Gleda li iko Pink trenutno?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Mi smo grupa sa foruma Sa-x. Zajedno pratimo vasu emisiju. Iznenadjeni smo izabranim gostima, ako ste htjeli ici iz krajnosti u krajnost, onda ste zaista uspjeli. Hanu niko nebi prozivao nemoralnom ,da se ona sama tako ne exponira u javnosti. Njene izjave i vrijedjanje ljudi nizih staleza od njenog cini njenu licnost manje vrijednu. Konkretno pitanje jedne forumashice je jel svjesna da utice jako lose na danasnje djevojcice u Sarajevu

:D :D :D

eto ga :D :D

U potpisu:ladyblue18,bosmen,amazonka27,cyprus i me22 :D :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

kad ce biti repriza foruma???
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Svaka vam cast na tome sto ste poslali taj mail.Gledao sam tu emisiju.Nisam znao da je ona Hana Hadziavdagic onako...Malo...Inteligentna.Najjaci dio mi je kad se ona neka zen javila i kad joj je spomenula fakultet...Uh...Samo sto se nije pojela.Pa onda ona iz Tuzle...Nesto govori a hany radi nesto usnama..I rece joj ona "sta si napucila usne"? :lol:

A sto se tice onog Sanija...Pa jedna ga je cura iz publike nazvala zivotinjom.Ja se ne bi slozio s njom.Zivotinja je plemenito bice.To je uvreda za zivotinju.Ono je prototip sarajevskog papka.Papak svoje vrste.Onakvog papka ne radja majka.A i onaj PINK nije mogao gore goste dovest.Papak+Sponzorusa sa silikonima+lezbe=HRSUM :oops:
zena21

Post by zena21 »

tema emisije je fantasticna, treba da se razgovara o tome... ali izbor gostiju i sam tok emisije je bio uzasan...

Mislim, doveli su dva muskarca u studio koji ne znaju sastaviti dvije recenice :? Uzas... Totalno nepripremljeni i polupismeni ljudi :roll:

hana - no comment :roll:

ja sam se najvise iznenadila komentarom jedne djevojke u publici koja rece nesto kao - pa dok je djevojka mlada, trba da pokazuje svu svoju ljepotu, kao Hana... a kad ostari onda treba da pokaze pamet :shock: :shock: :shock:

Mislim, wtf :? ... ako je ovo nacin na koji razmislja nasa omladina, onda smo stvarno otisli u neku stvar :-?

I da, gospodja koja rece da vlast treba da se ukljuci da rijesi probleme sexanja medju omladinom - ludilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lace

Post by Lace »

pih sta sam ja radila pa to fulih...ah da...rijetko gledam pink...a i na forum svratim rijetko ...poslije posla :D :D
Last edited by Lace on 14/09/2007 09:07, edited 1 time in total.
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Hoćemo reprizu! hoćemo reprizu! Odavno se nisam više ismijala :-) :-)
Stvarno ima svega u Božijoj bašći...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

MUNAFIK wrote:
Dirty Harry wrote::lol:

"prepucala sam tamo popularnost..."

(na onoj, znate-već-kojoj-stranici.ba)

:lol: :lol: :lol:
Svetska zena na pogresnom mestu :-) :-) :-) :-)
zar to nije rekla Karleusa_?
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

zena21 wrote:tema emisije je fantasticna, treba da se razgovara o tome... ali izbor gostiju i sam tok emisije je bio uzasan...

Mislim, doveli su dva muskarca u studio koji ne znaju sastaviti dvije recenice :? Uzas... Totalno nepripremljeni i polupismeni ljudi :roll:

hana - no comment :roll:

ja sam se najvise iznenadila komentarom jedne djevojke u publici koja rece nesto kao - pa dok je djevojka mlada, trba da pokazuje svu svoju ljepotu, kao Hana... a kad ostari onda treba da pokaze pamet :shock: :shock: :shock:

Mislim, wtf :? ... ako je ovo nacin na koji razmislja nasa omladina, onda smo stvarno otisli u neku stvar :-?

I da, gospodja koja rece da vlast treba da se ukljuci da rijesi probleme sexanja medju omladinom - ludilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, to je nacin na koji razmislja danasnja omladina, samo sa ispravkom da nema pamet :roll:

I mislim da je repriza u nedjelju, nisam sigurna
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

...
Last edited by DaysleepeR on 06/05/2010 23:51, edited 1 time in total.
*mima*

Post by *mima* »

DaysleepeR wrote:Dobra emisija sinoć, živopisni gosti:

Berin Tuzlić - Nokautirao vlastitog uposlenika jer mu se nije svidio dizajn koji je osmislio za marketing kampanju. Bilo u novinama.

Hana - manje više sve poznato, od sinoć poznatija kao "javna ličnost" (po čemu samo?) i kao "svjetska žena na pogrešnom mjestu"

i za kraj agresivna i stroga feministkinja Andreja Dugandžić, do grla zakopčana ali privatno ništa manji egzibicionista od Hane. http://www.myspace.com/starkemo

:shock:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

bosmen wrote:

Berin Tuzlić - Nokautirao vlastitog uposlenika jer mu se nije svidio dizajn koji je osmislio za marketing kampanju. Bilo u novinama.

