ili nekom ko zna prezime al radi da se i njegovo procuje.pape wrote:pinkzelena wrote: Najgori su mi ti što se usku*če da prostiš jer imaju "jako" prezime, koje im čuva leđa.Problem ce nastati kad naleti na nekog ko mu nece znati prezime, pa ce ga povaliti ko bekana, ...
Uhapsen Harisov bratic... opet... :D
- pitt
-
zlatan01
Vrana vrani oci ne vadi...a i ako izvadi, pa bilo bi to jedan kriminalac ubije drugoga i preuzme njegovu teritoriju...pitt wrote:ili nekom ko zna prezime al radi da se i njegovo procuje.pape wrote:pinkzelena wrote: Najgori su mi ti što se usku*če da prostiš jer imaju "jako" prezime, koje im čuva leđa.Problem ce nastati kad naleti na nekog ko mu nece znati prezime, pa ce ga povaliti ko bekana, ...
-
mate bosnjak
Ma cim sam vidio ovu temu znao sam:Eto BosanC-a sa komentarom._BosanaC wrote:Sve ce to narod pozlatitiSamo da amidza RS ukine i nece mali vise
Traume iz rata jbg
Mozete misliti koliki je IQ covjeka koji poveze siledjijsko ponasanje nekog sarajevskog jalijasa ,rodjaka jednog (njemu mrskog) politicara, i ukidanje RS.
BosanaC, neboj se, nece biti ukidanja RS, suvise ste jeki za sada, nemozemo vam nista.
Ima vas dosta, volite vasu RS i vaseg vozda Dodika, tako da mi ovako razjedinjeni nemamo sanse protiv vas.
Budi miran, Silajdjic ce biti smjenjen ili izoliran , a vasa RS ce opstati pod mudrim rukovodstvom tvog idola Dodika.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
E sad ti meni jos nadji JEDAN JEDINI POST gdje Bosanac brani RS i skidam ti kapu s glave....mate bosnjak wrote:Ma cim sam vidio ovu temu znao sam:Eto BosanC-a sa komentarom._BosanaC wrote:Sve ce to narod pozlatitiSamo da amidza RS ukine i nece mali vise
Traume iz rata jbg
Mozete misliti koliki je IQ covjeka koji poveze siledjijsko ponasanje nekog sarajevskog jalijasa ,rodjaka jednog (njemu mrskog) politicara, i ukidanje RS.
BosanaC, neboj se, nece biti ukidanja RS, suvise ste jeki za sada, nemozemo vam nista.
Ima vas dosta, volite vasu RS i vaseg vozda Dodika, tako da mi ovako razjedinjeni nemamo sanse protiv vas.
Budi miran, Silajdjic ce biti smjenjen ili izoliran , a vasa RS ce opstati pod mudrim rukovodstvom tvog idola Dodika.
nacionalisto.....
-
mate bosnjak
Ako se jednog dana na ovom forumu pojavi vijest da je H.Silajdjic kupio nove cipele, BosanaC ce reci da stare poderao zato sto hoce da ukine RS._BosanaC wrote:Sve ce to narod pozlatitiSamo da amidza RS ukine i nece mali vise
Traume iz rata jbg
Ako Silajdjic ode u bolnicu bit ce to po BosanC-u zato sto ima dobre stele kod doktora i sto hoce da ukine RS.
Ako Haris padne na ledu i slomi ruku, bit ce po BosanC-u zato sto je upravo tom rukom glasao za ukidanje RS.
Ako Harisov komsija,prodje kroz crveno na semaforu, BosanaC ce reci da je to zato sto je on Harisov komsija i sto Haris hoce da ukine RS.
Stvarno mi dodje nesto zao tih u RS a i Dodika licno.
Sve se urotilo protiv njih.
Jedino ih BosanaC razumije.
-
mIRCerka
pitam te opet:mate bosnjak wrote:Ako se jednog dana na ovom forumu pojavi vijest da je H.Silajdjic kupio nove cipele, BosanaC ce reci da stare poderao zato sto hoce da ukine RS._BosanaC wrote:Sve ce to narod pozlatitiSamo da amidza RS ukine i nece mali vise
Traume iz rata jbg
Ako Silajdjic ode u bolnicu bit ce to po BosanC-u zato sto ima dobre stele kod doktora i sto hoce da ukine RS.
