Nova sezona 60 minuta
Moderator: anex
-
ibro dirka
Ja mislim da je Bakir Djogo jaci od Ognjena Blagojevica, u zubima bi ga noso. Sta vi mislite?
-
anamo 'vamo
ibro dirka wrote:Ja mislim da je Bakir Djogo jaci od Ognjena Blagojevica, u zubima bi ga noso. Sta vi mislite?
-
JokTiSi
A zasto mislis da sam ja ista manji? Cak bi se i Matt Hughes postidioevo.mene wrote:JokTiSi wrote:Ma Bakir je samo jak na rijecima zna da psuje i bezobrazan je a inace je k'o mala macanausnica wrote:Mene i dalje strah Bakira da se ne naljuti negdje blizu moje kucesavladao bih ga jednom rukom iza ledja
redovan je gost u mom komsiluku
ja, samo što ima 2 metra i 100 kila i baš bi te volio vidjeti
I jos nesto... Bakir kad gleda u mene mora oci pokriti jer mu smeta sunce
-
ibro dirka
Vidim da pricaju da je zajeban, pa se nadovezah. No point but maybe game/set/match point.anamo 'vamo wrote:ibro dirka wrote:Ja mislim da je Bakir Djogo jaci od Ognjena Blagojevica, u zubima bi ga noso. Sta vi mislite?![]()
sta je poenta ođe?
-
ibro dirka
Ne nabacujemo se (josInfraRedRidinghood wrote:Ako se nastavite nabacivati uvredama, zaključat vam temu![]()
-
anamo 'vamo
ja...i kakve to veze ima sa plantazama vune u dablinu?ibro dirka wrote:Vidim da pricaju da je zajeban, pa se nadovezah. No point but maybe game/set/match point.anamo 'vamo wrote:ibro dirka wrote:Ja mislim da je Bakir Djogo jaci od Ognjena Blagojevica, u zubima bi ga noso. Sta vi mislite?![]()
sta je poenta ođe?
mislim, bakir i blagojevic???
-
ibro dirka
Pa ako je jaci, valjda je i dobar novinar. I ti bas ne kontas taj zurnalizam i to.
- BigBalabuto
Pa BOGA je poderao ko novine Sanjin Bećiragić vezano za nekakav PROTOKOL.in33sa wrote:Koncept je jednostavan, udri po SDP-u, Haris je bog, shah, car, kralj, i tako to....sulesavic wrote:Rado bih se uključio u raspravu, ali nije mi koncept ankete najjasniji
Jesam li ja zaboravio BHS govoriti ili je nešto drugo u pitanju...
Mali BOG se pokušao spasiti slijedećeg dana na BHT uz punu podršku novinarke FurFrule RS-a.
-
ibro dirka
Evo da se i sa vama jednom slozim, makar i samo u boldiranom.Mahalac wrote:Moja potpuna podrska Bakiru i njegovoj ekipi, kakav je takav je, najbolji je medju nama.
-
ibro dirka
Pokusavaju djeca, sta ces
A ovako virtualno im ne mozes ni sljagu opalit da sebi dodju, pa se osilili 
-
GORI UŠI VINETU
Gledao sam 60. minuta i moj definitivan stav je da BAKIR HADŽIOMEROVIĆ TREBA DA BUDE PRESIDENT OF B&H!!!
-
ibro dirka
Isto njesra, malo drugacije pakovanje
Al bar terapija malo ublazava simptome
Dobar je Risto jr s onom majicom. Jos da je konobare pozv'o u studio, i skoro pa ko Sr.
Dobar je Risto jr s onom majicom. Jos da je konobare pozv'o u studio, i skoro pa ko Sr.
-
sulesavic
Drug moj, sva¹ta je o Zavidoviæima bilo...jasko_ba wrote:ljudi, molba jedna
ako je iko slucajno sinoc snimao 60 minuta, moze li ovdje postaviti link ako nije problem
bio na faxu do nekih 9 sati sinoc i nisam mogao pogledati
stari mi isprica je bilo nest u vezi zavidovica i slicno
pozz
[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/60minuta1008.rm[/url]
-
Hakala
dok ovih dana gledamo ruske dobrovoljce na obuci,bakir nam servira milion puta reciklirane strasne mudzahide...InfraRedRidinghood wrote:Dobri su bili večeras
i onaj lik iz austrije nije lud (oni zanju bolje od austrijanaca)nego je dobio instrukcije..mozda i od samog reisa?ostavimo to kaletovicevoj masti.
ja sam cuo da ce abu hamza i ona drugi biti stalni saradnici magazina 60 min.
jos bolje,neka ftv pokrene big brother s njim dvojicom.
picic americki
-
Hakala
samo sto njihovih nekim cudom nema
nema ih na tv-u=ne postoje
jbg ipak je taj islamski fundamnetalizam u vecem trendu
jebo cetnike,manifestovane teroriste,koji legalno djeluju na ravnoj gori,kada imamo vehabijski pokret ,koji nije sala ganja ljubavne parove po parkicama(sto osudjujem,ali porediti ovo dvoje?
cakstavise ,vehabije su opasnije
)
nema ih na tv-u=ne postoje
jbg ipak je taj islamski fundamnetalizam u vecem trendu
jebo cetnike,manifestovane teroriste,koji legalno djeluju na ravnoj gori,kada imamo vehabijski pokret ,koji nije sala ganja ljubavne parove po parkicama(sto osudjujem,ali porediti ovo dvoje?
-
skojotovski
sjecate li se kako je Bakir gurao Dodika, kao demokratu i borca protiv vladajucih nacionalnih stranaka? dolaskom Dodika na vlast, Nezavisne novine proglasise Bakira novinarom godine! potom se ta ljubav brzo raspala. isti taj Bakir, koji je pisao i objavljivao hvalospjeve, Dodika sada pljuje na svakom koraku....ne kazem da nema razloga, ali gdje je ta famozna ljubav? isto ce biti i sa Brankovicem. ali kada nestane obostranog interesa. dosadasnja bakirova praksa to garantuje. mozda je u pitanju deal oko skorog izbora celnih ljudi FTV-a, jer se ovoj garnituri blizi kraj. nesto tipa: ja te necu dirati i prozivati, a ti mi osiguraj poziciju u novoj rukovodecoj strukturi u Sivom domu... haj znaj...ali ocigledno ima nesto. a potvrdu toga imali smo priliku sinoc vidjeti...
-
tajniglas
Gdje su "velike" i "rodjene" sarajlije da odgovore na sadryzje emisije.
Ili da konstatujemo da Caco dosao 92. sa kesom u Sarajevo da bi obrukao rodjene Sarajlije u njihovom iscrpljujucem ratu....
Bakire, svaka cast, i tebi i tvojoj ekipi, posebno Bobi vaskovicu...
Ili da konstatujemo da Caco dosao 92. sa kesom u Sarajevo da bi obrukao rodjene Sarajlije u njihovom iscrpljujucem ratu....
Bakire, svaka cast, i tebi i tvojoj ekipi, posebno Bobi vaskovicu...