ahmo: 23, bolan, 23Ahmmed wrote:"Zabranjuju vam se: matere vaše, i kćerke vaše, i sestre vaše i sestre očeva vaših, i sestre matera vaših, i bratične vaše, i sestrične vaše…..." Kur an,En-Nisa, 32.
ali nije bitno
ahmo: 23, bolan, 23Ahmmed wrote:"Zabranjuju vam se: matere vaše, i kćerke vaše, i sestre vaše i sestre očeva vaših, i sestre matera vaših, i bratične vaše, i sestrične vaše…..." Kur an,En-Nisa, 32.
Bitno, je bitnolady midnight wrote:ahmo: 23, bolan, 23Ahmmed wrote:"Zabranjuju vam se: matere vaše, i kćerke vaše, i sestre vaše i sestre očeva vaših, i sestre matera vaših, i bratične vaše, i sestrične vaše…..." Kur an,En-Nisa, 32.:D
ali nije bitno:D:D
nema frke_stoKA_ wrote:kako si ga stigla skinut prije no sam ga brisonisam ti procito post do kraja ucinio mi fush jer sam stigo samo vidjet "vodu u koljenima" pa me poslije nesto natjeralo da sve procitam. u svakom slucaju hvala
Ahmo kardes moj bojim se munafikluka novotarije i krivog prenosenja ko samog iblisa, tu nema preGONJENJA. halaliAhmmed wrote:Eh......ne pregoni_stoKA_ wrote:vidisAhmmed wrote:Muhammeds a.s. je rekao: "Ženite se što dalje (od rodbine), potomci će vam biti zdravi!"jess, samo jel sahih
_stoKA_ wrote:Ahmo kardes moj bojim se munafikluka novotarije i krivog prenosenja ko samog iblisa, tu nema preGONJENJA. halaliAhmmed wrote:Eh......ne pregoni_stoKA_ wrote: vidisjess, samo jel sahih
nece sad, covjek spavaAhmmed wrote:Sad će nama onaj čiji su snimci trenutno u rukama forenzičara,da sve ovo lijepo pojasni.....Svakako, sa vehabijskog stajališta
nadam se da neceAhmmed wrote:Sad će nama onaj čiji su snimci trenutno u rukama forenzičara,da sve ovo lijepo pojasni.....Svakako, sa vehabijskog stajališta
Dobro, Bogu hvala, šta ima kod tebe?bosmen wrote:Ahmmed wrote:Sad će nama onaj čiji su snimci trenutno u rukama forenzičara,da sve ovo lijepo pojasni.....Svakako, sa vehabijskog stajališta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahmo brate , kako si mi ti inace.Ramazan itd...
Stipu se ba sedamdesetdvojke
Ja mislim da je on u USA, njemu je tek deset, more bit da je otišo na teraviju, pod uvjetom da se "miješa" sa novotarcimadawn_upon_dawn wrote:nece sad, covjek spavaAhmmed wrote:Sad će nama onaj čiji su snimci trenutno u rukama forenzičara,da sve ovo lijepo pojasni.....Svakako, sa vehabijskog stajalištato sto ja nisam normalna
i sto moje ponasanje nije drustveno prihvatljivo je druga stvar
mislim naravno na sjedenje do zore
konkretno, mislim da mi se upalilo pola vilice
![]()
![]()
lady midnight wrote:nadam se da neceAhmmed wrote:Sad će nama onaj čiji su snimci trenutno u rukama forenzičara,da sve ovo lijepo pojasni.....Svakako, sa vehabijskog stajališta![]()
nego, imam negdje fetve huseina ef. djozeo ovome, ako stignem sutra, prekucacu...nek se zna
:)
Bezbeli da pikashana_majka wrote:Da bi dvije osobe mogle da stupe u brak(po sherijatu)moraju da ispune šurutun-nikjah:
Izmedju ostalog, jedan od uslova:
međusobno nerodbinstvo i nesrodstvo: po krvi, mlijeku i tazbinstvu
"Pika" li se ovo?
bosmen wrote:Odlicno, hvala Bogu, pobjegoh malo za ramazan od ovih sklonih incestu pa me i u Sarajevu doceka ova temaAhmmed wrote:Dobro, Bogu hvala, šta ima kod tebe?bosmen wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahmo brate , kako si mi ti inace.Ramazan itd...
Stipu se ba sedamdesetdvojke....Evo, pola Ramazana prođe....