Sta si mu radila zenomojgrad wrote:Jednom daaaaaaaaavno u jednom od mojih romanticnih date-ova, momak se tako snazno poceo trzati u tom momentu da sam se bila pravo prepala.. Cijelo tijelo mu se grcilo i treslo, a ja mislila to mi samo zene tako radimo.. Majke mi pomislila sad ce odapeti pred mojim ocima
Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dark side of the moon
#26 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#27 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Kako izgleda musko kad dozivi orgazam?
Slično ovome:

Slično ovome:

- NijeNego
#28 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Ja da sam musko, nakon ovog sto ovdje procitah, bilo bi me strah vise ikad svrsiti i pred kim

-
mojgrad
#29 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Vodila ljubav s njim. Zamisli da sam samo imala sex .. na sta bi tek onda licilodark side of the moon wrote:Sta si mu radila zenomojgrad wrote:Jednom daaaaaaaaavno u jednom od mojih romanticnih date-ova, momak se tako snazno poceo trzati u tom momentu da sam se bila pravo prepala.. Cijelo tijelo mu se grcilo i treslo, a ja mislila to mi samo zene tako radimo.. Majke mi pomislila sad ce odapeti pred mojim ocima
- ljubav_aha
#30 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
mojgrad wrote:Jednom daaaaaaaaavno u jednom od mojih romanticnih date-ova, momak se tako snazno poceo trzati u tom momentu da sam se bila pravo prepala.. Cijelo tijelo mu se grcilo i treslo, a ja mislila to mi samo zene tako radimo.. Majke mi pomislila sad ce odapeti pred mojim ocima
- maccarona
#31 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
ne znam....ne pronadjoh mu tOcku

- ljubav_aha
#32 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
trauma do kraja zivotamojgrad wrote:Vodila ljubav s njim. Zamisli da sam samo imala sex .. na sta bi tek onda licilodark side of the moon wrote:Sta si mu radila zenomojgrad wrote:Jednom daaaaaaaaavno u jednom od mojih romanticnih date-ova, momak se tako snazno poceo trzati u tom momentu da sam se bila pravo prepala.. Cijelo tijelo mu se grcilo i treslo, a ja mislila to mi samo zene tako radimo.. Majke mi pomislila sad ce odapeti pred mojim ocima![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
sve zavisi od sex-a ,nekad to prode tresla se brda i doline a nekada ko pokisli miš
,samo je istina da ženmskice uz dobar šampanjac su zvijeri u sex-su......lome sve oko sebe i pucaju kreveti 
-
mojgrad
#34 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
pici wrote:sve zavisi od sex-a ,nekad to prode tresla se brda i doline a nekada ko pokisli miš,samo je istina da ženmskice uz dobar šampanjac su zvijeri u sex-su......lome sve oko sebe i pucaju kreveti
Mozel' sta jeftinije od sampanjca
-
mojgrad
#35 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
maccarona wrote:ne znam....ne pronadjoh mu tOcku![]()
![]()
Kazu tamo gdje mu je prostata.. Trebas samo zavuc prst hahhahaha. Doduse ovo sam cula, nisam nikad probala
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#36 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
ako ces perfektan sex onda nežali novce za šampanjac.....samo upozorenje, do jutra si izujedan,izgreban i moras obloge stavljat(znas vec gdje)mojgrad wrote:pici wrote:sve zavisi od sex-a ,nekad to prode tresla se brda i doline a nekada ko pokisli miš,samo je istina da ženmskice uz dobar šampanjac su zvijeri u sex-su......lome sve oko sebe i pucaju kreveti
Mozel' sta jeftinije od sampanjca..
- bugger
#37 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
NijeNego wrote:Ja da sam musko, nakon ovog sto ovdje procitah, bilo bi me strah vise ikad svrsiti i pred kim![]()

