zaljubljena a on ozenjen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pesak

Post by pesak »

fantom slobode wrote:
pesak wrote:
fantom slobode wrote:A ima li doticni djece?I molio bih bez stereotipa o trajanju muske ljubavi :)
pa ima...iz prvog braka, a i ona ima iz svog prvog braka...
E sada ja shvatih da isti ima djecu iz prvog braka, a sada je u drugom braku.Situacija je vise nego kompleksna, male sanse za uspjeh veze, moguca prisutna ljubav ili mozda samo zelja?
moguce je da je zelja...on se raspitivao o njoj po komsiluku... ne znam sta da mislim...a i pricao je svoju muku jednom poznaniku. /ne znam sta je pricao, samo znam da je pricao/
mozda se razveo od svoje druge zene ?
izgleda mi da je iskren covek-sto na um, to na drum...
realna do boli

Post by realna do boli »

Nije iskren..na osnovu cega ti to zakljuci..na osnovu iskrensti prema svojoj drugoj zeni..ma daj.
Dori

Post by Dori »

Najlakse bi bilo reci da se ne petlja sa takvim tipom, jer je ozenjen, bla, bla bla, ali....ljubav je slijepa i ne razmisljas glavom, vec srcem.
Jedini savjet koji imam za tvoju prijateljicu je da se ne smije previse unositi, sta god to bilo, jer je tip ocigledno nestabilan i skace iz veze u vezu....
Cak i da se razvede postoje JAKO velike sanse da uradi istu stvar i njoj sto i predhodnim zenama...
Sto bi rekli ponekad je bolje biti i sam nego sa svakim.
Sigurna sam da ima jos normalnih, slobodnih muskaraca oko nje. Samo neka malo bolje pogleda dalje od komsiluka ;-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Dena wrote:Najlakse bi bilo reci da se ne petlja sa takvim tipom, jer je ozenjen, bla, bla bla, ali....ljubav je slijepa i ne razmisljas glavom, vec srcem.
Jedini savjet koji imam za tvoju prijateljicu je da se ne smije previse unositi, sta god to bilo, jer je tip ocigledno nestabilan i skace iz veze u vezu....
Cak i da se razvede postoje JAKO velike sanse da uradi istu stvar i njoj sto i predhodnim zenama...
Sto bi rekli ponekad je bolje biti i sam nego sa svakim.
Sigurna sam da ima jos normalnih, slobodnih muskaraca oko nje. Samo neka malo bolje pogleda dalje od komsiluka ;-)
Eno sad, opet tip kriv sto se one zaljubljuju u njega :oops: :D
realna do boli

Post by realna do boli »

A tip ko leptiric..od cvijeta do cvijeta.Kako koja "pusti miris" on i sleti,a da bi bio posten u svemu tome on se lijepo razvede.
Ma svaka cast tip..ti si dusa od covjeka :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Pa nije on kriv sto ima veliko srce i dovoljno ljubavi za sve njih :lol:
realna do boli

Post by realna do boli »

Ma ja....sto se nanervira ranim jutrom...
Dori

Post by Dori »

_BosanaC wrote:Pa nije on kriv sto ima veliko srce i dovoljno ljubavi za sve njih :lol:
_BosanaC ne laprdaj :oops: :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Sta ste bolan :oops: jel' se ono kaze natakarene? :D

Sunce sija ko tepsija :D Smile :D
pesak

Post by pesak »

:lol: :lol:
e, sasavi ste... stvarno, bas je lep dan... :-D
realna do boli

Post by realna do boli »

Image

Bice ..bice....ide vikend..ali me isp... ovakve teme..nikada ne znam ko je tu gluplji..muski ili zene.
pesak

Post by pesak »

Dena wrote:Najlakse bi bilo reci da se ne petlja sa takvim tipom, jer je ozenjen, bla, bla bla, ali....ljubav je slijepa i ne razmisljas glavom, vec srcem.
Cak i da se razvede postoje JAKO velike sanse da uradi istu stvar i njoj sto i predhodnim zenama...Sto bi rekli ponekad je bolje biti i sam nego sa svakim.
e, da...ovako i ja mislim..
mada, kad pomislis, zivot je kratak...kad bi se tako libio da zivis...neces ni ziveti...
mada, ovo je bas nezgodna situacija...
ma, mislim, taj brak je uopste bezveze stvar...ne mozes da zivis u miru...kao da si rob. :-?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

realna do boli wrote:Image

Bice ..bice....ide vikend..ali me isp... ovakve teme..nikada ne znam ko je tu gluplji..muski ili zene.
:? :run: :skoljka:

i kazu ja ters
realna do boli

Post by realna do boli »

