mashalamaki_celo wrote:dvije zene i dvoje djece sa obje.zivimo u istoj kuci i slazemo se svaku vece.njih vije se dogovorile a jadan ja,morao pristati da mi djec ne odrastaju bez oca.
a volim ih obje,mada sam se zaljubio u jos jednu(treca).
poligamija ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
#26 Re: poligamija ...
-
Zhaba
#27 Re: poligamija ...
Prozor wrote:a sta kad te dvije vuku, a ti nebi nijednu
- maki_celo
#28 Re: poligamija ...
Ćelava cura wrote:![]()
![]()
pun forum gerilaca
![]()
![]()
samo sto ce zbog ove njihove zafrkancije za par dana u nekim novinama il' magazinu domacemo osvanuti naslovi, u BiH serijat na snazi, trazi se da se zakonom dozvole brakovi sa vise zena...Poligamija u Sarajevu a i sire...zaraza se siri iz Sarajeva :D
ne bi me cudilo niti iznenadilo da se i to desi,samo da mi je jos i ovu trecu premuntati
- pitt
#29 Re: poligamija ...
i onda je mission 75% completedmaki_celo wrote:Ćelava cura wrote:![]()
![]()
pun forum gerilaca
![]()
![]()
samo sto ce zbog ove njihove zafrkancije za par dana u nekim novinama il' magazinu domacemo osvanuti naslovi, u BiH serijat na snazi, trazi se da se zakonom dozvole brakovi sa vise zena...Poligamija u Sarajevu a i sire...zaraza se siri iz Sarajeva :D
![]()
ne bi me cudilo niti iznenadilo da se i to desi,samo da mi je jos i ovu trecu premuntati![]()
- maki_celo
#30 Re: poligamija ...
jah,75%.ma ima vremena tek mi je 30 godinapitt wrote:i onda je mission 75% completedmaki_celo wrote:Ćelava cura wrote:![]()
![]()
pun forum gerilaca
![]()
![]()
![]()
ne bi me cudilo niti iznenadilo da se i to desi,samo da mi je jos i ovu trecu premuntati![]()
- maccarona
#31 Re: poligamija ...
a baska slazu se svako vecepitt wrote:mashalamaki_celo wrote:dvije zene i dvoje djece sa obje.zivimo u istoj kuci i slazemo se svaku vece.njih vije se dogovorile a jadan ja,morao pristati da mi djec ne odrastaju bez oca.
a volim ih obje,mada sam se zaljubio u jos jednu(treca).![]()
![]()
oj robijo
- maki_celo
#32 Re: poligamija ...
ne,ne kupujem im ja nista,nisam u radnom odnosuĆelava cura wrote:Sto ti je pravi muskarac![]()
2 zene zadoovoljava
sad hoce i trecu
iduce godine i cetvrta
Maccaarona, sta mislis kupuje li im cipele?
njih dvije rade a ja sam kuci sa djecom,kuham,cistim,perem,peglam...
- zena21
#33 Re: poligamija ...
maki_celo wrote:ne,ne kupujem im ja nista,nisam u radnom odnosuĆelava cura wrote:Sto ti je pravi muskarac![]()
2 zene zadoovoljava
sad hoce i trecu
iduce godine i cetvrta
Maccaarona, sta mislis kupuje li im cipele?![]()
znas da ovdje mozes imati 4
privedi ti jos tu u koju si se zaljubio, pa onda zajednicki nadjite jos jednu koja ce vam svima odgovarati
- maki_celo
#34 Re: poligamija ...
prvo je moram smuntat da pristane,ove dvije nemaju nista protiv 
- zena21
#35 Re: poligamija ...
maki_celo wrote:prvo je moram smuntat da pristane,ove dvije nemaju nista protiv
ma sto nece pristati.. lijepo objasnis da ti sve radis po kuci, cuvas djecu.. njih 3 se mogu lijepo druziti i tebe paziti
- maki_celo
#36 Re: poligamija ...
naravno,sve radim,jedini sobodan dan je nedelja,tad igram rugby.
upravo danas treba da je muntam,rekao sam joj da imam dvije kuci a ona misli da se ja zahebavam.danas e moram premuntati da doje kuci i da se uvjeri.
ah,cetvrta mor biti bi,da mi malo olaksa
nemoze se vis svaku noc slagati sa svakom 
upravo danas treba da je muntam,rekao sam joj da imam dvije kuci a ona misli da se ja zahebavam.danas e moram premuntati da doje kuci i da se uvjeri.
ah,cetvrta mor biti bi,da mi malo olaksa
- zena21
#37 Re: poligamija ...
a jel imate neki raspored za "bracne duznosti", ili to radite onako kolektivnomaki_celo wrote:naravno,sve radim,jedini sobodan dan je nedelja,tad igram rugby.
ah,cetvrta mor biti bi,da mi malo olaksanemoze se vis svaku noc slagati sa svakom
a sta mislis da dovedete jos jednog muskog.. cisto zbog balansa a i da tebi bude lakse
- maki_celo
#38 Re: poligamija ...
