karabaja-x wrote:nemere cojk od ovih levata vise na miru ni guzit....
Belaj na Fukodromu
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
da su ufatili tu djecurliju bilo bi ne smijem vam reci, poslala me ona mircerka, ma ne smijem vam recimIRCerka wrote:karabaja-x wrote:nemere cojk od ovih levata vise na miru ni guzit....mere, samo ne pod moj pendzer...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
gluho i daleko bilo, ja bih rado i jebache i tu balavurdiju prebila...karabaja-x wrote:da su ufatili tu djecurliju bilo bi ne smijem vam reci, poslala me ona mircerka, ma ne smijem vam recimIRCerka wrote:karabaja-x wrote:nemere cojk od ovih levata vise na miru ni guzit....mere, samo ne pod moj pendzer...
ako mislis da je meni super sto su ono napravili sinoc - nije...
jer im slijedeci put moze biti zanimljivo testirati koliko je kamencuga potrebno da se razbije plavushi lobanja...plavusha being me...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ma jok, dje bi timIRCerka wrote:gluho i daleko bilo, ja bih rado i jebache i tu balavurdiju prebila...karabaja-x wrote:da su ufatili tu djecurliju bilo bi ne smijem vam reci, poslala me ona mircerka, ma ne smijem vam recimIRCerka wrote:mere, samo ne pod moj pendzer...
ako mislis da je meni super sto su ono napravili sinoc - nije...
jer im slijedeci put moze biti zanimljivo testirati koliko je kamencuga potrebno da se razbije plavushi lobanja...plavusha being me...
-
basta sljezove boje
a imaju li ti mladi ratnici neko ime? Antijebacka fronta, udruzenje junfera, koalicija nejebice?
- karabaja-x
mIRCerka wrote:karabaja, ja samo upalim reflektor na balkonu, auta se povuku....
ali ih opet cujem...dizne i ostalo...
- fantom slobode
Ljepse je kada se vidi, problem je sto prozori zarose.karabaja-x wrote:mIRCerka wrote:karabaja, ja samo upalim reflektor na balkonu, auta se povuku....
ali ih opet cujem...dizne i ostalo...zivio reflektor
-
mIRCerka
ne moji vec prozori auta...ja imam brisac prozora sa produzivom drskomfantom slobode wrote:Ljepse je kada se vidi, problem je sto prozori zarose.karabaja-x wrote:mIRCerka wrote:karabaja, ja samo upalim reflektor na balkonu, auta se povuku....
- karabaja-x
zato ih malo spustisfantom slobode wrote:Ljepse je kada se vidi, problem je sto prozori zarose.karabaja-x wrote:mIRCerka wrote:karabaja, ja samo upalim reflektor na balkonu, auta se povuku....
- Fiore
mIRCerka wrote:dabogda balavci dobili sifilis i materi svojoj nek bacaju onoliko staklo pod prozor, ako mi se ijedna maceda posijece, pasce mrtva glava, evo obecavam javno dragi moji FMUPovci online!
PS Koliko si sigurna da su balavci?
Mislim, koliko su Momcina i ostali mogli upratiti ko je vani?
btw, ako vec znas momcinu, reci mu nek guzi tamo dalje, ne meni pod pendzerom.....i jel on onaj sto propohuje Dizne dragoj?
ko ima IC kameru, dajem besplatan smjestaj do daljnjegda vas vise rasceram pod svojim balkonom
:D:D
Majstorinjo, ne moras se hvaliti da si duzio, bilo je i vrijeme konacno
IC se moze sredit znam jednog fizicara
-
mIRCerka
mislis one hool koji na putu do stadiona pretrce preko mog auta...Fiore wrote:mIRCerka wrote:dabogda balavci dobili sifilis i materi svojoj nek bacaju onoliko staklo pod prozor, ako mi se ijedna maceda posijece, pasce mrtva glava, evo obecavam javno dragi moji FMUPovci online!
btw, ako vec znas momcinu, reci mu nek guzi tamo dalje, ne meni pod pendzerom.....i jel on onaj sto propohuje Dizne dragoj?
ko ima IC kameru, dajem besplatan smjestaj do daljnjegda vas vise rasceram pod svojim balkonom
IC se moze sredit znam jednog fizicara.,a ako primjetis da se fixaju ne zovi muriju zovi hool-se da malo poravne izraze lica..
more Fioreeeeeeeeeeeeeeee mirci ce to sama da sredi
- alphonse kauders
- Fiore
moze.,poslat cemo mi jos toga..mIRCerka wrote:mislis one hool koji na putu do stadiona pretrce preko mog auta...Fiore wrote:mIRCerka wrote:dabogda balavci dobili sifilis i materi svojoj nek bacaju onoliko staklo pod prozor, ako mi se ijedna maceda posijece, pasce mrtva glava, evo obecavam javno dragi moji FMUPovci online!
