Tramvaj i njegova upotreba

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

*mima*

Post by *mima* »

Amazonka27 wrote::roll: duge relacije, veliki input/output ljudi, velike vrucine, neodrzavanje higijene tamvaja od strane GRASA...smog...primjesa vakih i nakih parfema...stari ljudi,ljudi sa fizikanerskog posla....
mozda su to faktori smrada...ili bi trebalo pisati na vratima...prije ulaska u tramvaj, molimo istusirajte se?! :roll:
:shock:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Amazonka27 wrote::roll: duge relacije, veliki input/output ljudi, velike vrucine, neodrzavanje higijene tamvaja od strane GRASA...smog...primjesa vakih i nakih parfema...stari ljudi,ljudi sa fizikanerskog posla....
mozda su to faktori smrada...ili bi trebalo pisati na vratima...prije ulaska u tramvaj, molimo istusirajte se?! :roll:
iyvini, objasni mi logicno prisustvo FEKALNIH bakterija na rukohvatima...
ne treba pisati TUSHNITE SE ali bi mozda trebalo napisati NE CACKAJTE SHUPAK PRIJE UPOTREB TRAMVAJA..
Phia

Post by Phia »

mIRCerka wrote:
iyvini, objasni mi logicno prisustvo FEKALNIH bakterija na rukohvatima...
ne treba pisati TUSHNITE SE ali bi mozda trebalo napisati NE CACKAJTE SHUPAK PRIJE UPOTREB TRAMVAJA..
Ja, otkako sam vidjela lika kako je digao nogu na sjedište u tramvaju i doživjela susret sa prljavim pjandurama, kad dođem kući svu odjeću bacam u prljav veš i perem se.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 13:28, edited 1 time in total.
atko

Post by atko »

mIRCerka wrote: DE DA PONISTIM reko MOJNE...
jer kontam fakat, kome da placam i da budem fina...vise..
I kakva je razlika sad izmedju tebe i onih teta sto su te ugurale nazad na izlaznim vratima... :? :? :?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

atko wrote:
I kakva je razlika sad izmedju tebe i onih teta sto su te ugurale nazad na izlaznim vratima... :? :? :?
kakva je razlika izmedju men koja nisam htjela ponistiti kupljenu kartu i teta koje ulaze na izlaz ne cekajuci da izadju oni sto trebaju izaci?

Jesi li ti dobro?
atko

Post by atko »

mIRCerka wrote:
atko wrote:
kakva je razlika izmedju men koja nisam htjela ponistiti kupljenu kartu i teta koje ulaze na izlaz ne cekajuci da izadju oni sto trebaju izaci?

Jesi li ti dobro?
Fala na pitanju nikad bolje :lol: :-)
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Naravno tu je i dobro staro kacenje za tramvaj kada tokom vrelih ljetnih dana izbjegavate strasne vrucine i guzvu unutar istoga, a i ne morate da razvaljujete vrata da bi "izasli" tamo gdje vam odgovara.Kartu mozete da zaboravite, iako sam vidjao ljude koji revizorima pokazuju mjesecnu kada ih ovi sa zadnjih prozora tjeraju sa tramvaja.
Fiore

#34 we

Post by Fiore »

kakav tramvaj.,zakon je trolejbus sa 4 mala prozora na 100 putnika.. :D
Phia

Post by Phia »

fantom slobode wrote:Naravno tu je i dobro staro kacenje za tramvaj kada tokom vrelih ljetnih dana izbjegavate strasne vrucine i guzvu unutar istoga, a i ne morate da razvaljujete vrata da bi "izasli" tamo gdje vam odgovara.Kartu mozete da zaboravite, iako sam vidjao ljude koji revizorima pokazuju mjesecnu kada ih ovi sa zadnjih prozora tjeraju sa tramvaja.
Sve bi bilo lakše kad bi tramvaji išli još češće nego sada.Također autobusi..šta da kažem..svako jutro scena u 7.30 ujutro:autobuska stanica puna, dolazi onaj obični bus (inače u toku dana ide 'harmonikaš'), ljudi se trpaju samo što ne ispadnu, dio ljudi ostaje na stanici. :shock: Pitam se na čemu tačno štede, struji, benzinu, ili se samo radi o tome da su predviđene povećane plate radnicima grasa a ponajviše ninđa kornjačama?
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 13:33, edited 1 time in total.
Phia

