Odbila sudjelovati na sudjenju koje se vodi pod krizem

enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

Kako sad ne može. Pa jesi ti već svima odredila. Kako beše, je l´ onaj Husein Hasanefendic Hus, vodja Parnog valjka, Hrvat ili Bošnjak? Hmm... možda je makednoski Rom, biće ipak da si u pravi. Rvatina bre, odmah se vidi.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=675
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

enes-s wrote:Kako sad ne može. Pa jesi ti već svima odredila. Kako beše, je l´ onaj Husein Hasanefendic Hus, vodja Parnog valjka, Hrvat ili Bošnjak? Hmm... možda je makednoski Rom, biće ipak da si u pravi. Rvatina bre, odmah se vidi.
pobrka ti, Enese, Husa sa Akijem, Hus je rodjeni Banjalucanin koji je kao beba otisao u Zagreb :D

ja nisam nista odredila, samo sam navela poznate primjere, Znam i jednog profesora ekonomije zagrebackog Bosnjaka :P
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Prozor wrote:Mislim da je upravu. Vjerski simboli se ne trebaju isticati u takvim institucijama u sekularnim drzavama.
Ne samo da ne trebaju, nego NE SMIJU. Mislim da bi to trebao biti bit ove teme a ne što je tko izabrao da će biti po nacionalnosti kamo vodi diskusija. Btw moja kapa dolje Amari. :)
patrius

Post by patrius »

basta sljezove boje wrote:
enes-s wrote:Kako sad ne može. Pa jesi ti već svima odredila. Kako beše, je l´ onaj Husein Hasanefendic Hus, vodja Parnog valjka, Hrvat ili Bošnjak? Hmm... možda je makednoski Rom, biće ipak da si u pravi. Rvatina bre, odmah se vidi.
pobrka ti, Enese, Husa sa Akijem, Hus je rodjeni Banjalucanin koji je kao beba otisao u Zagreb :D

ja nisam nista odredila, samo sam navela poznate primjere, Znam i jednog profesora ekonomije zagrebackog Bosnjaka :P
zar nije Hus Brcak :?
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Iz Slobodne Dalmacije:

Silobrčić: Ima pravo

V.d. predsjednika Hrvatskog helsinškog odbora akademik Vlatko Silobrčić složio se s postupkom sutkinje Amare Trgo.
— Sutkinja ima pravo inizistrati na činjenici da je sud državna ustanova. Kako je po hrvatskom zakonu vjera odvojena od države, onda vjerski simboli ne spadaju u oznake ili predmete koji bi trebali biti u sudnici. Ja se toplo nadam da je sutkinja napustila prostoriju u kojoj je bio križ, ali su bili i simboli Republike Hrvatske u čije ime se tu sudi. Jer ako nije bilo grba RH, a bio je križ, onda je problem još veći.

Grubišić: Laička država

Ako pođemo od definicije Hrvatske kao laičke države u kojoj je državna vlast strogo odvojena od crkve te kao takva mora sačuvati svoj pluralitet, onda je nepojmljivo da križ ima mjesta u sudnici. Tako bi predstavnici drugih konfesija - muslimani, židovi i drugi mogli također tražiti isticanje svojih vjerskih obilježja u državnim prostorima. Druga je stvar što u Hrvatskoj vjerskih obilježja ima svuda i što to pitanje ovisi o sklonosti pojedinca. Za križ su ginuli jedni ljudi, za zvijezdu drugi, a ja bih kao svećenik volio da nitko ne gine ni za koga ...
basta sljezove boje

patrius wrote:

ne znam odakle su mu roditelji

oficijalna biografija: Rođen je 1954. u Banja Luci, no odmah po rođenju seli u Zagreb gdje polazi cjelokupno osnovnoškolsko, srednjoškolsko (opće i glazbeno), te visokoškolsko obrazovanje...
Prozor

Post by Prozor »

enes-s wrote:Sad kad Bašta vidi da jedna prava Hrvatica nije htela ispod križa. Ufff, to će biti pravi šok. Ma mora da je ipak Amra...
Amfilohije dragi, pa ne mozes po imenu odrediti nacionalnu pripadnost, Amra ili Amara, zasluzila je da joj se ime ispravno pise 8-)
A zar ti nebi trebala biti basCa?
gradjani svijeta

Post by gradjani svijeta »

enes-s wrote:Sad kad Bašta vidi da jedna prava Hrvatica nije htela ispod križa. Ufff, to će biti pravi šok. Ma mora da je ipak Amra...
Nije Amra nego Amara, Hrvatica. Da je tekst postavljen u cijelosti vidjeli bi ime one koja ju je pristala zamijeniti, i iznenadili se.
gradjani svijeta

patrius wrote:
basta sljezove boje wrote: pobrka ti, Enese, Husa sa Akijem, Hus je rodjeni Banjalucanin koji je kao beba otisao u Zagreb :D

ne znam odakle su mu roditelji

oficijalna biografija: Rođen je 1954. u Banja Luci, no odmah po rođenju seli u Zagreb gdje polazi cjelokupno osnovnoškolsko, srednjoškolsko (opće i glazbeno), te visokoškolsko obrazovanje...
A odakle mu je dedo...pradedo...a nana...ta je sumnjiva...dajte otarasite se ljudi vise torova i odakle je ko i kako se zove, i ko mu je sta bio.
gradjani svijeta

Sutkinja Senija Ledić je zauzela njezino mjesto.
osa

Post by osa »

kakve veze amra ili amara, hrvatica ili bošnjakinja, katolkinja ili muslimanka, bitno je da žena ima svoj stav, koji je u skladu sa zakonom i koji poštiva i očekuje od drugih da ga isto tako poštivaju, zakon se poštiva ili ne poštiva nema možda, moglo bi , svi žele i slično.
frkimrki

Post by frkimrki »

Kurva je prekinula sudjenje dilerima droge zato sto joj smeta kriz na zidu!?

Ne kaze se djaba "bjezi ko djavo od krsta"...
basta sljezove boje

frkimrki wrote:Kurva je prekinula sudjenje dilerima droge zato sto joj smeta kriz na zidu!?

Ne kaze se djaba "bjezi ko djavo od krsta"...
da ti nisi nju pobrkao sa Sovjetkom Rezic? Amara mi je cool ime, podsjeca jako na Amara Osima :D
Post Reply