odoh da promahalamIsabell wrote:Evo ga:
http://www.theknot.com/
PRONOVIAS VJENCANICE???
Moderator: anex
-
skorpija83
-
skorpija83
joj ovde svasta ima...a jel se i ti udajes?skorpija83 wrote:Isabell wrote:Evo ga:
http://www.theknot.com/
-
skorpija83
pa da vidis ima PRONOVIAS i u Tuzli, to nisam znala...e kako onda nema u Sa...
-
skorpija83
uh da nije samo vjencanica...hehe
Kad je kod tebe dan D ???
- cica maca
Ih ima tu posla koliko hocesskorpija83 wrote:uh da nije samo vjencanica...heheda sad krenem nabrajat sta sve fali jos za organizovati...najbolje je uzeti onu agenciju za vjencanja i otici na masazu, saunu i opustanje heheh...a sala za vjencanjeeee? ja znam samo sa hotel Saray i Radon Plazu da su super...a ostalo..
![]()
Kad je kod tebe dan D ???
Ja aBd-a u januaru mjesecu, jos neznamo tacan datum. Meni se sad prijateljica udaje, ona je sve pretrazila sto se mjesta tice. Sve zavisi od toga koliki je broj gostiju. Najbolje ponude je dobila od Radon Plaze, zato sto je njih oko stotinjak, cinimi se po gostu 35 KM. A meni je najbolja ponuda od onog restorana u UNITIC neboderu, moze stati do 75 gostiju, cijena po gostu oko 25 KM. A fleksibilni su sto se pica i muzike tice.
-
skorpija83
E pa da i mi smo kontali u Radon Plazu jer ce biti poveca svadba preko 100 ljudi...a oni imaju tu svoju ekipu koja valjda sve organizuje cak i bend...al huh i to je frka neznam ni kakvi bendovi postoje...da znaju sve ne samo narodnu drmaticica maca wrote:Ih ima tu posla koliko hocesskorpija83 wrote:uh da nije samo vjencanica...heheda sad krenem nabrajat sta sve fali jos za organizovati...najbolje je uzeti onu agenciju za vjencanja i otici na masazu, saunu i opustanje heheh...a sala za vjencanjeeee? ja znam samo sa hotel Saray i Radon Plazu da su super...a ostalo..
![]()
Kad je kod tebe dan D ???![]()
Ja aBd-a u januaru mjesecu, jos neznamo tacan datum. Meni se sad prijateljica udaje, ona je sve pretrazila sto se mjesta tice. Sve zavisi od toga koliki je broj gostiju. Najbolje ponude je dobila od Radon Plaze, zato sto je njih oko stotinjak, cinimi se po gostu 35 KM. A meni je najbolja ponuda od onog restorana u UNITIC neboderu, moze stati do 75 gostiju, cijena po gostu oko 25 KM. A fleksibilni su sto se pica i muzike tice.
- Isabell
ODAVDJE SKINES PLANER :http://www.dennydetalji.com/index.htm
I lagano.... ne mozes nista zaboraviti
Dokument u exelu i popunjavaj redom.....
-
skorpija83
jao vidjela sam to na engleskom...al se nesto placalo...ovo je bolje ondaIsabell wrote:ODAVDJE SKINES PLANER :http://www.dennydetalji.com/index.htm
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
pa ako ti je toliko stalo do tih vjencanica, odes u banja luku ili mostar i kupis
nije preko svijeta mostar, a nije ni b. luka.
djevojke u sarajevu koje zele originalne vjencanice, nadju sebi dobru krojacicu koja im sasije unikat po mjeri.
djevojke u sarajevu koje zele originalne vjencanice, nadju sebi dobru krojacicu koja im sasije unikat po mjeri.
- banjaluka078
-
škorpija_83
Isabell wrote:ODAVDJE SKINES PLANER :http://www.dennydetalji.com/index.htm
:http://www.dennydetalji.com/index.htm nece da mi otvori ovu stranicu
-
škorpija_83
he he pa znam da nije preko svijeta...samo sam pitala ima li u Sarajevu..dawn_upon_dawn wrote:pa ako ti je toliko stalo do tih vjencanica, odes u banja luku ili mostar i kupisnije preko svijeta mostar, a nije ni b. luka.
-
mamica papucarka
a dje letis tako mlada 
-
tempora
Odmah mi padne na pamet kako je na holandskim vijestima javljeno da jedna Holandjanka skuplja vjencanice po zemlji, za svoju prijateljicu u BiH jer je ova izjavila da u BiH nema mogucnosti da se mlade obuku kako treba, zbog rata i ostalih trica i kucina, te bi tim vjencanicama zeljela pomoci svim BiH zenama koje se udaju.
Silne Holandjanke, udarene po sentimentu izvukle su iz ormara svoje odore koje su mozda htjele sacuvati za uspomenu, ali je ovo bio dobar razlog da se odreknu emocije.
Nesto mi govori da su cijene istih u nekoj od BiH prodavnica vjencanica izuzetno visoke.

Nesto mi govori da su cijene istih u nekoj od BiH prodavnica vjencanica izuzetno visoke.
-
skorpija83
hehe jao cuj to...jaaadne...kako su samo darezljivetempora wrote:Odmah mi padne na pamet kako je na holandskim vijestima javljeno da jedna Holandjanka skuplja vjencanice po zemlji, za svoju prijateljicu u BiH jer je ova izjavila da u BiH nema mogucnosti da se mlade obuku kako treba, zbog rata i ostalih trica i kucina, te bi tim vjencanicama zeljela pomoci svim BiH zenama koje se udaju.Silne Holandjanke, udarene po sentimentu izvukle su iz ormara svoje odore koje su mozda htjele sacuvati za uspomenu, ali je ovo bio dobar razlog da se odreknu emocije.
Nesto mi govori da su cijene istih u nekoj od BiH prodavnica vjencanica izuzetno visoke.![]()
-
skorpija83
hehehe pa cuj.. vec sam 5 godina u vezi, oboje radimo hvala Bogu dobro zaradjujemo imamo stan...neznam to je nekako iduci korakmamica 31 wrote:a dje letis tako mlada
-
skorpija83
ma neeemojboracha wrote:meni se svidja ova
-
skorpija83
srce si...hvalaaa