BH Cabel net ???
Moderator: anex
- Bourne
#27 Re: BH Cabel net ???
Nema ni na H'Elob-u...velika steta ko neki kanalEse wrote:Zašto nema TV CG već par dana?
-
Ese
#28 Re: BH Cabel net ???
Na ASK ima. Meni je važan kanal, jer sam ođe na studijama, a iz CG sam.Bourne wrote:Nema ni na H'Elob-u...velika steta ko neki kanalEse wrote:Zašto nema TV CG već par dana?
- stachu
#29 Re: BH Cabel net ???
BHCN je jedini CATV koji nema niti jedan kanal a da veceras prenosi Superbowl, ni ARD, ni RAI2 (jos pise da je u programskoj shemi RAI2, a puste nam RAI1) i ostali free kanali! Ma SMECE!!!! BHCN sramota da vas je....

- shalla
#30 Re: BH Cabel net ???
RETARDI JEDNI GLUPI, MRSKO IM SJEDITI DA PRATE KAD TAČNO TREBA ISKLJUČITI PROGRAM I ONDA MI UKINU HOUSE-A 5 MINUTA PRIJE KRAJA

- stachu
#31 Re: BH Cabel net ???
shaqqa wrote:RETARDI JEDNI GLUPI, MRSKO IM SJEDITI DA PRATE KAD TAČNO TREBA ISKLJUČITI PROGRAM I ONDA MI UKINU HOUSE-A 5 MINUTA PRIJE KRAJA![]()
![]()
![]()
![]()
-
The Realist
#32 Re: BH Cabel net ???
O majko mila, hahahaha, sorry.....
, ali zato ja sebi skinem sve i rahat
.
Nego, koja je njihova homepage, pokušavam naći, ali ne ide (da, probao sam preko google-a).
EDIT: Našao
Nego, koja je njihova homepage, pokušavam naći, ali ne ide (da, probao sam preko google-a).
EDIT: Našao
- shalla
#33 Re: BH Cabel net ???
Uveli su još programa na ovim digitalnim paketima pa eto, ako je kome promaklo nek preskenira svoje STB-ove...
Drago mi je da su uveli hrvatski RTL, bude bruka filmova
-
StupskaBitanga
#34 Re: BH Cabel net ???
nezz štio su stavili HRT1 u digi paket? jel to greška?
ja bi volio da sastave paket Digitalne+interneta sa povoljnijom cijenom
ja bi volio da sastave paket Digitalne+interneta sa povoljnijom cijenom
- Bourne
#35 Re: BH Cabel net ???
Jel' se zezas za RTL-hr ili ti to ozbiljnoshaqqa wrote:Uveli su još programa na ovim digitalnim paketima pa eto, ako je kome promaklo nek preskenira svoje STB-ove...
-
StupskaBitanga
#36 Re: BH Cabel net ???
Bourne wrote:Jel' se zezas za RTL-hr ili ti to ozbiljnoshaqqa wrote:Uveli su još programa na ovim digitalnim paketima pa eto, ako je kome promaklo nek preskenira svoje STB-ove...
Drago mi je da su uveli hrvatski RTL, bude bruka filmova![]()
da uveli su RTL ali nezz što su uvodili HRT1 i hallmark kad to već imamo
- Bourne
#37 Re: BH Cabel net ???
RESPECTStupskaBitanga wrote:da uveli su RTL ali nezz što su uvodili HRT1 i hallmark kad to već imamo
-
StupskaBitanga
#38 Re: BH Cabel net ???
Poštovani korisnici,
Od 8. aprila 2010. godine u programsku šemu smo uvrstili još 6 digitalnih programa koje će svi korisnici paketa SUPER, MAXI i EXTRA i oni koji će to tek postati moći pratiti BESPLATNO. Novi kanali se nalaze na frekvenciji 642 MHz i potrebno je preskenirati ovu frekvenciju na vašem STB-u da bih mogli gledati. Uputstvo za skeniranje STB-a na frekvencijama 650 MHZ i 658 MHz možete pogledati ovdje i tu proceduru možete primjeniti za skeniranje frekvencije 642 MHz. Kanali koji su dodatno uvršteni programsku šemu su:
1. RTL Hrvatski
2. Baby TV
3. BN Music
4. HRT 1
5. Hallmark
6. National Geographic
Poštovani korisnici,
S obzirom da smo odlučili u našu programsku šemu digitalnih paketa uvrstiti i hrvatski program RTL, dužni smo Vas obavijestiti o zatamnjivanjima koja će se vršiti na istom. Zatamnjivat će se svi sportski sadržaji i sadržaji čija su autorska prava regulisana samo na području Republike Hrvatske.
