Silent treatment

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

patrius wrote:Vala bas,@pitte,sram te bilo!!! :x Nemas ti pojma sta je love :oops:
:D iako si malo :D ironican :D ipak zasluujes :kiss:
patrius

Post by patrius »

pitt wrote:
dawn_upon_dawn wrote:hm, ima nas koje smo malo kompleksnije licnosti :roll:
naravno........isto kao i nas. Vjeruj da ni mene kompliment o snazi ne bi bas razmazio :D:D
Ne misli se na misice :D Ne bi te razmazio,dapace,nego bi te "zabludio" da si jaci no sto jesi :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

patrius wrote:
pitt wrote:
dawn_upon_dawn wrote:hm, ima nas koje smo malo kompleksnije licnosti :roll:
naravno........isto kao i nas. Vjeruj da ni mene kompliment o snazi ne bi bas razmazio :D:D
Ne misli se na misice :D Ne bi te razmazio,dapace,nego bi te "zabludio" da si jaci no sto jesi :D
a mozda bi, cak mozda :D i ucinio jacim :oops: :D
pitt

Post by pitt »

ma jasta....mozda bih se nafurao da sam supermen i probao poletiti sa bijele tabije :D:D:D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

pitt wrote:ma jasta....mozda bih se nafurao da sam supermen i probao poletiti sa bijele tabije :D:D:D
ne postizes nista ako pokusas da letis. :? :D
zensko se kaznjava samo cutnjom. :D :D
pitt

Post by pitt »

cHupjahalic@ wrote:
pitt wrote:ma jasta....mozda bih se nafurao da sam supermen i probao poletiti sa bijele tabije :D:D:D
ne postizes nista ako pokusas da letis. :? :D
zensko se kaznjava samo cutnjom. :D :D
ja bih prije rekao da je zensku najveca kazna da mora cutati :D:D:D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

da, ali kako pricati ako :oops: ZID :? cuti? :D :D
patrius

Post by patrius »

Rek'o sam onomad,al' nije zgoreg ponoviti:zena suti samo kad se ljubi :) I uza svu nasu dobru volju,nismo bas uvijek horni da je usutkamo :roll:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Ja previse pricam o svojim osjecajima uvijek misleci da ce to zenama puno znaciti. Jest vraga, mnogo puta sam postigao vise cutajuci (bilo da sam ljut ili radostan).

Kontam da sutanje nije fer, niti volim da meni sute, ali pocinjem da sumnjam u to.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Uf kako to mrzim :x :-)
Mama me kao malu obicavala time kaznjavati kad bih sta zabrljala :D
Ja licno ne mogu sutjeti, moram reci sve sto mi je na srcu...mada, moram priznati, nekad tretman sutnjom ima jako puno uspjeha u dobijanju onog sto zelis :D
amalka

Post by amalka »

Uh, radila sam to nebrojeno puta :D nekad :oops: Sad sam malo vise otvorena za komunikaciju, ne isplati se duriti i sutiti cijeli dan, kad na kraju opet popustim :D
Yamahalac

#37 Re: Silent treatment

Post by Yamahalac »

Lucy01 wrote:....ili tretman cutanjem.

Primjenila sam ga nekoliko puta u zivotu, a i primila vise nego nekoliko :D :D mada to ne volim i smatram pogresnim, ali nekim ljudima treba tisinom reci ono sto rijeci ne mogu da objasne....

U braku to ne radim. Ne volim da mi muz daje silent tretmane :D i to sam i rekla. Volim razgovor i otvorenost. Sa prijateljima isto, ali nekada jednostavno moram...kao sto vec rekoh, jer nema drugog nacina.

Kako vi? Volite li ove "tretmane tisinom"? Pogadjaju li vas? Mozete li ih izdrzati i biti dosljedni sebi i svojoj odluci da "budete tihi"?
vala ja to mrzim iz dna duse, ako sam kriv, kriv sam, ali reci mi zasto i snosicu poslijedice, ali sad da ti mislis da sam ja kriv, a mozda i nisam, a sutis da mi to pokazes/dokazes to vala necu da trpim

a ja to ne radim, niti sam ikad, drzim se principa "ne radi stvari koje ne zelis da ti drugi rade"
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

meni je lakse da sutim :D :D ali nije to krmanje, to je state of mind :D :D prazna galava...pravih se rijeci, uvijek kasno sjetim .... :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Minnela wrote:uh,nema nista gore od te sutnje :x :x ...znam iz iskustva :D ..dolazilo mi je da sastavim partnera sa zemljom u tim momentima :x :D

razumjemo se :roll: :roll: ...de reci barem nestooooooo...
Yamahalac

Post by Yamahalac »

