scorpion7 wrote:heheeheh to vjerovatno los sex biokarabaja-x wrote:osjecas se ko govnoblizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?:D:D...iskreno meni je bilo to kao ispunjenje neke dugogodisnje zelje,jer sam tu najbolju jaranicu od djevojke zagledao kad god sam imao priliku
:D:D...
prevera sa najboljom prijateljicom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_BosanaC
#26 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#27 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
cuj los seks, nije to ba, nego grize savjest poslije svake prevarescorpion7 wrote:heheeheh to vjerovatno los sex biokarabaja-x wrote:osjecas se ko govnoblizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?:D:D...iskreno meni je bilo to kao ispunjenje neke dugogodisnje zelje,jer sam tu najbolju jaranicu od djevojke zagledao kad god sam imao priliku
- BHG
#28 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
jerry jerry jerry jerry....scorpion7 wrote:heheeheh to vjerovatno los sex biokarabaja-x wrote:osjecas se ko govnoblizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?:D:D...iskreno meni je bilo to kao ispunjenje neke dugogodisnje zelje,jer sam tu najbolju jaranicu od djevojke zagledao kad god sam imao priliku
-
_ambassador
pa ja koliko skonta vi pravite nekakve orgije 2 sa 2 ili 2 na 2 (e to mi nije jasnozena21 wrote:dajdzamima wrote:A sta si ti u svemu ovome.......alcho wrote:Ja jesam sa djevojkom koja je prijateljica djevojke prijatelja moje djevojke...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma samo nek je veselo, pa kako god
djesi zenice
- anais_nin
nebojeplavo wrote:Ma ne, ne bi ti, nema sanse...blizzard wrote:ma,nisam bio u takvoj situaciji,a 200% znam da nikada necu ni biti...ja licno,djevojku od prijatelja ne gledam kao zensko,nego kao djevojku moga PRIJATELJA....al,znam da ima ovakvih slucajeva,pa me interesuje...jel to dvoje onda pocnu neku vezu? i kolikog je vjeka onda ta veza?![]()
![]()
![]()
sve da izgleda ko Jessica Alba ili Angelina Jolie
- anais_nin
#34 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
samo sam cekala kad ces se ti javitiscorpion7 wrote:heheeheh to vjerovatno los sex biokarabaja-x wrote:osjecas se ko govnoblizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?:D:D...iskreno meni je bilo to kao ispunjenje neke dugogodisnje zelje,jer sam tu najbolju jaranicu od djevojke zagledao kad god sam imao priliku
- anais_nin
#35 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
kako kogakarabaja-x wrote:cuj los seks, nije to ba, nego grize savjest poslije svake prevarescorpion7 wrote:heheeheh to vjerovatno los sex biokarabaja-x wrote: osjecas se ko govno:D:D...iskreno meni je bilo to kao ispunjenje neke dugogodisnje zelje,jer sam tu najbolju jaranicu od djevojke zagledao kad god sam imao priliku
- Hantraga
#36 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
Jel se pika komsinica?blizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
-
Zhaba
#37 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
pa ako imas kolko tolko karakter griz ce te savjestanais_nin wrote:kako kogakarabaja-x wrote:cuj los seks, nije to ba, nego grize savjest poslije svake prevarescorpion7 wrote: heheeheh to vjerovatno los sex bio:D:D...iskreno meni je bilo to kao ispunjenje neke dugogodisnje zelje,jer sam tu najbolju jaranicu od djevojke zagledao kad god sam imao priliku
![]()
-
Zhaba
ma to mi je shuplja...ako imas karakter nije bitno da li je ti stalo do osobe ili ne griz ce te jer znas da je osobi do tebe stalo i da je vredjas...valja osobi u oci gledati i lagati a to mozes samo ako nemas karakteranais_nin wrote:ja mislim da je to vise vezano za to da li ti je stalo do osobe s kojom si....ako nije onda covjeka i ne pece savjest zbog toga sto radi
