ma ja vazda prvo grlom u jagode pa onda pitam pitanjaincognito071 wrote:Yamahalac wrote:za mene biti s nekim znaci biti sa nekim, ne znam sta tu ima da se objasnjavaincognito071 wrote:
cuj pravim se mutav.....ti veze nemas ni sta pita ustvari a vec si se razvezo bio o karakteru, odgoju bla bla...
pa pitas prvo sta je pisac htio reci pa onda tek grlom u jagode...
Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Yamahalac
- Dori
Upravo....ne kontam uopste koje su "druge" opcije....Kako se moze "biti" i BITI s nekim?Yamahalac wrote:za mene biti s nekim znaci biti sa nekim, ne znam sta tu ima da se objasnjavaincognito071 wrote:Yamahalac wrote: coporativno se pravite mutavi
cuj pravim se mutav.....ti veze nemas ni sta pita ustvari a vec si se razvezo bio o karakteru, odgoju bla bla...
-
incognito071
Tema koju si otvorila je: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?Dena wrote:Upravo....ne kontam uopste koje su "druge" opcije....Kako se moze "biti" i BITI s nekim?Yamahalac wrote:za mene biti s nekim znaci biti sa nekim, ne znam sta tu ima da se objasnjavaincognito071 wrote:
gdje, sta biti ???
na kafi, u krevetu, u braku, u vezi,
-
mamica papucarka
moje veze sa ozbiljnim tipovima su bile katastrofezena21 wrote:evo sad fakat ozbiljno:
ne bi mogla biti s nekim ko me ne postuje, ko me ne nasmijava, ko je neodgovaran i ko ne odrzava licnu higijenu![]()
-
Radoje B.
#32 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Nije se takva jos rodilaDena wrote:Isto pitanje za muskarce![]()
Sa kakvim zenama nikada ne biste mogli da budete?
I sta je to sto vas cesto odbija od njih ?
-
kozmopolitanac
#33 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
ne volim preveliku cednost bez obzira na izgled. mora biti nesto otvoreno kurvanjsko u zeni.Dena wrote:Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle da budete ?
Isto pitanje za muskarce![]()
- Citizen-X
#34 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
HAHAHAHAHAHkozmopolitanac wrote:ne volim preveliku cednost bez obzira na izgled. mora biti nesto otvoreno kurvanjsko u zeni.Dena wrote:Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle da budete ?
- zena21
ma kakvi ozbiljni... pa oni su dosadnimamica 31 wrote:moje veze sa ozbiljnim tipovima su bile katastrofezena21 wrote:evo sad fakat ozbiljno:
ne bi mogla biti s nekim ko me ne postuje, ko me ne nasmijava, ko je neodgovaran i ko ne odrzava licnu higijenu![]()
![]()
![]()
-
pjega
cjepidlacis.incognito071 wrote:Tema koju si otvorila je: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?Dena wrote:Upravo....ne kontam uopste koje su "druge" opcije....Kako se moze "biti" i BITI s nekim?Yamahalac wrote: za mene biti s nekim znaci biti sa nekim, ne znam sta tu ima da se objasnjava
gdje, sta biti ???
na kafi, u krevetu, u braku, u vezi,u pm?
valjda se sa svakim moze biti na kafi i tufahiji. ili i za to trebam imati kriterije?
-
incognito071
dabome da moraspjega wrote:cjepidlacis.incognito071 wrote:Tema koju si otvorila je: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?Dena wrote: Upravo....ne kontam uopste koje su "druge" opcije....Kako se moze "biti" i BITI s nekim?
gdje, sta biti ???
na kafi, u krevetu, u braku, u vezi,u pm?
vidis da nas je vecina shvatila kao biti u vezi, braku, krevetu.
valjda se sa svakim moze biti na kafi i tufahiji. ili i za to trebam imati kriterije?
sve zavisi kako 'srces' kafu
- sinus
U koliko se radi o biti sa nekim na duzi period onda NE dolazi u obzir sljedeće:
Misli da je (pre)pametna - u stvari ne baš tako pametna (može se vidjeti pri prvom razgovoru hvala bogu)
Misli da je (pro)evropska - u stvari obična seljanka koja je malo grada vidjela (isto tako ne treba ti ni prvi razgovor možeš vidjeti to
)
Ona koja ne voli životinje ( za ovo može na prvom razgovoru da se vidi i sazna)
One koje potcjenjuju one koji nemaju mnogo para ( Što je najsmješnije takve u 90% slučajeva su isti stalež kao oni koje one potcjenjuju )
I eto tako
A za one night stand samo nek nije kakva sa boleščurom
Misli da je (pre)pametna - u stvari ne baš tako pametna (može se vidjeti pri prvom razgovoru hvala bogu)
Misli da je (pro)evropska - u stvari obična seljanka koja je malo grada vidjela (isto tako ne treba ti ni prvi razgovor možeš vidjeti to
Ona koja ne voli životinje ( za ovo može na prvom razgovoru da se vidi i sazna)
One koje potcjenjuju one koji nemaju mnogo para ( Što je najsmješnije takve u 90% slučajeva su isti stalež kao oni koje one potcjenjuju )
I eto tako
A za one night stand samo nek nije kakva sa boleščurom
Last edited by sinus on 03/10/2007 11:35, edited 1 time in total.
-
incognito071
ja srkati pocinjem tek na trecoj kahvi.pjega wrote:dabome da moras![]()
sve zavisi kako 'srces' kafu![]()
e onda ja nebi nikada mogao 'BITI' s tobom
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
imam osjecaj da za mnoge od vas ovdje vazi daj sta das
-
incognito071
da da to vazi za Denu izgledakarabaja-x wrote:imam osjecaj da za mnoge od vas ovdje vazi daj sta das
cura fino kaze da u ide u krevet s kim moze a ne s kim hoce
-
Zhaba
#45 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
S muskarcem koji ne gleda na higijenu, koji nema smisao za humor i ne moze s mojoj rajom. A da, i ako je previse umisljen nema sanse kod mene.Dena wrote:Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle da budete ?
Inace je to sve pitanje hemije ili je odmah ono nesto tu ili ne
- dacina_curica
za tebe vec znamo s kojom bi ti mogao (i mozes).....zato kapakpitt wrote:lakse je reci sa kakvom....tj sa kojom bih mogao:D:D:D
nikad (vise) sa Mr. "Neshvacenim"
Izgled mi je nebitan (naravno u to ne "pikam" licnu higijenu - to se podrazumjeva), finacijsko stanje mi ne znaci nista, fakulteti i sl. takodje ne piju vode ako je tip arogantan, nema smisla za humor, ponizava ljude oko sebe (na moju zalost znam ovakvih kamaru
-
Klonirana26
Ne bih mogla biti sa LJIGAVCEM. Nikad. Bez svog mišljenja, kada mu glupani mogu soliti pamet. Također ne vjerujem da bih mogla biti sa glupim, a ako je uz to i bezobrazan, ...
Ustvari, takve osobe ne volim generalno, pa ne bih sa njima ni kafu mogla popiti.
- Citizen-X
Bi l ti mogla i sa kimKlonirana26 wrote:Ne bih mogla biti sa LJIGAVCEM. Nikad. Bez svog mišljenja, kada mu glupani mogu soliti pamet. Također ne vjerujem da bih mogla biti sa glupim, a ako je uz to i bezobrazan, ...Ustvari, takve osobe ne volim generalno, pa ne bih sa njima ni kafu mogla popiti.