Srbima u RS trenutno ne odgovara nezavisnost i to je jedini razlog što su još uvijek dio BiH. Srbi sve rade s razlogom a ne zato što im izmiče tlo pod nogama kako često tumači jedan vrsni "poznavalac" prilika u BiH.
U oktobru u Banjaluci: Republika Srpska - Srbija
-
Šandor
RS je već odavno država. A BiH je zajednica nezavisnih država. Hrvati su na kraju ostali kratkih rukava ali Srbi imaju sve što im treba za potpunu nezavisnost u bliskoj budućnosti. Pitanje je zašto ovo mnogi ne razumiju i neprestano govore da RS nema ništa? Koliko čovjek treba biti glup da vjeruje da je RS privremeno rješenje? Valjda isto onoliko koliko i oni koji tvrde da Dodik daje izjave samo da bi namaknuo poene Silajdžiću (i obratno).
Srbima u RS trenutno ne odgovara nezavisnost i to je jedini razlog što su još uvijek dio BiH. Srbi sve rade s razlogom a ne zato što im izmiče tlo pod nogama kako često tumači jedan vrsni "poznavalac" prilika u BiH.
-
Glasovito
#27 .
S kojim rezultatom?
Kao braca ce podijeliti g##na.
Ne mogu da vjerujem da ce neki reprezentativci BiH zaigrati na toj tekmi.
Hebem ti provokacije. Sve vise mi politika Dodika i comp. lici na klasicne fasiticke pokrete, pripremanje naroda, kroz politiku, obrazovanje, kulturu, pa eto i sport.
Kako god bude rezultat na terenu, bit ce pobjeda za Veliku Srbiju.
Sikter!
Kao braca ce podijeliti g##na.
Ne mogu da vjerujem da ce neki reprezentativci BiH zaigrati na toj tekmi.
Hebem ti provokacije. Sve vise mi politika Dodika i comp. lici na klasicne fasiticke pokrete, pripremanje naroda, kroz politiku, obrazovanje, kulturu, pa eto i sport.
Kako god bude rezultat na terenu, bit ce pobjeda za Veliku Srbiju.
Sikter!
- bijelo_dugme
Nadam se da nece Msimovic i Grujic igrat, mislim da ce sabrat nekoliko balavca iz premier lige, par iz prve RSa i to je toŠandor wrote:RS je već odavno država. A BiH je zajednica nezavisnih država. Hrvati su na kraju ostali kratkih rukava ali Srbi imaju sve što im treba za potpunu nezavisnost u bliskoj budućnosti. Pitanje je zašto ovo mnogi ne razumiju i neprestano govore da RS nema ništa? Koliko čovjek treba biti glup da vjeruje da je RS privremeno rješenje? Valjda isto onoliko koliko i oni koji tvrde da Dodik daje izjave samo da bi namaknuo poene Silajdžiću (i obratno).
- bijelo_dugme
domacin wrote:Kao prvo postavljacu teme ovo ipak nije za politiku nego za sport.
Ali s obirom na naslov teme a i ostale komentare vidi se da se vi sa ovim ne slazete, srecom pa se vi ne pitate. Evo zasto Bosna nece nikad biti jedinstvena. Vidi se koliko ste u praksi za multietnicnost i demokratiju.
Vi bi nam zabranili i fudbalske utakmice da se vas pita.
Kao drugo sta je ovdje problem.
Entitet u BIH igra nezvanicnu prijateljsku utakmicu sa drugom drzavom.
Nije ni prvi ni poslednji put ni kod nas a ni u svijetu.
Osim Katalonije i Skotska ima reprezentaciju i cak ucestvuje na svim medjunarodnim takmicenjima iako je u sklopu Velike Britanije kao države.
A to sto nisu pozvani Hrvati i Bosnjaci je cisto stvar uprave fudbalskog saveza RS-a a realno bas bi neko od njih dosao da igra za Republiku Srpsku. Mada možda su ih i trebali pozvati reda radi, a nek oni odluče hoće li doći.
Evo slicne situacije
Crvena Zvezda - Borac
Banjaluka 04.09.2006.
A evo i malo šale sa tekme.
Pogledajte pažljivo lika sa kamerom.
Primjeti se da poklopac objektiva nije skinut.
Momak je jedno pola sata, ako ne i više, palio i gasio kameru i čačkao sva moguća podešavanje ne shvatajući zašto kamera ne radi, ma kralj nema šta. Kontali mu reći al em je bio malo udaljen pa se treba gurati do njega a i bilo je previše zanimljivo gledati ga kako snima sa zatvorenim objektivom.
