Moses is takentech10 wrote:nije joj lako naci starijeg od nje.
Mladji decko i starija djevojka...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
starke su meni zakon ba, ja ih volim, a vole i one mene, a ova emamcipacija mi je pravo dobro dosla, dje god se okrenes razvedene starke koje traze avanturu
- pitt
I tebe svasta privlacikarabaja-x wrote:starke su meni zakon ba, ja ih volim, a vole i one mene, a ova emamcipacija mi je pravo dobro dosla, dje god se okrenes razvedene starke koje traze avanturu
-
*mima*
Sta znaci........polovnjacha?pitt wrote:I tebe svasta privlacikarabaja-x wrote:starke su meni zakon ba, ja ih volim, a vole i one mene, a ova emamcipacija mi je pravo dobro dosla, dje god se okrenes razvedene starke koje traze avanturu:D Bila je teme vec.....o tzv. "polovnjachama"
:D:D
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ja trazim samo vezu bez obaveze, a od ovih starki se mores grebat pravo, a mozda i obogatit, a kad se bude trebalo zenit, eh onda cu sebi kaku mladju iz bosne dovest i sklepat jedno petero sestero djece, jebiga nek nas ima visepitt wrote:I tebe svasta privlacikarabaja-x wrote:starke su meni zakon ba, ja ih volim, a vole i one mene, a ova emamcipacija mi je pravo dobro dosla, dje god se okrenes razvedene starke koje traze avanturu:D Bila je teme vec.....o tzv. "polovnjachama"
-
PITARKA_SA
imala mladjeg 5 godina..odlicno bilo,mozda i bolje nego sa starijim momcima 
- pitt
ajme neznalicemima wrote:Sta znaci........polovnjacha?pitt wrote:I tebe svasta privlacikarabaja-x wrote:starke su meni zakon ba, ja ih volim, a vole i one mene, a ova emamcipacija mi je pravo dobro dosla, dje god se okrenes razvedene starke koje traze avanturu:D Bila je teme vec.....o tzv. "polovnjachama"
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0
- Phia
Pitam se kako se osjeća čovjek kojem se ne gadi sjest na javnu wc šolju..karabaja-x wrote:ja trazim samo vezu bez obaveze, a od ovih starki se mores grebat pravo, a mozda i obogatit, a kad se bude trebalo zenit, eh onda cu sebi kaku mladju iz bosne dovest i sklepat jedno petero sestero djece, jebiga nek nas ima visepitt wrote:I tebe svasta privlacikarabaja-x wrote:starke su meni zakon ba, ja ih volim, a vole i one mene, a ova emamcipacija mi je pravo dobro dosla, dje god se okrenes razvedene starke koje traze avanturu:D Bila je teme vec.....o tzv. "polovnjachama"
Pa onda dođe nekoj mlOdoj čistunici doma i takav sjedne u nje na wc..
-
*mima*
Phia wrote:Pitam se kako se osjeća čovjek kojem se ne gadi sjest na javnu wc šolju..karabaja-x wrote:ja trazim samo vezu bez obaveze, a od ovih starki se mores grebat pravo, a mozda i obogatit, a kad se bude trebalo zenit, eh onda cu sebi kaku mladju iz bosne dovest i sklepat jedno petero sestero djece, jebiga nek nas ima visepitt wrote: I tebe svasta privlaci:D Bila je teme vec.....o tzv. "polovnjachama"
![]()
Pa onda dođe nekoj mlOdoj čistunici doma i takav sjedne u nje na wc..![]()
![]()
![]()
![]()
- karabaja-x
Phia wrote:Pitam se kako se osjeća čovjek kojem se ne gadi sjest na javnu wc šolju..karabaja-x wrote:ja trazim samo vezu bez obaveze, a od ovih starki se mores grebat pravo, a mozda i obogatit, a kad se bude trebalo zenit, eh onda cu sebi kaku mladju iz bosne dovest i sklepat jedno petero sestero djece, jebiga nek nas ima visepitt wrote: I tebe svasta privlaci:D Bila je teme vec.....o tzv. "polovnjachama"
![]()
Pa onda dođe nekoj mlOdoj čistunici doma i takav sjedne u nje na wc..![]()
![]()
![]()
![]()
sta ja mogu, nije do mene, do ove emamnicipacije je to, a ako te to puno brine, uradi onda neko strucno istrazivanje i reci nam rezultate
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
#39 Re: Mladji decko i starija djevojka...
probalabosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zastovrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?
