Terorizam nad muslimanima

Post Reply
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:Image

imal ko kokica?
Nema, cekam i ja da budu gotove :D
Vela havle tema na mubarec dane...
Suti cafirko i uci se od pravovjernih :D
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:
_BosanaC wrote: Nema, cekam i ja da budu gotove :D
Vela havle tema na mubarec dane...
a vas dvoje sjebaste ovaku edukativnu temu. :run:
tempora

Post by tempora »

O kojim muslimanima je rijec? O onim sto zure da ubiju svedskog novinara i dobiju nagradu za taj "velicanstveni" cin, o onima sto romantiziraju "Boziji put" odlaskom u Avganistan ili Irak ili o onima koji zbog imena i prezimena u Evropi tesko mogu dobiti posao? :-?
Hattab72

Post by Hattab72 »

Amazonka27 wrote:ne seri
Lijepo te odgojise, nema sta... :roll:
domacin

#30 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by domacin »

Hattab72 wrote:
Amazonka27 wrote:
Hattab72 wrote:Posto svjetska politika kroji po svome i pripisuje terorizam ljudima koji danas najvise pate i stradaju, imam osjecaj da svjetski imperijalisti i krstasi nastoje da njihove zrtve prikazu teroristima, tako da te zrtve nemaju nikakvu cijenu, niti znacaj...

Citava se hajka digla posebno poslije 11.9. kad je blizu 3000 izgubilo zivote u USA...Isti dan su muslimani postali teroristi i optuzeni za nesto sto im se jos nemoze dokazati...

Ne omalovazavam 3000 zivota u USA, ali od tog datuma, kao posljedicu 3000 ubijenih amera, imamo stotine hiljada ubijenih muslimana, zena djece, nemocnih...Protjeranim i bez krova nad glavom se ni broj ne zna...

Cekaj, ko to ima ekskluzivno pravo na zivot...Ko ima pravo da hara i kaznjava po svijetu kako mu je cejf...Koja je drskost optuziti nekoga bez istrage i dokaza, a jos pored svega napasti na nevin narod i masakrirati ga iz dana u dan i zlostavljati po bjelosvjetskim zatvorima...

To je pravi terorizam i treba ga imenovati...

Holokaust koji nam se pred ocima desava, a mi sutimo, kao da se nista ne desava...

Slijedi jedan veoma dobar video, koji na jedan hrabar nacin baca svjetlo na istinu i pozadinu svih zbivanja u posljednje vrijeme...

http://youtube.com/watch?v=DQgTr1AmAls

http://youtube.com/watch?v=phkXtEWC0mQ

http://youtube.com/watch?v=3ses0SzpvDE
jel to kupis sevapa tokom mjeseca Ramazana, tako sto pokusavas da siris Islam na ovaj nacin? Jaro, imas podforum HUMANITARNE AKCIJE, obezbjedi nekom posten iftar...mojne se fatati onog sto nas sve boli plitika+religija. Jeli Osama Bin Laden musliman? ko se maca laca od maca i gine...

Osama bin Laden je musliman...Od glave do pete...

Ne znam sto se toliko opirete istini...Nije ovo sirenje islama, nije iznosenje istine o genocidu i ubijanjima nad muslimanima, sirenje islama, vec borba da istina dodje na svjetlo dana...
Au jbt koliko mi imamo imamo istina.
Evo vec peta izlazi na svjetlo dana ali ni to nije sve, bice ih jos.

