eto ga
U potpisu:ladyblue18,bosmen,amazonka27,cyprus i me22
Moderator: anex
Da, to je nacin na koji razmislja danasnja omladina, samo sa ispravkom da nema pametzena21 wrote:tema emisije je fantasticna, treba da se razgovara o tome... ali izbor gostiju i sam tok emisije je bio uzasan...
Mislim, doveli su dva muskarca u studio koji ne znaju sastaviti dvije receniceUzas... Totalno nepripremljeni i polupismeni ljudi
![]()
hana - no comment![]()
ja sam se najvise iznenadila komentarom jedne djevojke u publici koja rece nesto kao - pa dok je djevojka mlada, trba da pokazuje svu svoju ljepotu, kao Hana... a kad ostari onda treba da pokaze pamet![]()
![]()
![]()
Mislim, wtf... ako je ovo nacin na koji razmislja nasa omladina, onda smo stvarno otisli u neku stvar
![]()
I da, gospodja koja rece da vlast treba da se ukljuci da rijesi probleme sexanja medju omladinom - ludilo![]()
![]()
![]()
![]()
DaysleepeR wrote:Dobra emisija sinoć, živopisni gosti:
Berin Tuzlić - Nokautirao vlastitog uposlenika jer mu se nije svidio dizajn koji je osmislio za marketing kampanju. Bilo u novinama.
Hana - manje više sve poznato, od sinoć poznatija kao "javna ličnost" (po čemu samo?) i kao "svjetska žena na pogrešnom mjestu"
i za kraj agresivna i stroga feministkinja Andreja Dugandžić, do grla zakopčana ali privatno ništa manji egzibicionista od Hane. http://www.myspace.com/starkemo
Pošto čovjeka poznajem privatno bezveze mi je da ga komentarišem.bosmen wrote:Jos da si kolegu bajkera spomenuo u svom postu tad bi te trebalo i ozbiljno shvatiti.DaysleepeR wrote:Dobra emisija sinoć, živopisni gosti:
Berin Tuzlić - Nokautirao vlastitog uposlenika jer mu se nije svidio dizajn koji je osmislio za marketing kampanju. Bilo u novinama.
Hana - manje više sve poznato, od sinoć poznatija kao "javna ličnost" (po čemu samo?) i kao "svjetska žena na pogrešnom mjestu"
i za kraj agresivna i stroga feministkinja Andreja Dugandžić, do grla zakopčana ali privatno ništa manji egzibicionista od Hane. http://www.myspace.com/starkemo
A ko zna, mozda to i namjerno nisi![]()
A poštapalica "znači" je direktna posljedica prevelikog konzumiranja PINK televizije jer je ista poštapalica karakteristična za Srbiju te se prije nije toliko koristila ovdje, tj. "znači" je zamijenilo "ovaj", "dakle", "onaj", itd.KIKICA1705 wrote:Prosto za ne povjerovati da ovi ljudi zaista hodaju gradom. hahahahahahahaha
Berin- ma nevjerovatan je.od poštapalice "znači" na momente nisam razumjela sta nam covjek uopste pokusava reci.....
Hana - generalno- NO COMMENT
Sandi - wtf .....???????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevjerovatno al istinito.....ko je lik i sta je on predstavljao sinoc uopste???? sta doveo ga hrsum da bude klovn!!! ne kontam, sta on je veliki strucnjak za zensku seksualnost?????![]()
![]()
![]()
![]()
ma emisija je bila ziva komedija i daleko od toga da se tamo pokrenulo ikakvo pitanje. mozda pitanje nepismenosti Bosanaca...Prestrasno
rad red i mirNeelix wrote:uputi nas na pravi put o holy komikomi wrote:ma ljudi u bosni a pogotovo mlađarija su davno izgubili kompas
auuu slika, ebali su daciki mater...DaysleepeR wrote:Pošto čovjeka poznajem privatno bezveze mi je da ga komentarišem.bosmen wrote:Jos da si kolegu bajkera spomenuo u svom postu tad bi te trebalo i ozbiljno shvatiti.DaysleepeR wrote:Dobra emisija sinoć, živopisni gosti:
A ko zna, mozda to i namjerno nisi![]()
Radije bih njemu direktno rekao šta mislim.
Mada mislim da je Sandi bio onakav kakav jeste, za razliku od gore pomenutih koji se prave da su nešto što ustvari nisu.
Zar nisam u pravu?
komi wrote:rad red i mirNeelix wrote:uputi nas na pravi put o holy komikomi wrote:ma ljudi u bosni a pogotovo mlađarija su davno izgubili kompas
a ne kurac sisa govno pička i tragovi guma na asfaltu
E bas ti hoćeš mak na konacstochar wrote: mozhda sam priglup i ovo nema veze s temom, ali ne kontam nick... koliko se sjecam, Bonnie i Clyde su dvije osobe (Bonnie Parker i Clyde Barrow), poznati americhki krim par iz 30-ih. eh sad, 'Bonnie-Clydova mala' bi mozhda mogla biti njihova kcerka, ali eto...