nudizam
Moderator: anex
-
district-beg
alcho wrote:Ja mislim da bi Dodik i Haris pod hitno trebali da organizuju sastanak na temu "reforma nudizma"...pa da dogovore da li da se nudizam prenese na drzavni nivo ili da ostene u nadleznosti entiteta...
-
hik-meta
sjajna ideja. treba pod hitno osnovati regionalne nudisticke klubove po kantonima u federaciji. predlazem da se osnuje nudisticki klub u olovu kao tromedji sa, ze-do, i tuzlanskog kantona. suljo tihic mi lici malo na nekog ko bi prihvatio to objerucke, njega bas mogu zamisliti kao nudistu.
hercegovci ce svoj klub osnovati u mostaru, bice golotinje na neretvi svakog ljeta, a organizirali bi se i skokovi nudista sa starog mosta. u rs bi takav klub trebalo osnovati na plazama bileckog jezera za istocni dio rs, a na ukrini u derventi za zapadni i sjeverni dio manjeg entiteta.
hercegovci ce svoj klub osnovati u mostaru, bice golotinje na neretvi svakog ljeta, a organizirali bi se i skokovi nudista sa starog mosta. u rs bi takav klub trebalo osnovati na plazama bileckog jezera za istocni dio rs, a na ukrini u derventi za zapadni i sjeverni dio manjeg entiteta.
-
encian
na kojim vi bjelavama ziviteveca_sa wrote:ma bjelave nikad nece u EU, kazu prema zivotinjama se ne ponasamo kako treba, nema macke nijedne kod NAS, al zato otrov radi ko satzena21 wrote:nemoj ti duso... dobro ti je i na bjelavama... koji ces q u EUveca_sa wrote: pogotovo na ovoj zimi, nahladi cojek mosnje![]()
![]()
![]()
tamo se samo mozes prehladiti![]()
- liga
Jesi li ti ikad ista ..ebo junferu jedan..to je jedino objasnjenje koje ja imam za ljude kao sto si ti.Pa nisu nudizam i sfingerizam civilizacijske vrijednosti zbog kojih mi zelimo u evropu..Ako cemo zbog toga ulaziti u evropu bolje je da neidemo..kozmopolitanac wrote:pa normalno. nemamo organizovani nudizam, nemamo cak ni swinger klubove. zasto bi nas primili tamo kad imamo u potpunosti drugaciji stil zivota?veca_sa wrote:kako cemo biti EU kad nemamo nudiste???????
nismo slucajno crna rupa u evropi. svi ti detalji govori o civilizacijskom raskoraku izmedju nas i normalnih zemalja.