Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
besana wrote:Ćelo je živ i zdrav. Sjedim pored žene čiji sin radi u Koševu. I to na odjeljenju na kojem ćelo leži. Kardio...nešto... vaskularna valjda. Žena ga nazvala i pitala. Momak je nap'o, keže da je Ćelo živ i zdrav, a pošto je i Ćelo čuo informacioje o svojoj smrti otišao je u grad da se "POKAŽE" raji.
Eto...
A meni žao Tošea Proeskog...pravo
Ako lezi na odjeljenju, onda ne moze biti zdrav...no nejse, jel tema za katanac il sta?
besana wrote:Ćelo je živ i zdrav. Sjedim pored žene čiji sin radi u Koševu. I to na odjeljenju na kojem ćelo leži. Kardio...nešto... vaskularna valjda. Žena ga nazvala i pitala. Momak je nap'o, keže da je Ćelo živ i zdrav, a pošto je i Ćelo čuo informacioje o svojoj smrti otišao je u grad da se "POKAŽE" raji.
Eto...
A meni žao Tošea Proeskog...pravo
Ako lezi na odjeljenju, onda ne moze biti zdrav...no nejse, jel tema za katanac il sta?
Jaranica mi radi gore sa ovisnicima, i kaze da je jucer Celo odbio terapiju i da je danas umro, nije 100% ali tako se prica gore, navodno glavna sestra ima zabranu da kaze da je mrtav. Jel il nije ostaje da se vidi...
Najvjerovatnije je da je istina, s obzirom da je vijest došla od visokopozicioniranih ljudi iz Kliničkog Centra u Sarajevu, da je Ismet Bajramović Ćelo umro od posljedica na srcu.
Mjesec dana već leži u bolnici od problema sa srcem. Ko što se zna, imao je nekoliko operacija, bio mu ugrađen bajpas zbog trajno oštećenog mišića srca (kad ga je stigao metak pred No.1 u ratu), i danas tj. jutros je podlegao od infarkta u bolnici na kardiohirurgiji.
_BosanaC wrote:Jel' ovaj lik zasluzio fakat da se ovoliko sikira oko njega?
Jeste ... jer kakav go d da je bio ... on i takvi poput njega su prvi stali u odbranu ovog grada ´92 ...
I moj tata je stao u odbranu grada, ali nije nakon rata pljačkao, silovao, ubijao i terorisao ljude. Kada bi Ćelo progovrio o svim zbivanjima u ratu i kriminalu treslo bi se Sarajevo mjesec dana. Ne mogu razumjeti one koje mogu za ovog okorjelog kriminalca i ubicu reči i jednu lijepu riječ. Jedino ako i oni sami nisu kao i on. Mislim da ovu temu treba zatvoriti, jer jedan kriminalac i ubica nije zaslužio da se o njemu raspravlja i treba ga ignorisati.
Last edited by Better Man on 16/10/2007 19:47, edited 1 time in total.
Mora da je uskrsn'o danas. Kljucajte
A i ne znam sto se svi palite sto se diskutuje o njemu. Po mom misljenju to neko interesovanje je zato sto je Celo jedna od faca u gradu, poznat po losim stvarima al svakako poznat.