Vidim kod ovih klipova i onog Jusufa. A jest lici na majmuna, da ne znam bolje rekao bi da je zivotinja. On cini mi se poginu u automobilskoj 'nesreci'.
Jest da kazu o mrtvima sve najbolje al kod ovaj nema ama bas nista dobro a kamoli sve najbolje.
Jel on ono rekao da mu ne treba vozacka dozvola za auto, to mu Alah dozvolio. To izgleda razlog da ode ranije Alahu.
Pa brate ugledaj se i ti na njega pa ajde Alahu a ostavi nas na miru da diskutujemo na forumu.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

SiSaJuMe wrote:
_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote: Vela havle tema na mubarec dane...
a vas dvoje sjebaste ovaku edukativnu temu. :run:
dokle god je jednom Bosnjaku preci brat musliman u Aziji il Africi od njegovog brata Muslimana iz Sapne koji nema od cega skolovat djecu, ja ga ne mogu oybiljno shvatiti...to vidim kao SAD CU JA DA FILOZOFIRAM A VI MI APLAUDIRAJTE I NECE NIKO KOORCEM POMACI NISTA A JA CU ISPAST PAMETAN...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ma nemas ti ba mIRCada pojma :D

Onaj iz Sapne je trebao samo dovoljno moliti Allaha i Allah bi mu djecu i u skolu upisao i opremio ih :oops:
Hattab72

Post by Hattab72 »

bonislav wrote:
Hattab72 wrote: Kao prvo, nista nije nase, jer kako si dosao na ovaj svijet, tako ces i otici...A jedini vlasnik svega je Onaj ko je to i stvorio...

Kao drugo, Neces mi ti odredjivati gdje cu ja ici i gdje cu postirati postove...Proslo je vrijeme diktature i totalitarizma...spusti se na Zemlju i ne misli da mozes nekome odredjivati gdje ce i sta da postira...Na kraju krajeva ovaj topic NIJE VJERSKI topic, vec politicki i ovdje pripada...

A ni ideje nisu moje, ako u ovom topicu ima toga na sta aludiras...Ovdje se treba raspravljati o stradanju i pravom jednom holokaustu nad narodima i nacijama koji pripadaju islamu...

To je politicki problem i problem svakog humanog covjeka na planeti, a vidim da u takve ne spadas cim se ovoliko koprcas kad se spomenu genocidi i nevolje kroz koje prolaze jedni cijeli narodi i nacije sirom svijeta...
Ma o kojem holokaustu ti pričaš?

O holokaustu nad ljudima iz Darfura koji provode muslimanski džandžavidi?
O američkom holokaustu nad Turcima? Nad Saudi Arabijom? Nad Kuvajćanima? Uzbecima? :lol:
Možda nad Irancima?
Ko bombama ubija u Iraku tisuće civila? Ameri? Ko je vršio genocid u Iraku do dolaska Amera? Sadam. Jel Sadam bio krstaš? :lol:
Šta je američko rokanje po perverznim bolesnicima talibanima holokaust?

Jedino gdje pljujem Amere je podržavanje Izraela koji je nastao na etničkom čišćenju.

Koliko si zaslijepljen govori i ovaj tvoj post...

Ili ne znas stanje stvari ili se pravis da ne znas...

Pa naravno da nece amerika napasti svoje saveznike, kao sto nije ni Sadama , dok se ovaj nije "otrgnuo"...Zato se ti vladari u tim zemljama boje da "otrgnu" da ne zavrse kao Sadam i drugi koji se otrgnu...

Pogledaj malo temu "Sta se ovo desava ummetu? pa se edukuj u tom smjeru, vidim treba ti...

Genocid se desio u BiH, Chechenij, Palestina, Irak, Afganistan,...

Za Iran necemo jos dugo cekati izgleda...

http://www.youtube.com/watch?v=-Dzc8PWrqi8
obuca

Post by obuca »

hatabe ne otvaraj vise tema bola ne bio. i ne provaljuj vise. cuj ova zemlja xx god. Allahova. nemoj molim te. tolko su nam stete nanijeli. znas li kakvu sliku o nama salju u svijet ti dronjci od ljudi (vehabije). neka bolan. nek idu dže znaju i nek cerica povedu. eto prenesi ne bilo ti naredeno. ne bil vise odmaglili i ostavili normalan svijet na miru.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:21, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