Kakve veze ovo ima sa sportom? Citaj malo sta ljudi pisaju pa ces vidit da se sve radi o politici
-
AbU_JamaL_MovE
bijelo_dugme wrote:Nadam se da nece Msimovic i Grujic igrat, mislim da ce sabrat nekoliko balavca iz premier lige, par iz prve RSa i to je toŠandor wrote:RS je već odavno država. A BiH je zajednica nezavisnih država. Hrvati su na kraju ostali kratkih rukava ali Srbi imaju sve što im treba za potpunu nezavisnost u bliskoj budućnosti. Pitanje je zašto ovo mnogi ne razumiju i neprestano govore da RS nema ništa? Koliko čovjek treba biti glup da vjeruje da je RS privremeno rješenje? Valjda isto onoliko koliko i oni koji tvrde da Dodik daje izjave samo da bi namaknuo poene Silajdžiću (i obratno).
Nece mozda igrati misimovic ali ima dovoljno cetnika koji su ih BIH a koji bi htjeli pokazati PC kao drzavu (Milosevic prvi ili ti ga Koroman)
-
AbU_JamaL_MovE
A usput jos nesto...
Sta god mi rekli sad za ovu tekmu, od PC-a ce doci odgovor kako je to dio specijalnih veza koje PC i Srbija imaju. Polako, korak po korak, Dodik ujedinjuje PC sa Srbijom preko tih veza i na kraju ce ostati samo jedna mala nit koja ce ih vezati za BIH dok ce na drugoj strani biti brodski lanac
peace out
Sta god mi rekli sad za ovu tekmu, od PC-a ce doci odgovor kako je to dio specijalnih veza koje PC i Srbija imaju. Polako, korak po korak, Dodik ujedinjuje PC sa Srbijom preko tih veza i na kraju ce ostati samo jedna mala nit koja ce ih vezati za BIH dok ce na drugoj strani biti brodski lanac
peace out
- djulba
JA BIH SAMO DA DODAM DA BI BILO NAJBOLJE DA JE BOSNA I HERCEGOVINA JEDINSTVENA MULTIETNIČKA DRŽAVA U KOJOJ BI SE LJUDI ZVALI BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KAO ŠTO TO I JESU. NEMA VEZE KAKVE JE KO VJERE. SVI SMO MI OVDJE ROĐENI I TO JE NAŠA DRŽAVA. BAR JA TAKO MISLIM. POZDRAV SVIMA IZ TUZLE NAJZDRAVIJEG GRADA NA SVIJETU U PSIHIČKOM SMISLU.Šandor wrote:RS je već odavno država. A BiH je zajednica nezavisnih država. Hrvati su na kraju ostali kratkih rukava ali Srbi imaju sve što im treba za potpunu nezavisnost u bliskoj budućnosti. Pitanje je zašto ovo mnogi ne razumiju i neprestano govore da RS nema ništa? Koliko čovjek treba biti glup da vjeruje da je RS privremeno rješenje? Valjda isto onoliko koliko i oni koji tvrde da Dodik daje izjave samo da bi namaknuo poene Silajdžiću (i obratno).
- spreca
domacin wrote:Kao prvo postavljacu teme ovo ipak nije za politiku nego za sport.
Ali s obirom na naslov teme a i ostale komentare vidi se da se vi sa ovim ne slazete, srecom pa se vi ne pitate. Evo zasto Bosna nece nikad biti jedinstvena. Vidi se koliko ste u praksi za multietnicnost i demokratiju.
Osim Katalonije i Skotska ima reprezentaciju i cak ucestvuje na svim medjunarodnim takmicenjima iako je u sklopu Velike Britanije kao države.
A to sto nisu pozvani Hrvati i Bosnjaci je cisto stvar uprave fudbalskog saveza RS-a a realno bas bi neko od njih dosao da igra za Republiku Srpsku. Mada možda su ih i trebali pozvati reda radi, a nek oni odluče hoće li doći.
Evo slicne situacije
Crvena Zvezda - Borac
Banjaluka 04.09.2006.
Momak je jedno pola sata, ako ne i više, palio i gasio kameru i čačkao sva moguća podešavanje ne shvatajući zašto kamera ne radi, ma kralj nema šta. Kontali mu reći al em je bio malo udaljen pa se treba gurati do njega a i bilo je previše zanimljivo gledati ga kako snima sa zatvorenim objektivom.
