Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi , a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
Naravno, ne misilim na one prolazne, srednjkoskolske...nego na one zrele, znacajne.
Koliku ulogu sex ima u vasoj vezi uopste?
veza bez sexa mislim da ne moze.
ljubav bez sexa? da.
da.
da.
da.
ali ja sam headcase ionako
slazem se
ali ja bih rekla da moze i veza bez sexa (eh sta je takvih brakova )...
bez zeze....kad se u dobroj, cvrstoj vezi, u kojoj ima ljubavi i komunikacije mogu se prevazici i takvi "problemi"....ima milion razlog zbog kojih nastupe periodi "bez sexa"....ili to postane trajno stanje....zivot je nepredvidiv....sta ja znam padne covjek u depresiju, pa mu se ukine libido...zar bih ga ostavila zbog toga??? ili ne daj Boze iz zdravstvenih razloga vise ne moze "ono u ono" nadju se druga rijesenje je li seksualni aspekt veze bitan? naravno da jeste...moze li se veza/brak odrzati i bez toga? mislim da moze
anais_nin wrote:dosta vishe s tim bobama i filozofijama....ili o sexu pricajte (ili nedostatku istog) ili shibe s teme
to je bas i problem, oni bi da vole, a da se ne seksaju, pa rekoh, lijepo, uozbiljite se ljudi, ne budimo djeca.Kada eto djece sa bobama i nastade problem.
Nemoj nam deda molim te drzati predavanja, nisi jos ni nasao s kim bi a ti bi se sexao.Ohladi malo, cuj ti da nam kazes.Pa valjda ima neko ko ce nam reci ako nesto nije u redu
Komplikovana recenica puna obrta i prelaznih glagola.Neka.Gdje ces dedu u seks, a jos bi da ohladi, kako je krenulo jos bi u dzenazi zavrsio.Ono, svi se okupili oko tebe, a ti ni habera.Evo rece vam doticna, trudite se da se pocnete baviti aktivnostima, mjenja misljenje (vezano za temu) i popravlja raspolozenje.
bosmen wrote:
Nemoj nam deda molim te drzati predavanja, nisi jos ni nasao s kim bi a ti bi se sexao.Ohladi malo, cuj ti da nam kazes.Pa valjda ima neko ko ce nam reci ako nesto nije u redu
Komplikovana recenica puna obrta i prelaznih glagola.Neka.Gdje ces dedu u seks, a jos bi da ohladi, kako je krenulo jos bi u dzenazi zavrsio.Ono, svi se okupili oko tebe, a ti ni habera.Evo rece vam doticna, trudite se da se pocnete baviti aktivnostima, mjenja misljenje (vezano za temu) i popravlja raspolozenje.
Eh tako je vec bolje.Kad doticna rekne onda je ok,a li fakat nije lijepo da ti upadas i ono ti solis pamet, djeca folovi golovi znas...Mislim da ti je ugodnije u agenciji dik nesto ne nadjes
Hvala ti sto se ti brines o tome.Ako ti budu trebale konsultacije samo se javi, ako treba i platicemo, samo da ti bude lakse. Ja rekoh da se ljudi uozbilje, gdje ti tu djecu vidje ili ti se mozda takav osjecaj javio.Ono, kao osjetio si se prozvanim u tome svemu?
haloooo muski de usmjerite energiju malo na produktivnije stvari
ja vamo pokusavam zeMskinja udomiti, oni umjesto na oglase da se javljaju bezze na gluposti energiju troshe nije ovde rijec o *ebanju u mozak
anais_nin wrote:haloooo muski de usmjerite energiju malo na produktivnije stvari
ja vamo pokusavam zeMskinja udomiti, oni umjesto na oglase da se javljaju bezze na gluposti energiju troshe nije ovde rijec o *ebanju u mozak
anais_nin wrote:haloooo muski de usmjerite energiju malo na produktivnije stvari
bosmen wrote:
Ja odmaram preko vikenda , nista od agencije.Pobrinuo sam se ja sam za sebe
nisam te ja pitala sta radis preko vikenda niti o nakvim brigama, nego fino jesi na trzistu tj jesi li samostalni strijelac ili ne? (da ti nadjem ljubav bez sexa, a??? )
fantom slobode wrote: desanka a ljubav bez seksa, e to nije bas realno.Ne mislim daj e potpuna.
pa sta ako je sexa bilo a onda nestane?? ili iz nekog razloga ne moze da se ima??? je li to allahimanet i ljubavi onda?
gluho bilo da se to desi.A ako seks nestane nakon izvjesnog vremena, makar se imaju lijepe uspomene i moze se o tome sa sjecanjem popricati.Ne treba se pozdravljati tek tako, ljubav je to!
bosmen wrote:
Nebitno uopste za koga pitas sto se tice defanzive ti kazes da sam dobar a kakav sam u ofanzivnoj to je rekao neko drugi
Sve u svemu, ko god da je moze me iskoristiti za.....ma mozete me samo iskoristiti
ne vidjeh nigdje to svjedocanstvo o ofanzivnoj....samo primjetih kojom brzinom si pribjegao defanzivnoj, pa ostah zadivljena nego kako ovako brzo stigosmo sa odbrane do nudjenja??? u brzini se greske prave...zar ne treba prvo provjeriti za kakvo iskoristavanje se nudis? sta ako je za ljubav bez sexa???
bosmen wrote:
Ti okrenu a ne ja a svjedocanstava sto se tice, treba li ga mozda postirat nisam te prepozno , mozda si primjetila da ja nisam ni pokusavao preci u ofanzivu, bar ne sad i ovdje, Svojim prvim postom koji sam napisao i u njemu spomenuo i vikend i da sam se pobrinuo itd, itd....rekao sam mnogo stosta.Oni koji me poznaju ovdje su skontali sta to znaci itd itd...U tome je sadrzana i ofanziva i defanziva a u svakom slucaju budem vas obavjestio kad dobijem svjedozbu napismeno.
Lucy01 wrote:Kazu da sex moze bez ljubavi , a moze li ljubav bez sexa (tzv. platonska ljubav)?
Naravno, ne misilim na one prolazne, srednjkoskolske...nego na one zrele, znacajne.
Koliku ulogu sex ima u vasoj vezi uopste?
na pocetku, nemere, poslije more
jesam li ja reko istinu il jesam?
to se pishe mnogima od ovih sto tvrde da jednostavno NE MOZE
fantom slobode wrote:Nista, nego vrati se ti svojoj Desanki.Svakako si zauzet za vikend.Desa je majka!
Mislis to davno je mene to proslo deduka, sto ne znaci da me nece opet spopast u tvojim godinama
Nisam ti ja od tih koji se ponasaju ovako
Ne se reklamirati po stranici sa licnim animacijama(akcija od proslog vikenda) , nadam se da ces usmjeriti energiju ka ljubavi sa seksom (desice se i to, nsita se ne sekiraj).