Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
becu wrote:A sta mislis da odes do Skakavca za pocetak. Ne mozes se izgubiti, put kroz sumu je ekstra, nema nikakvih azdaha ni mina, i uvijek ima neko. Odprilike 12 kilometara hoda od zadnje stanice iz Nahoreva.
Gdje je Skakavac, da slucajno ne zalutam u Poskok ili Zviždenjak
Gdje je Nahoreva? I na koju stranu da krenem od stanice pa da pičim 12 km? Desno, lijevo. gore, dole? Istok, Zapad, Sjever, Jug?
Skakavac je iznad Nahoreva 6-7 km, a do Nahoreva se stize tako sto uzmes autobus sa Sutjeske(pored druge gimnazije). Kad dodjes na zadnju stanicu picis lagano gore, u pocetku je asfalt, a onda ide makadam. Do vodopada se spusta sumskom stazicom, tesko je se izgubiti jer je sve obiljezeno, ali ti je moja preporuka da ides s nekim ko je gore bio barem jednom.
edit:+38761227209 Šemsudin Lokmić, on je iz PD ''Lisin'', organiziraju s vremena na vrijeme izlete i ture, nece biti problem da se ubacis.
becu wrote:A sta mislis da odes do Skakavca za pocetak. Ne mozes se izgubiti, put kroz sumu je ekstra, nema nikakvih azdaha ni mina, i uvijek ima neko. Odprilike 12 kilometara hoda od zadnje stanice iz Nahoreva.
Gdje je Nahoreva? I na koju stranu da krenem od stanice pa da pičim 12 km? Desno, lijevo. gore, dole? Istok, Zapad, Sjever, Jug?
Za aždahe ne marim, ja sam sama sebi aždaha
Ako budes voljna za Skakavac i Nahorevo reci vala i odvescu te pa makar radni dan bio Sav trosak ti je autobuska karta do Sarajeva i autobuska do Nahoreva koja nije ni 2KM, a ostalo je samo da mozes hodati
_BosanaC wrote:Ako budes voljna za Skakavac i Nahorevo reci vala i odvescu te pa makar radni dan bio Sav trosak ti je autobuska karta do Sarajeva i autobuska do Nahoreva koja nije ni 2KM, a ostalo je samo da mozes hodati
Nije preporucljivo ici udvoje na Skakavac.
Vidi ti Bosanca. I poslije da brisnes za Australiju.
kriticarka_nikova wrote:Jest, stvarno je lijep Prenj, ali kao sto rekoh necu na njega, zbog one JEDNE mine! Sto je sigurno, sigurno je!
Em nema prevoza, em moram kupit auto
Idem onda negdje drugo.
Hvala za fotke black, prekrasne su!
a ti onda hajd ko DAMA u Zujevinu na ustipke hebo to lomatanje po vrletima
_BosanaC wrote:Ako budes voljna za Skakavac i Nahorevo reci vala i odvescu te pa makar radni dan bio Sav trosak ti je autobuska karta do Sarajeva i autobuska do Nahoreva koja nije ni 2KM, a ostalo je samo da mozes hodati
Nije preporucljivo ici udvoje na Skakavac.
Vidi ti Bosanca. I poslije da brisnes za Australiju.
Evo hanuma pita gdje si ranije bio s tim savjetom
@kriticarko, ici cemo preko Barica, ne moramo na Nahorevo
Ako budes voljna za Skakavac i Nahorevo reci vala i odvescu te pa makar radni dan bio Sav trosak ti je autobuska karta do Sarajeva i autobuska do Nahoreva koja nije ni 2KM, a ostalo je samo da mozes hodati
kriticarka_nikova wrote:
_BosanaC wrote:
Raja ide svuda, ko god hoće i može i ako ima želju samo malo da se potrudi na netu ima sve.
Bos., mogao bi i ti opet malo s nama.
Evo ti link pa malo pogledaj. http://www.nolimit.co.ba/
Ova raja ovdje je naučila da ih neko gore i nosi. E to je već pretjerano. Ma ja mislim da je to sve priča kao i do sada. Je...ga ne mozemo sve planine ni asfaltirati! Treba malo oznojiti guzu da bi se nešto lijepo vidjelo. Ma ne znam kome ja ovo pišem.
Geopard wrote:Ova raja ovdje je nauèila da ih neko gore i nosi. E to je veæ pretjerano. Ma ja mislim da je to sve prièa kao i do sada. Je...ga ne mozemo sve planine ni asfaltirati! Treba malo oznojiti guzu da bi se ne¹to lijepo vidjelo. Ma ne znam kome ja ovo pi¹em.
U dure je buraz. Ima te ko shvatiti. Hvala za link!
Ma uhvati me ovako na trenutak pa se raspalim. Ko kao ja bi da idem u planinu ali nema nikoga u cijeloj Bosni i Hercegovini da me povede sa sobom a ja sam molim raju da krena sa mnom. Nemam skim radit čovječe postao sam endem, na crvenu listu ću zaglaviti. Jeb... te propadne mi skoro svaki drugi vikend jer nigje čovječe nikoga da se bar malo zainteresuje za ovakve stvari. Samo znaju teme postavljati po kojekakvim forumima ko fol kako ovo kako ono. JOOOOOOOOOOOOj.
Ljudi sve je napisano. Na Forumu stoje obavještenja. Ništa nije obavezno, ako neko hoče i može da krene samo sa javi dali na forumu ili putem maila i u skoro vrijeme bude obavješten o svim pojedinostima. Kada, kako, kuda, sve pojedinosti.
Ne mogu ja sada i pozivnice pisati. Potrebno je malo i samoinicijative.
Joj a toliko toga imamo pokazati i toliko znanja za preneti.
Geopard wrote:Raja ide svuda, ko god hoće i može i ako ima želju samo malo da se potrudi na netu ima sve.
Bos., mogao bi i ti opet malo s nama.
Evo ti link pa malo pogledaj. http://www.nolimit.co.ba/
Mogao bih, mislim da je krajnje vrijeme
Oprema i garderoba obnovljene Samo sto ja jos o planini serem po forumu umjesto da opet hodam po njoj...
Hajd' cujemo se ovih dana, zavrsio sam ono o cemu smo pricali prije par mjeseci...
Geopard wrote:Ma uhvati me ovako na trenutak pa se raspalim. Ko kao ja bi da idem u planinu ali nema nikoga u cijeloj Bosni i Hercegovini da me povede sa sobom a ja sam molim raju da krena sa mnom. Nemam skim radit čovječe postao sam endem, na crvenu listu ću zaglaviti. Jeb... te propadne mi skoro svaki drugi vikend jer nigje čovječe nikoga da se bar malo zainteresuje za ovakve stvari. Samo znaju teme postavljati po kojekakvim forumima ko fol kako ovo kako ono. JOOOOOOOOOOOOj.
Polako Gepard sta galamis namah!
Jel' to znaci da mi dajes zeleno svjetlo da te mogu kontaktirati putem PM-a a onda dalje putem e-maila ili MSN-a?
Cekam opdgovor, a onda krecem u akciju
jel' to sigurno, mislim da ne fasujem poslije od zene, prepadose me drugi!