to se vrlo lako da objasniti. Nizak udarac
Gdje upoznati ljubav svog zivota??!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
masna_grabulja
Kravice,:) 

-
masna_grabulja
A ko sad pjeva borbene tu ..onaj koji udara ili prima ?:? 

-
dajdzarile
idem i ja na seminar u ponedeljak
da nismo na istom seminaru ?

- nostalgicar
Na onom svijetu...gore..na nebu,ako uopste postoji..a ovdje mozes naci samo robovlasnika...nista vise..da budes cijeli zivot rob jednoj osobi jebo te..karaj dok mozes i suti..samo pazi na djecu ba...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
breskvica wrote:eeeee horni se ne ubraja u to,on je zauvjek![]()
kad sam rekla" pogresan",mislila sam na stvarni svijet
Kame, ukljuci se u tokove malo
Kaisique, lijep kompliment
- manijak1
Ili sam univerzum Kajsiquqe ?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
svemir i ljudska glupost su neograničenikiki_bombona wrote:ma nije ni nama zenama lako, naletis na par kretena koji samo zele avanturu, ne zanimas ih zapravo ti, onda se pojavi jedan normalan a ti ne mozes vjerovat da je stvarno normalan pa ga odjebes
i tako uvijek uradis pogresnu stvar
a opet i to sto muskarci misle da mogu svaku imati, to je opet krivica pojedinih zena, sto dovodi do zakljucka da se definitivno ne moze generalizirati
uvijek ima pojedinaca
malo sam se zapetljala cini mi se
- horns&drums
Gdje upoznati ljubav svog zivota??!
Na Stupu u Esmeraldi, izmedju 23:00 i 01:00
Na Stupu u Esmeraldi, izmedju 23:00 i 01:00
- manijak1
- horns&drums
Vikend only

- manijak1
- jedna
#41 gdje upoznati ljubav svog života
interesuje me sta mislite o ljubavi s kolegama (fax ili posao). Uspijeva li To?
Interesuje me. 
-
hananah
haha, izlaz poslije 23 sata, pa ja ga imam 24 sata dnevno, niko mi ga ne ogranicava, druga je stvar sto ja imam izbor pa hocu ili necu da izadjem.
Nego cel, da ja tebi dam jedan savjet, ne pravi zensku djecu (ako ti koja dozvoli da joj napravis) jer ce pod tom prisegom zabrane biti radoznale ko munje. A poznato je da se vazda moze sexati, u po bijela dana kao i poslije tih famoznih 23 h. Najsladje je zabranjeno voce.
Nego ti put pod noge pa trazi gdje ne vise ni na selu nego negdje gdje ima samo kuca i okolo nigdje muskog celjadeta, i gdje su one sto pletu priglavke i uz vatricu pjevaju o svome dragom koji ce ih jednom "izbaviti". Mislim da samo tamo mozes naci ono sto trazis. Nije za tebe gradska cura. Ne zato sto ima ili nema izlaz nakon 23 h, nego zato sto svojim nastupom vrijedjas.
Eto, moja kona ima preko 30 i nema ogranicen izlaz pa je "devica", tako cura izabrala. A moja prijateljica ima izlaz do 22 h, i odavno nije vec nevina. Svaki dan mama i tata na posao a momak u stan. Valjda slusaju ploce, sta li?

Nego cel, da ja tebi dam jedan savjet, ne pravi zensku djecu (ako ti koja dozvoli da joj napravis) jer ce pod tom prisegom zabrane biti radoznale ko munje. A poznato je da se vazda moze sexati, u po bijela dana kao i poslije tih famoznih 23 h. Najsladje je zabranjeno voce.
Nego ti put pod noge pa trazi gdje ne vise ni na selu nego negdje gdje ima samo kuca i okolo nigdje muskog celjadeta, i gdje su one sto pletu priglavke i uz vatricu pjevaju o svome dragom koji ce ih jednom "izbaviti". Mislim da samo tamo mozes naci ono sto trazis. Nije za tebe gradska cura. Ne zato sto ima ili nema izlaz nakon 23 h, nego zato sto svojim nastupom vrijedjas.
Eto, moja kona ima preko 30 i nema ogranicen izlaz pa je "devica", tako cura izabrala. A moja prijateljica ima izlaz do 22 h, i odavno nije vec nevina. Svaki dan mama i tata na posao a momak u stan. Valjda slusaju ploce, sta li?
-
hananah
Stari, reci to celu
on misli da su seksualno aktivne samo one djevojke koje "imaju izlaz" poslije 23 h, kaze nakon tog sahata cure se ponapijaju pa "daju"
E da se hoce koja osevabiti, ali ima budala, tolikih nema
wejsile, rekoh "da sam kojim slucajem" a nisam + cel mi nikad ne bi mogao biti "voljeni" ni pod razno.
A dobar fazon fakat, takvo sto reci ako hoces da prekines

wejsile, rekoh "da sam kojim slucajem" a nisam + cel mi nikad ne bi mogao biti "voljeni" ni pod razno.
A dobar fazon fakat, takvo sto reci ako hoces da prekines
-
Svemirski_Jebach
prepoznas je po cehri