Hana - manje više sve poznato, od sinoć poznatija kao "javna ličnost" (po čemu samo?) i kao "svjetska žena na pogrešnom mjestu"

i za kraj agresivna i stroga feministkinja Andreja Dugandžić, do grla zakopčana ali privatno ništa manji egzibicionista od Hane. http://www.myspace.com/starkemo
Jos da si kolegu bajkera spomenuo u svom postu tad bi te trebalo i ozbiljno shvatiti.
A ko zna, mozda to i namjerno nisi :? :?
Pošto čovjeka poznajem privatno bezveze mi je da ga komentarišem.
Radije bih njemu direktno rekao šta mislim.
Mada mislim da je Sandi bio onakav kakav jeste, za razliku od gore pomenutih koji se prave da su nešto što ustvari nisu.

Zar nisam u pravu?
trinaesti

Post by trinaesti »

i ja tako mislim. sandi je ondje bio onakav kakav je. a svi ostali su govorili da upravo tako treba zivjeti. dakle, budi ono sto jesi.

i onda se zagovornice sloboda (mnozina) zgrazavaju nad njegovom pricom.
Fiore

Post by Fiore »

sve je to rodilo i sazreo za jednog rudnika mrkog uglja.. recimo 3 smjena u rudniku Kreka.. ap izvoli tamo svoja prava objasnjavat.. E ljudi ono su slucajevi za lijecenje..tako ocititi Hormonalni poremecaji.. :shock:
KIKICA1705

Post by KIKICA1705 »

Prosto za ne povjerovati da ovi ljudi zaista hodaju gradom. hahahahahahahaha
Berin- ma nevjerovatan je.od poštapalice "znači" na momente nisam razumjela sta nam covjek uopste pokusava reci.....
Hana - generalno- NO COMMENT
Sandi - wtf .....??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nevjerovatno al istinito.....ko je lik i sta je on predstavljao sinoc uopste???? sta doveo ga hrsum da bude klovn!!! ne kontam, sta on je veliki strucnjak za zensku seksualnost????? :lol: :lol: :lol: :lol:
ma emisija je bila ziva komedija i daleko od toga da se tamo pokrenulo ikakvo pitanje. mozda pitanje nepismenosti Bosanaca...Prestrasno
Fiore

#40 we

Post by Fiore »

Al zato kad budu negdje sacekani.. i sareno obojeni od potpisa psaka i tupih predmeta..progledace nadamo se :D
Fiore

#41 we

Post by Fiore »

Al zato kad budu negdje sacekani.. i sareno obojeni od potpisa psaka i tupih predmeta..progledace nadamo se :D Vjesla takodje ponovo uvesti i to javno.. :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

KIKICA1705 wrote:Prosto za ne povjerovati da ovi ljudi zaista hodaju gradom. hahahahahahahaha
Berin- ma nevjerovatan je.od poštapalice "znači" na momente nisam razumjela sta nam covjek uopste pokusava reci.....
Hana - generalno- NO COMMENT
Sandi - wtf .....??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nevjerovatno al istinito.....ko je lik i sta je on predstavljao sinoc uopste???? sta doveo ga hrsum da bude klovn!!! ne kontam, sta on je veliki strucnjak za zensku seksualnost????? :lol: :lol: :lol: :lol:
ma emisija je bila ziva komedija i daleko od toga da se tamo pokrenulo ikakvo pitanje. mozda pitanje nepismenosti Bosanaca...Prestrasno
A poštapalica "znači" je direktna posljedica prevelikog konzumiranja PINK televizije jer je ista poštapalica karakteristična za Srbiju te se prije nije toliko koristila ovdje, tj. "znači" je zamijenilo "ovaj", "dakle", "onaj", itd.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ma ljudi u bosni a pogotovo mlađarija su davno izgubili kompas
Neelix

Post by Neelix »

komi wrote:ma ljudi u bosni a pogotovo mlađarija su davno izgubili kompas
uputi nas na pravi put o holy komi :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

A jeko Hana??? Imal ko fotku???
Berin je nekad bio fin i miran decko. Sta bi od njega :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

Neelix wrote:
rad red i mir

a ne kurac sisa govno pička i tragovi guma na asfaltu :roll:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

hajde dobro sto su gosti spoj nad spojevima, on ih je birao :D ali gdje se potrefise onakvi gledaoci sto zovu u emisiju :lol: :lol: :lol: majko moja :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

DaysleepeR wrote:
bosmen wrote:

Jos da si kolegu bajkera spomenuo u svom postu tad bi te trebalo i ozbiljno shvatiti.
A ko zna, mozda to i namjerno nisi :? :?
Pošto čovjeka poznajem privatno bezveze mi je da ga komentarišem.
Radije bih njemu direktno rekao šta mislim.
Mada mislim da je Sandi bio onakav kakav jeste, za razliku od gore pomenutih koji se prave da su nešto što ustvari nisu.

Zar nisam u pravu?
auuu slika, ebali su daciki mater...

Danijela, respect :D :lol:
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

komi wrote:
Neelix wrote:
rad red i mir

a ne kurac sisa govno pička i tragovi guma na asfaltu :roll:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

stochar wrote: mozhda sam priglup i ovo nema veze s temom, ali ne kontam nick... koliko se sjecam, Bonnie i Clyde su dvije osobe (Bonnie Parker i Clyde Barrow), poznati americhki krim par iz 30-ih. eh sad, 'Bonnie-Clydova mala' bi mozhda mogla biti njihova kcerka, ali eto...
E bas ti hoćeš mak na konac :-?

Slijedeći put kad me vidiš, zamisli ( umjesto - ...

A ja i Clyde jesmo ko jedno :D
Post Reply