koja je donja dobna granica u odnosu na vase godine, sta je to privlacno/neprivlacno u njima, ima li tu Frojdai da li je svaka veza mladjeg muskarca i starije zene
1. slika psihe u kojoj zena zeli nekog da se brine o njoj a muskarac trazi zastitu od starije
2. osudjena na propast
da cujem![]()
![]()
- Phia
Ma ja to riješim kratkim postupkom.Ne dam u kućni wc već tuđince šaljem napolje u žbunje.karabaja-x wrote:sta ja mogu, nije do mene, do ove emamnicipacije je to, a ako te to puno brine, uradi onda neko strucno istrazivanje i reci nam rezultate
-
mamica papucarka
#41 Re: Mladji decko i starija djevojka...
nemoj tako Lace. Ja gledala u onom kaficu pored cev. Zeljo sve stariji tipovi. Znaci od 30 + pa nadalje. Ja vidjala svoje raje, jos neozenjeniLace wrote:raspon izmedju najmladjeg i najstarijeg je jednom bio 10 godina (razlika izmedju njih dvojice)...prvi je bio mladji od mene 3 godine (ja sam 76-o)bosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zastovrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?
koja je donja dobna granica u odnosu na vase godine, sta je to privlacno/neprivlacno u njima, ima li tu Frojdai da li je svaka veza mladjeg muskarca i starije zene
1. slika psihe u kojoj zena zeli nekog da se brine o njoj a muskarac trazi zastitu od starije
2. osudjena na propast
da cujem![]()
![]()
...al recimo da sam otkrila i da oni 82 nisu losi sam
...ko mladja sam kontala da mi treba neko ko je 74..sad ako nadjem 78, udaram se nogama u guzicu
i vazda budem starija koka
ali, odvalila sam na tvoj post o 82 godistu
- danas
#43 Re: Mladji decko i starija djevojka...
dawn_upon_dawn wrote:
probaladidn't like it
moved on
![]()
e jeste vi picky
- karabaja-x
jesi ti zajebata, volim ja i takvePhia wrote:Ma ja to riješim kratkim postupkom.Ne dam u kućni wc već tuđince šaljem napolje u žbunje.karabaja-x wrote:sta ja mogu, nije do mene, do ove emamnicipacije je to, a ako te to puno brine, uradi onda neko strucno istrazivanje i reci nam rezultate
-
spijun_KA
#45 Re: Mladji decko i starija djevojka...
bosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zastovrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?
2. osudjena na propast
da cujem![]()
![]()
-
spijun_KA
#46 Re: Mladji decko i starija djevojka...
bosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zastovrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?
2. osudjena na propast
da cujem![]()
![]()
- Lace
#47 Re: Mladji decko i starija djevojka...
pa ako si ti najmanje 75-o ili prva polovina 76-e...onda nisambosmen wrote:Hoces reci da nisi starija kokaLace wrote:raspon izmedju najmladjeg i najstarijeg je jednom bio 10 godina (razlika izmedju njih dvojice)...prvi je bio mladji od mene 3 godine (ja sam 76-o)bosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zastovrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?
2. osudjena na propast
da cujem![]()
![]()
...al recimo da sam otkrila i da oni 82 nisu losi sam
...ko mladja sam kontala da mi treba neko ko je 74..sad ako nadjem 78, udaram se nogama u guzicu
i vazda budem starija koka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lace
meni su takvi najlsdji...ono mladji od mene pola godinemamica 31 wrote:jebo te, pa ja ispadoh amater nasprame lacike i dacike![]()
ja starija od muza sedam mjeseci (isto smo godiste)Jel se to pika ko starija koka, uhvatila balavca
- fantom slobode
Mladji decko i starija djevojka...dobro.A sta je sa onim mladji decko i stariji muskarac (decko radi kod stranaca) ili mladja devojcica i starija gospodja (devojcica radi kod stranaca), ono kao internacionalizacija ljubavi, na razne nacine.Ja cuh neke strance i strankinje da se hvale da su postali "HOT" od kad pocese po Sarajevu raditi.
- van Basten
Opet se ograničavate, sputavate, pravite nekakve barijere bez potrebe. Ljubav je najjača kad joj ne zadajete ograničenja. Uostalom, od godina sa papira nekog momka/muškarca, mnogo su bitnije mentalne godine. Može on biti mlađi npr 8 godina od djevojke a da je zreliji od nje i obratno - može biti stariji i 15 godina a da je mentalno na nivou djeteta.