Ako Haris padne na ledu i slomi ruku, bit ce po BosanC-u zato sto je upravo tom rukom glasao za ukidanje RS.
Ako Harisov komsija,prodje kroz crveno na semaforu, BosanaC ce reci da je to zato sto je on Harisov komsija i sto Haris hoce da ukine RS.
gdje je to Bosanac branio rs?
i ne skreci s teme....
da je titin, sto je previse previse je...i opet ce setati slobodan.....
a kad ti on ili neko slican ucini nazao familiji, onda se nemoj zaliti....
-
mate bosnjak
Objasni ti meni kakve veze ima siledjijstvo tog mangupa sa ukidanjem RS,mIRCerka wrote:pitam te opet:mate bosnjak wrote:Ako se jednog dana na ovom forumu pojavi vijest da je H.Silajdjic kupio nove cipele, BosanaC ce reci da stare poderao zato sto hoce da ukine RS._BosanaC wrote:Sve ce to narod pozlatitiSamo da amidza RS ukine i nece mali vise
Traume iz rata jbg
i ne skreci s teme....
a sto pokusava da poveze BosanaC.
-
_BosanaC
I mozete svi, skupa s onim koji sjede s vama u vlasti, da mi... prepusti masti na volju stamate bosnjak wrote:Ma cim sam vidio ovu temu znao sam:Eto BosanC-a sa komentarom._BosanaC wrote:Sve ce to narod pozlatitiSamo da amidza RS ukine i nece mali vise
Traume iz rata jbg
-
mIRCerka
Ima jer osoba koja "ukida" RS takvog lika i njegovog rahmetli brata stalno vadi iz govana...mate bosnjak wrote:Objasni ti meni kakve veze ima siledjijstvo tog mangupa sa ukidanjem RS,mIRCerka wrote:pitam te opet:mate bosnjak wrote: Ako se jednog dana na ovom forumu pojavi vijest da je H.Silajdjic kupio nove cipele, BosanaC ce reci da stare poderao zato sto hoce da ukine RS.
i ne skreci s teme....
Da ti nacrtam:
Meni ukradu telefon i novcanik u tramvaju. JA sve prijavim. Nakon 6 mjeseci dobijem poziv na sud. Dodjem, sutkinje nema. Tako tri puta. Ne dodjem 4.put, koji me kruac pozivaju kad sutkinje nema. Dobijem opomenu da cu platiti kaznu od 500 KM ako ne dodjem. Ja opet dodjem, i kazem ovako SLIJEDECI PUT KO MI BUDE PRIJETIO BICE PRIJAVLJEN I EUFORU I EUMPU I OHRu. I potpisem izjavu koju dadoh na dan kradje.
Braca Silajdzic pocine dva ubistva i desetak tezih krivicnih djela, i opet setaju slobodno gradom jer ih AMIDZA pazi i cuva.
Amidza svo to vrijeme ukida RS potpisujuci i betonirajuci istu, laze narod i IDE PROTIV ZAKONA.
Eto kakve veze ima.
Jel ti ista jasnije? Ili je tebi ok da ima JEDNAKIJIH medju jednakima pred zakonom?
-
mate bosnjak
Mora da sam gluplji od BosanC-a kad ne shvatam.mIRCerka wrote:Ima jer osoba koja "ukida" RS takvog lika i njegovog rahmetli brata stalno vadi iz govana...mate bosnjak wrote:Objasni ti meni kakve veze ima siledjijstvo tog mangupa sa ukidanjem RS,mIRCerka wrote: pitam te opet:
i ne skreci s teme....
Da ti nacrtam:
Meni ukradu telefon i novcanik u tramvaju. JA sve prijavim. Nakon 6 mjeseci dobijem poziv na sud. Dodjem, sutkinje nema. Tako tri puta. Ne dodjem 4.put, koji me kruac pozivaju kad sutkinje nema. Dobijem opomenu da cu platiti kaznu od 500 KM ako ne dodjem. Ja opet dodjem, i kazem ovako SLIJEDECI PUT KO MI BUDE PRIJETIO BICE PRIJAVLJEN I EUFORU I EUMPU I OHRu. I potpisem izjavu koju dadoh na dan kradje.
Braca Silajdzic pocine dva ubistva i desetak tezih krivicnih djela, i opet setaju slobodno gradom jer ih AMIDZA pazi i cuva.