IC se moze sredit znam jednog fizicara.,a ako primjetis da se fixaju ne zovi muriju zovi hool-se da malo poravne izraze lica..
more Fioreeeeeeeeeeeeeeee mirci ce to sama da sredipa se utalite da mi saljete kinder jaja u zatvor
-
mIRCerka
nema...alphonse kauders wrote:Mirci, ima li ga na ovom blogu? Ako nema, da apelujemo da se pridoda;)
http://jebodrom.blogger.ba/
http://jebodrom.blogger.ba/arhiva/2005/09/08 ovo je onaj s glavne ceste, a ovaj se nalazi s druge strane, ulaz sa vilsa
dodaj
-
neko iz mase
ma kakva djeca, da to mircerka ne baca cigle
-
mIRCerka
ako se ja mogu klonirati u 7 primjeraka i smanjiti za pola metra visine, onda garant jesam...neko iz mase wrote:ma kakva djeca, da to mircerka ne baca cigle
pa jebo ga caca vise, mene je STRAH vracati se kuci navece....sve radi ovakvih stvari....
-
Umjetnik a
pa zar ti nisi glasalamIRCerka wrote:Jebe se meni za grad Sarajevo kad se takvi napadi desavaju bukvalno pod mojim prozorom u 10 navece, pa ja sa 28 godina u guzici razmisljam da samoj sebi uvedem policijski sat - mrsh kuci cim se upali ulicna rasvjeta...Celicna_saka wrote:Relevantna tema za grad Sarajevo, odavno ne naletih na losiji topik.
na izborima
-
Umjetnik a
pa zar ti nisi glasalamIRCerka wrote:Jebe se meni za grad Sarajevo kad se takvi napadi desavaju bukvalno pod mojim prozorom u 10 navece, pa ja sa 28 godina u guzici razmisljam da samoj sebi uvedem policijski sat - mrsh kuci cim se upali ulicna rasvjeta...Celicna_saka wrote:Relevantna tema za grad Sarajevo, odavno ne naletih na losiji topik.
na izborima
-
mIRCerka
jesam, ali nisam glasale za NASE pa mogu kurcu svirat dok opet MOJI ne budu na vlastiUmjetnik a wrote:pa zar ti nisi glasalamIRCerka wrote:Jebe se meni za grad Sarajevo kad se takvi napadi desavaju bukvalno pod mojim prozorom u 10 navece, pa ja sa 28 godina u guzici razmisljam da samoj sebi uvedem policijski sat - mrsh kuci cim se upali ulicna rasvjeta...Celicna_saka wrote:Relevantna tema za grad Sarajevo, odavno ne naletih na losiji topik.
na izborima
-
Umjetnik a
a koji su to tvojimIRCerka wrote:jesam, ali nisam glasale za NASE pa mogu kurcu svirat dok opet MOJI ne budu na vlastiUmjetnik a wrote:pa zar ti nisi glasalamIRCerka wrote: Jebe se meni za grad Sarajevo kad se takvi napadi desavaju bukvalno pod mojim prozorom u 10 navece, pa ja sa 28 godina u guzici razmisljam da samoj sebi uvedem policijski sat - mrsh kuci cim se upali ulicna rasvjeta...
na izborima
-
mIRCerka
kako ne znas koji su Nasi, Vasi, Njihovi?Umjetnik a wrote:a koji su to tvojimIRCerka wrote:jesam, ali nisam glasale za NASE pa mogu kurcu svirat dok opet MOJI ne budu na vlastiUmjetnik a wrote: pa zar ti nisi glasala
na izborima
I kakve veze imaju izbori i glasanje? Ako si imalo pratio, ja sam osoba koja zagovara izlazak na sve izbore, trudim se, cupam nogama i rukama da raju naCeram da idu glasat i za predsjednika mjesne zajednice ako treba...
Radi se o tome da se na mracne dijelove Vilsonova obrati paznja samo kada:
1. Osvane les mrtvaca (naslov iz Avaza)
2. NN lica napadnu ljubavne parove
A kad im fino kazem da ciko ujutro stoji i dila drogu u 8 i 15, da izgleda tako i tako, da ima takve i takve fotosenzitivne cvike, kazu mi U REDU OBAVIJESTICEMO....i obavijeste mog dedu rahmetli, jer taj ciko i dalje dila li dila...
-
Umjetnik a
1. ne znammIRCerka wrote:kako ne znas koji su Nasi, Vasi, Njihovi?Umjetnik a wrote:a koji su to tvojimIRCerka wrote: jesam, ali nisam glasale za NASE pa mogu kurcu svirat dok opet MOJI ne budu na vlasti
I kakve veze imaju izbori i glasanje? Ako si imalo pratio, ja sam osoba koja zagovara izlazak na sve izbore, trudim se, cupam nogama i rukama da raju naCeram da idu glasat i za predsjednika mjesne zajednice ako treba...
Radi se o tome da se na mracne dijelove Vilsonova obrati paznja samo kada:
1. Osvane les mrtvaca (naslov iz Avaza)
2. NN lica napadnu ljubavne parove
A kad im fino kazem da ciko ujutro stoji i dila drogu u 8 i 15, da izgleda tako i tako, da ima takve i takve fotosenzitivne cvike, kazu mi U REDU OBAVIJESTICEMO....i obavijeste mog dedu rahmetli, jer taj ciko i dalje dila li dila...
2.pa zar ti nisi ta (ispravi me ako griješim) uvijek kažeš, PA GLASALI SMO