bonislav wrote:
Da li ti tvrdiš da Ameri zabranjuju ispovjedanje islamske vjere u Iraku? :lol:
Da li ovi radikalni kršćani postavljaju bombe po Iraku i ubijaju stotine civila?
U cemu je razlika kada regularna vojska ili placena vojska preko privatnih US agencija tek tako ubija civile u Iraku jer su im se ucinili sumnjivi? Irak je sa Sadamom imao vise prosperiteta nego sto ima sada i sto ce imati u narednih 10-15 godina. To je gorka i jedina istina. Pa i sami Ameri su poceli uvidjati da je Irak rupa bez dna. Nemoj molim te sada raspredati o moralnosti zapada jer isti je manje moralan od onih suludih bombasa po Iraku i Palestini. Ovi drugi barem umiru za ideale, pa makar bili i pogresni u tvojim ocima, dok ovi prvi krv svoje djece pravdaju demokratijom koje nema i zelenim novcanicama. Danas u svijetu vlada samo pravilo jaceg, ostali su samo posmatraci.
Area_51

Post by Area_51 »

Hattab72 wrote: Kao prvo, nista nije nase, jer kako si dosao na ovaj svijet, tako ces i otici...A jedini vlasnik svega je Onaj ko je to i stvorio...

Kao drugo, Neces mi ti odredjivati gdje cu ja ici i gdje cu postirati postove...Proslo je vrijeme diktature i totalitarizma...spusti se na Zemlju i ne misli da mozes nekome odredjivati gdje ce i sta da postira...Na kraju krajeva ovaj topic NIJE VJERSKI topic, vec politicki i ovdje pripada...

A ni ideje nisu moje, ako u ovom topicu ima toga na sta aludiras...Ovdje se treba raspravljati o stradanju i pravom jednom holokaustu nad narodima i nacijama koji pripadaju islamu...

To je politicki problem i problem svakog humanog covjeka na planeti, a vidim da u takve ne spadas cim se ovoliko koprcas kad se spomenu genocidi i nevolje kroz koje prolaze jedni cijeli narodi i nacije sirom svijeta...
Neces ti meni odredjivati cije je cije, a posebno ne cija je ovo zemlja za koju sam se ja borio. Drugo, nista nikom ne odredjujem, ali tri tvoja topica pisana na stranom jeziku, zalaganje za mudzahedine, jasno govore sta su tvoje namjere. Ne moze, shvati, ne moze. Nisu mudzahedini pozeljni ovdje i tacka. O vjeri s tobom ne bih, o terorizmu takodjer ne bih, jer nikad ni na jednom mjestu, u istoj recenici ne bih spojio dvije rijeci, Islam i terorizam. Nespojivo.

Trece i konacno, holokaust koga ovdje, ovo je posjecam te sarajevo-x.com, ko je u sarajevu ugrozio koga i kada, soim nas oni s brda, kad je ovdje bio holokaust, zasto uvlacis bosanski narod u geopoliticke teme, znas li da mi je jedan prijatelj koji je dobar i cestit vjernik rekao da mu je jedan od mudzahedina zapovjednicki trazio da ide u afganistan da se bori, kao zauzvrat sto su mudzahedini bili ovdje. Takva Bosna kakvu ti zelis nece nikad biti, ne damo.
nezeljeni nadimak

Post by nezeljeni nadimak »

bonislav wrote:
Da li ovi radikalni kršćani postavljaju bombe po Iraku i ubijaju stotine civila?
Ne, oni to rade prvo u kabinetima, pa onda posalju jadnike iz svojih zemalja da izvrsavaju zadatke i ginu za njihov fanatizam.

