znaci mogao bi novi filmic zavrsiti na netu kao na ovoj temikarabaja-x wrote:ako vec niste, samo se opalite, a poslije nek bude sta hoce
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=42365
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
znaci mogao bi novi filmic zavrsiti na netu kao na ovoj temikarabaja-x wrote:ako vec niste, samo se opalite, a poslije nek bude sta hoce
mama ja cam ce calilamamica 31 wrote:niko nije rekao da je jaranica kriva. nemoj mi izvrtat rijeciobuca wrote:tako je. zivio govornik. jaranica je krivamamica 31 wrote:gle, njih dvoje nisu nista uradili osim sto su se mozda "zaljubili" jedno u drugo ( a svi dobro znamo da se osjecanje ne mogu bas kontrolisat)
E sad je stvar kako ce sa Daphne dalje postavit. Tu je ta moralna dilemica.
i niko nije nicija svojina. Mozda su bas njih dvoje jedno za drugo. U tom slucaju jaranica koci srecu![]()
![]()
Nego, da li bi ti ostala u vezi sa momkom koji te ne voli???
fakat mi nisu jasne posesive osobe
Potpis!!!Amazonka27 wrote:A kako se ta tvoja drugarica osjeca? Pises o njegovim i svojim osjecajima...a o njenim? Nisu oni bezze bili godinu dana...pazi da ne izgubis i nju i njega...a plus ces imati etiketu "dobre jaranice". Kako god...Ja te nebih zeljela imati u blizini.
ne zaboravi, da nas onaj prvi utisak kojeg steknemo kad upoznamo nekog, rijetko prevari...uvjek postoji razlog zasto antipatisemo tu osobu...on zeli promjenu, ti se osjecas usamljeno...i doslo je do kratkog spoja...
kako god...niste fer ni jedno ni drugo.
Nikad ne radi ono sto nebi voljela da tebi rade.
onda izviniobuca wrote:mama ja cam ce calilamamica 31 wrote:niko nije rekao da je jaranica kriva. nemoj mi izvrtat rijeciobuca wrote: tako je. zivio govornik. jaranica je kriva![]()
![]()
Nego, da li bi ti ostala u vezi sa momkom koji te ne voli???
fakat mi nisu jasne posesive osobe
Molim te samo pročitaj ponovo. Ja sam rekla da do tog dana nikada nismo razgovarali, viđali se niti komunicirali na bilo koji način. I jasno sam napisala da je naš odnos bio zdravo za zdravo!Op3r4t0r wrote:Jeste pogresno sto ste sjeli i razgovarali jer ste to uradili njoj iza ledja, sama si rekla da to nije nesto sto ste i prije radili tako da skontaj sama, po meni je to podmuklo, htjela bi ispasti fina a nisi, pokvareno.
Ako zelis imati prijateljicu ostavi se tog lika, ako zelis imati lika onda se nadam da ces oboje izgubiti, to bi bilo posteno prema tvojoj "prijateljici"
Pa možda baš taj klik i izvlakušu....krava wrote:mislim ako njih dvoje ne zele vise biti zajedno i mjesecima nisu bili intimni (sto mi je bas cudno u svakoj varijanti) ...pa sta su toliko cekali da raskinu....?
Hvala puno.konyan wrote:Majstorinho je bas ovakve ekstremne moraliste sanjao. Volio bih vidjeti operatera da se nadje u ovakvoj situaciji.
Daphne, cestitam na zaljubljivanju. Zivot nije crno-bijel.
Neko mora biti ponekad i povrijedjen. Obicno zbog vlastite sujete
. Ako stvarno ne stima stvar medju njima..
ukupna sreca na svijetu ce biti povecana ako budete skupa.
Puno srece.
konyan wrote:Majstorinho je bas ovakve ekstremne moraliste sanjao. Volio bih vidjeti operatera da se nadje u ovakvoj situaciji.
Puno srece.
Nema to nikakve veze sa ekstremnim moralisanjem, u pitanju je karakter i postovanje prijatelja, po meni ili si prijatelj ili nisi i uvijek ce mi biti vazniji vec postojeci prijatelj od neke potencijalne djevojke ili u njenom slucaju momka.konyan wrote:Majstorinho je bas ovakve ekstremne moraliste sanjao. Volio bih vidjeti operatera da se nadje u ovakvoj situaciji.
Puno srece.
Preporucujem svakome mjesec dana na odmor. Po mogucnosti u Spaniju.krava wrote:konyan wrote:Majstorinho je bas ovakve ekstremne moraliste sanjao. Volio bih vidjeti operatera da se nadje u ovakvoj situaciji.
Puno srece.
heheh konyan, u kakvom si ti zen stanju?
Tako si malo detalja pružila da nema šanse da te skontaju.Daphna wrote:Znam da je ova tema prežvakana već milion puta, ali meni treba savjet. I to objektivan... Biće onih i za i protiv, to znam. Iskreno, i ja se lomim ali ne znam šta i kako...
e pa ja to bas tako i praktikujem. nimalo se ne zabavljam, nikome ne mogu naskoditi, nikakve veze nisu radi mene u opasnosti, moralno sam apsolutno intaktna, bez ikakvih negativnih strana.mamica 31 wrote:ljudi, najbolje je da se niko ne4 zabavlja dok se ne bude htio/htjela zenit.
I svi cemo biti ispravni, moralni i nevini
A kad stigoste da razmijenite msn ?Daphna wrote: Nju znam nekih 4, 5 godina a njega oko godinu dana (koliko su u vezi, tačnije god i 3 mj). Poznajem ga površno, čak mi je kada sam ga upoznala bio jako antipatičan i nervirao me. Sreli smo se svega 5 6 puta, uvijek u društvu, nikada nismo ostali sami ili nešto tako. Dakle, neki odnos zdravo za zdravo.
Eh, evo sad dileme. Znam da im je veza u krizi, već dugo su u lošim odnosima, nisu intimni mjesecima... Sutradan smo se on i ja čuli MSN-om... Što do tada nikada nismo, nismo nikada ni razmijenili poruku, ništa. I tada je počela ta priča. Znači nisam ja pokrenula tu temu, on je.