Nadamo se da ćete uživati.
a kanali HRT1 i Hallmark su u osnovnoj ponudi
pa molim nekog iz BHCN da mi objasni ovu nebulozu
Od 8. aprila 2010. godine u programsku šemu smo uvrstili još 6 digitalnih programa koje će svi korisnici paketa SUPER, MAXI i EXTRA i oni koji će to tek postati moći pratiti BESPLATNO. Novi kanali se nalaze na frekvenciji 642 MHz i potrebno je preskenirati ovu frekvenciju na vašem STB-u da bih mogli gledati. Uputstvo za skeniranje STB-a na frekvencijama 650 MHZ i 658 MHz možete pogledati ovdje i tu proceduru možete primjeniti za skeniranje frekvencije 642 MHz. Kanali koji su dodatno uvršteni programsku šemu su:
1. RTL Hrvatski
2. Baby TV
3. BN Music
4. HRT 1
5. Hallmark
6. National Geographic
Poštovani korisnici,
S obzirom da smo odlučili u našu programsku šemu digitalnih paketa uvrstiti i hrvatski program RTL, dužni smo Vas obavijestiti o zatamnjivanjima koja će se vršiti na istom. Zatamnjivat će se svi sportski sadržaji i sadržaji čija su autorska prava regulisana samo na području Republike Hrvatske.
Nadamo se da ćete uživati.
a kanali HRT1 i Hallmark su u osnovnoj ponudi
pa molim nekog iz BHCN da mi objasni ovu nebulozu
- Bourne
#39 Re: BH Cabel net ???
Ma buraz bojim se da to nije kompenzacija za neki drugi kanal...recimo za Novu Tv jer ugovor im uskoro istice a cisto sumljam da ce uspjeti produziti isti s NovomTV...NE zaboravimo da je Nova vec zatrazila ukidanje svog programa u svim kablovskim sistemima na podruciju BiH???!!! 
-
StupskaBitanga
#40 Re: BH Cabel net ???
Bourne wrote:Ma buraz bojim se da to nije kompenzacija za neki drugi kanal...recimo za Novu Tv jer ugovor im uskoro istice a cisto sumljam da ce uspjeti produziti isti s NovomTV...NE zaboravimo da je Nova vec zatrazila ukidanje svog programa u svim kablovskim sistemima na podruciju BiH???!!!
vidi ja sam korisnik BHCN
imam i HRT1 i Hallmark u start paketu
e sada mislio sam uvesti digitalnu jer imam prednost da u TV već imam resiver tako da mi ne treba od njih
a kada sam vidio prijašnju ponudu odustao sam zbog omjera cijene i ponude
i ono nadao sam se LOL
e sada RTL HR nije neš spekt ali je dakako kalitetnije neg recimo hayat ili obn ali kad vidjeh ovo niš mi nije bilo jasno
ni sada mi nije jasno
- van Basten
#41 Re: BH Cabel net ???
možda su hrt1 i hallmark ovdje kao digitalni signal. Nešto kao eurosprot 2 u osnovnom paketu i eurosport 2 HD u digitalnom paketu?
- shalla
#42 Re: BH Cabel net ???
Upravo tako dragi kolega...van Basten wrote:možda su hrt1 i hallmark ovdje kao digitalni signal. Nešto kao eurosprot 2 u osnovnom paketu i eurosport 2 HD u digitalnom paketu?
Riječ je o digitalnim HRT1 i Hallmarku...
- Bourne
#43 Re: BH Cabel net ???
U BH-cabelnet-u RTL-hr u dodatnom paketu a u Kiseljaku http://www.art-company.ba/kanali.htm i Goraždu u osnovnom http://www.kg1.ba/page2.html ...kao i B92

- stachu
#44 Re: BH Cabel net ???