Bumbar wrote:
Minnela wrote:uh,nema nista gore od te sutnje :x :x ...znam iz iskustva :D ..dolazilo mi je da sastavim partnera sa zemljom u tim momentima :x :D

meni samo ima gore od toga kad se nekad zalomi dan, pa si nekakav mrzovoljan, tih, a pita te sta ti je, sto si nervozan i nakon 100x tog pitanja stvarno covjek postane nervozan
Bumbar

Post by Bumbar »

Yamahalac wrote:
Bumbar wrote:

meni samo ima gore od toga kad se nekad zalomi dan, pa si nekakav mrzovoljan, tih, a pita te sta ti je, sto si nervozan i nakon 100x tog pitanja stvarno covjek postane nervozan
eh pa kad netko kaze da je bio los dan..da je mrzovoljan...onda se pribjegava blanketingu :)
Zhaba

Post by Zhaba »

mrzimmmmm sutnju i retko kad to radim...moram bas bas ljuta biti da nekoga na taj nacin "kaznim" a ako se dobro sjetim sam zadnji put kao djete nekoga s sutnjom kaznila... bolje je reci u cemu je stos
scorpion7

Post by scorpion7 »

Ja sutim samo kad treba da istinu zaobidjem ;)
Zhaba

Post by Zhaba »

scorpion7 wrote:Ja sutim samo kad treba da istinu zaobidjem ;)
:lol: :lol: :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

Zhaba wrote:mrzimmmmm sutnju i retko kad to radim...moram bas bas ljuta biti da nekoga na taj nacin "kaznim" a ako se dobro sjetim sam zadnji put kao djete nekoga s sutnjom kaznila... bolje je reci u cemu je stos
ja ipak mislim da ti sutnjom nagradjujes :lol:
Zhaba

Post by Zhaba »

karabaja-x wrote:
Zhaba wrote:mrzimmmmm sutnju i retko kad to radim...moram bas bas ljuta biti da nekoga na taj nacin "kaznim" a ako se dobro sjetim sam zadnji put kao djete nekoga s sutnjom kaznila... bolje je reci u cemu je stos
ja ipak mislim da ti sutnjom nagradjujes :lol:
:lol: :lol: :lol: ja vala jedino sutim kad sam pospana :lol: znam nije ni sa mnom lako :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Yamahalac wrote:
Bumbar wrote:

a i vama muskima svaki kl* nac fali. :D
recite sta vam je pa da idemo dalje. :oops: :D
a zensko k`o zensko: brine se, hoce da ugodi i na kraju samo jos vise us*re. :D :D
pitt

Post by pitt »

eno sad mi ti koji ne govorimo....ja ne znam ko ocekuje od koga da bude citac misli :D:D

These are our rules!
Please note these are all numbered "1 " ON PURPOSE!

1. Men are NOT mind readers.

1. Learn to work the toilet seat.
(You're a big girl. If it's up, put it down. We need it up, you need it down. You don't hear us complaining about you leaving it down.)

1. Sunday sports It's like the full moon or the changing of the tides. Let it be.

1. Shopping is NOT a sport. And no, we are never going to think of it that way.

1. Crying is blackmail.

1. Ask for what you want. Let us be clear on this one: Subtle hints do not work! Strong hints do not work! Obvious hints do not work! Just say it!

1. Yes and No are perfectly acceptable answers to almost every question.

1. Come to us with a problem only if you want help solving it. That's what we do. Sympathy is what your girlfriends are for.

1. Anything we said 6 months ago is inadmissible in an argument. In fact, all comments become Null and void after 7 Days.

1. If something we said can be interpreted two ways and one of the ways makes you sad or angry, we meant the other one.

1. You can either ask us to do something Or tell us how you want it done. Not both. If you already know best how to do it, just do it yourself.

1. Whenever possible, Please say whatever you have to say during commercials..

1. Christopher Columbus did NOT need directions and neither do we.

1. ALL men see in only 16 colors, like Windows default settings. Peach, for example, is a fruit, not a color. Pumpkin is also a fruit. We have no idea what mauve is.

1. If it itches, it will be scratched. We do that.

1. If we ask what is wrong and you say "nothing," We will act like nothings wrong. We know you are lying, but it is just not worth the hassle.

1. If you ask a question you don't want an answer to, expect an answer you don't want to hear.

1. When we have to go somewhere, absolutely anything you wear is fine. Really.

1. Don't ask us what we're thinking about unless you are prepared to discuss such topics as baseball or golf.

1. You have enough clothes.

1. You have too many shoes.

1. I am in shape. Round IS a shape!
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

pa vi ne morate ocekivati od zena jer to dobijete k`o bonus. :D :D
a mi cekamo, cekamo.... :roll: :roll: :roll: :roll:

:D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

cHupjahalic@ wrote:pa vi ne morate ocekivati od zena jer to dobijete k`o bonus. :D :D
a mi cekamo, cekamo.... :roll: :roll: :roll: :roll:

:D :D
...cekamo...cekamo... :lol: :lol:
Post Reply