Šta muči Hrvate a šta Bosance?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

district-beg

Post by district-beg »

mema mo wrote:sta fali ovom forumu, bolji je od susjednog :D oni se ne znaju takarit kao nasi forumasi :D :D
ma znaju ba,nis ti ne brini, sam sto imaju neki kulturniji naziv za to :)
kao novi

Post by kao novi »

sa -x i index sat i po kasnije

* Gužva u gradu i nepotrebni semafori na svakom koraku...
* Uhapsen Harisov bratic... opet... :D
* Manager - igra
* PIRAMIDA NA BHT 1
* TOSE PROESKI - 1981-2007
* Šta muči Hrvate a šta Bosance?
* Strah na Sudnjem danu, izvadite pouku iz ovog teksta
* Da hoce rat!
* Ubrzani tecaj Srpske Mitologije- LIMONOV
* 939 vs. AM2

22:30 DRUŽENJU UZ KLOPU, CUGU I PLES KOD LJUBICE by brutek
22:30 OSTAVITE PORUKU... by Legolas
22:30 TIĆICE I STARO DRUŠTVO KOD RIBOLOVA by _ROBIN_
22:30 CURE KAKVE I KOLIKE SISE IMATE by Inside.man
22:30 NOVI KAFIĆ-SVI STE DOBRODOŠLI!! by LanaV.G.
22:30 CAFFE BAR----HERCEGOVINA_MOSTAR by _lira_
22:30 NOW PLAYING // VOL. 6 by _El_Morisco
22:29 NEKE ZVIJEZDE NAPROSTO UŽIVAJU U POKAZIVANJU SVOJIH "ZVJEZDICA" by NinaMalina
22:29 KLADIONICA CHAT by euromajstor
22:29 JEST DOSADNO by airtractor

sat i po kasnije...

sa-x saobracajni problemi, silajdzic, malo igranja, tv-a, sjecanja na tosea i onda opet top teme: sudnji dan, rat, srbi...

index - druzenje i cuga, neka društva, sise kakve i kolike, kafane, muzika, zvijezde, chat, kladionice..

znaci u pola 11 hrvati su krajnje opusteni dok bosanci nesmanjenom zestinom pricaju o politici.. ne zelim biti maliciozan, nego se vec plasim.. ovo su ipak cijenice.. nadam se da ova usporedba ne odražava pravo stanje :-)
mema mo

Post by mema mo »

moje_brcko wrote:
mema mo wrote:sta fali ovom forumu, bolji je od susjednog :D oni se ne znaju takarit kao nasi forumasi :D :D
hajde brate sad ces jos reci da se kulturnije takare od nas :D
kao novi

Post by kao novi »

mema mo wrote:
moje_brcko wrote:
hajde brate sad ces jos reci da se kulturnije takare od nas :D
ne rade to kulturnije, makar ove hrvatice sto ih ja znam :D cak su nekako vise hard core
district-beg

Post by district-beg »

hehe,nevaljali su :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

kao novi wrote: sa-x saobracajni problemi, silajdzic, malo igranja, tv-a, sjecanja na tosea i onda opet top teme: sudnji dan, rat, srbi...
Izostavio si jednu temu: :roll:
kao novi wrote:sa -x i index sat i po kasnije

* Gužva u gradu i nepotrebni semafori na svakom koraku...
* Uhapsen Harisov bratic... opet... :D
* Manager - igra
* PIRAMIDA NA BHT 1
* TOSE PROESKI - 1981-2007
* Šta muči Hrvate a šta Bosance?
* Da hoce rat!
* Ubrzani tecaj Srpske Mitologije- LIMONOV
* 939 vs. AM2
_ambassador

Post by _ambassador »

kao novi wrote: znaci u pola 11 hrvati su krajnje opusteni dok bosanci nesmanjenom zestinom pricaju o politici.. ne zelim biti maliciozan, nego se vec plasim.. ovo su ipak cijenice.. nadam se da ova usporedba ne odražava pravo stanje :-)
a da nije mozda zato sto je kod nas veliki procenat dijaspora u raznim vremenskim zonama, i na razne nacine natakareni dolaze na sa-x da "ispushu" sve iz sebe?? :D
Dezidijat

#33 Re: Šta muči Hrvate a šta Bosance?

