Odbila sudjelovati na sudjenju koje se vodi pod krizem
-
enes-s
- Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.
Kako sad ne može. Pa jesi ti već svima odredila. Kako beše, je l´ onaj Husein Hasanefendic Hus, vodja Parnog valjka, Hrvat ili Bošnjak? Hmm... možda je makednoski Rom, biće ipak da si u pravi. Rvatina bre, odmah se vidi.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=675
-
basta sljezove boje
pobrka ti, Enese, Husa sa Akijem, Hus je rodjeni Banjalucanin koji je kao beba otisao u Zagrebenes-s wrote:Kako sad ne može. Pa jesi ti već svima odredila. Kako beše, je l´ onaj Husein Hasanefendic Hus, vodja Parnog valjka, Hrvat ili Bošnjak? Hmm... možda je makednoski Rom, biće ipak da si u pravi. Rvatina bre, odmah se vidi.
ja nisam nista odredila, samo sam navela poznate primjere, Znam i jednog profesora ekonomije zagrebackog Bosnjaka
- dalmatinka
Ne samo da ne trebaju, nego NE SMIJU. Mislim da bi to trebao biti bit ove teme a ne što je tko izabrao da će biti po nacionalnosti kamo vodi diskusija. Btw moja kapa dolje Amari.Prozor wrote:Mislim da je upravu. Vjerski simboli se ne trebaju isticati u takvim institucijama u sekularnim drzavama.
-
patrius
zar nije Hus Brcakbasta sljezove boje wrote:pobrka ti, Enese, Husa sa Akijem, Hus je rodjeni Banjalucanin koji je kao beba otisao u Zagrebenes-s wrote:Kako sad ne može. Pa jesi ti već svima odredila. Kako beše, je l´ onaj Husein Hasanefendic Hus, vodja Parnog valjka, Hrvat ili Bošnjak? Hmm... možda je makednoski Rom, biće ipak da si u pravi. Rvatina bre, odmah se vidi.
ja nisam nista odredila, samo sam navela poznate primjere, Znam i jednog profesora ekonomije zagrebackog Bosnjaka
- dalmatinka
Iz Slobodne Dalmacije:
Silobrčić: Ima pravo
V.d. predsjednika Hrvatskog helsinškog odbora akademik Vlatko Silobrčić složio se s postupkom sutkinje Amare Trgo.
— Sutkinja ima pravo inizistrati na činjenici da je sud državna ustanova. Kako je po hrvatskom zakonu vjera odvojena od države, onda vjerski simboli ne spadaju u oznake ili predmete koji bi trebali biti u sudnici. Ja se toplo nadam da je sutkinja napustila prostoriju u kojoj je bio križ, ali su bili i simboli Republike Hrvatske u čije ime se tu sudi. Jer ako nije bilo grba RH, a bio je križ, onda je problem još veći.
Grubišić: Laička država
Ako pođemo od definicije Hrvatske kao laičke države u kojoj je državna vlast strogo odvojena od crkve te kao takva mora sačuvati svoj pluralitet, onda je nepojmljivo da križ ima mjesta u sudnici. Tako bi predstavnici drugih konfesija - muslimani, židovi i drugi mogli također tražiti isticanje svojih vjerskih obilježja u državnim prostorima. Druga je stvar što u Hrvatskoj vjerskih obilježja ima svuda i što to pitanje ovisi o sklonosti pojedinca. Za križ su ginuli jedni ljudi, za zvijezdu drugi, a ja bih kao svećenik volio da nitko ne gine ni za koga ...
Silobrčić: Ima pravo
V.d. predsjednika Hrvatskog helsinškog odbora akademik Vlatko Silobrčić složio se s postupkom sutkinje Amare Trgo.
— Sutkinja ima pravo inizistrati na činjenici da je sud državna ustanova. Kako je po hrvatskom zakonu vjera odvojena od države, onda vjerski simboli ne spadaju u oznake ili predmete koji bi trebali biti u sudnici. Ja se toplo nadam da je sutkinja napustila prostoriju u kojoj je bio križ, ali su bili i simboli Republike Hrvatske u čije ime se tu sudi. Jer ako nije bilo grba RH, a bio je križ, onda je problem još veći.