- anais_nin
ne mislim da je zivot tako crno-bijel....dobri ne varaju, loshi varaju, i tako fino po sredini crtu podvuci i tacka....ne pravdam varanja, daleko od toga, niti se slazem s tim, svoje misljenje na tu temu sam vec vise puta dala....ali cinjenica je da ljudi varaju, neki hronicno, neki povremeno, rijetki nikad....je li grozno prevariti? jasta je....je li jos gore prevariti curu sa jaranicom? jasta je....ali varanje se obicno i desava u blizem krugu, znaci medju ljudima koje ta osoba vec poznaje, pa nije ni cudno kad se desi sa sestrom, prijateljicom itd itd svim onim stvarima na koje svi vrlo glasno izjavljuju JA NE BIH NIKAD......Zhaba wrote:ma to mi je shuplja...ako imas karakter nije bitno da li je ti stalo do osobe ili ne griz ce te jer znas da je osobi do tebe stalo i da je vredjas...valja osobi u oci gledati i lagati a to mozes samo ako nemas karakteranais_nin wrote:ja mislim da je to vise vezano za to da li ti je stalo do osobe s kojom si....ako nije onda covjeka i ne pece savjest zbog toga sto radi
da, neke ljude pojede griznja savjest....neke ne...zar to automatski znaci da su loshe osobe? meni to nije odraz kvalitete karaktera koliko moze emotivne nezrelosti ili jednostavno nedostatak osjecanja prema osobom s kojom si zaglavio/la u vezi (a ima dosta takvih veza).....a iznenadila bi se do koje mjere ljudi znaju racionalizovati stvari tako da sami sebe ubjede da ne rade nista loshe, argument tipa "ako sam ti presutio, nisam ti slagao" itd itd itd.....
- danas
ja nikad ne presutim, samo lazemanais_nin wrote:a iznenadila bi se do koje mjere ljudi znaju racionalizovati stvari tako da sami sebe ubjede da ne rade nista loshe, argument tipa "ako sam ti presutio, nisam ti slagao" itd itd itd.....
Last edited by danas on 20/09/2007 21:14, edited 1 time in total.
-
Zhaba
Nije svijet crno-bijel u pravu si ali ima stvari koje su ok ili nisu...varanje nije ok...moze se svakome desiti da prevari osobu i to nema veze s karakterom ali ponasanje poslje prevare i da li te grize savjest poslje toga ili ne ima veoma puno veze s karakterom!anais_nin wrote:ne mislim da je zivot tako crno-bijel....dobri ne varaju, loshi varaju, i tako fino po sredini crtu podvuci i tacka....ne pravdam varanja, daleko od toga, niti se slazem s tim, svoje misljenje na tu temu sam vec vise puta dala....ali cinjenica je da ljudi varaju, neki hronicno, neki povremeno, rijetki nikad....je li grozno prevariti? jasta je....je li jos gore prevariti curu sa jaranicom? jasta je....ali varanje se obicno i desava u blizem krugu, znaci medju ljudima koje ta osoba vec poznaje, pa nije ni cudno kad se desi sa sestrom, prijateljicom itd itd svim onim stvarima na koje svi vrlo glasno izjavljuju JA NE BIH NIKAD......Zhaba wrote:ma to mi je shuplja...ako imas karakter nije bitno da li je ti stalo do osobe ili ne griz ce te jer znas da je osobi do tebe stalo i da je vredjas...valja osobi u oci gledati i lagati a to mozes samo ako nemas karakteranais_nin wrote:ja mislim da je to vise vezano za to da li ti je stalo do osobe s kojom si....ako nije onda covjeka i ne pece savjest zbog toga sto radi
da, neke ljude pojede griznja savjest....neke ne...zar to automatski znaci da su loshe osobe? meni to nije odraz kvalitete karaktera koliko moze emotivne nezrelosti ili jednostavno nedostatak osjecanja prema osobom s kojom si zaglavio/la u vezi (a ima dosta takvih veza).....a iznenadila bi se do koje mjere ljudi znaju racionalizovati stvari tako da sami sebe ubjede da ne rade nista loshe, argument tipa "ako sam ti presutio, nisam ti slagao" itd itd itd.....