Post by Dezidijat »

kao novi wrote:sa-x i index - oko 21:00 - 18.10.2007

aktivne teme na sa-x

* St. Louis, Info, Dogadjaji
* shit sa DA HOCE RAT
* Da hoce rat!
* Koje zvucnike
* MURSELOVIĆ MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
* Izmislimo zakone - nije politika Tita mi
* Stock i cola & dernek :D:D
* Manager - igra
* TALIJANSKI JEZIK

aktivne teme na index.hr

21:06 KAD STE SE ZADNJI PUTA LJUBILI by kalindi
21:06 NOW PLAYING // VOL. 6 by zvaler
21:06 * H V A L A ... * by curly.sue
21:06 ::PUT U BEOGRAD SA SPLITSKIM TABLICAMA:: by MadamZima
21:06 TIĆICE I STARO DRUŠTVO KOD RIBOLOVA by vezda
21:05 ZAGREB CHAT by joshua12123434
21:05 DUBROVNIK CHAT by antonella32
21:05 HULAHOPKE KAO SEKSI ODJEĆA by db33328
21:05 JANŠA: SLOVENIJA NIJE GLASOVALA PROTIV HRVATSKE U UN-U by gremlinn
21:05 17-GODIŠNJA MENTALNO ZAOSTALA HRVATICA NESTALA U MONTANI by Verpakovskiy

eh, evo da napravimo jednu brzinsku usporedbu.. ovo sto gore vidite su veceras aktivne teme na najvecem hrvatskom i najvecem bosanskom internet portalu... o cemu misle hrvati a o cemu bosanci? ko se cemu raduje i sta ga tisti, cemu se nada a cega se boji, saznajte u kratkoj analizi koja slijedi

krenimo sa sa-x

dijaspora se javlja, sta ima u dalekoj americi.. hajde ok. slijedi tema nekog podstrekaca koji poziva na rat, malo prije nje valjda neki odgovor na tu temu?! nisam citao.. pa onda sudnji dan, strah, vatra i druge sf fore i fazoni, yes, ove su mi omiljene.. malo o tehnici pa dodik! - omiljena tema svakog prosjecnog bosanca, hahaha. onda malo zezanja oko izmisljanja zakona, malo alkohola, igara i lingvistike..

a o cemu komsije pricaju?

o ljubljenu, kakvu muziku susaju, onda neko hvala, ne znam kome... pa malo straha od srba (ovo je zajednicko hrvatima i bosancima, hahaha) - kako u bg sa st tablicama. pa malo chatanje, seksi odjeca, malo o slovenackom stavu o hr i nestanak osobe...

brzinski zakljucak, posto sam i ranije pratio gdje se sta prica - bosanci vise razmisljaju o politici, religiji i manje o seksu, plase se rata i boga

hrvati manje razmisljaju o politici, ali nisu operisani od nje, vise o seksu i slicnim druzenjima, plase se slovenaca i skorog neulaska u eu.

ovo naravno nije ozbiljna analiza nego neka mala laicka usporedba :D

Ne kontam šta taćno hoćeš da kažeš, lave?

Fakat da su teme različite - i problemi su nam različiti, kao i vjerai sve ostalo..
kao novi

Post by kao novi »

hocu da kazem kakvo nam je stanje u drustvu.. ne vidim kakve vjera ima veze s tim... jel ima?

nastavimo i danas ovo malo sociolosko kvazi istraživanje

sa-x u subotu 20. oktobra oko 12h

Crkva na Alipašinom?
Manager - igra
Ukidanje entitetskog glasanja.
Kur'an vs Stari zavjet vs Novi zavjet
Aristotel, pomoc?
Vjersko vjencanje
MURSELOVIC MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
Stock i cola & dernek :D:D
Hocu na planinu
Dokazi da Allah postoji i da je kuran od Allaha

index.hr u subotu 20. oktobra oko 12h

12:03 ONLINE KAVA by borovnica3
12:03 PROESKOG CE PRAVOSLAVNA CRKVA PROGLASITI SVETIM? by hellokitty_zg
12:03 STA SAD???? by woodomaster
12:03 RIBE NA INDEXU by ljubimac
12:03 RIBANJE I RIBARSKO PRIGOVARANJE...BEZ PANULE by stiniva
12:03 KLADIONICA CHAT by mathiaschago
12:03 RADIOHEAD by alter_native
12:03 UŠAO SAM U TOP 1000 by Grlee
12:02 KLUB "ZADNJIH" by stefan_x8
12:02 ŠTA BI VAS TRENUTACNO MOGLO USRECITI?????:) by etomalo

