Umro Milan Jelić
- plavi85
svaka čast dabogda svi pomrli jebo im sve četničko.vatana wrote:Sutra kad Mladic i Karadzic odapnu, vi se fino svi ovdje na forumu udruzite i izjavljujte im saucesca i pokoj dusama.
Pa vi niste normalni.
Sta treba, jos jednom da nas pokolju, pobiju, siluju, rastjeraju, popale da bi glupi Bosanac skonto ko mu je neprijatelj br. 1.
Fujjj!!!!
-
ibro dirka
A mreza podrske Karadzicu gubi istaknutog pregaoca. Zaista nije fer, zasto nas bog ovako kaznjava?
-
branimir_s
Sad je na redu neko iz izdajnicke Stranke za BiH.
-
ibro dirka
Predlazem sljedece arhitektonsko rjesenje za spomenik doticnom, cija gradnja je ocito samo pitanje vremena:

-
Kemal_S
Ja mislim da je ovaj cetnik umro zato sto sam mu ja i stotine hiljada navijaca bh reprezentacije govorilo dabogda krepo. Nikad necu zaboraviti kad je Milan Jelic, sada vec pokojni, u vrijeme dok je bio predsjednik fudbalskog saveza BiH za utakmicu Srbija - BiH rekao kako svim srcem navija da Srbija pobjediJelić je obavljao niz najodgovornijih funkcija, kao što je funkcija generalnog direktora preduzeća "8. septembar" u Modriči, te funkciju generalnog direktora Rafinerije ulja Modriča.
U više navrata za svoj rad nagrađivan je prestižnim priznanjima: menadžer godine u Republici Srpskoj za 2002. godinu, menadžer decenije u BiH u 2003. godini, Brussels Eureka "Orden za stvaralaštvo" (Merite de l 'Invention) 2005. godine, "Povelje grada" - najviše priznanje opštine Modriča, Orden Svetog Save I reda.
Dr Milan Jelić je od marta 2006. godine obavljao funkciju ministra za privredu, energetiku i razvoj u Vladi RS.
Kao priznati sportski radnik, u zemlji i inostranstvu, izabran je u drugom mandatu za predsjednika FSRS-a i F/NSBiH-a, gdje je postigao zapažene rezultate, prije svega na promociji sporta i sportske kulture u RS i BiH.
Al, eto izgleda da je imo i neceg ljudskog u sebi... sta bih ja dao da dobijem prestiznu nagradu "Orden Svetog Save I reda"...
-
Pravi Bosanceros
Tudjoj smrti se radovati, a da ti se to dobrim vrati nikada nije moglo...
Nadam se da ce ovaj forum biti ociscen od ovakvih poruka na ovoj temi jer nema potrebe da sarajevo-x gubi svoj ugled radi onih koji se na ovaj nacin izrazavaju.
Nadam se da ce ovaj forum biti ociscen od ovakvih poruka na ovoj temi jer nema potrebe da sarajevo-x gubi svoj ugled radi onih koji se na ovaj nacin izrazavaju.
- Bljuzgo
Ovaj Dodik je verovatno bio njegov lećnik te je on objavio tu vest o smrti. Eto , šta sad i ko će biti opet neki presednik neke nepostojeće državeinfobrcko wrote:Predsjednik RS Milan Jelic je preminuo potvrdio je premijer RS Milorad Dodik.
-
ibro dirka
Ja recimo jedva cekam Karadzicevu, ali polaganu kakvu je i priustio svojim zrtvama, uz podrsku ovakvih. Dakle, teza je vrlo glupa. Nista ovdje nije misljenje sa-x, kao sto pise na vise mjesta. Ni tvoje.Tudjoj smrti se radovati, a da ti se to dobrim vrati nikada nije moglo...
- infobrcko
Milan Jelic mi nije bio niko i nista, ako te bas zanima moje misljenje nemam bas neko pozitivno misljenje o njemu ni o poslu koje je radio ni kao rukovodilac u Fudbalskom savezi niti kao predsjednik RS.
Samo mislim da ce njegova iznenadna smrt dosta unazaditi i pobrkati odnose u BiH. sto se tice reforme policije ali i ustava takodjer i bitne stvari za Distrikt odakle se i ja javljam a to je zakon o distriktu.
Samo mislim da ce njegova iznenadna smrt dosta unazaditi i pobrkati odnose u BiH. sto se tice reforme policije ali i ustava takodjer i bitne stvari za Distrikt odakle se i ja javljam a to je zakon o distriktu.
- infobrcko
Milan Jelic mi nije bio niko i nista, ako te bas zanima moje misljenje nemam bas neko pozitivno misljenje o njemu ni o poslu koje je radio ni kao rukovodilac u Fudbalskom savezi niti kao predsjednik RS.
- chuchumbamayumbe
Upravo tako, potpis.Pravi Bosanceros wrote:Tudjoj smrti se radovati, a da ti se to dobrim vrati nikada nije moglo...
Mozete bar prešutjeti to sto mislite, kao sto cu i ja učiniti.
Gomila primtivaca i nepismenjakovića, treba vas banovati doživotno!
Ne valja tako o mrtvima ba...
Ne javljajte se i to je to, izrazite svoje ushićenje i podijelite oduševljenje njegovom smrću u užem porodičnom krugu. Ovakvo se ponašanje valjda nauči kod kuće?
-
Pravi Bosanceros
Nekim ljudima ne vrijedi pricati
Last edited by Pravi Bosanceros on 30/09/2007 21:09, edited 1 time in total.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
BHF iz dijaspore, se pridruzuje saucescu i kukulekanju zbog nagle smrti Milana Jelica, II cara Srpske monarhjie. Spremamo ti Mi'co transparent, za Norvesku, da se ima stogod vidjat na Ljubicastoj televiizji a koji glasi:
"Otisao si Milane, ostala je stoka, ali i nju ce karnuti BHF s istoka".
"Otisao si Milane, ostala je stoka, ali i nju ce karnuti BHF s istoka".
-
ibro dirka
Nekim ne vrijedi ni razmisljati.
Last edited by ibro dirka on 30/09/2007 21:12, edited 1 time in total.
- bijelo_dugme
Cuo sam da ce BHF organizovat prevoz na sahranu. Ici ce 2 autobusa i clanovi imaju prednost.
-
velaxsa
Potpisujem svaku rijec. Jos treba da sazalijevam cetnike zbog kojih je nas narod prosao sva stradanja i patnje.Danas je Bosna ostala bez jednog neprijatelja. Sto se mene tice, jedan cetnik manje. Ne radujem se nicijem zlu, ali i ne zalim one zbog kojih sam prosao sve strahote rata zajedno sa porodicom i nasim narodom.vatana wrote:Sutra kad Mladic i Karadzic odapnu, vi se fino svi ovdje na forumu udruzite i izjavljujte im saucesca i pokoj dusama.
Pa vi niste normalni.
Sta treba, jos jednom da nas pokolju, pobiju, siluju, rastjeraju, popale da bi glupi Bosanac skonto ko mu je neprijatelj br. 1.
Fujjj!!!!
-
ibro dirka
Izgleda da se crvene kravate spustaju na pola koplja, uz svo obaveno lizemjerje.
I poslije Jelica, Jelic.
I poslije Jelica, Jelic.