Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fantom slobode wrote:A ima li doticni djece?I molio bih bez stereotipa o trajanju muske ljubavi
pa ima...iz prvog braka, a i ona ima iz svog prvog braka...
E sada ja shvatih da isti ima djecu iz prvog braka, a sada je u drugom braku.Situacija je vise nego kompleksna, male sanse za uspjeh veze, moguca prisutna ljubav ili mozda samo zelja?
moguce je da je zelja...on se raspitivao o njoj po komsiluku... ne znam sta da mislim...a i pricao je svoju muku jednom poznaniku. /ne znam sta je pricao, samo znam da je pricao/
mozda se razveo od svoje druge zene ?
izgleda mi da je iskren covek-sto na um, to na drum...
Najlakse bi bilo reci da se ne petlja sa takvim tipom, jer je ozenjen, bla, bla bla, ali....ljubav je slijepa i ne razmisljas glavom, vec srcem.
Jedini savjet koji imam za tvoju prijateljicu je da se ne smije previse unositi, sta god to bilo, jer je tip ocigledno nestabilan i skace iz veze u vezu....
Cak i da se razvede postoje JAKO velike sanse da uradi istu stvar i njoj sto i predhodnim zenama...
Sto bi rekli ponekad je bolje biti i sam nego sa svakim.
Sigurna sam da ima jos normalnih, slobodnih muskaraca oko nje. Samo neka malo bolje pogleda dalje od komsiluka
Dena wrote:Najlakse bi bilo reci da se ne petlja sa takvim tipom, jer je ozenjen, bla, bla bla, ali....ljubav je slijepa i ne razmisljas glavom, vec srcem.
Jedini savjet koji imam za tvoju prijateljicu je da se ne smije previse unositi, sta god to bilo, jer je tip ocigledno nestabilan i skace iz veze u vezu....
Cak i da se razvede postoje JAKO velike sanse da uradi istu stvar i njoj sto i predhodnim zenama...
Sto bi rekli ponekad je bolje biti i sam nego sa svakim.
Sigurna sam da ima jos normalnih, slobodnih muskaraca oko nje. Samo neka malo bolje pogleda dalje od komsiluka
Eno sad, opet tip kriv sto se one zaljubljuju u njega
A tip ko leptiric..od cvijeta do cvijeta.Kako koja "pusti miris" on i sleti,a da bi bio posten u svemu tome on se lijepo razvede.
Ma svaka cast tip..ti si dusa od covjeka
Dena wrote:Najlakse bi bilo reci da se ne petlja sa takvim tipom, jer je ozenjen, bla, bla bla, ali....ljubav je slijepa i ne razmisljas glavom, vec srcem.
Jedini savjet koji imam za tvoju prijateljicu je da se ne smije previse unositi, sta god to bilo, jer je tip ocigledno nestabilan i skace iz veze u vezu.... Cak i da se razvede postoje JAKO velike sanse da uradi istu stvar i njoj sto i predhodnim zenama...Sto bi rekli ponekad je bolje biti i sam nego sa svakim.
e, da...ovako i ja mislim..
mada, kad pomislis, zivot je kratak...kad bi se tako libio da zivis...neces ni ziveti...
mada, ovo je bas nezgodna situacija...
ma, mislim, taj brak je uopste bezveze stvar...ne mozes da zivis u miru...kao da si rob.
Crkvena:
Brak je religijski čin, u kojem dobivamo jednog razapetog više i jednu djevicu manje.
Pravna:
Brak je doživotna robija u kojoj osuđeni može biti oslobođen samo zbog lošeg vladanja.
Životna:
Nijedna žena ne dobije ono čemu se nada, nijedan muškarac se ne nada onome što dobija.
Matematička:
Suma gnjavaže, oduzimanje slobode, množenje odgovornosti, dijeljenje love.
Vojna:
Jedini rat u kojem spavamo s neprijateljem.
Filozofska:
Brak je mjesto gdje se uzajamno dijele i rješavaju problemi, koje, doduše, ne bismo ni imali da nismo oženjeni.
Jeste, tako je Bosanac...muski su inace stvoreni da daju svoju "ljubav" na vise mjesta u isto vrijeme
Nek' se opali s njim (ako vec nije) i proci ce je. Vidjece da je to tu negdje, sve isto
fantom slobode wrote:A ima li doticni djece?I molio bih bez stereotipa o trajanju muske ljubavi
pa ima...iz prvog braka, a i ona ima iz svog prvog braka...
vidis li ti da je on zijanche neko
jedan brak,vjerovatno se slucajno''zaljubio''
u ovu drugu,a vjerovtano ce i u tebe(ups,sorry jaranicu )
po treci put
Samo ko je cetvrta kad se i tebe(jaranice) zasiti
Upravo tako..sve se u neko vrijeme svede na isto.
Ja sam protiv braka po svaku cijenu i da se odrzava nesto sto ne vrijedi.
Ali nakon "nove" veze skontars..fakat sve isto.
Ponekada je bolje imati neku afericu ,onako za svoju dusu , za kratku upotrebu i ne ocekivati nista posebno.
Onog momenta kada se pocne "ozbiljno" razgovarati ..treba
Nisam ters
pesak wrote:da...nezgodna situacija...jos i blizina stanovanja... ako krene nesto lose,morace da se seli.. .jos i komsiluk...
problem je i u tome sto je ona otvorena osoba, i ne voli da se krije...ljubavnica tesko da moze da bude... a s druge strane, ko ima prava na necije telo i dusu ...taj se nije rodio. nije mu njegova zena posednik njega ...mislim, nije on rob. uostalom, da je voli dovoljno ne bi bacao farove okolo. niti bi nasrtao na tudja vrata.
Jel' ti to pravdaš sebe ili svoju jaranicu?
Onog trenutka kada se oženio, formalno je pristao na robovlasnički sistem. A to poimanje ljubavi... Znam za jednog koji je oženjen, a koji tvrdi da je prevara samo ako mu "priležnica" svrši. To mu ga vjerovatno znači da je fizički bio sa drugim ženama, ali one nikada nisu uživale, pa prema tome on nikada nije ni prevario ženu...emocionalno...
Ja znam jednog koji tvrdi da je samo jednom prevario zenu jer mu je ljubavnica "dosla na noge" u njegov grad ..samo jednom.A bili su u vezi par godina.
Cudna su ta poimanja prevare ili ti preljube..s obje strane .
Valjda se ljudi tako tjese.
mLLLLogo mojih skolskih jaranica se uplelo u ovakve veze...2-3 god...zavlacenja, suza...i na kraju nista... Ja ne znam da se i jedan rastavio. Sranje i odron...
Taj mi lik djeluje veoma neozbiljno i nestabilno za svoje godine. Ima vec jedan brak iza sebe, ali je uspio vec za drugog naci sebi naku svalerku. MOzda bi sutra to isto uradio i njoj. Od takvih tipova nista dobrog osim te neke prolazne jebacine, a to se moze uvijek i nije bas najbitnije u nekoj vezi.
A sto ta tvoja prijateljica ne zaboravi sve moralne dileme i zadovolji svoje emocionalne i tjelesne potrebe ... a nakon isvesnog vremena samo ce joj se samo kasti sta da radi