Stand up comedy - preporuka
Moderator: _BataZiv_0809
- Edin H.
#26 Re: Stand up comedy - preporuka
Gledao Peter Kay-ja prošle sedmice, šega frajer pravo. 
- Peacean
#32 Re: Stand up comedy - preporuka
Gabriel Iglesias 
-
iz zadnje klupe
#33 Re: Stand up comedy - preporuka
Ja Netflix i uključim svaka tri mjeseca po mjesec zbog novih stand-upa, jer Netlix ima ubjedljivo najgore filmove, pinkovi kanali su suho zlato lvaliteta filmova naspram njegovih, a kad je pink ispred nekog
Inače preferiram ženske stand-upove, ona Ali Wong, da žensko može biti onoliko vulgarno, nimfomansko a u isto vrijeme fenomalno zabavno , nisam vjerovao.
Isto sam se iznenadio da lezbijke su odlične za stand up ( osim ellen koju nikad nisam gotivio) hannah gadzby odlična , posebno mi je draga Fortune Feimster, mogo bi je satima gledati
Od muških Ronny Chieng, takođe mi je razbio jednu zabludu da Azijati nemaju smisla za humor, nešto mi ne leži Hasan Minhaj
Inače preferiram ženske stand-upove, ona Ali Wong, da žensko može biti onoliko vulgarno, nimfomansko a u isto vrijeme fenomalno zabavno , nisam vjerovao.
Isto sam se iznenadio da lezbijke su odlične za stand up ( osim ellen koju nikad nisam gotivio) hannah gadzby odlična , posebno mi je draga Fortune Feimster, mogo bi je satima gledati
Od muških Ronny Chieng, takođe mi je razbio jednu zabludu da Azijati nemaju smisla za humor, nešto mi ne leži Hasan Minhaj
- darius_maximus
#39 Re: Stand up comedy - preporuka
Šta god pogledate od Kevin Bridgesa 
-
kakavdanakneiskustvu
#41 Re: Stand up comedy - preporuka
fenomenalni Ricky
- Digla_da_kreci
#42 Re: Stand up comedy - preporuka
Gledala sam Ali Wong uzivo i bila sam skepticna hoce li mi se svidjeti jer sam cula da zna biti prilicno vulgarna, a taj humor mi ne lezi plus da joj se sve vrti oko feministickih tema. Medjutim, nije bilo pretjerano i sve je dobro upakovano tako da sam se pozitivno iznenadila i na kraju mi se show svidio. Imala je stvarno smijesnih fora.iz zadnje klupe wrote: ↑28/02/2025 14:35 Ja Netflix i uključim svaka tri mjeseca po mjesec zbog novih stand-upa, jer Netlix ima ubjedljivo najgore filmove, pinkovi kanali su suho zlato lvaliteta filmova naspram njegovih, a kad je pink ispred nekog![]()
Isto sam se iznenadio da lezbijke su odlične za stand up ( osim ellen koju nikad nisam gotivio) hannah gadzby odlična , posebno mi je draga Fortune Feimster, mogo bi je satima gledati![]()

Eric Andre mi je takodjer odlican.
-
mali_balon
#44 Re: Stand up comedy - preporuka
Gadi mi se frajer Zionista....
Samo chapplle I burr ostali nako
-
kakavdanakneiskustvu
#45 Re: Stand up comedy - preporuka
-
BJB