Amidza svo to vrijeme ukida RS potpisujuci i betonirajuci istu, laze narod i IDE PROTIV ZAKONA.
Eto kakve veze ima.
Jel ti ista jasnije? Ili je tebi ok da ima JEDNAKIJIH medju jednakima pred zakonom?
Jos uvijek mi nije jasno kakve to ima veze sa politickim programom jedne stranke koja se zalaze za ustavne promjene u kojima se zagovara ukidanje entiteta (oba -ne samo RS).
Jeli ti Haris ukrao novcanik, ili je on zadrzao sutkinju.
Kako on to betonira RS?
Sta ti je slagao?
-
zlatan01
Lijepo ti cura objasnila, covjek obeco ukidanje entiteta ali umjesto toga pazi na familiju. Tebi haman treba jedan njegov bratic da upuca nekog dragog pa kad ga amidza izvadi onda da ti iz guzice dodje u glavu! Nama obicnim smrtnicima treba drzava i sigurnost koju ona garantuje a ne prazna obecanja i beskonacno cekanje na nesto sto je samo pokrice za nesto sasvim drugo...e ne mogu vise zlo mi je...mate bosnjak wrote: Mora da sam gluplji od BosanC-a kad ne shvatam.
Jos uvijek mi nije jasno kakve to ima veze sa politickim programom jedne stranke koja se zalaze za ustavne promjene u kojima se zagovara ukidanje entiteta (oba -ne samo RS).
Kako on to betonira RS?
Sta ti je slagao?
- stochar
ovaj mladic je ogromna prijetnja kako drugima tako i sebi. radi se o djetetu koje hoda naokolo i iza sebe vec ima dovoljno krivičnih djela da ih se mnogo iskusniji kriminalci mogu postidjeti.
normalan sistem (kakav nas nije) ima obavezu da maloljetnika s takvim ponasanjem ukloni s ulice kako ne bi jos nekoga ubio ili kako neko ne bi ubio njega. medjutim, sistem je bolestan, ova tema vec krece u suprotnom smjeru i nakon 37 strana se nece uopste znati o cemu se raspravlja, a raspravlja se o sljedecem:
malac koji ima iza sebe ubistvo na slobodi je i predstavlja prijetnju kako sebi tako i drugima. nije samo cinjenica sto je haretov amidzic razlog sto je na slobodi, jer ima takvih jos najmanje deset u sarajevu. ipak, on je za trunku opasniji jer mu to sto iza ledja ima mocnog amidzu daje krila i dodatni poticaj da se osjeca mocnim i nezaustavljivim. a amidzu izgleda boli kurac kako za njega tako i za one koje navodno predstavlja.
normalan sistem (kakav nas nije) ima obavezu da maloljetnika s takvim ponasanjem ukloni s ulice kako ne bi jos nekoga ubio ili kako neko ne bi ubio njega. medjutim, sistem je bolestan, ova tema vec krece u suprotnom smjeru i nakon 37 strana se nece uopste znati o cemu se raspravlja, a raspravlja se o sljedecem:
malac koji ima iza sebe ubistvo na slobodi je i predstavlja prijetnju kako sebi tako i drugima. nije samo cinjenica sto je haretov amidzic razlog sto je na slobodi, jer ima takvih jos najmanje deset u sarajevu. ipak, on je za trunku opasniji jer mu to sto iza ledja ima mocnog amidzu daje krila i dodatni poticaj da se osjeca mocnim i nezaustavljivim. a amidzu izgleda boli kurac kako za njega tako i za one koje navodno predstavlja.
-
mIRCerka
Ako je potrebno da politicar meni licno ukrade telefon ili zadrzi on licno sutkinju, onda nisi dobro definitivno.mate bosnjak wrote:
Mora da sam gluplji od BosanC-a kad ne shvatam.
Kako on to betonira RS?
Sta ti je slagao?
Ti se iz teme u temu kacis na njega jer se on kaci na harisa.
Sad ti meni reci: Ko je tebi i sta je tebi Haris pa ga gorljivo branis bez argumenata?
PS Reforma policije, jos uvijek postoji RS, jaca nego prije izbora na kojima Haris pobijedi retorikom UKINUCU RS...
