Rajko Kuzmanovic - kandidat SNSD-a za predsjednika RS-a

infobrcko

Post by infobrcko »

hmm...tesko pitanje...
Oni i prije smrti u Brckom poceli su ozibljno da rade. iako su najvise glasova dobili na lokalnim izborima. Dok na zadnjim izborima su izgubili od snsd.a.
Po meni rukovodstvo sds-a se vraca na ono radikalno, kako 92-u.
Postoje velike sanse da ce sds dati sve od sebe da dobiju bar jednu borbu izgubljenog rata sa snsd-m
Po meni sds ce sigurno biti drugi ako ne i prvi.sto se tice glasova dobit ce preko 100 hiljada
herzog

Post by herzog »

_BosanaC wrote:
herzog wrote:
_BosanaC wrote: Entiteta ;) I koliko se god on upirao to ce i ostati (c)etnitet a nikako drzava ;)

A mora paziti da mu od prevelikog truda srce ne preskoci...

...што алудираш њему...дабогда ти у фамилији алудирало 8)....ваљда је библијска на снази .... што желиш другом - желиш и себи 8)
Proklinji ti kolko hoces ;) Al' zbog takvih ko on je meni pola familije pod zemljom, sto u WW2 sto u proslom ratu... Nije da se niste trudili :-)
ти си, наравно, као и сваки Федералац јако аргументован , па ћеш ти нама сад рећи какав је то ОН....па, ћеш можда рећи колико је њему фамилије под земљом због вас који сте се трудили што у прошлом рату , што у Другом , што у Првом....ок?...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

herzog wrote:
_BosanaC wrote:
herzog wrote:
...што алудираш њему...дабогда ти у фамилији алудирало 8)....ваљда је библијска на снази .... што желиш другом - желиш и себи 8)
Proklinji ti kolko hoces ;) Al' zbog takvih ko on je meni pola familije pod zemljom, sto u WW2 sto u proslom ratu... Nije da se niste trudili :-)
ти си, наравно, као и сваки Федералац јако аргументован , па ћеш ти нама сад рећи какав је то ОН....па, ћеш можда рећи колико је њему фамилије под земљом због вас који сте се трудили што у прошлом рату , што у Другом , што у Првом....ок?...
On je ono sto jeste, isto kao i ti ;) Ma koliko se god to vama (ne) svidjalo.
infobrcko

Post by infobrcko »

1.JELIĆ MILAN SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA - SNSD - MILORAD DODIK 271.022 48,87% Predsjednik BIO
2.ČAVIĆ DRAGAN SDS-SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA 163.041 29,40%

Bošnjaci:
OSMANOVIĆ ADIL SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 22.444 4,05% Potpredsjednik

ukupno glasova moguce: 530.638
herzog

Post by herzog »

infobrcko wrote:hmm...tesko pitanje...
Oni i prije smrti u Brckom poceli su ozibljno da rade. iako su najvise glasova dobili na lokalnim izborima. Dok na zadnjim izborima su izgubili od snsd.a.
Postoje velike sanse da ce sds dati sve od sebe da dobiju bar jednu borbu izgubljenog rata sa snsd-m
Po meni sds ce sigurno biti drugi ako ne i prvi.sto se tice glasova dobit ce preko 100 hiljada
задњи избори Чавић је добио нешто преко 150.000....ако СДС пређе 100.000 сада - то могу сматрати успјехом...
infobrcko

Post by infobrcko »

herzog wrote:
задњи избори Чавић је добио нешто преко 150.000....ако СДС пређе 100.000 сада - то могу сматрати успјехом...
prelaze oni 100 hiljada. samo sto ce Cavic biti zkljucen iz sds-a

sadasnji predsjednik sds rs Mladen Bosic na lokalnim izborima 2004 god. osvoji je 2606 a tada sds 5340. tadasnju pobjedu stranka po glasovima je osvojio sdp brcko sa ukupno 5743.
Ali prica se po skupstini da bi bas Bosic mogao biti kandidat za predsjendika
Last edited by infobrcko on 19/10/2007 21:15, edited 1 time in total.
herzog

Post by herzog »

_BosanaC wrote:
herzog wrote:
_BosanaC wrote: Proklinji ti kolko hoces ;) Al' zbog takvih ko on je meni pola familije pod zemljom, sto u WW2 sto u proslom ratu... Nije da se niste trudili :-)
On je ono sto jeste, isto kao i ti ;) Ma koliko se god to vama (ne) svidjalo.
познати федерални аргументи ;)

8)
herzog

Post by herzog »

infobrcko wrote:
herzog wrote:
Баш ћемо видјети колико ће добити кандидат СДС-а (мислим да ће бити Тадић)....а чавић је одавно формално ван СДС-а....
infobrcko

Post by infobrcko »

herzog wrote:
infobrcko wrote:
herzog wrote: задњи избори Чавић је добио нешто преко 150.000....ако СДС пређе 100.000 сада - то могу сматрати успјехом...
Баш ћемо видјети колико ће добити кандидат СДС-а (мислим да ће бити Тадић)....а чавић је одавно формално ван СДС-а....
ko je taj?
Topla voda

Post by Topla voda »

to misli na onog radikala ,onog cvikerasa .
neko mi rece da je onaj iz svrakina...jel stvarno?
Post Reply