Postujem to sto si napisao...sinus wrote:Kako god, do¹ao sam na poèetnu stranicu Yes, I am 18 and above & a non-Muslim. i nisam kliknuo. Ja sam musliman i time se ponosim isto kao ¹to se drugi ponose svojom vjerom, ali neæu nikad reæi da nisam musliman kada bi mi ¾ivot ovisio od toga, a ne da bi u¹ao na neku stranicu koja se stapa u sivilo svih ostalih stranica i koja nije ni po èemu posebna od nekih drugih, osim po jednoj gluposti, a to je ova gore boldirana. Mo¾e svako kliknuti na ovo ni¹ta mu se neæe desiti, mogao sam i ja. Ali onda bi u sebi znao da sam se odrekao svoje vjere ( barem i na par minuta) samo da bi pristupio sadr¾aju neke stranice. Nisam ja neki religiozni fanatik, niti klanjam redovno i svaki dan pet dnevnih namaza, ali preko nekih stvari ipak ne mogu preæi, i ne ne prodajem sebe i svoju vjeru ni za ¹ta.
Toliko od mene...
Pitanje:
Da li bi ti prihvatio Svicarski pasos da ti kazu (pod uslovom da nemas zapadni pasos, da imas Bosanski): Potpisi da nisi musliman i evo ti pasos? Ja bih potpisao = iskren odgovor!
Onda bi mogao da putujem ko hadzo bez vize bilo kuda - kiki svuda...
Bas juce citam da danskom teletextu: Najteze u svijetu je dobiti Svicarski pasos, Svicarska dosta diskriminira ko-me ce dati pasos.
Pise: Muslimanima, ljudima sa Balkana (bez obzira na vjeru) i Afrikancima se skoro nikad taj pasos nedaje/ne izdaje.