Silajdzic, Tihic i Ceric...

Post Reply
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Hattab72,
Daleko si dogurao, postajes globalno poznat...
Mogao bi imati problema ako SIPA dozna kojim se poslom bavis.
Pripazi se da ne bi i ti "u paketu", zajedno sa bracom.
jefferson

Post by jefferson »

GandalfSivi wrote:Cudno, ja bih se zakleo da su ista ta "braca' sisala zene po Zenici kad je doslo njihovih pet minuta, zabranjivali prodaju alkohola, kao i ponekad dizali stvari u zrak. Kada kazem uvezeni, ne mislim da si ti kao osoba uvezen, ali je tvoje vidjenje Islama nesta sto je definitivno strano ovim prostorima. I za kraj, ako ste za bivstvo svih religija na tlu Bosne, sta je lose u tome sto se Reis susreo sa gore pripadnicima drugih religija (samo mi nemoj reci da je to razlog sto nece da se sretne sa vama, kao da od njih nema vremena, jer u sustini jedno sa drugim nema veze)...
E jaro olako oni prelaze preko Zenice, ali niko nije zaboravi sta su radili niti ce im oprostit to. Sto bi oprostili, zato sto su se borili? Pa to nedaje za pravo da ansilu uvode svoj nacin zivljenja. Borili su se i ocevi i majke tih djevojaka sto su ih proganjali po Zenici.
Hattab72, a ko si ti ono napravio, licno se nadam da ces iza brave!
Hattab72

Post by Hattab72 »

"Po zakonu nije prolazenje kroz crveno svijetlo i slicno."

Jednom prosao kroz crveno i to navece, nije bilo saobracaja...
Nego kad si tako brizan za zakon, onda ovo upitaj sarajevske nazovi mangupe i njihovu igru zivotima ljudi, a koja se zove sarajevski rulet...

"Po zakonu nije kabadahijsko ponasanje i zabranjivanje koncerata i slicno."

Govoris o dogadjaju koji se desio na teritoriji druge drzave...

Allah je taj koji odredjuje ko je kod Njega bolji...Ne ti, ne ja...Samo po rijecniku ti vidim da si nesto sasvim drugo za sta se zelis pokazati...Aferim...
Hattab72

Post by Hattab72 »

jefferson wrote:
GandalfSivi wrote:Cudno, ja bih se zakleo da su ista ta "braca' sisala zene po Zenici kad je doslo njihovih pet minuta, zabranjivali prodaju alkohola, kao i ponekad dizali stvari u zrak. Kada kazem uvezeni, ne mislim da si ti kao osoba uvezen, ali je tvoje vidjenje Islama nesta sto je definitivno strano ovim prostorima. I za kraj, ako ste za bivstvo svih religija na tlu Bosne, sta je lose u tome sto se Reis susreo sa gore pripadnicima drugih religija (samo mi nemoj reci da je to razlog sto nece da se sretne sa vama, kao da od njih nema vremena, jer u sustini jedno sa drugim nema veze)...
E jaro olako oni prelaze preko Zenice, ali niko nije zaboravi sta su radili niti ce im oprostit to. Sto bi oprostili, zato sto su se borili? Pa to nedaje za pravo da ansilu uvode svoj nacin zivljenja. Borili su se i ocevi i majke tih djevojaka sto su ih proganjali po Zenici.
Hattab72, a ko si ti ono napravio, licno se nadam da ces iza brave!
Zbog cega...??? Zbog istine.... Ja imam pravo na slobodu govora...Nikom ne prijetim niti udaranjem niti bilo kakvom fizickom prijetnjom, vec da malo uzdrmamo one koji misle da su nedodirljivi i bezgrijesni, pa da citav svijet vidi o cemu se tu radi...

ako neko moze crtati Poslanika s.a.w.s. na tijelu psa i to pravdati slobodom govora i umjetnoscu, ona prije ja mogu da iskazem istinu, koja je dokumentovana i vjerodostojna...

Ili sloboda govora vazi samo kad treba nekome nalijepiti etiketu teroriste i kad treba vrijedjati vrijednosti islama...
tetakk

Post by tetakk »

Video ce doci, ma kako nekome izgledalo smijesno i bez veze, vidimo se na bajram, da cujem onda komentare, je li smijesno ili gubljenje vremena...
Hattab72, jel ovo prijetnja? :?
Hattab72

Post by Hattab72 »

Pricas o vremenu rata...Navedi mi neki incident od kako je rat prestao...Sa dokazom...

