a kako stoje zene...??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

lara b.

Post by lara b. »

ma tesko je to prihvatiti, ali nije nemoguce 8-)
a mislim da zavisi i od godina, jer sa 20 ne bi niko prihvatio dijete /-cu, a sa 40 ako su samci bi sigurno pola njih... :roll:
roditeljima to sigurno da nije drago, ali svaki covjek mora odluciti za sebe :shock:
Klikerica

Post by Klikerica »

King Kikapu wrote:da ne postavljam posebnu temu...sta je s roditeljima cije su neudate kcerke slash neozenjeni sinovi u vezi sa muskarcem ili zenom koji imaju dijete iz braka ili veze ili bezveze? sta biste da ste na polozaju djece kojoj takvi roditelji zbog gorepomenutog djeteta prave probleme? kako izmjeriti tezinu tih veza? kako sve staviti na vagu?
Pa to opet vodi temi "koliko vam se roditelji mjesaju u vezu?" Po meni, to jeste komplicirano pitanje, ali zasto bi bio problem sve i da se zabavljam sa covjekom koji ima dijete iz braka-prethodne veze, i zasto bi mi se roditelji mogli mjesati u vezu, jer pod 1. svoj sam covjek, imam platu, neovisna sam, i ne dozvoljavam da mi odlucuju o partneru, i pod 2. njegovo dijete mi ne smeta dok me on cini sretnom, dok ima razuman (znaci, normalan zbog tog djeteta) odnos sa bivsom zenom- djevojkom, i dok zna balansirati izmedju tog djeteta, odnosa sa ex i sa mnom.
Post Reply