A oni su mi kao za multi eticnost ,kod njega kamera snima i kroz kaPak
- spreca
djulba wrote:JA BIH SAMO DA DODAM DA BI BILO NAJBOLJE DA JE BOSNA I HERCEGOVINA JEDINSTVENA MULTIETNIČKA DRŽAVA U KOJOJ BI SE LJUDI ZVALI BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KAO ŠTO TO I JESU. NEMA VEZE KAKVE JE KO VJERE. SVI SMO MI OVDJE ROĐENI I TO JE NAŠA DRŽAVA. BAR JA TAKO MISLIM. POZDRAV SVIMA IZ TUZLE NAJZDRAVIJEG GRADA NA SVIJETU U PSIHIČKOM SMISLU.Šandor wrote:RS je već odavno država. A BiH je zajednica nezavisnih država. Hrvati su na kraju ostali kratkih rukava ali Srbi imaju sve što im treba za potpunu nezavisnost u bliskoj budućnosti. Pitanje je zašto ovo mnogi ne razumiju i neprestano govore da RS nema ništa? Koliko čovjek treba biti glup da vjeruje da je RS privremeno rješenje? Valjda isto onoliko koliko i oni koji tvrde da Dodik daje izjave samo da bi namaknuo poene Silajdžiću (i obratno).
Srbima u RS trenutno ne odgovara nezavisnost i to je jedini razlog što su još uvijek dio BiH. Srbi sve rade s razlogom a ne zato što im izmiče tlo pod nogama kako često tumači jedan vrsni "poznavalac" prilika u BiH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako djulbo komsinice
-
Hendrix
A možda je ovo neka nova HighDefinition kamera koja ima providni digitalni kapak koji se ne skidaspreca wrote:domacin wrote:Kao prvo postavljacu teme ovo ipak nije za politiku nego za sport.
Evo slicne situacije
Crvena Zvezda - Borac
Banjaluka 04.09.2006.
A oni su mi kao za multi eticnost ,kod njega kamera snima i kroz kaPak![]()
![]()
- djulba
I JA BIH DA DODAM DA SAM TI JA KOMŠIJA A NE KOMŠINICAspreca wrote:djulba wrote:JA BIH SAMO DA DODAM DA BI BILO NAJBOLJE DA JE BOSNA I HERCEGOVINA JEDINSTVENA MULTIETNIČKA DRŽAVA U KOJOJ BI SE LJUDI ZVALI BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KAO ŠTO TO I JESU. NEMA VEZE KAKVE JE KO VJERE. SVI SMO MI OVDJE ROĐENI I TO JE NAŠA DRŽAVA. BAR JA TAKO MISLIM. POZDRAV SVIMA IZ TUZLE NAJZDRAVIJEG GRADA NA SVIJETU U PSIHIČKOM SMISLU.Šandor wrote:RS je već odavno država. A BiH je zajednica nezavisnih država. Hrvati su na kraju ostali kratkih rukava ali Srbi imaju sve što im treba za potpunu nezavisnost u bliskoj budućnosti. Pitanje je zašto ovo mnogi ne razumiju i neprestano govore da RS nema ništa? Koliko čovjek treba biti glup da vjeruje da je RS privremeno rješenje? Valjda isto onoliko koliko i oni koji tvrde da Dodik daje izjave samo da bi namaknuo poene Silajdžiću (i obratno).
Srbima u RS trenutno ne odgovara nezavisnost i to je jedini razlog što su još uvijek dio BiH. Srbi sve rade s razlogom a ne zato što im izmiče tlo pod nogama kako često tumači jedan vrsni "poznavalac" prilika u BiH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako djulbo komsinicei samo da dodam da nasem komsiji Iliji Jurisicu nemogu nista
- uvjek dobar gost
POstali smo analitičari.... sve je do nas...
Pa na Palama će se praviti osnovna škola Srbija..... kud više...
