Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ha nesto sumnjam da je panker s irokezom jebem mu sve...
sad bi mu ja cijelu porodicu do 5.og koljena strpo u avion i istreso u saudijsku arabiju, jebali im oni mater bradato/cetnicku
polako. mozda je lika krenuo u ambasadu da siri islam i dijeli pamfletice, a eksploziv je nosio negdje drugo. mozda se bavi ilegalnim ribolovom ili rusi stare zgrade.
ha nesto sumnjam da je panker s irokezom jebem mu sve...
sad bi mu ja cijelu porodicu do 5.og koljena strpo u avion i istreso u saudijsku arabiju, jebali im oni mater bradato/cetnicku
polako. mozda je lika krenuo u ambasadu da siri islam i dijeli pamfletice, a eksploziv je nosio negdje drugo. mozda se bavi ilegalnim ribolovom ili rusi stare zgrade.
bezbeli spremo vatromet za bajram samo me zanima sta ce reis reci
halix.belix wrote:4 godine direktne agresije na BH i nikome nije na pamet palo da se raznese u bilo kojoj ambasadi SRJ. Nasuprot ovome... 15 minuta propagande u Saudisjkoj dzamiji - i evo ti ga kreten spreman da se zrtvuje za "bracu".
lako se nama zajebavati, ali ovo moze imati nesagledive posljedice na duze staze.
od sada cemo svi koji idemo u americku ambasadu morati nositi "pederuse", nema vise kurcenja sa ruksakom na ledjima.
Crna Austrijska policija uhitila je Bošnjaka koji je pokušao ući u zgradu američkog veleposlanstva u Beču s ruksakom punim eksploziva. Muškarac je pobjegao iz veleposlanstva nakon što su metalni detektori reagirali na eksploziv u njegovu ruksaku dok je pokušavao ući u zgradu. Zatim je, bježeći torbu odbacio u obližnjoj ulici, rekla je policijska glasnogovornica austrijskog Odjela za borbu protiv terorizma, Doris Edelbacher.
Specijalisti koji su demontirali eksploziv izvijestili su kako su u naprtnjači pronašli dvije eksplozivne naprave slične ručnim granatama i drugi materijal za izradu eksplozivnih naprava, čavle i knjigu, kako je izvijestila policija, ''povezanu s islamom''.
Bošnjak, rođen 1965. odveden je na ispitivanje u bečku policijsku postaju.
''Njegove su izjave vrlo konfuzne'', izvijestila je glasnogovornica, dodavši kako osumnjičeni ne govori dobro njemački jezik.
Četvrt su odmah nakon incidenta opkolili vatrogasci i policijske snage s psima te traje pretraga kako u blizini ne bi bilo još eksploziva. Navodno je, prema pisanju medija, uhićeni Bošnjak živio u predgrađu Beča.
Hebem mu, sa´će se javit glasovi iz RS sa idejom da policija RS dobije ingerencije da djeluje i u FBiH, a u cilju sprečavanja djelovanja mudžosa i slične gamadi. Nakon ovoga, akcije policije RS će da značajno skoče
vidi se na slici da je bradonja, mada policajci kazu da jos nije potvrdjen vjerski motiv, nego sumnjaju na umno rastrojstvo. kao osumnjiceni nije bio priseban i sl.
callmethebreeeze wrote:lako se nama zajebavati, ali ovo moze imati nesagledive posljedice na duze staze.
od sada cemo svi koji idemo u americku ambasadu morati nositi "pederuse", nema vise kurcenja sa ruksakom na ledjima.
e jebiga, nemre mi stat slr u pederusu, valja mi kupit sta manje...
Eee, ja bas gledam na Forumu kako je problem Thompson , kad ono lik iz Tuzle, otisao u kolijevku fasizma Austriju, te se tamo uhljebio i dobio drzavljanstvo i krenuo udariti na Veleposlanstvo SAD- da, Thompson je problem , al u k***cu
ninja-san wrote:Eee, ja bas gledam na Forumu kako je problem Thompson , kad ono lik iz Tuzle, otisao u kolijevku fasizma Austriju, te se tamo uhljebio i dobio drzavljanstvo i krenuo udariti na Veleposlanstvo SAD- da, Thompson je problem , al u k***cu
ja, al saudijci placaju samo za amerikance... :D:D
Da se jedan jedini put neko iz vlasti zapitao cime kojekakve hodze filuju mlad i star svijet po kojekakvim Saudijama i Malezijama. Nisu, zato sto i njima kane koja markica. Za ovo je direktno odgovorna SDA, koje je za male pare prodala ideju gradjanske Bosne. Sram ih bilo izdajice! A od IZBiH ocekujem da se osmah ograde i poruce svojim dzematlijama da im onakvi likovi ne trebaju biti uzor. Ko ce se kladiti da se to nikada nece desiti!
LjepoticaiZvjer wrote:sad ce poceti procedura ispitivanja, austrijanci su tu temeljni, prvo sve bh hodze, pa onda bh studente tehnickih nauka, blago nama, i to sve zbog jednog idiota. da ne spominjem vize i drzavljanstva. joj bolje mu je da ga ne sretnem.
a vidi se na slici da je bradonja
a gdje ima slika?
dobro je sto jednom bar ispadne bolje studirati medicinske i drustvene nauke