hmm...tesko pitanje...
Oni i prije smrti u Brckom poceli su ozibljno da rade. iako su najvise glasova dobili na lokalnim izborima. Dok na zadnjim izborima su izgubili od snsd.a.
Po meni rukovodstvo sds-a se vraca na ono radikalno, kako 92-u.
Postoje velike sanse da ce sds dati sve od sebe da dobiju bar jednu borbu izgubljenog rata sa snsd-m
Po meni sds ce sigurno biti drugi ako ne i prvi.sto se tice glasova dobit ce preko 100 hiljada
Rajko Kuzmanovic - kandidat SNSD-a za predsjednika RS-a
- infobrcko
-
herzog
ти си, наравно, као и сваки Федералац јако аргументован , па ћеш ти нама сад рећи какав је то ОН....па, ћеш можда рећи колико је њему фамилије под земљом због вас који сте се трудили што у прошлом рату , што у Другом , што у Првом....ок?..._BosanaC wrote:Proklinji ti kolko hocesherzog wrote:_BosanaC wrote: EntitetaI koliko se god on upirao to ce i ostati (c)etnitet a nikako drzava
A mora paziti da mu od prevelikog truda srce ne preskoci...
...што алудираш њему...дабогда ти у фамилији алудирало....ваљда је библијска на снази .... што желиш другом - желиш и себи
Al' zbog takvih ko on je meni pola familije pod zemljom, sto u WW2 sto u proslom ratu... Nije da se niste trudili
-
_BosanaC
On je ono sto jeste, isto kao i tiherzog wrote:ти си, наравно, као и сваки Федералац јако аргументован , па ћеш ти нама сад рећи какав је то ОН....па, ћеш можда рећи колико је њему фамилије под земљом због вас који сте се трудили што у прошлом рату , што у Другом , што у Првом....ок?..._BosanaC wrote:Proklinji ti kolko hocesherzog wrote:
...што алудираш њему...дабогда ти у фамилији алудирало....ваљда је библијска на снази .... што желиш другом - желиш и себи
Al' zbog takvih ko on je meni pola familije pod zemljom, sto u WW2 sto u proslom ratu... Nije da se niste trudili
- infobrcko
1.JELIĆ MILAN SAVEZ NEZAVISNIH SOCIJALDEMOKRATA - SNSD - MILORAD DODIK 271.022 48,87% Predsjednik BIO
2.ČAVIĆ DRAGAN SDS-SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA 163.041 29,40%
Bošnjaci:
OSMANOVIĆ ADIL SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 22.444 4,05% Potpredsjednik
ukupno glasova moguce: 530.638
2.ČAVIĆ DRAGAN SDS-SRPSKA DEMOKRATSKA STRANKA 163.041 29,40%
Bošnjaci:
OSMANOVIĆ ADIL SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 22.444 4,05% Potpredsjednik
ukupno glasova moguce: 530.638
-
herzog
задњи избори Чавић је добио нешто преко 150.000....ако СДС пређе 100.000 сада - то могу сматрати успјехом...infobrcko wrote:hmm...tesko pitanje...
Oni i prije smrti u Brckom poceli su ozibljno da rade. iako su najvise glasova dobili na lokalnim izborima. Dok na zadnjim izborima su izgubili od snsd.a.
Postoje velike sanse da ce sds dati sve od sebe da dobiju bar jednu borbu izgubljenog rata sa snsd-m
Po meni sds ce sigurno biti drugi ako ne i prvi.sto se tice glasova dobit ce preko 100 hiljada
- infobrcko
prelaze oni 100 hiljada. samo sto ce Cavic biti zkljucen iz sds-aherzog wrote:задњи избори Чавић је добио нешто преко 150.000....ако СДС пређе 100.000 сада - то могу сматрати успјехом...infobrcko wrote:hmm...tesko pitanje...
sadasnji predsjednik sds rs Mladen Bosic na lokalnim izborima 2004 god. osvoji je 2606 a tada sds 5340. tadasnju pobjedu stranka po glasovima je osvojio sdp brcko sa ukupno 5743.
Ali prica se po skupstini da bi bas Bosic mogao biti kandidat za predsjendika
Last edited by infobrcko on 19/10/2007 21:15, edited 1 time in total.
-
herzog
познати федерални аргументи_BosanaC wrote:On je ono sto jeste, isto kao i tiherzog wrote:ти си, наравно, као и сваки Федералац јако аргументован , па ћеш ти нама сад рећи какав је то ОН....па, ћеш можда рећи колико је њему фамилије под земљом због вас који сте се трудили што у прошлом рату , што у Другом , што у Првом....ок?..._BosanaC wrote: Proklinji ti kolko hocesAl' zbog takvih ko on je meni pola familije pod zemljom, sto u WW2 sto u proslom ratu... Nije da se niste trudili
Ma koliko se god to vama (ne) svidjalo.
-
herzog
Баш ћемо видјети колико ће добити кандидат СДС-а (мислим да ће бити Тадић)....а чавић је одавно формално ван СДС-а....infobrcko wrote:prelaze oni 100 hiljada. samo sto ce Cavic biti zkljucen iz sds-aherzog wrote:задњи избори Чавић је добио нешто преко 150.000....ако СДС пређе 100.000 сада - то могу сматрати успјехом...infobrcko wrote:hmm...tesko pitanje...
- infobrcko
ko je taj?herzog wrote:Баш ћемо видјети колико ће добити кандидат СДС-а (мислим да ће бити Тадић)....а чавић је одавно формално ван СДС-а....infobrcko wrote:prelaze oni 100 hiljada. samo sto ce Cavic biti zkljucen iz sds-aherzog wrote: задњи избори Чавић је добио нешто преко 150.000....ако СДС пређе 100.000 сада - то могу сматрати успјехом...
- Topla voda
to misli na onog radikala ,onog cvikerasa .
neko mi rece da je onaj iz svrakina...jel stvarno?
neko mi rece da je onaj iz svrakina...jel stvarno?