Isti Haris koji, kao pravi amidza, STITI svoje bratice, koji bi da su kao ja, NIKOGOVICI, odavno lezali u Zenici, pa ne bi stariji bio rahmetlija.
- Alfons Kauders
ne setaju slobodno gradom, seta mali gradom, a stareg je upucalo prije par mjeseci, gle slucajnosti, radi mobitela... tako da ga se iz govana moze vaditi samo na onom svijetu...mIRCerka wrote:Ima jer osoba koja "ukida" RS takvog lika i njegovog rahmetli brata stalno vadi iz govana...mate bosnjak wrote:Objasni ti meni kakve veze ima siledjijstvo tog mangupa sa ukidanjem RS,mIRCerka wrote: pitam te opet:
i ne skreci s teme....
Da ti nacrtam:
Eto kakve veze ima.
-
mIRCerka
ako cemo mak na konacAlfons Kauders wrote:
ne setaju slobodno gradom, seta mali gradom, a stareg je upucalo prije par mjeseci, gle slucajnosti, radi mobitela... tako da ga se iz govana moze vaditi samo na onom svijetu...
Zumber Celja i Dino Drnda - za prvi dokazano da je stariji, za drugi se sumnjicio ali se slucaj pomakao milimetar ulijevo na stolu Tuzilastva...
daklem DVA ubistva za zivota starijeg...
a opet, ja kreten zalim mlado...
- Alfons Kauders
ma nisam o tom prico, vec kazem da je stariji ubijen, a znam da su dvojicu ubili... bejzbol palica i noz...mIRCerka wrote:ako cemo mak na konacAlfons Kauders wrote:
ne setaju slobodno gradom, seta mali gradom, a stareg je upucalo prije par mjeseci, gle slucajnosti, radi mobitela... tako da ga se iz govana moze vaditi samo na onom svijetu...
Zumber Celja i Dino Drnda - za prvi dokazano da je stariji, za drugi se sumnjicio ali se slucaj pomakao milimetar ulijevo na stolu Tuzilastva...
drndu je ubio mladji...
-
mIRCerka
Mladji, stariji,....svejedno...Alfons Kauders wrote:ma nisam o tom prico, vec kazem da je stariji ubijen, a znam da su dvojicu ubili... bejzbol palica i noz...mIRCerka wrote:ako cemo mak na konacAlfons Kauders wrote:
drndu je ubio mladji...
ja imam jaka ledja, sad mogu i po 20 litara vode u svakoj ruci nositi...
Odoh se pakovat...valja meni na teren sutra, a palamudim ovdje, a kakve mi koristi...
- Alfons Kauders
sretno, odo i ja vala na spavanje...mIRCerka wrote:Mladji, stariji,....svejedno...Alfons Kauders wrote:ma nisam o tom prico, vec kazem da je stariji ubijen, a znam da su dvojicu ubili... bejzbol palica i noz...mIRCerka wrote: ako cemo mak na konac
drndu je ubio mladji...
ja imam jaka ledja, sad mogu i po 20 litara vode u svakoj ruci nositi...
![]()
Odoh se pakovat...valja meni na teren sutra, a palamudim ovdje, a kakve mi koristi...
-
pinkzelena
I mene ovo zanima..ni ja nigdje nisam primjetila da veliča RS,a ako mu je Haris mrzak političar.. onda se okomite i na mene... ni ja ga ne mogu očima vidjet..mIRCerka wrote: E sad ti meni jos nadji JEDAN JEDINI POST gdje Bosanac brani RS i skidam ti kapu s glave....
nacionalisto.....
-
pinkzelena
Haris bi mater rođenu prodao za fotelju..
..ne mogu da vjerujem da ima još onih,koji nisu vidjeli njegovo pravo lice (usput izbotoxirano do pm
).
- rajvosa^
Ma mate ima pik na BosanaC ko zna zasto, jer inace ne bi pricao nebuloze i ustvari bi napadao pola raje ovog foruma jer ne gotive amidzu.pinkzelena wrote:I mene ovo zanima..ni ja nigdje nisam primjetila da veliča RS,a ako mu je Haris mrzak političar.. onda se okomite i na mene... ni ja ga ne mogu očima vidjet..mIRCerka wrote: E sad ti meni jos nadji JEDAN JEDINI POST gdje Bosanac brani RS i skidam ti kapu s glave....
nacionalisto.....