05/10/07 Manijaci vs. Savez
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja vec rekoh na prosloj temi...Majstorinho wrote:Vala i vi manijaci malo zezate.Sta ima veze sto je odgodjen derbi?Hocete da nas uhvatite u ovakvom stanju...cekajte malo,da se oporavimo.Pa da onda bude pravi derbi...Eto da vas malo oraspolozim,imam jedan slatki vic za vas.
zar vi niste "jaki, u formi, beton, razvaljujete" pa sto vam je problem onda Zelju "razvalit" u nedelju?
- Patron of Formello
Ma nije tu u pitanju Jelic.Tu je u pitanju pokusaj da se spasi jedan jadni i propali tim Torpedo od debakla koji bi dozivjeli u nedelju.Igraci Torpeda nisu u stanju da hodaju po terenu.Treba razbiti tu bandu foteljasku za sva vremena.Pa neka ide Torpedo u 2 ligu gdje mu je i mjesto.Dosta vise guzovace za Torpedo koja traje jos od afere dukati iz 1989 godine 
-
pudlica
jel bhf protestovao jeste i sta su postigli nista,tako cete i vi postici veliko NISTA,sta se ba vise zalite igrate kup protiv seljaka nad seljacima onaj radnik s kim mi igramo je jaci od tih vasih,a savez isto dobio pomalo love od uefe i hvala bogu da ce udovoljiti sarajevu da se odmore a i samim tim ce biti puno bolji derbi,nece biti vucanja po terenu
-
pudlica
mostarac wrote:izvini a od cega da se odmore
vi ste davno sve zavrsili pa ste zaboravili,mozda jer smo LP i nasu ligu svaka 2 dana igrali i sad kup uefa jest kup uefa 14 dana al bile su nase tekme a ni jedan klub u bih nema pripreme da se igraci mogu odmoriti,dinamo ima i zato ce igrati sa hajdukom,zvezda isto ima jer su oni daleko daleko ispred nas,njima plata nije ispod hiljade € a kod nas 300-500km
- DicaTM
A što bismo mi to uradili za vas? Jel naše da pomjeramo termin i da vam ugađamo? ne, nije ali smo ipak pomjerili za nedjelju. I kad vam pružimo mali prst, vi želite cijelu ruku. Mi ćemo uraditi sve da vatimo utakmicu u nedjeljni termin..ovako ne ide!Majstorinho wrote:Vala i vi manijaci malo zezate.Sta ima veze sto je odgodjen derbi?Hocete da nas uhvatite u ovakvom stanju...cekajte malo,da se oporavimo.Pa da onda bude pravi derbi...Eto da vas malo oraspolozim,imam jedan slatki vic za vas.
-
xon_sa
Treba da im na lijepe oci poklonimo koju desetinu hiljada maraka izgubljene dobiti zbog igranja u nepovoljnom terminu.
Pateticari jedni, vise od pola ekipe vam svakako nije igralo u Baselu. Jadni ste da jadni ne mozete biti. I onda imaju obraza da kazu kako su posteno osvojili titulu. Sramota. Haram vam ta 3 boda ako ne bude igrano u nedjelju, jer mi drugi dan necemo igrat!
Pateticari jedni, vise od pola ekipe vam svakako nije igralo u Baselu. Jadni ste da jadni ne mozete biti. I onda imaju obraza da kazu kako su posteno osvojili titulu. Sramota. Haram vam ta 3 boda ako ne bude igrano u nedjelju, jer mi drugi dan necemo igrat!
-
dva.morica
Dragi manijaci pa jel vi vidite sebe uopste kako ste smijesni. Pa ko je jos nekad pravio toliku halabuku oko odgode utakmice,umjesto da vam bude svejedno u najmajnu ruku jer vasim komsijama i sportskim prijateljima to odgovara, vi se razjarili jer se bojite da se ne odmore nasi klocevi pa da slucajno ne zaigraju. Nego vam vokri sto nas necete onako nastavit kantat sto je poceo Basel. Pa smjesni ste,ako mislite da nas mozete uzet onda to nije pitanje nedjelje ili utorka. Vi ste definitivno izgubili ono sto vas je nekad krasilo kad ste jos bili veiliki BiH klub.