Pa na Palama će se praviti osnovna škola Srbija..... kud više...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
hm
i hrvatska je igrala prijateljske utakmice 1990 ili 1991
men se čini... ali sa USA
kad rekoste da je dio španije igrap sa USA
?
dakle ko igra sa USA postaje država u roku od nekoliko godina
:D:D
i hrvatska je igrala prijateljske utakmice 1990 ili 1991
men se čini... ali sa USA
kad rekoste da je dio španije igrap sa USA
?
dakle ko igra sa USA postaje država u roku od nekoliko godina
- spreca
Oprosti necu vise i tebi pozdravdjulba wrote:I JA BIH DA DODAM DA SAM TI JA KOMŠIJA A NE KOMŠINICAspreca wrote:djulba wrote: JA BIH SAMO DA DODAM DA BI BILO NAJBOLJE DA JE BOSNA I HERCEGOVINA JEDINSTVENA MULTIETNIČKA DRŽAVA U KOJOJ BI SE LJUDI ZVALI BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KAO ŠTO TO I JESU. NEMA VEZE KAKVE JE KO VJERE. SVI SMO MI OVDJE ROĐENI I TO JE NAŠA DRŽAVA. BAR JA TAKO MISLIM. POZDRAV SVIMA IZ TUZLE NAJZDRAVIJEG GRADA NA SVIJETU U PSIHIČKOM SMISLU.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako djulbo komsinicei samo da dodam da nasem komsiji Iliji Jurisicu nemogu nista
![]()
![]()
POZDRAV
- Sir Charles
Sve se bojim da ce klubovi pustiti Misimovica i kompaniju da igraju nezvanicnu tekmu

- spreca
Ma nije, coJek je seljak a kod seljaka moze sve kao kod KoperfildaHendrix wrote:A možda je ovo neka nova HighDefinition kamera koja ima providni digitalni kapak koji se ne skidaspreca wrote:domacin wrote:Kao prvo postavljacu teme ovo ipak nije za politiku nego za sport.
Evo slicne situacije
Crvena Zvezda - Borac
Banjaluka 04.09.2006.
A oni su mi kao za multi eticnost ,kod njega kamera snima i kroz kaPak![]()
![]()
-
el flaco
Treba organizovati prvu nezvanicnu utakmicu izmedju BiH i Kosova, neka ima i Srbija o cemu da pise...ali ovo najozbiljnije.
Samo opet se vracamo na ono staro, sta ocekivati od prodanih jadova tipa Colakovic, Pasalic, Usanovic, jadova koji zajedno sa Jelicem okrecu janjad i sijele. Dok je bio Pusina makar se znalo ko je babo u savezu, ovi danasnji nit' su vino nit' su voda.
Ova utakmica nema nikakav znacaj, igra i Katalonija nezvanicne utakmice a moze ih igrati i Kosovo, Sandzak, Vojvodina. Najveci problem u svemu ovome je sto ce se sve ovo odraziti na i onako poljuljane odnose unutar Muzurovicevog tima. Sjetimo se samo incidenta u svlacionici, poslije utakmice u Beogradu, izmedju Biscevica i NN igraca hrvatske nacionalnosti (prica se da je Hrgovic), nakon sto je postavljeno pitanje kako su igrali nasi.
Cisto sumnjam da Berberovic, Guso, Ibisevic, mogu istim ocima gledati one koji igraju s njima a koji se odluce odazvati na ovu provokativnu utakmicu.
btw
Bas me interesuje hoce li Bajicu ovaj put biti tesko da igra protiv Srbije, kao sto mu je tesko bilo na Kosevu u dresu BiH. Tad je izasao na poluvremenu jer nije mogao vise da podnese taj pritisak.
Samo opet se vracamo na ono staro, sta ocekivati od prodanih jadova tipa Colakovic, Pasalic, Usanovic, jadova koji zajedno sa Jelicem okrecu janjad i sijele. Dok je bio Pusina makar se znalo ko je babo u savezu, ovi danasnji nit' su vino nit' su voda.
Ova utakmica nema nikakav znacaj, igra i Katalonija nezvanicne utakmice a moze ih igrati i Kosovo, Sandzak, Vojvodina. Najveci problem u svemu ovome je sto ce se sve ovo odraziti na i onako poljuljane odnose unutar Muzurovicevog tima. Sjetimo se samo incidenta u svlacionici, poslije utakmice u Beogradu, izmedju Biscevica i NN igraca hrvatske nacionalnosti (prica se da je Hrgovic), nakon sto je postavljeno pitanje kako su igrali nasi.
Cisto sumnjam da Berberovic, Guso, Ibisevic, mogu istim ocima gledati one koji igraju s njima a koji se odluce odazvati na ovu provokativnu utakmicu.
btw
Bas me interesuje hoce li Bajicu ovaj put biti tesko da igra protiv Srbije, kao sto mu je tesko bilo na Kosevu u dresu BiH. Tad je izasao na poluvremenu jer nije mogao vise da podnese taj pritisak.