Faust wrote:Evo jedna zavjera, meni čudna. Neki Harun Yahya u knjizi "Komunizam u zasjedi" (sic) kaže: "cilj knjige je cijelo čovječanstvu objelodaniti patnje i nesreće koje je ona prouzrokovala i zbaciti msku ove opasnosti koja je u tajnom narastanju..."
Nek mi kaže gdje to komunizam raste da idem se 'nasaditi' tamo. Čuj komunizam u tajnom narastanju, majko moja, gdje li ovaj li kživi...
eh moj Faust, nashao si koga cesh citirati

taj yahya ti je uspio napraviti sintezu od svih mogucih teorija zavjere koje kruzhe planetom zemljom

:-):-)
u tu svrhu je napisao nekih 300-400 knjiga, ako nije dodao josh koju stotinu u ove zadnje dvije godine otkako ga vishe ne pratim

pa mozhesh zamisliti shto su kvalitetne

:D, a osim shto se ponavlja - jer naravno ne mozhe drugachije - pricha se i da nije autor svih knjiga, nego da su to ustvari joint venture projekti vishe autora...
helem, nije bitno. u turskoj, a jedno vrijeme i kod nas (ne znam je li josh uvijek) se prodavao ko halva. i zhalosno je to shto ljudi zaista smatraju da je on neki "nauchnik", a pun je nebuloza da oplachesh (ovo je mila majka shta inache pishe

ima tu i masona, i cionizma, i boljshevizma - ma cijeli fashistoidni repertoar uzduzh i poprijeko), pa eto ti... nego prije nekog vremena kod nas su braca latici

pokrenuli chasopis koji je manje-vishe bio yahyin pokushaj da se i na taj nachin probije kod nas. ne sjecam se tachno kako se chasopis zvao, ali znam da je prvi broj bio o teoriji evolucije (i kako je treba pobiti, zna se

). i bash bi me interesovalo izlazi li to josh uvijek...