mislim da je danas svaki komentar suvisan.. hrvati oko 12 subotom pricaju o kafi, curama, muzici, tosi i slicno, a bosanci imaju rekordne cetiri teme o religiji!!! dvije o politici, dodik je tu naravno, i malo o igrama i planini...
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

kao novi wrote:hocu da kazem kakvo nam je stanje u drustvu.. ne vidim kakve vjera ima veze s tim... jel ima?

nastavimo i danas ovo malo sociolosko kvazi istraživanje

sa-x u subotu 20. oktobra oko 12h

Crkva na Alipašinom?
Manager - igra
Ukidanje entitetskog glasanja.
Kur'an vs Stari zavjet vs Novi zavjet
Aristotel, pomoc?
Vjersko vjencanje
MURSELOVIC MUHAREM vs. dodik - ATV Prijedor 16.10.2007.
Stock i cola & dernek :D:D
Hocu na planinu

index.hr u subotu 20. oktobra oko 12h

12:03 ONLINE KAVA by borovnica3
12:03 PROESKOG CE PRAVOSLAVNA CRKVA PROGLASITI SVETIM? by hellokitty_zg
12:03 STA SAD???? by woodomaster
12:03 RIBE NA INDEXU by ljubimac
12:03 RIBANJE I RIBARSKO PRIGOVARANJE...BEZ PANULE by stiniva
12:03 KLADIONICA CHAT by mathiaschago
12:03 RADIOHEAD by alter_native
12:03 UŠAO SAM U TOP 1000 by Grlee
12:02 KLUB "ZADNJIH" by stefan_x8
12:02 ŠTA BI VAS TRENUTACNO MOGLO USRECITI?????:) by etomalo

mislim da je danas svaki komentar suvisan.. hrvati oko 12 subotom pricaju o kafi, curama, muzici, tosi i slicno, a bosanci imaju rekordne cetiri teme o religiji!!! dvije o politici, dodik je tu naravno, i malo o igrama i planini...
Opet ti...
Pa fakat ne znam u cemu je problem ako bosanci imaju cetiri teme o religiji, a hrvati razgovaraju o kafi, curama...? Ne shvatam koja je tvoja poenta? uostalom, ovih desetak naslova se mijenja svakih 5 minuta, tako da za 5 minuta kod nas moze biti 5 tema o jebachini i sta sada?
Ohladi malo, bavi se pametnijim stvarima...
kao novi

Post by kao novi »

a zasto te nerviram? ne radi se o tome da ja hvatam kad su ove teme aktivne na sa-x. nego je tako uvijek. evo ti sad, dva sata kasnije...

Ubrzani tecaj Srpske Mitologije- LIMONOV
Celo pucao po bolnici
Hocu na planinu
Bosanska piramida Sunca vol.5
19 Oktobra 2003, umro je jedan COVIJEK...
Musko muslimansko ime !!!
Manager - igra
SE K810i problem - Pomagajte ljudi
O r. Aliji i u Turskoj

koja je moja poenta?! zar nije ocito.. moja poenta je da ljudi na ovom forumu nisu svjesni koliko su optereceni, politikom, religijom i svim drugima stvarima kojima se ljudi u normalnim zemljama - flash news! - ne opterecuju!

hocu da kazem da je stanje u nasem drustvu katastrofalno i da cujem pokoji komentar. cuj opet ja... izvinite sto vas nerviram :-) al pisacu sta i koliko hocu dok me ne banuju, ako ovo moze biti razlog, samo naprijed!
realna do boli

Post by realna do boli »

Radna subota..ne radi mi se ..i cijeli dan skacem sa teme na temu ,otvaram stare ,malo zavirim i "odem" dalje jer ni na sta nema nista novo pametno odgovoriti.
Tako sam nabasala i na ovu temu ..i vec mi je pao mrak na oci ..rekoh sebi..klasika..sada ce opet ono ..mi ..vi ..oni..
Covjek je u pravu 100% ..mi smo optereceni politikom , religijom,podjelama,time da budemo generali poslije bitke...
Niko ni na sta ne moze ( jer nece) da utice konkretno samo suplja...a mozda je i do onoga..mozda smo "stidljivi" :D da pricamo toliko o sex i drugim lijepim stvarima u zivotu.
chuchumbamayumbe

kao novi wrote:a zasto te nerviram? ne radi se o tome da ja hvatam kad su ove teme aktivne na sa-x. nego je tako uvijek. evo ti sad, dva sata kasnije...