- scorpion7
Ma volim te zato sto me uvijek branis ::D:D:D:D..anais_nin wrote:ne mislim da je zivot tako crno-bijel....dobri ne varaju, loshi varaju, i tako fino po sredini crtu podvuci i tacka....ne pravdam varanja, daleko od toga, niti se slazem s tim, svoje misljenje na tu temu sam vec vise puta dala....ali cinjenica je da ljudi varaju, neki hronicno, neki povremeno, rijetki nikad....je li grozno prevariti? jasta je....je li jos gore prevariti curu sa jaranicom? jasta je....ali varanje se obicno i desava u blizem krugu, znaci medju ljudima koje ta osoba vec poznaje, pa nije ni cudno kad se desi sa sestrom, prijateljicom itd itd svim onim stvarima na koje svi vrlo glasno izjavljuju JA NE BIH NIKAD......Zhaba wrote:ma to mi je shuplja...ako imas karakter nije bitno da li je ti stalo do osobe ili ne griz ce te jer znas da je osobi do tebe stalo i da je vredjas...valja osobi u oci gledati i lagati a to mozes samo ako nemas karakteranais_nin wrote:ja mislim da je to vise vezano za to da li ti je stalo do osobe s kojom si....ako nije onda covjeka i ne pece savjest zbog toga sto radi
A to sto se tice griznje savjesti...veze to nema,bar u mom slucaju....uradio sam to ama bas 100% posto sa glavom(-ama)
- mema mo
#45 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
na prijateljskim utakmicama najvise golova padablizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?
-
_BosanaC
#46 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
Sta ti je reci iskustvomema mo wrote:na prijateljskim utakmicama najvise golova padablizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?![]()
![]()
- mema mo
#47 Re: prevera sa najboljom prijateljicom
nego, sta si mislio?_BosanaC wrote:Sta ti je reci iskustvomema mo wrote:na prijateljskim utakmicama najvise golova padablizzard wrote:Interesuje me,dali je neko imao sex sa najboljom prijateljicom(jaranom) svoje djevojke(momka),koji su jedno 15 godina prijatelji? E,ako je neko bio u takvoj situaciji,kako se osjeca poslije svega toga sto se dogodi?![]()
![]()
- anais_nin
ma volim i ja tebescorpion7 wrote: Ma volim te zato sto me uvijek branis ::D:D:D:D..
A to sto se tice griznje savjesti...veze to nema,bar u mom slucaju....uradio sam to ama bas 100% posto sa glavom(-ama):D:D...i nisam se sekunde mislio jesam li ili nisam trebao...
:D:D:D
imam dosta prijatelja i poznanika, koji rade stvari s kojima se ja ne bih slozila, ili koje ja ne vjerujem da bih uradila, ali ne mislim da su osobe loseg karaktera ili jednostavno loshe osobe...isto tako prvo metem ispred svojih vrata jer ne mogu reci da se i sama nisam nikad ni o koga ogrijesila
-
Zhaba
ja nisam ni u jednom komentaru spomenula skorpiona nit cu to raditi jer ako imam mu sta reci reci cu mu facu i to on i zna!anais_nin wrote:ma volim i ja tebescorpion7 wrote: Ma volim te zato sto me uvijek branis ::D:D:D:D..
A to sto se tice griznje savjesti...veze to nema,bar u mom slucaju....uradio sam to ama bas 100% posto sa glavom(-ama):D:D...i nisam se sekunde mislio jesam li ili nisam trebao...
:D:D:D
ali nije ovo pitanje samo odbrane
nego jednostavno realnost, da ljudi nisu savrseni, i da zavisno od godina, zrelosti, zivotnog perioda rade svakakve stvari i misle da su razlicite stvari ok, nekom je prevara ovo ili ono, nekom nije, razlicito definisemo "monogamnost" nasih veza, nisu te linije tako ciste izmedju nekih stvari....
imam dosta prijatelja i poznanika, koji rade stvari s kojima se ja ne bih slozila, ili koje ja ne vjerujem da bih uradila, ali ne mislim da su osobe loseg karaktera ili jednostavno loshe osobe...isto tako prvo metem ispred svojih vrata jer ne mogu reci da se i sama nisam nikad ni o koga ogrijesilaprema tome, prvo sebe prozivam i kritikujem pa ako mi ostane vremena tek onda druge
eh sad da se vratim temi
kao prvo ja nisam toleranta i boli me k... da li je sad moderno za sve razumjevanje imati. Ima stvari koje nisu ok nebitno da li mi mozemo razumjeti zasto je osoba to uradila ili ne...a ima isto tako stvari koje nam pokazuju kolko neko ima karaktera ili ne.
ako ja momka prevarim s njegovim najboljim prijateljom je to mozda razumljivo (i ako za mene vrlo tesko) ali nije ok...ako poslje toga jos momka lazem i pravim budalom onda je to znak loseg karaktera (lagati je pretezno dokaz loseg karaktera)...i to nema veze s crno-bijelim svijetom