Nema ga, ti ljudi zive u miru, rade i odrzavaju svoje porodice kao i svaki drugi gradjanin...
Hattab72

Post by Hattab72 »

tetakk wrote:
Video ce doci, ma kako nekome izgledalo smijesno i bez veze, vidimo se na bajram, da cujem onda komentare, je li smijesno ili gubljenje vremena...
ne glupiraj se...
kao novi

Post by kao novi »

hajd sad svi zapjevajte uz hit bosanskog boys benda dvadesetorica

http://www.myspace.com/dvadesetorica

spominju se i hattabova raja :D
Hattab72

Post by Hattab72 »

"O kakvom ti rjecniku govorish?"

O tvom jeziku koji je pun psovki i nemorala, a izdajes se za nekakvog muslimana i jos si dajes za pravo porediti se sa nekim...

Malo stida ti nebi stetilo...

Ostalo ne komentarisem, jer ono sto ti izlazes je daleko od istine, pokupljeno iz dnevne stampe, bas i ono na pincom da neko prijeti odstrelom doticnoj trojci, tako da se stekne potpuno pogresan utisak i dojam...

Tako, kad mi budes donio pouzdane i tacne vijesti, mozda i komentarisem, a na lazi ne gubim vrijeme...
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Hattab72 wrote: Pricas o vremenu rata...Navedi mi neki incident od kako je rat prestao...Sa dokazom...

Nema ga, ti ljudi zive u miru, rade i odrzavaju svoje porodice kao i svaki drugi gradjanin...
Mostar, auto bomba. Travnik, ubistva policajaca. Onaj nesretnik sto je trebao biti izrucen Francuskoj, pa pobjegao. S vremena na vrijeme remecenje parova koji u miru i tisini se odradjuju negdje u mraku. Pokusaj marsa prema Lukavici kad ste se pobili sa specijalcima. Svi moguci i nemoguci izvjestaji o povezanosti "humanitarnih" organizacija sa podrskom terorizmu, itd itd. Ako ti je malo, mogu ja dati jos koji primjer, nije problem nikakav...
rashomon

Post by rashomon »

kao novi wrote:hajd sad svi zapjevajte uz hit bosanskog boys benda dvadesetorica

http://www.myspace.com/dvadesetorica

spominju se i hattabova raja :D
Koji pederluk...

Mislim sadržaj pjesme manje-više, ne zanima me...Već ekipa, užas totalni...

Mamini, tatini sinovi...

Da vam hoće neko napalmom posuti Ciglane...
Last edited by rashomon on 30/09/2007 17:57, edited 1 time in total.
Hattab72

Post by Hattab72 »

GandalfSivi wrote:
Hattab72 wrote: Pricas o vremenu rata...Navedi mi neki incident od kako je rat prestao...Sa dokazom...

Mostar, auto bomba. Travnik, ubistva policajaca. Onaj nesretnik sto je trebao biti izrucen Francuskoj, pa pobjegao. S vremena na vrijeme remecenje parova koji u miru i tisini se odradjuju negdje u mraku. Pokusaj marsa prema Lukavici kad ste se pobili sa specijalcima. Svi moguci i nemoguci izvjestaji o povezanosti "humanitarnih" organizacija sa podrskom terorizmu, itd itd. Ako ti je malo, mogu ja dati jos koji primjer, nije problem nikakav...

Ono podebljano je nedokazano, dok je francuz bio slobodan strijelac i nije bio u odredu nikad...A ostalo o cemu ti pricas ja ne znam zaista, jer ono sto znam iz licnog iskustva da se stvari prenapuhavaju i da nisu ni priblizno realnom stanju...
Hattab72

Post by Hattab72 »

"Kad si vec upucen toliko, sta je s pokusajem ubistva Mahmuta Karalica kojom prilikom su neka ¨braca ¨ likvidirana, a za koje se je poslije ispostavilo da nisu psuneceni uopste te je utvrdjeno da su spijuni?"

Spijuni ti sjede u vlasti i gledas ih svaki dan, pola imama u IZ spijuniralo dzematlije i ti sad dolazis sa pitanjem odakle spijuni medju bracom...Kao oni bi trebali biti imuni na to...

