Bihać - bedem krajine
Moderator: Chloe
-
tap3ah75
#26 Pitanje za ekipu iz Bihaća!
Pozdrav,
ima li tko kakav kontakt broj od tipova što dekodiraju mobitele, radnja im je (mislim) preko puta Interexa, kod one pekare?
moram ih upitat za dekodiranje jednog moba pa mi treba bilo što (mejl, mobitel, stranica ako je imaju).
Hvala.
ima li tko kakav kontakt broj od tipova što dekodiraju mobitele, radnja im je (mislim) preko puta Interexa, kod one pekare?
moram ih upitat za dekodiranje jednog moba pa mi treba bilo što (mejl, mobitel, stranica ako je imaju).
Hvala.
- pustopoljina
#27 Re: Pitanje za ekipu iz Bihaća!
+38761751968
trebao bi biti taj.
trebao bi biti taj.
- Mannequin
#28 Re: Pitanje za ekipu iz Bihaća!
Kod fileka
pustopoljina je bila brza u odg, u svakom slucaju mozes jos gdje upitati za dekodiranje ako vec nisi..
pustopoljina je bila brza u odg, u svakom slucaju mozes jos gdje upitati za dekodiranje ako vec nisi..
-
tap3ah75
#29 Re: Pitanje za ekipu iz Bihaća!
hvala .... tema se može i zaključati
- Mannequin
#30 Re: Pitanje za ekipu iz Bihaća!
Ja sam sinoc cula da se preselio negdje na ozimice
pa samo eto da znas ukoliko budes isao do njega da upitas na phone gdje se sad nalazi
pozz
pa samo eto da znas ukoliko budes isao do njega da upitas na phone gdje se sad nalazi
pozz
-
quelle1983
#31 Preporuka pedijatra u Bihacu
Dragi Biscani i Biscanke,
otvaram ovu temu posto nisam mogla naci na netu nigdje niti jednu preporuku. Stoga vas molim da mi preporucite pedijatra u Bihacu. Unaprijed se zahvaljujem svima!
otvaram ovu temu posto nisam mogla naci na netu nigdje niti jednu preporuku. Stoga vas molim da mi preporucite pedijatra u Bihacu. Unaprijed se zahvaljujem svima!
- Mannequin
#32 Re: Preporuka pedijatra u Bihacu
dr. Zorica Dellamea Redžić
Vrstan strucnjak i ima iza sebe dug staz.. Necete se pokajati.
Sretno!
Vrstan strucnjak i ima iza sebe dug staz.. Necete se pokajati.
Sretno!
-
Faruk.Visca
#33 Prevoz iz Bihaća do Rijeke (ili Trsta, Venecije) - ponude
Koliko bi koštao prevoz iz Bihaća do Rijeke? ... do Trsta? ... do Venecije?
Treba mi ponuda za 5 osoba oko 10-tog januara.
U zavisnosti od uslova moguće je dogovoriti i povratak nakon 7 sedmodnevnog izleta.
Treba mi ponuda za 5 osoba oko 10-tog januara.
U zavisnosti od uslova moguće je dogovoriti i povratak nakon 7 sedmodnevnog izleta.
-
Alimen
#34 Bihac - Sarajevo danas oko 19h
Poz, bila je jedna dobra stranica ali sad ne mogu da nadjem... radi se o tom da kad ides sa autom prijavis se pa ako ima zainteresovanih da se prikljuce... kako bi se smanjili troskovi.
Znaci danas ako Bog da vracam se iz bihaca, pa ako ima zainteresovanih da se utale
vracam se sa kombijem... T5 mjesta na pretek.
061 268 773
065 007 407
Znaci danas ako Bog da vracam se iz bihaca, pa ako ima zainteresovanih da se utale
vracam se sa kombijem... T5 mjesta na pretek.
061 268 773
065 007 407
- pajero
#35 Re: Bihac - Sarajevo danas oko 19h
Nisam cuo za tu stranicu ali mi se cini kao odlicna ideja...
- J.P.Montoya
#36 Smještaj u Bihaću
Pozdrav krajišnici
može li neko preporučiti kakav dobar smještaj a malo para u bihaću...
može li neko preporučiti kakav dobar smještaj a malo para u bihaću...
- Sasvim_Obican
#37 Re: Smještaj u Bihaću
Evo ovdje imaš dosta informacija o prenoćištima :
http://www.tzusk.info/sub-smjestaj.php? ... 10&limit=5
Prva dva se čine dobrim ( u prvom sam bio i sasvim je ok). Cijene su ti normalne i prilagođene uslovima u BIH. Koliko je konkretno ne znam jer je bilo davno kad sam bio, pa sam to sve pomalo i zaboravio.
Imaš i ono u hotelu "Sedra" i "Park", pa i u nekim restoranima, al' to te vjerovatno ne zanima jer su tu cijele astronomske.
http://www.tzusk.info/sub-smjestaj.php? ... 10&limit=5
Prva dva se čine dobrim ( u prvom sam bio i sasvim je ok). Cijene su ti normalne i prilagođene uslovima u BIH. Koliko je konkretno ne znam jer je bilo davno kad sam bio, pa sam to sve pomalo i zaboravio.
Imaš i ono u hotelu "Sedra" i "Park", pa i u nekim restoranima, al' to te vjerovatno ne zanima jer su tu cijele astronomske.
- J.P.Montoya
#38 Re: Smještaj u Bihaću
hvala na linku....medjutim ovdje nema cijena...meni bi nesto trebalo do 40 km..pošto planiram ostati dva dana...
- zeleni xy
- asbosanac76
#40 Re: Una Regata 2009
nesto sa cime se bas mozemo pohvaliti,mada uzadnje vrijeme nije bas sve kako treba ,nadjmo se da ce se stvari popraviti 
-
Kralj Tvrtko I.
#41 Bihac - Zenica
Kako cesto idu busevi na ovoj relaciji?
Znam za Prosica, ide ujutro...da li ima jos neki prevoz osim njega...?
Znam za Prosica, ide ujutro...da li ima jos neki prevoz osim njega...?
- olensoner
#42 Re: Bihac - Zenica
Imas Bisstours, ide svaki dan Zenica-Bihac, vraca se iz Bihaca u 13.00h.
http://www.biss-tours.ba/v2/ze-bi.html
- J.P.Montoya
#43 Put za Strbacki buk
Moze li neko objasniti kako najblize sa glavne magistrale iz Sarajevo-Bihac doci do Strbackog buka.
- olensoner
#44 Re: Put za Strbacki buk
Ides prema Bihacu, kad prodjes Bos. Petrovac ides do raskrsnice za Martin Brod, tu skreces lijevo ka Martin Brodu i onda se vozis skoro do Martin Broda, prije ulaska u MB imas skretanje sa glavne ceste na desno ka Strbackom Buku. Odatle je dosta losa cesta, odnosno vise je makadam, ja sam bio prije par godina zadnji put i dosta lose je stanje bilo, ne znam sad.
-
Kralj Tvrtko I.
#45 Re: Bihac - Zenica
ne ide vise taj busolensoner wrote:Imas Bisstours, ide svaki dan Zenica-Bihac, vraca se iz Bihaca u 13.00h.
-
melvin24
#46 Tomcraft u bihaću
Pogledaj te kako je bilo proteklu noć u DISKOTECI HOLLYWOOD bihać
http://www.vasportal.net/dj-tomkraft-u- ... hollywood/
http://www.vasportal.net/dj-tomkraft-u- ... hollywood/
- _tulumba_
-
Hodidid
#48 Re: Kroz Bihac...
Oklen si_tulumba_ wrote:Ima li iko iz Bihaća, da me uputi u sam Bihać (generalno grad, hranu, kafice, sta moram vidjeti, cega da se klonim, kakvi su biscani/anke ljudi tak') ..uskoro sam "stanovnik" bisera na Uni a jos nikad nisam ni bio tamo niti koga poznajem![]()
Od mjesta za izaci Imas Tasun i Macao blizu autobuske stanice. Istom ulicom prema centru s lijeve strane kad predjes most imas Paviljon. Imas Papayu,River na samoj Uni itd. U samom centru imas 6-7 kafica gdje je Bondeno najpoznatiji.Za klopu u gradu imas River, Paviljon, restoran Belvederre i Cavkunovica u centru sa kuhanim jelima.
E da i kloni se Biscanki. Zahebate su.
- _tulumba_
#49 Re: Kroz Bihac...
Hvala lijepo na podijeljenim info.Hodidid wrote:Oklen si_tulumba_ wrote:Ima li iko iz Bihaća, da me uputi u sam Bihać (generalno grad, hranu, kafice, sta moram vidjeti, cega da se klonim, kakvi su biscani/anke ljudi tak') ..uskoro sam "stanovnik" bisera na Uni a jos nikad nisam ni bio tamo niti koga poznajem![]()
? By the way tvrd i potezak svijet. Prilicno za sebe onako. Ne vole dosljake. trebaju godine i godine da te prime medju "svoje". Kad i ako te prime medju svoje onda si mali bog.Ali nisu ti to prilike
.
Od mjesta za izaci Imas Tasun i Macao blizu autobuske stanice. Istom ulicom prema centru s lijeve strane kad predjes most imas Paviljon. Imas Papayu,River na samoj Uni itd. U samom centru imas 6-7 kafica gdje je Bondeno najpoznatiji.Za klopu u gradu imas River, Paviljon, restoran Belvederre i Cavkunovica u centru sa kuhanim jelima.
E da i kloni se Biscanki. Zahebate su.
- Lacrosse
#50 Re: Kroz Bihac...
Ama brate dragi, pa nije New York da te ljudi upute._tulumba_ wrote:Ima li iko iz Bihaća, da me uputi u sam Bihać (generalno grad, hranu, kafice, sta moram vidjeti, cega da se klonim, kakvi su biscani/anke ljudi tak') ..uskoro sam "stanovnik" bisera na Uni a jos nikad nisam ni bio tamo niti koga poznajem![]()
Bihac ces savladati za 7 dana, i bolje da ti niko nista ne govori nego da sam pogledas to sve.
Ima pjesacka zona u centru grada, gdje je par dnevnih kafica.
Imas preko Mosta uz Unu par mjesta navece i vikend.
Najstarija kafana je Paviljon.
Od kafica/slasticarnica Bondeno je mjesto za koje svako zna i u vlasnistvu part-time Zenicanina Tigra.
Jedinstvo ti igra u drugoj ligi i treba im vodja navijaca, posto si iz Zenice imas pedigre.
Hrana ti nece biti problem ali grijanje hoce ako sad dolazis, a iz centralnog si komforta. To ti je najbitnije da vidis kako ces se grijati ove zime, jer ako treba na pec i drva, a nemas drva, a nisi ni vican da nalozis to ti moze biti omanja adaptacija.
Subotom je pijacni dan, tkz buvljak. To ti je najbolji dan da kupis sta voca, povrca, pastrme, sira.
Prodajnih centara ima koliko hoces ali su svi malo izvan grada, tako da ako ides skontaj kako ces se vratiti s punim cekerima.
Cim dodjes dok je jos toplo otidji u Hrvatsku na Plitvicka jezera, koja su jako blizu, to je vodeni Niagara Falls.
Od nekih boljih restorana nekih desetak km u Ripcu postoji riblji restoran, mislim da se zove Slap, i na Kostealama kod centrale, takodje ima fin restoran, Kostelski buk.
Takodje postoji i fin restoran u Bihacu, u novom hotelu, kojem sam ime zaboravio, uglavnom 10 minuta od centra prema elektrodistribuciji meni se cini.
U Tasuna ne bih izlazio, ali njegov brat Tasun drugi ima kao pizzeriju do lokala Tasun. Tu sam jeo pizzu i nije lose. Svidja mi se sto rade do kasnije. I u Midzic mahali pored slapa ima par kafica, ne znam jel se mjesto zove kod Muje ili se tako kaze, e tu je fina trpeza takojde. Tu je i nezaobilazni Cardak, u koji ce prije ili kasnije navratiti, i tu se moze sta pojesti. U Hatincu je bila kafana Zute Dunje, to je mala kafana uradjena u retro stilu s Sevdah juboxom i slicno, bio je fin ambijent.
Bihac je divan jedan grad mozda medju naljepse 2-3 sigurno u Bosni, tu je i velika blizina Zagreba, pa kad ti dosadi mozes otici u posjetu za vikend, a ljeti i na more nije problem na koji dan pa nazad.
Ne mislim da imas sansu da upadnes u probleme, ali ako zatvaras kafane i naletis na kakve pjane krajsnike koji te ne znaju to je jedino cega treba da se cuvas, primjetices u gradu odjednom nestane vecine zena, nakon toga scena naglo kopni i ostaju kojekakve senlucije, besposlicari, pjane, tad ti je vjerovatno i najbolje kuci da ides jer sve pametno sto si imao cuti i vidjeti si cuo i vidjeo. Jedina stvar zbog kojeg Biscani mogu imati neke predrasude od Zencane je sto jako mnogo sitnih lopova i dzeparosa dolazi iz Zenice, i ljudima kradu imovinu, npr dodju i budu tu nekoliko dana, i onda ili ih uhvate ili idu drugdje na teren.
Ovaj post dolazi od dijasporca, tako da ako nisam s necim utoku ne zamjeri, ovo je onoliko koliko ja znam kad i sam dodjem u posjetu.