Jutros u tramvaju lik puše sintelan!!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pozivi na 122 su besplatni, ponavljam BESPLATNI!
Stoga, kad vidite takve stvari, ne budite ko ostali i nazovite policiju....
a slazem se sa malezijskom metodom...i ne zaboravite kinesku naplatu metka porodici likvidiranog....
a slazem se sa malezijskom metodom...i ne zaboravite kinesku naplatu metka porodici likvidiranog....
-
bisvit
#27 tip puse sintelan
covjek je vjerovatno opicen, a i ne cudi da mentalni sklop vecine nije poremecen obzirom na situaciju. sto se tice djece koja idu u skolu, sto neko rece gore, ona bi mogla davati instrukcije vezane za narkomaniju i sex bolje su obavjesteni od eksperata svjetskih glede poroka prema tome samo je trebalo covjeka prijaviti nekome ako ima uopste neka hitna sluzba pa da se odstrani ili eventualno smjesti u bolnicu gdje mu je mjesto jer ce sljedeci put neko uci sa papovkom i udariti po stanovnistvu a vozac ce vjerovatno i dalje nastaviti mirno da vozi.
- GODZZILA
Joj ove i krive drine.mIRCerka wrote:pozivi na 122 su besplatni, ponavljam BESPLATNI!
Evo nesto poucno[url]
-
Santos
Ja vam scene,hocete jednu iz pjanskog busa nekad davno.Frajer Ha.. se hvali kako je danas ziozgu frajera ispod mosta,drugi napravio redaljku u stanu,treci nije na sintelanu nego katran puse Se... povraca ovaj jedan kuha sa nekakvim facama plus jebe se vozacu sta se stigne,garant sam jos nesto zabaravio bilo davno a vama to nesto cudno u Sarajevu.Dobar je bio onaj pjanski bus ko bi pjeske iz Stelexa kuci daleko.
- saviola
cico x wrote:i cuku je nabavio..........cyprus wrote:Jah, stvari idu nabolje.since1921 wrote:tvor je ziv moze ga se vidjeti na trgu u b fazi sintelan zamjenio pivom![]()
![]()
![]()
u cuke plave oci
btw, nisam znao da je tvoru bavaria sponzor
-
elSaik
tvor je BOGami ziv i ludji no ikad:9legenda alipasina kolko se covjeku mozes samo ismijat nije normalno heh Laughing Laughingperke wrote:vidio sam ga i ja jutros... lik je usao na Ilidzi, 'ladno prosao pored revizora s kesom a oni ga nisu ni pogledali a kamoli pitali za kartu ... pade mi na pamet da nije onaj Tvor s Alipasina ali cini mi se da sam negdje cuo da on vise nije na ovom svijetu ...
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
jESTE Tvor je ziv i zdrav i ludji nego ikad.Dane provodi u B fazi ispred Drvoprometa sa pivom u ruci....Samo ga ja zaobilazim u sirokom luku jer kada me vidi dere se SESTRO.Nedo Bog moze neko pomisliti da mi je brat