Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
opet ista poruka ...
format koji ste unilei je pogresan ili se broj ne koristi
ukucaj iznos koji šalješ npr. 3.0 38761itd., a poruku šalješ na 0611171
znači ide iznos sa tačkom, pa jedan razmak i onda kompletan broj bez prekida, ali bez one dvije nule na početku
No_oNe__ wrote:e hvala
ja sam jadna slaba i nemocna hehehe
priznajem
bogme su mi skinuli po 1km kao i obicno kada saljem sms
ili koliko vec skidaju
moguće je zato što je iz inostranstva,
ja sam isto par puta pogrešno ukucao, doduše sve je to bilo u sarajevu, slanje i primanje poruke, pa mi nisu ništa skidali kad pogriješim, provjerio sam odmah nakon slanja
vozač wrote:ako šalješ deset km moraš ukucati 10.0 odnosno deset, tačka, nula,
ako šalješ marku onda ukucaš 1.0 odnosno jedan, pa tačka, pa nula
moraš ukucati tačku u iznos koji šalješ, u tome je greška
Jel' ovo nesto novo ili? Jer sam prije desetak dana normalno slao dopunu bez tacke i nule
mislim da je nisi mogao poslati bez tačke i nule, ali, ima i ona čuvena ... "u bh telekomu sve je moguće"
http://www.bhtelecom.ba/mcommerce_privatni.html
ovdje se nigdje ne spominje ta tačka i nula, barem kad se radi o okruglom iznosu
ja kad sam slao uvijek sam slao bez tačke, doduše nisam odavno
a neuspjele poruke se ne bi trebale naplaćivati, jedino ne znam ako si vani... haj znaj sad
Da li je neko primjetio da je trenutno hakovan sistem mCommerce bhtelekoma, tacnije da prilikom logovanja dobijete nasumicno privatni korisnicki sistem i možete uplatiti bilo kome sa toga racuna novac na ultru