Ubrzani tecaj Srpske Mitologije- LIMONOV
Celo pucao po bolnici
Hocu na planinu
Bosanska piramida Sunca vol.5
19 Oktobra 2003, umro je jedan COVIJEK...
Musko muslimansko ime !!!
Manager - igra
SE K810i problem - Pomagajte ljudi
O r. Aliji i u Turskoj

koja je moja poenta?! zar nije ocito.. moja poenta je da ljudi na ovom forumu nisu svjesni koliko su optereceni, politikom, religijom i svim drugima stvarima kojima se ljudi u normalnim zemljama - flash news! - ne opterecuju!

hocu da kazem da je stanje u nasem drustvu katastrofalno i da cujem pokoji komentar. cuj opet ja... izvinite sto vas nerviram :-) al pisacu sta i koliko hocu dok me ne banuju, ako ovo moze biti razlog, samo naprijed!
Ma machak, ne nerviras me, izvini ako je tako zvucalo...
Helem,
Mi Bosanci imao 3 Boga (nemoj ko da me pogresno protumaci, ovo mislim vise figurativno, sto bi rekle nase kolege sa BBC-ja), Hrvati imaju jednog. Oni su "fino ocistili" svoju drzavu pa nemaju "problema" kao mi. Oni su svi Hrvati, a mi smo i Hrvati i Bosnjaci i Srbi. Dakle, sto se tice te tematike oni zaista nemaju opterecenja jer nemaju razloga da budu optereceni. A sve ovo sto se desava u drzavi je teret za svakog njenog normalnog (i nenormalnog) gradjanina!
I kod njih je rat ostavio strasne posljedice, ali ni problizno kao kod nas.
Oni nemaju Dodika i Lepog, mi ih nazalost imamo.
Oni nemaju visokog predstavnika, mi ga imamo.
Oni su pred Evropom, mi se odmicemo od nje.
Oni imaju 3 puta jaci GDP od nas.
Mi imamo korumpiranost od vrha do dna (imaju je i oni samo 100x manje).
Ne znam sta jos da ti nabrojim da shvatis u cemu je problem. Ustvari, i nema nekog problema, to je jednostavno tako. Otidji na neki Juznokorejski forum pa ces vidjeti da oni smao naglabaju o hi tech stvarcicama, otidji na iranski (ako ga imaju), kod njih ce svaka biti o Allahu, itd...
Fakat, nema problema.
realna do boli

Post by realna do boli »

Dobro, i ti si u pravu :-D
Ja sam na ovom forumu oko godinu dana i rijetko koja tema nije varijacija na jednu od hiljadu istih takvih ovdje.
Na prste ruke se mogu nabrojati teme koje su "normalne" a da vec na prvoj ili drugoj stranici nisu skrenule u politiku i prepucavanje .
Ne postoji bez razloga podjela tema na forumu...ali ako se prica,reciomo o cvijecu i tu ce pronaci neko ko ce se zakaciti za boju tog cvijeca.
Malo je opustajucih tema koje neko ne zacata..
Ali je i cinjenica da se znam nasmijati duhovitosti nasih ljudu, dok me drugi izbace iz takta i tada samo kliknem na "izlaz" da se ne ponavljam po ko zna koji put .
Last edited by realna do boli on 20/10/2007 15:10, edited 1 time in total.
kao novi

Post by kao novi »

chuchumbamayumbe, znam ja zasto je to tako, ne moras mi objasnjavati.. ali mislim da je pored svega toga sto si nabrojao za postojecu situaciju kriv i "nas" primitivizam, sovinizam, to jest zatucanost.. neobrazovanost i nesposobnost.. jasno da su vazni faktori rat, dodik, tri naroda... al zar mislis da je narod bas potpuno neduzan? eto desilo im/nam se to jadnim...