Grubišić: Laička država
Ako pođemo od definicije Hrvatske kao laičke države u kojoj je državna vlast strogo odvojena od crkve te kao takva mora sačuvati svoj pluralitet, onda je nepojmljivo da križ ima mjesta u sudnici. Tako bi predstavnici drugih konfesija - muslimani, židovi i drugi mogli također tražiti isticanje svojih vjerskih obilježja u državnim prostorima. Druga je stvar što u Hrvatskoj vjerskih obilježja ima svuda i što to pitanje ovisi o sklonosti pojedinca. Za križ su ginuli jedni ljudi, za zvijezdu drugi, a ja bih kao svećenik volio da nitko ne gine ni za koga ...
-
basta sljezove boje
ne znam odakle su mu roditeljipatrius wrote:zar nije Hus Brcakbasta sljezove boje wrote:pobrka ti, Enese, Husa sa Akijem, Hus je rodjeni Banjalucanin koji je kao beba otisao u Zagrebenes-s wrote:Kako sad ne može. Pa jesi ti već svima odredila. Kako beše, je l´ onaj Husein Hasanefendic Hus, vodja Parnog valjka, Hrvat ili Bošnjak? Hmm... možda je makednoski Rom, biće ipak da si u pravi. Rvatina bre, odmah se vidi.
oficijalna biografija: Rođen je 1954. u Banja Luci, no odmah po rođenju seli u Zagreb gdje polazi cjelokupno osnovnoškolsko, srednjoškolsko (opće i glazbeno), te visokoškolsko obrazovanje...
- Prozor
A zar ti nebi trebala biti basCa?basta sljezove boje wrote:Amfilohije dragi, pa ne mozes po imenu odrediti nacionalnu pripadnost, Amra ili Amara, zasluzila je da joj se ime ispravno piseenes-s wrote:Sad kad Bašta vidi da jedna prava Hrvatica nije htela ispod križa. Ufff, to će biti pravi šok. Ma mora da je ipak Amra...
-
gradjani svijeta
Nije Amra nego Amara, Hrvatica. Da je tekst postavljen u cijelosti vidjeli bi ime one koja ju je pristala zamijeniti, i iznenadili se.enes-s wrote:Sad kad Bašta vidi da jedna prava Hrvatica nije htela ispod križa. Ufff, to će biti pravi šok. Ma mora da je ipak Amra...
-
gradjani svijeta
A odakle mu je dedo...pradedo...a nana...ta je sumnjiva...dajte otarasite se ljudi vise torova i odakle je ko i kako se zove, i ko mu je sta bio.basta sljezove boje wrote:ne znam odakle su mu roditeljipatrius wrote:zar nije Hus Brcakbasta sljezove boje wrote: pobrka ti, Enese, Husa sa Akijem, Hus je rodjeni Banjalucanin koji je kao beba otisao u Zagreb
oficijalna biografija: Rođen je 1954. u Banja Luci, no odmah po rođenju seli u Zagreb gdje polazi cjelokupno osnovnoškolsko, srednjoškolsko (opće i glazbeno), te visokoškolsko obrazovanje...
-
gradjani svijeta
Sutkinja Senija Ledić je zauzela njezino mjesto.
- osa
kakve veze amra ili amara, hrvatica ili bošnjakinja, katolkinja ili muslimanka, bitno je da žena ima svoj stav, koji je u skladu sa zakonom i koji poštiva i očekuje od drugih da ga isto tako poštivaju, zakon se poštiva ili ne poštiva nema možda, moglo bi , svi žele i slično.
-
basta sljezove boje
da ti nisi nju pobrkao sa Sovjetkom Rezic? Amara mi je cool ime, podsjeca jako na Amara Osimafrkimrki wrote:Kurva je prekinula sudjenje dilerima droge zato sto joj smeta kriz na zidu!?
Ne kaze se djaba "bjezi ko djavo od krsta"...