Zar sam G. Bush ne razgovara licno s bogom?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
bonislav wrote:
U cemu je razlika kada regularna vojska ili placena vojska preko privatnih US agencija tek tako ubija civile u Iraku jer su im se ucinili sumnjivi? Irak je sa Sadamom imao vise prosperiteta nego sto ima sada i sto ce imati u narednih 10-15 godina. To je gorka i jedina istina. Pa i sami Ameri su poceli uvidjati da je Irak rupa bez dna. Nemoj molim te sada raspredati o moralnosti zapada jer isti je manje moralan od onih suludih bombasa po Iraku i Palestini. Ovi drugi barem umiru za ideale, pa makar bili i pogresni u tvojim ocima, dok ovi prvi krv svoje djece pravdaju demokratijom koje nema i zelenim novcanicama. Danas u svijetu vlada samo pravilo jaceg, ostali su samo posmatraci.
Meni zaista nije problematicno sto umiru i jedni i drugi ako su SAMI odlucili da umru, sve dok za sobom ne vuku ljude kojim bas i nije do umiranja.
nezeljeni nadimak

#40 Re: Terorizam nad muslimanima

Hattab72 wrote: Osama bin Laden je musliman...Od glave do pete...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kao i G. Bush, a i ti!

Ti si nevjerovatno mutna osoba i pitam se samo kakav hljeb jedes i od cijih para zivis?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:Ma nemas ti ba mIRCada pojma :D

Onaj iz Sapne je trebao samo dovoljno moliti Allaha i Allah bi mu djecu i u skolu upisao i opremio ih :oops:
Sreca je da ovaj iz Sapne ima jarana iz Tuzle koji ima mene koja imam tebe justiku i principessu, pa djeca imaju sta u skolu ponijeti...
Fair Life

Post by Fair Life »

"Mi smo vojska Allahova za islam se borimo,
dati život za slobodu, nikog se ne bojimo.
Borimo se sve do zadnjeg, smrti se ne bojimo,
ako treba život dati za šehadet poginuti...''
Hattab72

Post by Hattab72 »

bonislav wrote:
Hattab72 wrote:
Ti pojma nemas...Pogledaj malo linkovekoje sam prilozio, a prilazem ti i ovaj, pa malo se educiraj o temi prije nego pocnes sa provalama...

http://www.youtube.com/watch?v=-Dzc8PWrqi8

Bas se nesto pitam odakle oni silni misionari po Iraku i Afganistanu...
Da spase zabludjele muslimane Isusovom krvlju i zrtvom, neuzubillah...Vojska zauzme, a onda misionari odradjuju posao...

Ni u Bosni nema nafte, pa ste pokusali da nas istrijebite i podjelite nasu drzavu...I danas sve cinite da napravite Evropsku Palestinu na tlu BiH...Samo taj recept se nece isplatiti...

Pa ne rade oni tako, znas ti dobro kako se to perfidno radi...Ne siri se krscanstvo zabranom islama...Ne pravi se naivan...

A za bombe po pijacama je opste poznata cinjenica da ameri prljavim igrama su umjesani u to...

Evo primjera...

Jedan iracanin koji se prijavio kao osiguranje u Iraku, posalju ga ameri na jednu pijacu da je obezbjedjuje, i daju mu terenca dzipa i kazu mu nazovi nas kad stignes na odrediste...

I on kad je dosao na pijacu, nije imao signal na tel na mjestu gdje je bio parkiran, te se setajuci i trazeci signal, malo udaljio i kad je signal dosao, on nazove amere i kaze da je dosao, kad u istom trenutku ekplozija, on tamo, a dzipa vise nema i sve okolo razvaljeno...

Tako isto zaustavljaju ljude koji idu na pijacu da prodaju robu, kao pretresaju kamione i podvale eksloziv i prate ga, tako da na daljinski aktiviraju ekploziv...

A sve to rade da u narodu omrznu oslobodilacki otpor i njegove pripadnike...

To je vec odavno postalo mnogima jasno, a ja vidim ti zaostajes u informacijama ili se pravis da ne znas...

A sto se tice ubijanja civila od strane mudzahida Iraka, snimili su jedno otkazivanje akcije i nisu aktivirali eksploziv koji je trebao da raznese tenk, jer se pojavila zena sa djetetom u blizini, a oni u pozadini objasnjavaju da je haram ubiti civila i nisu aktivirali ekploziv...

