase sigurnosti,kako nalaze proizvođac zbog boljeg odrzavanja automobila :lol: :-) i ti to sve uredno doplatis :-) :bih: GDJE PRESTAJE RAZUM,NASTAJE BOSNA...
Odgovor za 10! :thumbup:
StupskaBitanga

#47 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

Ima li ko da radi u BHCN?
Interesuje me planirajul li išta oko povezivanja interneta+ CATV/DigiTV????
Hvala
Johnny071

#48 Re: BH Cabel net ???

Post by Johnny071 »

shaqqa wrote:RETARDI JEDNI GLUPI, MRSKO IM SJEDITI DA PRATE KAD TAČNO TREBA ISKLJUČITI PROGRAM I ONDA MI UKINU HOUSE-A 5 MINUTA PRIJE KRAJA :x :x :x :x :x
ti bi mogo malo lakse sa uvredama coro celavi. :D
shalla

#49 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

Johnny071 wrote:
ti bi mogo malo lakse sa uvredama coro celavi. :D
Ćoro jesam, ćelav nisam :mrgreen:
Ma kako da ne pizdim, jbt ako smo već jedini kanton gdje se poštuju usrana pravila hajmo onda biti profesionalni do kraja...
Evo ti i maloprije primjer, od 95-e minute sam Fulham-Atletico gledao na HRT-u (za šta se ne žallim) zato što je naravno ostalo naštimano da se program upali kad bi trebalo da se završi regularnih 90 minuta, to vala samo kod nas ima...
Johnny071

#50 Re: BH Cabel net ???

Post by Johnny071 »

ahahahahaha :)
ma nista ne brini, taj sto je to radio vise ne radi u bh cabel net-u sad je otisao u telecom HAHAHAHA a jest majkemi
sas vidit kad prestanu radit mobiteli za bajram
hahahahaha
Post Reply