zlata wrote:Curo draga...ako mozes ikako...ostani mu istinit' prijatelj...ALI NIKAKO ne zalazi dublje. K'o sto je rekla Princeza...njemu treba strucna pomoc, ja cu dodati...i iskreni prijatelji.
Kakve veze ima sto je decko katolik..ili kol'ko je katolik...PROBLEM je sto on krvari za ljubav. To je pretijerano. Nezdravo. Ako mislis da ce ga Islam izlijeciti!...kako onda nije izlijecio milijune ludjaka i fanatika?
Znas kako je psihijatar pjev'o? ...."ni hodzin mu zapis..nikad pomoc nece...."! Zato, nek'ga mater vodi na lijecenje!
Pisem ti 'vako podugo...jer sam imala iskustvo sa slicnim slucajem. Nisi duzna lijeciti nicije dijete. Ti si jos malo necije dijete...i tek postajes zena. Cuvaj se!!!!!!
da izvinete boli mene klinac sta psihijatri kazu... oni su mene bili poslali u SPECIJALNU SKOLU; i kad su tamo utvrdili havala Bogu das am normalan, onda su sutili, ali ja.. ja sma ih optuzila, i sad smo na sudu, mislim jos se prepiremo oko te stvari.. Jer psihijatri nemaju skole, oni su glupi. A ono sto njemu treba jeste dobar prijatelji, i ako ga vec zanima Islam da mu onda spomenem kako je to zabranjeno. jer on meni kaze da ce kad tad jednom preci na Islam, jer on kaze on priznaje da je islam jedina vjera koja je istinita, i Kur' an jedina sveta knjiga u kojoj pise samo istina i nista vise.
I sto se tice hodza oni ni oni nisu bas odlicno rijesenje zo priznajem, ali aj mislim da se s njim trebas amo razgovarati, i da ga sto vise govorimo i ucimo Islamu.