Ne kazes da su ta ista braca otkrivali spijune i odmah ubijali po kratkom postupku...
Alfa_Ze

Post by Alfa_Ze »

bosmen wrote:
Hattab72 wrote:"Po zakonu nije prolazenje kroz crveno svijetlo i slicno."

Jednom prosao kroz crveno i to navece, nije bilo saobracaja...
Nego kad si tako brizan za zakon, onda ovo upitaj sarajevske nazovi mangupe i njihovu igru zivotima ljudi, a koja se zove sarajevski rulet...
Cudno razmisljanje ?? :? Po cemu se ti sarajevski nazovi mangupi razlikuju od njega ?? :? Prolazak kroz CRVENO je prekrsaj, bez razlike o frekvenciji saobracaja!! Sve sto je zabranjeno - nije znaci dozvoljeno, jer moze biti kobno za nekog NEVINOG.
Ali kad je u pitanju ''tvoj brat'', mozes biti tolerantan ?? Bas cudno !!
tetakk

Post by tetakk »

Hattab72 wrote:
tetakk wrote:
ne glupiraj se...
Hajd' dobro necu vise :D , a tebi neka je dragi Allah na pomoci.
p.s.Samo da znas da su Delic i "delicevci" pokusali zavaliti pripadnike Armije BiH i dio komandnog kadra brigade kojoj sam pripadao, zbog zlocina koje su pocinili braca nad zarobljenicima, koje su oteli od nasih vojnih policajaca.
Tako da znas da su mislili na vas ;) srecom bezuspijesno...
Alfa_Ze

Post by Alfa_Ze »

Hattab72 wrote: Ne kazes da su ta ista braca otkrivali spijune i odmah ubijali po kratkom postupku...
Ti si bas DOBRO INFICIRAN, tom nekom uvezenom IDEOLOGIJOM. Zbog toga bi ti preporucio da ti i ''tvoja braca'' istomisljenici koji su ipak ogromna nanjina medju Bosnjacima u BiH, potrazite AZIL u nekoj drugoj zemlji, zemlji ciji su zakoni vec PRILAGODJENI vasim razmisljanjima o demokratiji, vjeri, zakonima, .......
Alfa_Ze

Post by Alfa_Ze »

Bravo ''Hattab 72'', uspio si cak zainteresovati i ANTI BH portal ''PINCOM.info'' !!
Oni jedva cekaju na ovakve GLUPOSTI koje nam ti PREZENTIRA. Aferim !!

http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=50915
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Hattab72 wrote:
GandalfSivi wrote:

Ono podebljano je nedokazano, dok je francuz bio slobodan strijelac i nije bio u odredu nikad...A ostalo o cemu ti pricas ja ne znam zaista, jer ono sto znam iz licnog iskustva da se stvari prenapuhavaju i da nisu ni priblizno realnom stanju...
Tvoja namjerna ili nenamjerna neinformisanost me iznenadjuje. Prvo, covjek vec lezi u Zenici, nakon sto je priznao za Mostar. Drugo, politicka situacija nije bilo odgovarajuca da se pronadju ubice iz Travnika (isto kao sto se nikada nisu nasle ubice "brace" iz Zepca tamo neke 95te-96te godine. Trece, pa i taj "slobodni strijelac" je morao imati podrsku da uradi bilo sta. Cetvrto, kad smo vec kod slobodnih strijelaca, jesu li i ona dvojica sto su ih uhvatili sa samoubilackim pojasom "slobodni strijelci".
I samo na kraju, da se razumijemo jednu stvar. Ja vjerujem da medju "vehabijama" ima dosta ljudi koji su samo prihvatili takvo ucenje Islama, i koji ne prave nikakvu stetu. Medjutim, problem je u ideologiji koja stoji iza toga, i koja je u Bosnu uvezena iz Saudijske Arabije, od istih onih ljudi koji sponzorisu terorizam po cijelom svijetu. U tom svjetlu je najlakse i tvoju poruku procitati kao prijetnju teroristickim aktom (recimo, Pincom je to tako prenio), iako si ti barem deset puta ponovio da se ovdje radi samo o likvidaciji politickih karijera, a ne fizickom obracunu.
Prozor

Post by Prozor »

Prvo snimke sa Delicem, pa sad ovo.. Samo na hair da izadje :D
ragib

#45 Re: Silajdzic, Tihic i Ceric...