zena21 wrote:a jel imate neki raspored za "bracne duznosti", ili to radite onako kolektivnomaki_celo wrote:naravno,sve radim,jedini sobodan dan je nedelja,tad igram rugby.
ah,cetvrta mor biti bi,da mi malo olaksanemoze se vis svaku noc slagati sa svakom
![]()
![]()
a sta mislis da dovedete jos jednog muskog.. cisto zbog balansa a i da tebi bude lakse
sto se tice bracnih duznosti nema rasporeda,krevet je veliki pa ko koga stigne
a ja sam predlozio kad dovedemO trecu pa i cetvrtu da ponekad zovnemO koga u goste
- zena21
#39 Re: poligamija ...
ma posaljite vi djecu kome na konak par noci, pa se lijepo organizujte
ne moraju djeca znati

ne moraju djeca znati
- maki_celo
#40 Re: poligamija ...
zena21 wrote:ma posaljite vi djecu kome na konak par noci, pa se lijepo organizujte![]()
ne moraju djeca znati![]()
za sad mi ne treba pomoc
kad posustanem trazit cu 'kucnog pomocnika'
- zena21
#41 Re: poligamija ...
maki_celo wrote:zena21 wrote:ma posaljite vi djecu kome na konak par noci, pa se lijepo organizujte![]()
za sad mi ne treba pomoctek mi je 30 godina pa je jos sve o.k.
![]()
ih.. pa mlad si ti jos... a ako si ovo ti na slici.. vidim da imas i snage
- maki_celo
#42 Re: poligamija ...
da,to sam ja na slici a kazu mi da imam snagezena21 wrote:maki_celo wrote:zena21 wrote:ma posaljite vi djecu kome na konak par noci, pa se lijepo organizujte![]()
za sad mi ne treba pomoctek mi je 30 godina pa je jos sve o.k.
![]()
ih.. pa mlad si ti jos... a ako si ovo ti na slici.. vidim da imas i snage![]()
-
mojgrad
#45 Re: poligamija ...
A pusis li ?maki_celo wrote:ne,ne kupujem im ja nista,nisam u radnom odnosuĆelava cura wrote:Sto ti je pravi muskarac![]()
2 zene zadoovoljava
sad hoce i trecu
iduce godine i cetvrta
Maccaarona, sta mislis kupuje li im cipele?![]()
-
mojgrad
#46 Re: poligamija ...
Jest da je to sve istina, de ba naso nas ovdje na forumu folirat hahaha.maki_celo wrote:dvije zene i dvoje djece sa obje.zivimo u istoj kuci i slazemo se svaku vece.njih vije se dogovorile a jadan ja,morao pristati da mi djec ne odrastaju bez oca.
Postavi sliku gdje ste u sretnom trojstvu pa cemo ti povjerovati. Ali molim ne vulgarne slike, jer ovaj forum nije za takve stvari.
- maki_celo
#47 Re: poligamija ...
slika se moze postati,nije problem,mada se one ne slazu da je postavim.mojgrad wrote:Jest da je to sve istina, de ba naso nas ovdje na forumu folirat hahaha.maki_celo wrote:dvije zene i dvoje djece sa obje.zivimo u istoj kuci i slazemo se svaku vece.njih vije se dogovorile a jadan ja,morao pristati da mi djec ne odrastaju bez oca.
Postavi sliku gdje ste u sretnom trojstvu pa cemo ti povjerovati. Ali molim ne vulgarne slike, jer ovaj forum nije za takve stvari.
njihov prijedlog je da svi oni koji ne vjeruju mogu se naci sa nama na kafi u vecernjim satima,u obzir dolaze samo oni koji su vec u braku.
- zena21
#48 Re: poligamija ...
znaci trazite parove za druzenje
nemoj ti meni sta zamjeriti sto se salim malo
- maki_celo
#49 Re: poligamija ...
ne zamjeramzena21 wrote:znaci trazite parove za druzenje![]()
![]()
![]()
![]()
ne,ne trazimo parove,dovoljno nas ima i nikad nam nije dosadno.mis ima dvije rupe pa u koju prije
-
mojgrad
#50 Re: poligamija ...
Je li se to bojis da neki slobodan (zodan) muskarac ne dodje na kaficu i ne 'ukrade' zenu/zene hahhahaha..maki_celo wrote:slika se moze postati,nije problem,mada se one ne slazu da je postavim.mojgrad wrote:Jest da je to sve istina, de ba naso nas ovdje na forumu folirat hahaha.maki_celo wrote:dvije zene i dvoje djece sa obje.zivimo u istoj kuci i slazemo se svaku vece.njih vije se dogovorile a jadan ja,morao pristati da mi djec ne odrastaju bez oca.
njihov prijedlog je da svi oni koji ne vjeruju mogu se naci sa nama na kafi u vecernjim satima,u obzir dolaze samo oni koji su vec u braku.