u posjetu rodbini bez viza
-
Pearl
ne sanjaju svi americki sanpitt wrote:ne treba viza nigdje....hvala bogu. pitam da se slucajno ne biste poceli ovamo dovlaciti:D
- pitt
Ma ja....ima i Kanade i Australije ....gdje se jos malo i moze guzovacePearl wrote:ne sanjaju svi americki sanpitt wrote:ne treba viza nigdje....hvala bogu. pitam da se slucajno ne biste poceli ovamo dovlaciti:D
mirno spavaj, rata nece biti
-
Pearl
ma ne prima vise niko guzovace... samo ako ces raditipitt wrote:Ma ja....ima i Kanade i Australije ....gdje se jos malo i moze guzovacePearl wrote:ne sanjaju svi americki sanpitt wrote:ne treba viza nigdje....hvala bogu. pitam da se slucajno ne biste poceli ovamo dovlaciti:D
mirno spavaj, rata nece biti
-
Pearl
ha ja... bitno je znati sta zelis.. a sta nepitt wrote:Ne bi ni valjalo.....nije to za svakoga
-
_BosanaC
E ja da cekam da me ti izvadis lijevo mudo bih si odgrizao namahpitt wrote:Sta mene ljubis....necu te ja izvaditi odatle_BosanaC wrote:pitt wrote:Ne bi ni valjalo.....nije to za svakoga:D Pitaj jarana faku
:D
Nego malo mi simpaticno kako te strah da ti bivse komsije u mahalu ne dosele a u bivsoj mahali hanumu trazis, bas tamo da je vodis
-
Pearl
a sto si se to ti za mene toliko zabrinuo ?pitt wrote:i sta je vazno a sta ne. kukati se moze i na zapadu....al i tamo slabo vode pijePearl wrote:ha ja... bitno je znati sta zelis.. a sta nepitt wrote:Ne bi ni valjalo.....nije to za svakoga![]()
- pitt
Sta ja znam....vidim trazis da te neko vadi.....nisi precizirao da sam diskvalifikovan_BosanaC wrote:E ja da cekam da me ti izvadis lijevo mudo bih si odgrizao namahpitt wrote:Sta mene ljubis....necu te ja izvaditi odatle_BosanaC wrote::D Pitaj jarana faku
![]()
Nego malo mi simpaticno kako te strah da ti bivse komsije u mahalu ne dosele a u bivsoj mahali hanumu trazis, bas tamo da je vodis
ne znam otkud ti znas sta ja trazim i gdje koga da vodim......al hvala ti na brizi
- zena21
perlita, ti ako odes gdje... ja cu ti doci u posjetuPearl wrote:a sto si se to ti za mene toliko zabrinuo ?pitt wrote:i sta je vazno a sta ne. kukati se moze i na zapadu....al i tamo slabo vode pijePearl wrote: ha ja... bitno je znati sta zelis.. a sta ne![]()
pa necu tebi na grbacu
-
_BosanaC
Ma mahala moj ti, svasta se zna i saznapitt wrote:Sta ja znam....vidim trazis da te neko vadi.....nisi precizirao da sam diskvalifikovan_BosanaC wrote:E ja da cekam da me ti izvadis lijevo mudo bih si odgrizao namahpitt wrote: Sta mene ljubis....necu te ja izvaditi odatle:D Pitaj jarana faku
![]()
ne znam otkud ti znas sta ja trazim i gdje koga da vodim......al hvala ti na brizi
A nisam guzni haver, tako da mi je zao ako sam ti srce slomio...
I jarana Faku mi ne diraj
- pitt
Ma ne brinem ja za tebe.....mlada, vrijedna, bisernaPearl wrote:a sto si se to ti za mene toliko zabrinuo ?pitt wrote:i sta je vazno a sta ne. kukati se moze i na zapadu....al i tamo slabo vode pijePearl wrote: ha ja... bitno je znati sta zelis.. a sta ne![]()
pa necu tebi na grbacu
- dacina_curica
Perlita ti dodji meniPearl wrote:a sto si se to ti za mene toliko zabrinuo ?pa necu tebi na grbacu
-
Pearl
ma nemoj pitta zabrinjavati...dacina_curica wrote:Perlita ti dodji meniPearl wrote:a sto si se to ti za mene toliko zabrinuo ?pa necu tebi na grbacu
![]()
cujice, treba odstupnicu cuvati, da ima dado kome doci
zenice.. ako odem.. samo ti dodji
- hrusta
neko gore upita kakve su te tzv. "Vizne olaksice"
eeee ovako, ispred svake ambasade ce biti postavljenje sjedalice/klupe na kojima ce 'obican' svijet koji ceka da ih puste unutra fino sjedne nego onako da djabe stoji, a ionako kad vala stoje u redu izgleda vala nesto neuredno, pa kvari imidz pred ambasadom.
ustvari naslov se treba promijeniti i umjesto Vizne Olaksice treba promijeniti u Vodic prema EU za gradjane BiH: Kako lakse cekati za vizu, da vas noge ne zabole.....
cuo sam jednom u tramvaju dvije gospe pricaju: eto ko ona treba u Njemacku, pa joj treba viza..... ali eto zna ona cistacicu tamo pa eto ova ce joj ko eto pogurati....

eeee ovako, ispred svake ambasade ce biti postavljenje sjedalice/klupe na kojima ce 'obican' svijet koji ceka da ih puste unutra fino sjedne nego onako da djabe stoji, a ionako kad vala stoje u redu izgleda vala nesto neuredno, pa kvari imidz pred ambasadom.
ustvari naslov se treba promijeniti i umjesto Vizne Olaksice treba promijeniti u Vodic prema EU za gradjane BiH: Kako lakse cekati za vizu, da vas noge ne zabole.....
cuo sam jednom u tramvaju dvije gospe pricaju: eto ko ona treba u Njemacku, pa joj treba viza..... ali eto zna ona cistacicu tamo pa eto ova ce joj ko eto pogurati....
-
Pearl
pitt wrote:ma ne brine se pitt sekunde za vas......koliko vi za njega izgleda
ja ne znam ko se ovdje brinepitt wrote:ne treba viza nigdje....hvala bogu. pitam da se slucajno ne biste poceli ovamo dovlaciti:D