Cipelice, izvlacis se sad. Svi se zezamo osim tebe i kolegice. Mi stariji malo bolje kontamo te igarije kojih si i ti dio. Ali nema veze, slatke ste.obuca wrote:nausnice zasto se ti ovdje pravdas sta si htjela, kontala, uradila, bila itd.
uzmi lovu i radi sta hoces. raja je pocela okretat na zezu a ti shvatas ozbiljno. sretno ti sta god odlucila i kupila.
MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nausnica
-
obuca
ne znam sta hoces da kazes. da si starija od mene i da bolje kontas?????nemam se ja sta izvlacit. ti si ocito ustala na lijevu nogu pa se takaris. boli mene sta ces ti kupit. sama si se pocela pravdat ovde i pricat svoje price. ne vezi moje komentare za komentare drugih. te svoje komentare tipa slatke ste djeli curicama ispred zgrade u kojoj kupis stannausnica wrote:Cipelice, izvlacis se sad. Svi se zezamo osim tebe i kolegice. Mi stariji malo bolje kontamo te igarije kojih si i ti dio. Ali nema veze, slatke ste.obuca wrote:nausnice zasto se ti ovdje pravdas sta si htjela, kontala, uradila, bila itd.
uzmi lovu i radi sta hoces. raja je pocela okretat na zezu a ti shvatas ozbiljno. sretno ti sta god odlucila i kupila.
- cica maca
Joj ovo prepucavanje sa mindjusom je postalo pravo glupo, hos pokazat sise, neces pokazat sise, hoces kupit stan, neces kupit stan...
Al, evo, da se vratimo na temu: ako sam se odlucila skinuti i pokazati cijelom svijetu svoje adute, zasto bi me onda bilo sramota ili neprijatno pored momka/muza moje drugarice. Et ko pred njima mi ofirno, a pred drugih 500 ljudi nije, ma daj.
Al, evo, da se vratimo na temu: ako sam se odlucila skinuti i pokazati cijelom svijetu svoje adute, zasto bi me onda bilo sramota ili neprijatno pored momka/muza moje drugarice. Et ko pred njima mi ofirno, a pred drugih 500 ljudi nije, ma daj.
- BHG
pa daj da vidimo onda!cica maca wrote:Joj ovo prepucavanje sa mindjusom je postalo pravo glupo, hos pokazat sise, neces pokazat sise, hoces kupit stan, neces kupit stan...
-
Como_Sarajevo
nausnica wrote: Zamolila bih te, ako je to u tvojim mogucnostima naravno, da manje ismijavas moju situaciju koje nisi svjesna, te zbog toga ispadas i vise nego ohola i bezobrazna. Mozda smo morali prodati kucu, bastu i zemlju u kojoj smo zivjeli cijeli zivot u gradu Sarajevu, jer je Zavod za Urbanistiku nase drage i mile drzave odlucio da tu treba proci dobar dio autoputa (najvise kroz dnevni boravak, moju sobu i spavacu sobu mojih roditelja, od kojih je samo slabiji pol jos uvijek ziv), tako da ono sto su moji preci stoljecima, a do nedavno i moji gradili, mjesto gdje sam rasla, ucila, skakutala, i bila voljena, sad je samo dio proslosti...
Upravo smo bez krova nad glavom i zivimo ko podstanari (da li si uopce svjesna koji je to sok nakon svoje kuce, baste i zemljista?!), a umjesto da prihvatimo stanove koje nam oni ponudise u razmjenu (ne zelis da cujes gdje, vjeruj mi), odlucili smo uzeti novac i uraditi s njim sta nam najvise pase. Nasla sam za kupiti sebi sladak jednosoban stancic u kojem cu sama zivjeti, a ostatak zelim uloziti u nekretninu i izdavati, jer ce mi se isplatiti i te kako u slijedecih nekoliko godina kad odlucim prodati.
Nadam se da si sad mirna i zadovoljna, te da nemas vise potrebu da me cimas kako ti se digne.
A gdje ti je to srušena kuća,negdje oko Blažuja možda?
- Amazonka27
i ja to htjedoh pitati, ali bice da sam bRezobrazna i da sam tipicni primjer necega i bla bla...nisam ja kriva sto cura nema sisa pa hoce da to nadopuni kvadratima...

- ja_cura_
potpisujemDena wrote:Iskreno, ako smo momak i ja na plazi, a ti kao "moja jaranica" tu u toplesu, to bi ti bio zadnji put da si s nama na plazi....Bez ikakve "ljubomore" i "straha"....Jednostavno to je za mene nekultura, jer prva ja ne zelim gledati svoje jaranice polugole....Nemam nista protiv toplesa i nudizma (imam par dobrih prijatelja koji su nudisti), ali imaju mjesta za to....I onda su svi gologuzi ili niko. Ovako bi te zamolila da navuces taj grudnjak (bez obzira kolike su), jer neke stvari su ipak privatne i trebale bi ostati unutar kuce....
Evo kontra pitanje, sta bi ti u takvoj situaciji?
sva sreca, pa mi nisu takve jaranice...
-
kozmopolitanac
auuuu, sta to kazes?Dena wrote:Iskreno, ako smo momak i ja na plazi, a ti kao "moja jaranica" tu u toplesu, to bi ti bio zadnji put da si s nama na plazi....Bez ikakve "ljubomore" i "straha"....Jednostavno to je za mene nekultura, jer prva ja ne zelim gledati svoje jaranice polugole....Nemam nista protiv toplesa i nudizma (imam par dobrih prijatelja koji su nudisti), ali imaju mjesta za to....I onda su svi gologuzi ili niko. Ovako bi te zamolila da navuces taj grudnjak (bez obzira kolike su), jer neke stvari su ipak privatne i trebale bi ostati unutar kuce....