-
roba_s_greskom
#38 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
mojgrad wrote:maccarona wrote:ne znam....ne pronadjoh mu tOcku![]()
![]()
Kazu tamo gdje mu je prostata.. Trebas samo zavuc prst hahhahaha. Doduse ovo sam cula, nisam nikad probala![]()
- Furby
#39 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
roba_s_greskom wrote:mojgrad wrote:maccarona wrote:ne znam....ne pronadjoh mu tOcku![]()
![]()
Kazu tamo gdje mu je prostata.. Trebas samo zavuc prst hahhahaha. Doduse ovo sam cula, nisam nikad probala![]()
Najbolje kakvog crnca da mu ga u prostatu zagura
Nek ste se nasli
- turban
#40 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Kad podjem na NJU
dao bi sve za Nju
Kad sidjem sa nje
pljuno bi usred nje...
Izreka sa Balkana...
dao bi sve za Nju
Kad sidjem sa nje
pljuno bi usred nje...
Izreka sa Balkana...
-
mojgrad
#41 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
pici wrote:ako ces perfektan sex onda nežali novce za šampanjac.....samo upozorenje, do jutra si izujedan,izgreban i moras obloge stavljat(znas vec gdje)mojgrad wrote:pici wrote:sve zavisi od sex-a ,nekad to prode tresla se brda i doline a nekada ko pokisli miš,samo je istina da ženmskice uz dobar šampanjac su zvijeri u sex-su......lome sve oko sebe i pucaju kreveti
Mozel' sta jeftinije od sampanjca..
Ma meni ne treba sampanjac niti bilo koje opojno sredstvo za dobar sex.. Vec volja i zelja za istim..
by the way po nick-u ne mozes znati ali ja sam zensko.. i rado primam kao sto i dajem 'rane' po ledjima
-
mojgrad
#42 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
[quote="Furby
Nek ste se nasli
[/quote]
Ozbiljno muska G tacka se nalazi odmah gdje je prostata a doci do nje se moze prstom kroz analni otvor. Kod zena se nalazi odmah na prvih 5 cm pri ulasku u vaginu, s gornje strane, prema stomaku, pod prstom se osjeti kao da diras spuzvicu, takav je malo 'hrapav' osjecaj. Ako otkrijes ne stimulisi previse jer je jako osjetljivo..
Nek ste se nasli
Ozbiljno muska G tacka se nalazi odmah gdje je prostata a doci do nje se moze prstom kroz analni otvor. Kod zena se nalazi odmah na prvih 5 cm pri ulasku u vaginu, s gornje strane, prema stomaku, pod prstom se osjeti kao da diras spuzvicu, takav je malo 'hrapav' osjecaj. Ako otkrijes ne stimulisi previse jer je jako osjetljivo..
- CLIO
#43 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
turban wrote:Kad podjem na NJU
dao bi sve za Nju
Kad sidjem sa nje
pljuno bi usred nje...
Izreka sa Balkana...
A tamo negdje citiras hadise, a tu bezobrazne stihove. Kako su neki namazani sa vise boja. cccc
-
shalaedin
#44 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Ispado smo kenjatori kad svrsavamo...
e jebiga ...
e jebiga ...
-
zemo_online
#45 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
musko izgleda isto ko zensko kad dozivi orgazam. 
- dushmanka_sa
#47 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Hehehe... Sta da kazem... Dalo bi se slikati... pa usporedjivati...
- milivoje
#48 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Mozel' pomoc' audio-video uradak??dushmanka_sa wrote:Hehehe... Sta da kazem... Dalo bi se slikati... pa usporedjivati...
- dushmanka_sa
#49 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
Pa sad smo modernizovani. 
Mada, iako sam zena, mislim da kod njih to ljepse izgleda. Oni to muski podnesu.
Mada, iako sam zena, mislim da kod njih to ljepse izgleda. Oni to muski podnesu.
- milivoje
#50 Re: Kako izgleda musko kad dozivi orgazam
dushmanka_sa wrote:Pa sad smo modernizovani.