Sto ne postujem knjigu koji je propali trgovac napisao?femme of_Roi wrote:Znas li jarane da je tebi srce zapecaceno?Pokaj se bolan dok ti nije dosao kobni cas pa ce ti sve ovo pasti na um.
Kakva neznalica!
Ne hvala.
Ko vam je kriv kad svaku kritiku islama dozivljavate kao uvredu.Citizen-X wrote:Niko ti ne brani ni da ne mislis uopste niti da dolazis na ovaj dio foruma niti te tjera da dolazis, druga stvar - ako vec neko ima poriva da vrijedja vjeru islam i dovodi u pitanje istu - neka to zadrzi za sebe - i uvrede i degutantne izjave, izmedju ostalih ovog lika gore a pocesto i tvoje._BosanaC wrote:Argumentacija tipa "Ko ne misli ko mi pojeo govno"
Pozdrav!
I 1. What was man created from, blood, clay, dust, or nothing?muthafuca wrote:1) navedi jednu jedinu kontradikciju
2) nidje veze
3) ozenio je sa 9 a prvu bracnu noc sa 14 (cini mi se), zasto to tebi i tebi slicnim izgleda kao pedofilija, evo odgovora, zene u onim krajevima brze (seksualno) sazrijevaju od drugih, a poligamija niposto jer je ozenio iz prostog razloga jer je bila siroce, znaci radi zastite a ne radi strasti
haj sad tisucu puta estagfirullahdanas wrote:pffff, ja taman dosla tobe, ubijedio me lik, a pobrisase me...![]()
![]()
Po meni je ovo bolje evolucija objasnila.Hantraga wrote:Jedan od najmocnijih dokaza smo sami mi...
Nastajemo od kapi vode, i vremenom nam se formiraju organi i cjelokupni sistem koji nam omogucava da normalno funkcionisemu...
Zamislite covjekov organizam kao perfektnu masinu, u kojoj sve funkcionise...
Vi nemorate da razmisljate o kiselini u vasem organizmu, jel je sve ph regulisano...
VAs krvotok i pritisak je regulisan...
Ako se porezete i iscuri vam krv, ona se sama regenerise...
Vas organizam ima odbrambeni sistem...
KAd se udarite ili slomite nogu vase tijelo automatski luci tecnost koja je slicna lijeku protiv bolova...Zato se i kjaze da u prvih nekoliko minuta kad dozivis neku povredu i ne osjecas bol...
Dakle neko je perfektno konstruisao nas organizam...
A sve ovo sto covjek konstruise je losa kopija naseg savrsenstva...
Ne...vec zato sto si debil! Cuj prezire i Islam i Krscanstvo....eee ko li je tebe u djetinjstvu zlostavljaoGaribaldi wrote:Sto ne postujem knjigu koji je propali trgovac napisao?femme of_Roi wrote:Znas li jarane da je tebi srce zapecaceno?Pokaj se bolan dok ti nije dosao kobni cas pa ce ti sve ovo pasti na um.
Kakva neznalica!
Ne hvala.
BRISACU POSTOVA, OVO JE PRESLO U LICNO VRIJEDJANJE I PREMA PRAVILIMA FORUMA ZASLUZUJE BAN!the_forgotten wrote:Ne...vec zato sto si debil! Cuj prezire i Islam i Krscanstvo....eee ko li je tebe u djetinjstvu zlostavljaoGaribaldi wrote:Sto ne postujem knjigu koji je propali trgovac napisao?femme of_Roi wrote:Znas li jarane da je tebi srce zapecaceno?Pokaj se bolan dok ti nije dosao kobni cas pa ce ti sve ovo pasti na um.
Kakva neznalica!
Ne hvala.
Hvala.the_forgotten wrote:Ne...vec zato sto si debil!
Izgleda da je to kod tebe bio slucaj. Kada ti je ovo sve fino sameljeno u glavu, pa mislis da ces goriti ako pocnes razmisljati.Cuj prezire i Islam i Krscanstvo....eee ko li je tebe u djetinjstvu zlostavljao
"sve su zivotinje jednake, ali su neke jednakije..."Neelix wrote:BRISACU POSTOVA, OVO JE PRESLO U LICNO VRIJEDJANJE I PREMA PRAVILIMA FORUMA ZASLUZUJE BAN!the_forgotten wrote:Ne...vec zato sto si debil! Cuj prezire i Islam i Krscanstvo....eee ko li je tebe u djetinjstvu zlostavljaoGaribaldi wrote: Sto ne postujem knjigu koji je propali trgovac napisao?
