.... i zasto se onda vracati na najprimitivniji oblik sexualnog zadovoljavanja?anais_nin wrote: izgleda da cu ja morati ozbiljnu terapiju trazit![]()
ja se cesto volim sexati VAN kreveta
![]()
tek sad shvatam da imam problem
Mastubacija pred partnerom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Neelix
zato sto ne postoji drugi nacin da ostvarim divlji seks sa chalrize theronbaustelac wrote:.... i zasto se onda vracati na najprimitivniji oblik sexualnog zadovoljavanja?anais_nin wrote: izgleda da cu ja morati ozbiljnu terapiju trazit![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Heeeej, ne bi ja tooo
P.S. Kad nemam vremena (ako slucajno radim na pronalazenju lijeka za AIDS ili trazenja alternativnih izvora energije za zemlje treceg svijeta
), kazem dragom "snimi ti to meni, pa da ja to poslije natanane preberem"

P.S. Kad nemam vremena (ako slucajno radim na pronalazenju lijeka za AIDS ili trazenja alternativnih izvora energije za zemlje treceg svijeta
- manijak1
- anais_nin
Lucy01 wrote:Heeeej, ne bi ja tooo![]()
![]()
P.S. Kad nemam vremena (ako slucajno radim na pronalazenju lijeka za AIDS ili trazenja alternativnih izvora energije za zemlje treceg svijeta), kazem dragom "snimi ti to meni, pa da ja to poslije natanane preberem"
![]()
- anais_nin
zasto najprimitivniji?baustelac wrote:.... i zasto se onda vracati na najprimitivniji oblik sexualnog zadovoljavanja?anais_nin wrote: izgleda da cu ja morati ozbiljnu terapiju trazit![]()
![]()
sex ne bi trebao biti jednodimenzionalan
-
callmethebreeeze
ja to radim s vremena na vrijeme. cisto iz razloga da mi ukaze na eventualne greske koje se mogu desiti kada taj veseli cin predje u rutinu nakon visegodisnjeg praktikovanja.
- baustelac
E onda moras definisati sta si mislila pod mastrubacijom. Da li samo kao mali djelic sexualnog cina ili komplet od pocetka do kraja?anais_nin wrote: zasto najprimitivniji?![]()
![]()
po meni samo drugaciji
![]()
sex ne bi trebao biti jednodimenzionalansve sto pruza zadovoljstvo se moze ukombinovati na ovaj ili onaj nacin ne samo samozadovoljavanje
- Dirty Harry
Ih pa to je već nova tema ...anais_nin wrote:meni se cini da ih ima koji misle da je sve osim misionarskog bolestnezeljeni nadimak wrote: To stvara neizdrzivu napetost i cesto to upraznjavamo, a poslije...![]()
![]()
![]()
Valjda nismo bolesni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izgleda da cu ja morati ozbiljnu terapiju trazit![]()
![]()
- Biserna Skoljka
#37 partner
Pa sto ce mi onda partner ?
Bolje je da skupa gledamo TV!
- lady midnight
nikakav problem nemashanais_nin wrote:
izgleda da cu ja morati ozbiljnu terapiju trazit![]()
![]()
-
pinkzelena
#39 Re: partner
Biserna Skoljka wrote:Pa sto ce mi onda partner ?
Ja mislim da bih crkla od smijeha da momak i ja sjednemo jedno preko puta drugog i navalimo na masturbiranje.. previse sirovo za moj ukus jbg,a i apsolutno nezanimljivo.
Od toliko perverznih stvari..
-
King Kikapu
#40 Re: partner
ima ih i sto se guze u mrklom mraku jer se stide vidjet se golipinkzelena wrote:Biserna Skoljka wrote:Pa sto ce mi onda partner ?
![]()
Ja mislim da bih crkla od smijeha da momak i ja sjednemo jedno preko puta drugog i navalimo na masturbiranje.. previse sirovo za moj ukus jbg,a i apsolutno nezanimljivo.
Od toliko perverznih stvari..![]()
..ljudi,dajte budite kreativniji pls
-
basta sljezove boje
#41 Re: partner
... a na TV ide Posljednji tango u Parizu ...Biserna Skoljka wrote:Pa sto ce mi onda partner ?
-
pinkzelena
#42 Re: partner
King Kikapu wrote:ima ih i sto se guze u mrklom mraku jer se stide vidjet se golipinkzelena wrote:Biserna Skoljka wrote:Pa sto ce mi onda partner ?
![]()
Od toliko perverznih stvari..![]()
..ljudi,dajte budite kreativniji pls
To nema nikakve veze sa cinjenicom da meni nije ni najmanje privlacno da mi momak drka predamnom,ili ja pred njim..
Mozda je tebi to vrh vrhova,mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari.. pa trenutno bas taj cin smatras nekim "umijecem".
Ko se guzi u mrklom mraku i zasto pojma nemam..ali vidim da si ti konzervativan,pa mislis da je jedini razlog stid
Nisi nikad cuo za prigusena svjetla.. s ciljem prigusena.. ???Za stimung..
eeeeeeeeee..imas ti jos dosta toga da naucis..
al eto..hajde.. svakom njegovo
-
basta sljezove boje
kad sam bila klinka bio jedan egzibicionist koji je vrebao u jednom od haustora pokraj Jerlagiceve pekare ... mozda mi se zbog toga zgadilo gledati muskarce kako onaniraju
-
gavrilo
#45 Re: partner
da cujemopinkzelena wrote:mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari..
-
basta sljezove boje
valjda slusa Riblju Corbu ... prigusena svetla, prava atmosfera, pusim u maniru iskusnog svalera, cekam da se dignes i pokupis stvari, u meni jos samo gorcina postoji, umoran sam duso, evo ti za taxi, hajde podji kuci, brinuce se tvoji ...legionarka wrote:a pinkzelena je izgleda jako iskusna....
-
pinkzelena
basta sljezove boje wrote:valjda slusa Riblju Corbu ... prigusena svetla, prava atmosfera, pusim u maniru iskusnog svalera, cekam da se dignes i pokupis stvari, u meni jos samo gorcina postoji, umoran sam duso, evo ti za taxi, hajde podji kuci, brinuce se tvoji ...legionarka wrote:a pinkzelena je izgleda jako iskusna....
Vidiš..ti si još u tom filmu..kakva ba riblja čorba..
imaš izgleda traumu od nekog kosanera
Ili si ipak nešto starija od mene..pa pamtiš "perverziju" uz Riblju čorbu..
Last edited by pinkzelena on 05/09/2007 01:52, edited 2 times in total.
-
pinkzelena
#49 Re: partner
gavrilo wrote:da cujemopinkzelena wrote:mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari..
Čekam da neko otvori tu temu
- fantom slobode
#50 Re: partner
Ne otvaraj temupinkzelena wrote:gavrilo wrote:da cujemopinkzelena wrote:mozda jos nisi iskusio neke zaista perverzne stvari..
Čekam da neko otvori tu temu,ne bih da zachatavam
![]()