Post by ragib »

Hattab72 wrote:Ne znam ni sam koliko prezira gajim prema spomenutoj trojci, zbog otvorenog poltronstva, kukavicluka, ogromne zelje za vlascu po svaku cijenu, odredjene doze licemjerstva i cega sve ne...

Uvidjevsi da sam sasvim slucajno, bez namjere da nekome nastetim, sa nekakvim bezveznim snimkom izazvao ne male reakcije, na snimak o govoru Rasima Delica, tako da Allah zna koliko mi je zao zbog toga, jer covjek ipak nije nista kriv, niti utice na dnevno - politicke prilike u BiH, odlucio sam da iskoristim postojanje mnogo zescih i kompromitirajucih snimaka i da upozorim doticnu gospodu da stite interse gradjana ove drzave ili cemo malo pogledati nesto sto ce ih i te kako uzdrmati, politicki, moralno i vjerski...

Naime, u pripremi su snimci koji ce drmati svijetom, a glavni glumci ce biti pobrojana gospoda iz naslova, Silajdzic, Tihic i Ceric...

Silajdzic, zarad stolice, pardon, fotelje je spreman u par sati dogovoriti se sa dokazanim neprijateljem Bosne, sto govori o tome sta je stvarni cilj nasih predstavnika u vlasti...
Na zalost, bosnjaci ne pamte politicara koji ih predstavlja, a da ima kicmu i jasnu politicku strategiju, vec oni politicku strategiju planiraju usput, u zavisnosti sta ce ugroziti i kako njihove pozicije i polozaje, pa na osnovu toga i prave "strategiju", ali onu koja ce samo njih na vlasti odrzati, a za narod koga briga...
Moze se za par sati dogovoriti ono sto nije moglo godinama, a niko da se pobrine za ljude koji trebaju ostaviti svoje porodice i otici u nepoznato...

Tihic je prica za sebe i ne vrijedi trositi rijeci na ovog ublehasa koji je prodao cast, ponos, narod, islam (kojeg se sjeti pred izbore, pa navrati u poneku dzamiju da cmizdri i moli za koji glas)...
Covjek koji se ne obazire na ljude koji su pomagali Bosnu, vec se trudi dodvoriti tom istom Zapadu, koji je nama prvo vezao ruke (embargo) a zatim gledao i cekao da se ukloni kriticna masa muslimana u BiH...
Veleizdajnik i licemjerac...

Ceric...Osoba koja ne smije stati iza mirnih protesta za alzirsku grupu, kojoj je dokazana nevinost, a sve zarad reisovanja i one ahmedije reisovske na glavi...Covjek kome je dolazila i trazila podrsku, bivsa zena imama, koji je poginuo u ratu, da se ne dozvoli da sada ostane bez drugog muza...
Nazovi gospodin se usutio, jer ga nije briga...Ne brine se za one kojima treba nasa briga i pomoc, jer ce to ugroziti njegov politicko-vjerski renome koji je stekao ljubeci straznjice krscanima i jevrejima sirom Evrope...
Valjalo bi to ljubljenje straznjica baciti u vodu, ako bi se stalo u odbranu pravde, kad su muslimani u pitanju, a zna se kako je ljubljenje straznjica zahtjevan posao i koliko truda zahtjeva...

Jadno je to od vas nazovi gospodo, sto ste stavili licne interese iznad interesa gradjana ove drzave...
Dali ste ljudima drzavljanstva i cekali toliko godina da oforme porodice i sad cete ih tako okrutno odvojiti od tolikog broja djece...

Svaka drzava radi na spajanju familija, jedino Bosna evo vidimo radi na razdvajanju...Ali nista nije cudno kad su muslimani u pitanju...Muslimanu samo priljepite etiketu teroriste i mozete mu uraditi sta hocete, a da vas niko ne optuzi ni za sta...

Tako i ovim ljudima, moralnim gromadama, naspram vas sitnosicarskih jalijasa...
Bez ikakvih dokaza je neko optuzio ove ljude da su opasnost, iako niko od njih nije pocinio nikakvo krivicno djelo, jer da jeste dostupni su policiji i sudu, a optuzio ih je upravo onaj kome ti ljudi jednostavno smetaju, a to su dojucerasnji i danasnji agresori na ovu drzavu i njihove zapadnjacke kolege...