kazes mi idi na juznokorejski ili iranski forum.. zasto da pravim ta poredjenja, kao da ne znam sta pricaju! ali oni su daleko, a hrvati su tu pored nas, donedavno smo u istoj drzavi bili.. prije 10 godina smo bili tu negdje.. danas je situacija daleko drugacija... zato mislim da je ovo poredjenje na mjestu.
realna do boli

Post by realna do boli »

Ljudi ..po kom vremenu je postavljen ovaj sat na forumu...ma dajte lijepo se sledih..fali mi jedan sat..sada je tacno 15:15..
Eto i ja zacatah ...ali ja radim a subota je i samo primijetih ovo vrijeme..
Necu vise:)
chuchumbamayumbe

kao novi wrote:chuchumbamayumbe, znam ja zasto je to tako, ne moras mi objasnjavati.. ali mislim da je pored svega toga sto si nabrojao za postojecu situaciju kriv i "nas" primitivizam, sovinizam, to jest zatucanost.. neobrazovanost i nesposobnost.. jasno da su vazni faktori rat, dodik, tri naroda... al zar mislis da je narod bas potpuno neduzan? eto desilo im/nam se to jadnim...

kazes mi idi na juznokorejski ili iranski forum.. zasto da pravim ta poredjenja, kao da ne znam sta pricaju! ali oni su daleko, a hrvati su tu pored nas, donedavno smo u istoj drzavi bili.. prije 10 godina smo bili tu negdje.. danas je situacija daleko drugacija... zato mislim da je ovo poredjenje na mjestu.
Jeste brate, ali sta zelim da ti kazem je da je forum posljedica,a ne uzrok.
Ljudi naprdjuju i naglabaju zato sto je to njihova stvarnost i sadasnjost, zbilja od koje ne mogu pobjeci i koja im se duboko uplela u zivote i sudbine. Nije samo forum takav, i novine su takve, i televizija, i ljudi. Opsta hipokrizija drustva u svakom aspektu. Ne mozemo a da se pravimo kao da toga nema i da nam je bas lijepo.
Mada, tema o sexu ima bas velik broj, sa stalnom tendencijom rasta. Bas kao i ostalih tema koje se ne ticu politike.
Nije toliko lose ni kako izgleda...
realna do boli

Post by realna do boli »

Onda su nam i politika i sex uzasno dosadni :D
chuchumbamayumbe

realna do boli wrote:Onda su nam i politika i sex uzasno dosadni :D
Meni bogami ovo drugo nije dosadno, dapache! :)
Eto vidis, ode prica u drugom smjeru, ali u pozitivnom, nadam se! :D
simi5

Post by simi5 »

Moram da primetim kako zavidim Hrvatima. Na najvećem slobodnom forumu Srrbije, burek.co.yu, vrlo su žive i jedne i druge teme a uz njih mnoge druge. Znači mnogo više se nerviramo od Hrvata, a malo manje od Bosanaca. :-?
kao novi

Post by kao novi »

simi5 wrote:Moram da primetim kako zavidim Hrvatima. Na najvećem slobodnom forumu Srrbije, burek.co.yu, vrlo su žive i jedne i druge teme a uz njih mnoge druge. Znači mnogo više se nerviramo od Hrvata, a malo manje od Bosanaca. :-?
e zamisli kako ja tek onda zavidim hrvatima... kako ne uzeh taj pasos dok se moglo preko stele..

btw, htio sam da ukljucim i neki srpski forum u ovo poredjenje ali nisam znao koji je onako umjeren.. na ovom burek ne vidim tek osvjezene teme. valjda se mora biti logovan?
simi5

Post by simi5 »

kao novi wrote:
btw, htio sam da ukljucim i neki srpski forum u ovo poredjenje ali nisam znao koji je onako umjeren.. na ovom burek ne vidim tek osvjezene teme. valjda se mora biti logovan?
Burek je vrlo dinamičan, osvežene teme se vide tek po podgrupama, ali tokom dana je aktivno u proseku oko 500 članova u svakom trenutku. Ukupno ima 500 000 registrovanih, naravno ne učestvuju svi aktivno.
district-beg

Post by district-beg »

nemoj ba i njih, dosta je i ovo, hocel rat opet, ovo trojstvo je opasno :D
Fratris

Post by Fratris »

Kakva je razlika izmedlju nas i Hrvata? Oni ne stoje u mjestu, eto kakva. Treba samo pogledati politicku situaciju.