Ne hvala.
Garibaldi wrote:Hvala.the_forgotten wrote:Ne...vec zato sto si debil!
Izgleda da je to kod tebe bio slucaj. Kada ti je ovo sve fino sameljeno u glavu, pa mislis da ces goriti ako pocnes razmisljati.Cuj prezire i Islam i Krscanstvo....eee ko li je tebe u djetinjstvu zlostavljao
Da vidimo ko je osnovao ove vjere.
Isus - u kojeg sumljam da je uopce postojao. Ciji ce kult kasnije da izadje kao jedan od mnogih, i da kroz naslijedje institucija rimskog carstva, novi imperator (naravno ´´duhovni´´) - papa, sebe da postavi kao dominatnu religiju. Pri tome ruseci sve domace obicaje svih naroda, sto je crkva progutala.
Muhamed - vec sam rekao svoje.
Dalje, sebe sam ´´otkrizao´´ od crkve. Postujem 12 bogova Partenona, u Olimpiji sam se molio na mjestu gdje je bilo jedno od cuda 7 drevnog svijeta - Zeusova statua. Pagan sam.
Neka ostane, nema veze. Navikao sam na ovo. Ovo je bas fina slika vecine diskutanata sa ´druge´ strane (cast izuzecima, kao uvijek).Neelix wrote:BRISACU POSTOVA, OVO JE PRESLO U LICNO VRIJEDJANJE I PREMA PRAVILIMA FORUMA ZASLUZUJE BAN!
Koliko znam, nema nigdje okupljanja. Niti ´institucije´, mene je navelo ljubav prema literaturi i civilizaciji drevne Grcke.RIZVA wrote:a kad si vec pagan kako velis, koliko se placa za to uclanjenje u taj paganski tabor da se malo oparim
I jeste licno vrijedjanje...isto kao sto je meni licno vrijedjanje kad neko napise da mrzi Islam!!!Garibaldi wrote:Neka ostane, nema veze. Navikao sam na ovo. Ovo je bas fina slika vecine diskutanata sa ´druge´ strane (cast izuzecima, kao uvijek).Neelix wrote:BRISACU POSTOVA, OVO JE PRESLO U LICNO VRIJEDJANJE I PREMA PRAVILIMA FORUMA ZASLUZUJE BAN!
Koliko znam, nema nigdje okupljanja. Niti ´institucije´, mene je navelo ljubav prema literaturi i civilizaciji drevne Grcke.RIZVA wrote:a kad si vec pagan kako velis, koliko se placa za to uclanjenje u taj paganski tabor da se malo oparim
zamislite da ste tako neobrazovani da mislite da stvarno nastajemo od kapi vodeHantraga wrote:Jedan od najmocnijih dokaza smo sami mi...
Nastajemo od kapi vode, i vremenom nam se formiraju organi i cjelokupni sistem koji nam omogucava da normalno funkcionisemu...
Zamislite covjekov organizam kao perfektnu masinu, u kojoj sve funkcionise...
Vi nemorate da razmisljate o kiselini u vasem organizmu, jel je sve ph regulisano...
VAs krvotok i pritisak je regulisan...
Ako se porezete i iscuri vam krv, ona se sama regenerise...
Vas organizam ima odbrambeni sistem...
KAd se udarite ili slomite nogu vase tijelo automatski luci tecnost koja je slicna lijeku protiv bolova...Zato se i kjaze da u prvih nekoliko minuta kad dozivis neku povredu i ne osjecas bol...
Dakle neko je perfektno konstruisao nas organizam...
A sve ovo sto covjek konstruise je losa kopija naseg savrsenstva...
Boze sacuvaj. Ne mrzim nista, islamska civilizacija je donijela mnogo dobra.the_forgotten wrote:I jeste licno vrijedjanje...isto kao sto je meni licno vrijedjanje kad neko napise da mrzi Islam!!!