A vas el prezidente me neodoljivo podsjeca na ex landzu koji se isto ovako dodvoravao navijacima kao ovaj,na papanski nacin,pa vas je haman landzo u drugu ligu ocero. Predvidjam da ce ovaj ponoviti uspjeh. Cuj papka,on ce narediti da rade sklekove i cucnjeve,pa zavist prema FKS vam iz usiju curi jos od dana kad smo na Malti digli 6-0 pa do juce kad smo popusili 6 komada.
Jer vi bi sve dali da ste mogli igrat tih 8 evropskih tekmi,a nama je to normala
evo dokaz svemu :http://say.expressivo.com/eu5s4fjp
A vas el prezidente me neodoljivo podsjeca na ex landzu koji se isto ovako dodvoravao navijacima kao ovaj,na papanski nacin,pa vas je haman landzo u drugu ligu ocero. Predvidjam da ce ovaj ponoviti uspjeh. Cuj papka,on ce narediti da rade sklekove i cucnjeve,pa zavist prema FKS vam iz usiju curi jos od dana kad smo na Malti digli 6-0 pa do juce kad smo popusili 6 komada.
Jer vi bi sve dali da ste mogli igrat tih 8 evropskih tekmi,a nama je to normala
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Ajde ako vec volis da hvalis svoj klub barem nemoj pricati nebuloze jer i sa ovih 8 utakmica Sarajevo u Evropi ima sve ukupno odigranih 36 a Zeljo 42 pa ti onda skontaj ko je navikao i kome je normala da igra u Evropi!!!!dva.morica wrote:Dragi manijaci pa jel vi vidite sebe uopste kako ste smijesni. Pa ko je jos nekad pravio toliku halabuku oko odgode utakmice,umjesto da vam bude svejedno u najmajnu ruku jer vasim komsijama i sportskim prijateljima to odgovara, vi se razjarili jer se bojite da se ne odmore nasi klocevi pa da slucajno ne zaigraju. Nego vam vokri sto nas necete onako nastavit kantat sto je poceo Basel. Pa smjesni ste,ako mislite da nas mozete uzet onda to nije pitanje nedjelje ili utorka. Vi ste definitivno izgubili ono sto vas je nekad krasilo kad ste jos bili veiliki BiH klub.
Jer vi bi sve dali da ste mogli igrat tih 8 evropskih tekmi,a nama je to normala![]()
A FK Sarajevo ispade da treba da ima uslove mimo svih ostalih u Evropi. Pa dobro sa Modricom je odgodjeno jer ste tada igrali u Evropi i izaslo vam se u susret sa razlogom da bi bili odmorniji i da ne bi bilo povreda jer ste branili dignitet BH fudbala. E sad vise ne igrate u Evropi i sta hocete koji klinac. Utakmica vam je pomjerena na nedelju a meni se cini da bi je vi najradije igrali kada budete dosli do top forme. Nije Zeljin problem to sto ste vi u problemima do guse i sto vam se desava isto sto se Zelji desava zadnjih godina ali ocito da je kod vas to malo radikalnije jer Celo je puno jebeniji od Nijaza Karkelje. Zeljo ni u snovima ne treba da popusti i utakmicu prolongira za neki drugi termin pa makar i zijanio u nedelju. Sto bi Sarajevo bilo mimo svog ostalog evropskog fudbalskog svijeta.
Ah da bas smo zavisni prema vasih 6 komada ali nismo makar toliko bolesni da ih spominjemo kao vi nasih 7 komada. Svako treba da nosi sa obrazom svoju sramotu.
A sto se tice Faruka tj predsjednika Zelje daj boze da je i vama jedan takav onda bi se ovo u nedelju i moglo zvati pravim derbijem.