Kod nas, zna se. Otprilike isti broj ljudi glasa za nacionalisticke stranke danas i prije 15 godina. Strasno. Retorika je slicna onoj od prije 15 godina. Jedni se hoce otcijepiti, jedni seru da ih ugnjetavaju, jedni hoce centralizaciju da bi preglasali druge. I tako fino u krug. A nekih 15-20 posto ljudi glasa za stranke koje nisu nacionalisticke, uzalud, ko i 1990.

A vidi nam komsija. HDZ preko noci od nacionalista postaje moderna europska pucka stranka po uzoru na njemacki CDU, SDP i druge stranke lijeve orijentacije drze skoro pola glasackog tijela, a nacionalisticki HSP jedva sabire nekih 7 posto. Pa se mi onda cudimo. I jos mi je najbolje kad pricas s prosjecnim Bosancem i covjek te uvjerava da nije nacionalista. Pa ako nije niko nacionalista, ko je onda glaso za ove debile na vlasti? Ako smo mi svi fini, kulturni, volimo svoje, postujemo tudje, gdje je tih 80% koji glasaju za nacionaliste?

A price da je Hrvatima nemaju probleme koje mi imamo pa zato ne pricaju toliko o vjeri i politici su za malu djecu. Imaju i oni problema, ali izgleda se manje zamaraju njima. Jer, u biti, za svakodnevni zivot prosjecnog Bosanca vecina stvari o kojim se raspravlja u podforumu "Politika" ne znace nista, ali su sami sebe uvjerili da znace. Sta ce se to dogoditi prosjecnom covjeku iz recimo Zenica da sutra Lajcak ukine RS? Bil odmah dobio bolji posao? Ili posao uopce? Bil mu zena rodila sina? Bil dobio novog metalik Golfa? Bil Celik osvojio prvenstvo? Bil rodile sljive ko nikad prije?

A sta da se sutra probudi a da se RS odcijepila? Bil izgubio posao? Bil mu se djeca razbolila? Bil krenula najezda skakavaca, mrak se spustio na zemlju, krv tekla rijekama ili neka druga starozavjetna posast se dogodila? Ne bi, ali je prosjecan covjek uvjeren da bi. Kao sto je prosjecan gradjanin Srbije uvjeren da je Kosovo vaznije od svega, pa i njega samog.

I evo opet poredba s Hrvatskom. Prosjecnog frajera iz Zagreba zaboli zivo za Hercegovce i druge Hrvate u Bosni, a i drugdje. Nit bi zbog njih ratovo, nit ga briga imaju li oni svoju opcinu, entitet, republiku. A u Bosni? Prosjecan Hrvat iz Bosne je veci katolik od pape i ide na vise utakmica Hrvatske repke od prosjecnog Zagrepcana. I ima sve albume od Thompsona s pijace. Prosjecan BH Srbin ima cir na zelucu od brige za Kosovom i suze lije svaki put kad Albanci zapale neki manastir za koji dotad nije cuo. A tek kako mrzi Crnogorce jer su izdali Srpstvo. Prosjecan Bosnjak je ljut sto Hrvati i Srbi ne vole Bosnu, ali smatra da Sandzaklije trebaju svi bit protive Srbije, a i CG. I ne vidi u tom licemjerje. Osim Sandzaklija, naravno, navija za Irance, Palestince, Cecene, Iracane. Albance, i generalno, sve druge Muslimane, i srce mu se cijepa kad vidi kako zli djauri, predvodjeni glavnim sejtanom Bushom, po svijetu diraju u muslimane. Kao i Srbin, vec pomalo dobija cir na dvanaestercu od ove brige. I tako sve tri strane fino u krug.

I ne treba gledati samo teme, nego kolicinu poruka u svakom podforumu, i koliko ukupnog postotka zauzimaju ne samo Vjera i Politika, nego i sve one poruke u drugim forumima koje zavrse na jednoj od ovih tema.

I sta covjek da radi nakon citanja ovog foruma nego zakljuci da prosjecan Bosanac je 90% vremena preopterecen politikom i vjerom, a 10% vremena razmislja kako da ga curi strpa u guzu.
Fair Life

Post by Fair Life »

moje_brcko wrote:nemoj ba i njih, dosta je i ovo, hocel rat opet, ovo trojstvo je opasno :D
Image
Post Reply