Ne znam kako BHCN nije stid....Bourne wrote:U BH-cabelnet-u RTL-hr u dodatnom paketu a u Kiseljaku http://www.art-company.ba/kanali.htm i Goraždu u osnovnom http://www.kg1.ba/page2.html ...kao i B92![]()
- Bourne
#45 Re: BH Cabel net ???
To ti je isto buraz da odes kupiti auto s dodatnom opremom (sto znaci skuplje) od osnovne cijene a diler (ne proizvođac automobila) ti unaprijed kaze da ce ti iskljuciti privremeno klimu ljeti kad ono dobro ugrije...a postoji i mogucnost da ti skinu i alu felge,sve vi za vi vase sigurnosti,kako nalaze proizvođac zbog boljeg odrzavanja automobilastachu wrote:Ne znam kako BHCN nije stid....Bourne wrote:U BH-cabelnet-u RTL-hr u dodatnom paketu a u Kiseljaku http://www.art-company.ba/kanali.htm i Goraždu u osnovnom http://www.kg1.ba/page2.html ...kao i B92![]()
![]()
- stachu
#46 Re: BH Cabel net ???
Odgovor za 10!Bourne wrote:To ti je isto buraz da odes kupiti auto s dodatnom opremom (sto znaci skuplje) od osnovne cijene a diler (ne proizvođac automobila) ti unaprijed kaze da ce ti iskljuciti privremeno klimu ljeti kad ono dobro ugrije...a postoji i mogucnost da ti skinu i alu felge,sve vi za vi vase sigurnosti,kako nalaze proizvođac zbog boljeg odrzavanja automobilastachu wrote:Ne znam kako BHCN nije stid....Bourne wrote:U BH-cabelnet-u RTL-hr u dodatnom paketu a u Kiseljaku http://www.art-company.ba/kanali.htm i Goraždu u osnovnom http://www.kg1.ba/page2.html ...kao i B92![]()
![]()
![]()
i ti to sve uredno doplatis
![]()
GDJE PRESTAJE RAZUM,NASTAJE BOSNA...
-
StupskaBitanga
#47 Re: BH Cabel net ???
Ima li ko da radi u BHCN?
Interesuje me planirajul li išta oko povezivanja interneta+ CATV/DigiTV????
Hvala
Interesuje me planirajul li išta oko povezivanja interneta+ CATV/DigiTV????
Hvala
- Johnny071
#48 Re: BH Cabel net ???
ti bi mogo malo lakse sa uvredama coro celavi.shaqqa wrote:RETARDI JEDNI GLUPI, MRSKO IM SJEDITI DA PRATE KAD TAČNO TREBA ISKLJUČITI PROGRAM I ONDA MI UKINU HOUSE-A 5 MINUTA PRIJE KRAJA![]()
![]()
![]()
![]()
- shalla
#49 Re: BH Cabel net ???
Ćoro jesam, ćelav nisamJohnny071 wrote:ti bi mogo malo lakse sa uvredama coro celavi.shaqqa wrote:RETARDI JEDNI GLUPI, MRSKO IM SJEDITI DA PRATE KAD TAČNO TREBA ISKLJUČITI PROGRAM I ONDA MI UKINU HOUSE-A 5 MINUTA PRIJE KRAJA![]()
![]()
![]()
![]()
Ma kako da ne pizdim, jbt ako smo već jedini kanton gdje se poštuju usrana pravila hajmo onda biti profesionalni do kraja...
Evo ti i maloprije primjer, od 95-e minute sam Fulham-Atletico gledao na HRT-u (za šta se ne žallim) zato što je naravno ostalo naštimano da se program upali kad bi trebalo da se završi regularnih 90 minuta, to vala samo kod nas ima...
- Johnny071
#50 Re: BH Cabel net ???
ahahahahaha 
ma nista ne brini, taj sto je to radio vise ne radi u bh cabel net-u sad je otisao u telecom HAHAHAHA a jest majkemi
sas vidit kad prestanu radit mobiteli za bajram
hahahahaha
ma nista ne brini, taj sto je to radio vise ne radi u bh cabel net-u sad je otisao u telecom HAHAHAHA a jest majkemi
sas vidit kad prestanu radit mobiteli za bajram
hahahahaha