Pokusavate se dodvoriti Zapadu, onom istom koji je zrtvovao Srebrenicu, onom istom Zapadu koji je u dogovoru sa Karadzicem i Mladicem, koji sada ubiru plodove dobro odradjenog i povjernog zadatka...

Jadni ste i bijedni sa tim vasim karakterima i "ponosom", kojeg nemate, jer da imate, borili bi ste se za pravdu i istinu, a ne kao do sada, neka strada ko god i kako god, samo da je meni dobro...

E pa gospodo, doslo je vrijeme da se i vi malo zabrinete...U obradi su snimci koji ce za vas biti politicki, moralni i vjerski odstrel...Zbog vaseg odnosa prema ljudima kojima ste prvo dali drzavljanstva, a sad ih oduzimate, jer to hoce srbin i laktasa i licemjerni Zapad koji evo suruje sa Karadzicem, pripremite se da trpite posljedice svojih djela...

Ovi snimci ce biti dovoljni da vas se ukloni za sva vremena iz politike, a mozda za neke od vas i sa ulice, tako sto cete truhnuti par godina u zatvoru, ako ne obezbjedite dobre advokate...Ali ni advokat protiv cinjenica nista nece moci...

Zato imate rok do Bajrama da nesto poduzmete u vezi krsenja prava ljudi, koji su dosli da brane ovu drzavu od agresije, koji nisu zlocinci i koji nisu nikakav kriminalni akt ili zlocin uradili u postratnom periodu, vec zive i rade kao normalni ljudi...

Ako se ne poduzmu odredjene radnje da se ovi ljudi spase sikaniranja, protjerivanja i bezobrazne propagande koja dolazi od neprijatelja ove drzave, da se ocuvaju ove porodice na okupu, jer je to pravo svakog covjeka, jos kad uzmemo u obzir da tim ljudima prijeti zatvori i smrtne kazne u zemljama gdje ih tjerate, zbog sluzenja druge vojske, onda nemam druge opcije do i vas licemjerce izloziti javnosti i sve vase aferime, koji ce vam Bajram u crno zaviti...

Ovo nije fizicka prijetnja, prijetim vam foteljom, polozajem,pozicijom...To je ono sto vas najvise boli...

InshaAllah, najbolje rjesenje bi bilo da se neso poduzme i sve ovo zaboravimo, u suprotnom, neka vam je Allah na pomoci....

http://www.youtube.com/watch?v=i5HF_a3XoYs
od kada se ti brines za sve gradjane bih?
Kada medju muslimane siris fitnu sta bi tek radio medju drugim :D
domacin

Post by domacin »

Hattab72 wrote: Od RS nema nista, dok se to ne nagazi na to tlo cizmom...Ostalo je sve iz supljeg u prazno...
Треба и тебе мало нагазити. Мислим да ће већина око тог лако постићи компромис.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Evo clanka i u Nezavisnim

Jos malo Hattabe pa ce te na televizijuuu. Postao si zvijezda. Jos malo pa ces ko bin Laden.
Prozor

Post by Prozor »

jeza u ledja wrote:Evo clanka i u Nezavisnim

Jos malo Hattabe pa ce te na televizijuuu. Postao si zvijezda. Jos malo pa ces ko bin Laden.
Ja sam za to da se postavio video sa tekstom "Likvidirat cu cijelu redakciju Pincom-a budete li i ovo prenijeli..." :lol: :lol: Sa napomenom "Da, ovo je fizicka prijetnja, ne koristim metafore" :lol: :lol: :lol:
Frankyee

Post by Frankyee »

koristi svoju energiju na nesto sto pomaze ovom narodu
stranacc

Post by stranacc »

mislim da se je hatab72 konacno usro .. da nije ni svjestan u sta se upusta.
On nam ovdje prica o rastavljanju porodica. Ma ta njegova braca kad podju , gdje god da podju , nek povedu i hanume...ha ja . CUj oni bi da se rastavljaju , kao da neko hanumama i djeci ne da da idu. Problem je sto tu bracu niko ziv ne zeli vidjeti .... jel bezbeli su zasrali gdje god su stigli.
A u bosnu ih nismo ni zvali sami dosli , sami i neka idu . Pa nes ti u mojoj kuci domacin biti . Mi hocemo da `spavamo` molimo vas ne uznemiravajte nas ... nagazite odakle ste dosli :x
Post Reply