Evo kontra pitanje, sta bi ti u takvoj situaciji?
ja sam jednom raskinuo sa curom jer je mislila da je to nekultura. previse mi je nazadan taj vid razmisljanja.
ako odes u francusku, vidices da je tamo je sve pomjesano i goli i toples i obuceni.
-
nausnica
E vi mahaluse ne saznadoste gdje je moja kuca. Ali mocicete zato nagadjati i trenirati svoje mozdane vijugice za jedno 2-3 godine kad krene izgradnja ceste. Naravno, ukoliko ne zavrsite "malo duze" u onoj Klinici
koju spominju Arslan i Bosmen, jer onda vam nece biti do toga ko sta i gdje kupuje, prodaje ili gradi.
p.s. naravno svi se ovdje lijepo druzimo i salimo, s toga bez ljutnje molim.
p.s. naravno svi se ovdje lijepo druzimo i salimo, s toga bez ljutnje molim.
- cica maca
Bi ti rado jel da da vidis, e pa prosla sezona, morat ces cekati na toplije dane, pa se nadjemo iduce god aBd-a u Dubrovniku na plazi....BHG wrote:pa daj da vidimo onda!cica maca wrote:Joj ovo prepucavanje sa mindjusom je postalo pravo glupo, hos pokazat sise, neces pokazat sise, hoces kupit stan, neces kupit stan...
Al, evo, da se vratimo na temu: ako sam se odlucila skinuti i pokazati cijelom svijetu svoje adute, zasto bi me onda bilo sramota ili neprijatno pored momka/muza moje drugarice. Et ko pred njima mi ofirno, a pred drugih 500 ljudi nije, ma daj.![]()
- BHG
ma nebi vala al eto...bar svi sad znamo da ti ljetujes u Dubrovnikucica maca wrote:Bi ti rado jel da da vidis, e pa prosla sezona, morat ces cekati na toplije dane, pa se nadjemo iduce god aBd-a u Dubrovniku na plazi....BHG wrote:pa daj da vidimo onda!cica maca wrote:Joj ovo prepucavanje sa mindjusom je postalo pravo glupo, hos pokazat sise, neces pokazat sise, hoces kupit stan, neces kupit stan...
Al, evo, da se vratimo na temu: ako sam se odlucila skinuti i pokazati cijelom svijetu svoje adute, zasto bi me onda bilo sramota ili neprijatno pored momka/muza moje drugarice. Et ko pred njima mi ofirno, a pred drugih 500 ljudi nije, ma daj.![]()
-
Zhaba
BHG wrote:ma nebi vala al eto...bar svi sad znamo da ti ljetujes u Dubrovnikucica maca wrote:Bi ti rado jel da da vidis, e pa prosla sezona, morat ces cekati na toplije dane, pa se nadjemo iduce god aBd-a u Dubrovniku na plazi....BHG wrote: pa daj da vidimo onda!![]()
-
mamica papucarka
niste se jos nikad suncale u toplesu. 
-
mamica papucarka
htjedoh dodatseka wrote:obuca wrote:eto sad ti bio u francuskoJ. super. al neko nece da gleda tuđe sisurine i zato ima nudisticka plaza.toples marsh na nudisticku
![]()
zivota vam, gdje to ljetujete pa ne vidite toples na "obicnoj" plazi
- Bonnie-Clydova mala
malo mi je čudam ovaj naslov teme, implicira nešto sasvim drugo , al dobro sad...
Meni bi to bio problem, ne zbog muža nego zbog mene, nekako mi to totalno bezveze i meni bi bilo neprijatno. Ipak su (.)(.) jbg, intimni dio tijela...
Nego ne upratih odgovor, neko je u(s)pito. Šta bi ti da si ti ta jaranica kojoj se (pred očima momka/muža) skine njena jaranica, sa recimo, big boobies u igri?
Meni bi to bio problem, ne zbog muža nego zbog mene, nekako mi to totalno bezveze i meni bi bilo neprijatno. Ipak su (.)(.) jbg, intimni dio tijela...
Nego ne upratih odgovor, neko je u(s)pito. Šta bi ti da si ti ta jaranica kojoj se (pred očima momka/muža) skine njena jaranica, sa recimo, big boobies u igri?
- cica maca
Ne, to je samo jedna od destinacija slijedeceg ljeta i mislim jedna od najljepsih na svijetu, et i to da znas...Zhaba wrote:BHG wrote:ma nebi vala al eto...bar svi sad znamo da ti ljetujes u Dubrovnikucica maca wrote: Bi ti rado jel da da vidis, e pa prosla sezona, morat ces cekati na toplije dane, pa se nadjemo iduce god aBd-a u Dubrovniku na plazi....![]()
![]()
![]()
- Bonnie-Clydova mala
seka wrote:zavisi od njegovog cvrstog karakteraBonnie-Clydova mala wrote:malo mi je čudam ovaj naslov teme, implicira nešto sasvim drugo , al dobro sad...
Nego ne upratih odgovor, neko je u(s)pito. Šta bi ti da si ti ta jaranica kojoj se (pred očima momka/muža) skine njena jaranica, sa recimo, big boobies u igri?![]()
ajmeee
- BHG
ma prava si...jos ako si kupila stan u bosmalu...reci nam da znamo i tocica maca wrote:Ne, to je samo jedna od destinacija slijedeceg ljeta i mislim jedna od najljepsih na svijetu, et i to da znas...Zhaba wrote:BHG wrote: ma nebi vala al eto...bar svi sad znamo da ti ljetujes u Dubrovniku![]()
![]()
![]()
- Bonnie-Clydova mala
znamseka wrote:kod opustenog, nema ugrozenosti