pizza hut 2,50 KM
- Amazonka27
- DaysleepeR
Galija jeste vrh ail je i pizza 10 KM pa navise...
Piccolo Mondo je isto razvala
Pomodorino je bio najbolja varijanta kad je pizza na kriske u pitanju, ali jebiga sad
Pomodorino je bio najbolja varijanta kad je pizza na kriske u pitanju, ali jebiga sad
- amrica
Racunica je cista: pizzu podijelis na 8 komada (trokutica) x 2,50 KM = 20 KMDaysleepeR wrote:Galija jeste vrh ail je i pizza 10 KM pa navise...
A kvalitet je neuporediv, meni jedini problem u Galiji sto je pizza prevelika pa je ne mogu pojesti citavu.
Piccolo Mondo nije imao visoke cijene, bar dok sam ja isla u restoran prema Vogosci. Nije losa, ali ima boljih
- the_forgotten
#31 Re: pizza hut 2,50 KM
chuchumbamayumbe wrote:A pored toga ima ukus BLJAK! Najgora pizza u gradu.amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
Po meni...za najmanje para najbolju pizzu cete naci u restoranu na Koreji!
- Chopper_Horrace
jel se to pzza hot zvanicno reimenovala u hut ili je to samo preko ljeta dok je turista i dijaspore pa ce opet se vratiti na HOT ime? MISTERY 
- TareSA
To dok ih ovi ameri ne skontaju pa kad ih tuze i dok to sve dodje do suedjenja u ovoj nam trosnoj drzavi oni ce se zivi na taj fazon obogatiti (kod stranaca) jer oni kao vjeruju kvalitetu (dok ne probaju ovu) hahah, meni jedina u gradu pica sto valja je u Galiji jest da je oko 10KM al zato se i najedes ko covjek i znas sta si pojeo, VF mi je odron-puna brasna, suha, zamalo se nisam udavio probavajuci to, nikad vise.....toliko do meneChopper_Horrace wrote:jel se to pzza hot zvanicno reimenovala u hut ili je to samo preko ljeta dok je turista i dijaspore pa ce opet se vratiti na HOT ime? MISTERY
- dadoka84
Narucivao iz Ragazzi i bila je ok, ali nista spektakularno.
Mahirova pizza mi je uvijek dobra, neki dan legla porodicna ;DD
Merkur, uzeo prije 3-4 dana, suha i malo brasnjava, nije bilo sosa po njoj.
Vf zavisi ko radi, tako da i kvalitet varira.
Kao sto vec rekoh Galija, nema fule, uvijek su pizze bile na nivou.
Angolo, ok pizza nemam neku zamjerku.
Dijana u Ilijasu kvalitetna pizza, slicna onoj kao kod Mahira.
Dundee sasvim ok.
To je moj mali osvrt ;D
Dundee sasvim ok.
To je moj mali osvrt ;D
-
MUNAFIK
Stari dobri ''AGO'' i dodaj ovim cijenama da je coca cola 1 KM, nema bolje ponude u graduAmazonka27 wrote:Ima pizzerija kod markala...margarita cijela 2,5 KM a capicoza 3,00 KM i povelike su i jako ukusne...i lijep je lokal, i ljubazno soblje...probajte fakat...
-
to_the_roots
ma kak'iChopper_Horrace wrote:jel onaj svjetski lanac pizza hut u pitanju ili je hot ili je ironija?
-
to_the_roots
Amazonka27 wrote:Ima pizzerija kod markala...margarita cijela 2,5 KM a capicoza 3,00 KM i povelike su i jako ukusne...i lijep je lokal, i ljubazno soblje...probajte fakat...
a kako se zove taj lokal?
-
MUNAFIK
AGOto_the_roots wrote:Amazonka27 wrote:Ima pizzerija kod markala...margarita cijela 2,5 KM a capicoza 3,00 KM i povelike su i jako ukusne...i lijep je lokal, i ljubazno soblje...probajte fakat...
a kako se zove taj lokal?
kao sto rekoh, povoljne cijene, a posebno izdvajam da je flasa coca cole 1KM
-
nevidljiva
I meni je pica u Planetu u Hrasnom super a i Dino 2 na Malti,cesto narucim od njih.Pica Hot se pokvarila,meni je bila super u Impulsu dok je radio.
- dadoka84
Mali update, pizza iz "Mama mia" je super ;Ddadoka84 wrote:Narucivao iz Ragazzi i bila je ok, ali nista spektakularno.
Dundee sasvim ok.
To je moj mali osvrt ;D
- hrusta
i meni prahnulo sada, jam jam raja haj molim vas da neko napravi listu dobrih picerija i sa njihovom adresom/lokacijom, neko rece AGO, Galija itd. mozeli neko to srociti pod jedim ogdovorom pa da odstampam ja sebi kompletnu listu. haj ako to neko moze od raje odraditi bilo bih super 
- žulijan asanž
#49 Re: pizza hut 2,50 KM
ago pizza, svijetli u mraku
sir nabavljaju iz roswella a paradajz iz černobila
sir nabavljaju iz roswella a paradajz iz černobila
-
Mistik_
#50 Re:
rashomon wrote:Moj savjet, iz praktičnog iskustva. Nemoj jesti pizzu muških pizz-meistera, bar ovdje kod nas.Homer_Simpson wrote:Ma U2 meni zakon![]()
Al i oni ce garant poskupit...
Nevjerovatne su količine ljudskog znoja koje završe u baš toj PIZZI koju tamo imaš običaj jesti.
Ukoliko je pizz-meister puniji čovjek, onda je taj procenat njegova znoja u pizzi i veći, vjeruj mi...
...i ne pitaj me kako znam...nenadjebivo životno iskustvo...
napraviti 14 jumbo pizza u sat vremena pored peći koja radi na nekih 350 stepeni, pa uz sve to dodaj vanjsku temperaturu od 38 stepeni u ljetnim danima, odsustvo ventilacije i k tomu još začepljenu kanalizaciju u zgradi je iskustvo koje nikome ne bih poželio...
osim bogatunima partijanerima kojima možeš govno dati...ne bi skužili razliku....valjda zbog droga...
A zene, one se ne znoje?
a ovaj drugi dio je jos jaci. Sto si to zavidan? Jel ti to neko od ovih trebu pokupio?
Nidje veze, prije svega ne kontam toliku pricu oko pizza, to pizza ispade sad neki delikates.
Elem sto se tice Sarajeva bas i ne mozes pojesti neku dobru pizzu, pogotovo u ovim lokalima tipa U2, potrovano, ago itd. To su mjesta gdje se studenti bez para prehranjuju i stvarno ta mjesta ne mogu ni uci u konkurenciju sa mjestima gdje se prave prave pizze.
Ono sluzi cisto eto da prezalogajis nesto na vecer kad se vracas kuci sa kakve zurke. Konkretno pizza u U2 je bezveze isto ko i u onom guru-u i u ostalim slicnom mjestima.
Last edited by Mistik_ on 03/12/2011 13:13, edited 2 times in total.