-
Fleischfresser
Ma najsmijesniji si ti i svi pitari ovdje. Pitas ko je pravio halabuku na odgodjenu utakmicu, ja tebe pitam zasto vi trazite odgadjanje utakmice?? Ako ne mozete kao svi drugi klubovi u cijeloj Europi igrat nakon Europske utakmice domacu, onda niste uopste trabli igrati Europske utakmice, amateri! Al nije ni to problem, pravi razlog je STRAH, al ne od poraza taj ce te dozivjeti svakako nego od debakla!dva.morica wrote:Dragi manijaci pa jel vi vidite sebe uopste kako ste smijesni. Pa ko je jos nekad pravio toliku halabuku oko odgode utakmice,umjesto da vam bude svejedno u najmajnu ruku jer vasim komsijama i sportskim prijateljima to odgovara, vi se razjarili jer se bojite da se ne odmore nasi klocevi pa da slucajno ne zaigraju. Nego vam vokri sto nas necete onako nastavit kantat sto je poceo Basel. Pa smjesni ste,ako mislite da nas mozete uzet onda to nije pitanje nedjelje ili utorka. Vi ste definitivno izgubili ono sto vas je nekad krasilo kad ste jos bili veiliki BiH klub.
Jer vi bi sve dali da ste mogli igrat tih 8 evropskih tekmi,a nama je to normala![]()
Cuj sportskim prijateljima, u tome i jeste fazon vi odavno niste sportski prijatelji Zelje, a za to ste sami krivi vasim bezobrazlukom i proseravanjem. Radi se o principu, ja bi radije izasao u susret Celiku ili na smrt omrazenim klubovima iz RS-a nego Sarajevu!!!
I sta pizdis odgodjena je utakmica na vas smijesni zahtjev, jos jednom ste dobili trazeni poklon kao i poklone prosle sezone. Cemu onda se uzbudjujes?
A non-stop ovi pitari spominju nekakvu zavist prema utakmicama Sarajeva u Europi, pa gdje ste vi bolan bili kad je Zeljo igrao u Europi?? Znas gdje, razmisljali kako ponoviti uspjeh Zelje!
Pa vi ste jadno smijesni, kad stariji brat da mladjem pantalone da nosa koje je on vec iznosao, ne moze se mladji nikako kurcit starijem bratu sa tim pantalonama! Ukljucite malo mozgove i razmislite o cemu pricate!
Kako god dobit cete vi svoje kad tad!
-
LSD
Ma sta se palite i lozite na ove pitarske supke i provokatore...poslije ovog sranja taj klub mi je pao u ocima totalno
razocaran sam totalno
.Derbi je imao tradiciju 60 godina ali su pitari dozvolili sebi da ih jedan seljak Basic iskompromituje do jaja,da upada ko kauboj u prostorije NS i prijeti ULTIMATUMOM tipa ILI POSLIJE UTORKA ILI NIKAKO i time maximalno zaostri odnose izmedju klubova.Postavlja se pitanje pitarima PA KO STE VI DA SE VAMA MORA UDOVOLJAVATI I IZLAZITI U SUSRETE??ma bolje da sutim 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
jel' to sistem HOS NES BANGLADES....LSD wrote:Ma sta se palite i lozite na ove pitarske supke i provokatore...poslije ovog sranja taj klub mi je pao u ocima totalnorazocaran sam totalno
.Derbi je imao tradiciju 60 godina ali su pitari dozvolili sebi da ih jedan seljak Basic iskompromituje do jaja,da upada ko kauboj u prostorije NS i prijeti ULTIMATUMOM tipa ILI POSLIJE UTORKA ILI NIKAKO i time maximalno zaostri odnose izmedju klubova.Postavlja se pitanje pitarima PA KO STE VI DA SE VAMA MORA UDOVOLJAVATI I IZLAZITI U SUSRETE??ma bolje da sutim
Da su pitari pametni, sad bi slomili i upravu i igrace... pa da onda s razlogom odgodimo utakmicu...
- GandalfSivi
Ej ovo sada fakat ozbiljno pitam. Sta bi sa protestom, koliko je ljudi bilo, je li se ista desilo???
-
elSaik
bilo je oko 80tak, a desilo se manje više nije ništa jer u Savezu nikad nikoga nema kad treba da se neke stvari objasne...GandalfSivi wrote:Ej ovo sada fakat ozbiljno pitam. Sta bi sa protestom, koliko je ljudi bilo, je li se ista desilo???