A tu propagandu o ubijanju civila pricaj nekome drugom, a nemoj meni...

Evo ti link i pogledaj pricu koju ti rekoh o odgadjanju akcije:

http://www.youtube.com/watch?v=fC7DrJWHUXk
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

_BosanaC wrote:
Meni zaista nije problematicno sto umiru i jedni i drugi ako su SAMI odlucili da umru, sve dok za sobom ne vuku ljude kojim bas i nije do umiranja.
BosanaC, od kako je svijeta i vijeka postoje sukobi i ratovi. Svaki rat pa tako i ovaj u Iraku sa sobom odnosi nevine zrtve, ljude koji bi samo htjeli da zive u miru. Na zalost problem nije samo u umiranju nevinih, toga ce uvijek biti do kada bude ljudskog roda, problem prvenstveno u licemjernoj politici velikih sila koja stvara jos vece napetosti i konflikte. Mislis da je novi snimak Bin Ladena slucajno objavljen pred 11.09.2007. godine? Ma daj...

Ponekad se zaista zapitam da li su se pravi 1944. godine iskracali na obale Normandije. :(
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 18/09/2007 12:04, edited 1 time in total.
Hattab72

Post by Hattab72 »

obuca wrote:hatabe ne otvaraj vise tema bola ne bio. i ne provaljuj vise. cuj ova zemlja xx god. Allahova. nemoj molim te. tolko su nam stete nanijeli. znas li kakvu sliku o nama salju u svijet ti dronjci od ljudi (vehabije). neka bolan. nek idu dže znaju i nek cerica povedu. eto prenesi ne bilo ti naredeno. ne bil vise odmaglili i ostavili normalan svijet na miru.
Ti si dronjak...Ako cemo da vrijedjamo...
Hattab72

Post by Hattab72 »

Hattab72

Post by Hattab72 »

homo_sapiens

#48 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by homo_sapiens »

Hattab72 wrote:Posto svjetska politika kroji po svome i pripisuje terorizam ljudima koji danas najvise pate i stradaju, imam osjecaj da svjetski imperijalisti i krstasi nastoje . . .
Prijatelju, ostavimo se globalne politike i brige o drugim, počistimo prvo smeće ispred svojih vrata. Nagomilalo se je.
nezeljeni nadimak

Hattab72 wrote:
obuca wrote:hatabe ne otvaraj vise tema bola ne bio. i ne provaljuj vise. cuj ova zemlja xx god. Allahova. nemoj molim te. tolko su nam stete nanijeli. znas li kakvu sliku o nama salju u svijet ti dronjci od ljudi (vehabije). neka bolan. nek idu dže znaju i nek cerica povedu. eto prenesi ne bilo ti naredeno. ne bil vise odmaglili i ostavili normalan svijet na miru.
Ti si dronjak...Ako cemo da vrijedjamo...
Bas onako muslimanski, po uzoru na Poslanika.

Kome li se ti prodajes?
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Hattab72

Evo primjera...

Jedan iracanin koji se prijavio kao osiguranje u Iraku, posalju ga ameri na jednu pijacu da je obezbjedjuje, i daju mu terenca dzipa i kazu mu nazovi nas kad stignes na odrediste...

I on kad je dosao na pijacu, nije imao signal na tel na mjestu gdje je bio parkiran, te se setajuci i trazeci signal, malo udaljio i kad je signal dosao, on nazove amere i kaze da je dosao, kad u istom trenutku ekplozija, on tamo, a dzipa vise nema i sve okolo razvaljeno...

Tako isto zaustavljaju ljude koji idu na pijacu da prodaju robu, kao pretresaju kamione i podvale eksloziv i prate ga, tako da na daljinski aktiviraju ekploziv...
Isla Masa u sumu, Htjela baku nazvat al nije imala signal. Tako setajuci se u potrazi za signalom uleti u vuciju rupu. Pih kaze znala sam nastimano mi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply