Amazonka27 wrote:zamolila bih administratore ili moderatore da izbrise ovu temu, dusa me boli a i stid me je sairinih roditelja. Hvala svima koji ste pomogli ili ako ste imali namjeru. Dolaze nove, tragicnije, vise medijski exponirane price koje (iskreno se nadam) imati vise prikupljenog novca na ZR nego Saira. Ja cu Sairi nafaku potraziti negdje drugo, ovdje je rijetko koga ushtinula njena prica. Ali necu dozvoliti da se mala Saira takmici sa jednim vukom i da vuk pobjedi.
Hvala jos jednom nesebicnim ljudima.
izvini, evo sad tek procitah post...
I sama si napisala: Vas novac vase vrijeme vi odredjujete sta cete s njime.
Mislim da nemas pravo napadati bilo koga ko je pomogao nekoj zivotinji, nekom starcu koji samo sto ne umre umjesto nekom djetetu.
Vrijeme koje si utrosila na raspravu oko vucice si treba utrositi na slanje DOPISA za Sairu raznim NGOima koji se bave prvenstveno pomaganjem djeci.
Ja ti dadoh jedan kontakt, SAVE THE CHILDREN NORWAY, Dervisa Numica 4.
Ili je ipak lakse napasti i okrenuti ledja ljudima koji u vise navrata rade stvari koje su posao Vlade, kao sto je pomoc narodnim kuhinjama i porodicama slabog imovinskog stanja...
Evo ti jos jedan savjet:
"Tomislav Djuric" <
[email protected]>, on je uvijek spreman medijski podrzati ovaj vid aktivnosti. Kao i silna mailing lista medija...
I ne, temu necu obrisati, jer uvijek ima onih koji samo citaju i spremni su pomoci bez javljanja bilo kojeg oblika...