Definicije braka

Crkvena:
Brak je religijski čin, u kojem dobivamo jednog razapetog više i jednu djevicu manje.
Pravna:
Brak je doživotna robija u kojoj osuđeni može biti oslobođen samo zbog lošeg vladanja.
Životna:
Nijedna žena ne dobije ono čemu se nada, nijedan muškarac se ne nada onome što dobija.
Matematička:
Suma gnjavaže, oduzimanje slobode, množenje odgovornosti, dijeljenje love.
Vojna:
Jedini rat u kojem spavamo s neprijateljem.
Filozofska:
Brak je mjesto gdje se uzajamno dijele i rješavaju problemi, koje, doduše, ne bismo ni imali da nismo oženjeni.
Michun

Post by Michun »

Jeste, tako je Bosanac...muski su inace stvoreni da daju svoju "ljubav" na vise mjesta u isto vrijeme :oops: :lol:
Nek' se opali s njim (ako vec nije) i proci ce je. Vidjece da je to tu negdje, sve isto :D
harka

Post by harka »

pesak wrote:
fantom slobode wrote:A ima li doticni djece?I molio bih bez stereotipa o trajanju muske ljubavi :)
pa ima...iz prvog braka, a i ona ima iz svog prvog braka...
vidis li ti da je on zijanche neko :D
jedan brak,vjerovatno se slucajno''zaljubio''
u ovu drugu,a vjerovtano ce i u tebe(ups,sorry jaranicu :D )
po treci put :-D
Samo ko je cetvrta kad se i tebe(jaranice) zasiti :roll:
realna do boli

Post by realna do boli »

Upravo tako..sve se u neko vrijeme svede na isto.
Ja sam protiv braka po svaku cijenu i da se odrzava nesto sto ne vrijedi.
Ali nakon "nove" veze skontars..fakat sve isto.
Ponekada je bolje imati neku afericu ,onako za svoju dusu , za kratku upotrebu i ne ocekivati nista posebno.
Onog momenta kada se pocne "ozbiljno" razgovarati ..treba :run:
Nisam ters :x

Svaki dan :D
luciferino

Post by luciferino »

pesak wrote:da...nezgodna situacija...jos i blizina stanovanja... :-) ako krene nesto lose,morace da se seli.. :-) .jos i komsiluk... :-)
problem je i u tome sto je ona otvorena osoba, i ne voli da se krije...ljubavnica tesko da moze da bude...
a s druge strane, ko ima prava na necije telo i dusu ...taj se nije rodio. nije mu njegova zena posednik njega ...mislim, nije on rob. uostalom, da je voli dovoljno ne bi bacao farove okolo. niti bi nasrtao na tudja vrata. :D
Jel' ti to pravdaš sebe ili svoju jaranicu? :oops: :-)
Onog trenutka kada se oženio, formalno je pristao na robovlasnički sistem. :D A to poimanje ljubavi... Znam za jednog koji je oženjen, a koji tvrdi da je prevara samo ako mu "priležnica" svrši. To mu ga vjerovatno znači da je fizički bio sa drugim ženama, ali one nikada nisu uživale, pa prema tome on nikada nije ni prevario ženu...emocionalno...
realna do boli

Post by realna do boli »

Ja znam jednog koji tvrdi da je samo jednom prevario zenu jer mu je ljubavnica "dosla na noge" u njegov grad ..samo jednom.A bili su u vezi par godina.
Cudna su ta poimanja prevare ili ti preljube..s obje strane .
Valjda se ljudi tako tjese.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

mLLLLogo mojih skolskih jaranica se uplelo u ovakve veze...2-3 god...zavlacenja, suza...i na kraju nista... Ja ne znam da se i jedan rastavio. Sranje i odron...
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

baškaaaa onaaaaaa....baškaaaaaa jaaaaaaa...

:D
Zelena Carapa

Post by Zelena Carapa »

reci jaranici da bjezi koliko je noge nose....to sve mirise na veliki belajjjjj - po nju najvise!!
Gabriela

Post by Gabriela »

Taj mi lik djeluje veoma neozbiljno i nestabilno za svoje godine. Ima vec jedan brak iza sebe, ali je uspio vec za drugog naci sebi naku svalerku. MOzda bi sutra to isto uradio i njoj. Od takvih tipova nista dobrog osim te neke prolazne jebacine, a to se moze uvijek i nije bas najbitnije u nekoj vezi.
rina*

Post by rina* »

A sto ta tvoja prijateljica :D ne zaboravi sve moralne dileme i zadovolji svoje emocionalne i tjelesne potrebe :D ... a nakon isvesnog vremena samo ce joj se samo kasti sta da radi :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Post Reply