Post by Phia »

Amazonka27 wrote:radnici u GRAS-u imaju pravo male plate...da se iznenadite...zato i nije cudo sto su onako nervozni, jer konkretno svi mi napadamo vozace jer kasne i dr...umjesto da onima sa vrha hijerarhije kazemo sta imamo. Elem...trebamo svi da prestanemo placati karte, pa a se monopoliticko ponasanje malo da svede na minimum, pa ce se razmishljati o kvaliteti usluga a ne o nuznom zlu...onda ce vjerovatno i guzve biti manje...pa se necemo gurati na ulazu/izlazu...a mozda cemo se i mi koji se redovno vozimo GRAS-om poceti kupati :D
Za vozače ne znam ali znam da je jedan poznanik koji je ninđa-revizor prije godinu dana imao platu 1000 KM.Jel' to 'malo'? :roll:
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 13:33, edited 1 time in total.
dadoka84

Post by dadoka84 »

Meni samo jedna stvar nije jasna. Pa zar je tolika nauka staviti makar jedan ventilator na onoliki tramvaj ili trolejbus. Posebno one dvodijelne trolejbuse sa 4 prozora. Da ne govorim o klima uredjajima, koji sad imaju koliko toliko pristupacne cijene. Ma, da stave makar jedan mali ventilatorcic da izbacuje napolje ustajali, da ne kazem usmrdjeni zrak bilo bi puno bolje, a ne ovako... Starom neki dan pozlilo u troli, temperatura unutra prava saharska. :x
RIZVA

Post by RIZVA »

zna se par pojedinaca i dobro isprditi u tramvaju na ovoj vrucini , nedavno je bilo "povracanja" od miomirisa :lol:
black

Post by black »

Image
Phia

Post by Phia »

black wrote:Image
Image
zena21

Post by zena21 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
k0laps

Post by k0laps »

:lol: :lol: :lol: oooodlicaan!!!

Najkriminalnije su mi nane i dede, kad otvoris prozor da malo zraka udje na +40 a oni vele: sine zatvoridera to, ubi me propuh!!! :-)
Phia

Post by Phia »

k0laps wrote:

Najkriminalnije su mi nane i dede, kad otvoris prozor da malo zraka udje na +40 a oni vele: sine zatvoridera to, ubi me propuh!!! :-)
Hajde nemoj tako i mene je propuh jednom tako 'uništio' da sam 3 dana muku mučila sa stravičnim glavoboljama.Nije rješenje prozor.Rješenje je ventilacija koja je smještena tako da nikom ne smeta.Ali to košta i to nećemo dočekati zadugo. :roll:
k0laps

Post by k0laps »

Phia wrote:
k0laps wrote:

Hajde nemoj tako i mene je propuh jednom tako 'uništio' da sam 3 dana muku mučila sa stravičnim glavoboljama.Nije rješenje prozor.Rješenje je ventilacija koja je smještena tako da nikom ne smeta.Ali to košta i to nećemo dočekati zadugo. :roll:
Oci moje, dok nam ne instaliraju tu ventilaciju (a sve su prilike da nece zadugo, kao sto i sama kazes) jedina alternativa nam je taj prozorcic... zamandali i to i sauna nece biti ravna nasem dragom i miliom gradskom saobracaju...
Tesssa

Post by Tesssa »

ja sam se jednom onesvijestila i pala na sred tramvaja zbog babe sto nije dala da se otvori, od tada imam 0 tolerancije kad je to u pitanju.
Phia

Post by Phia »

k0laps wrote:Oci moje, dok nam ne instaliraju tu ventilaciju (a sve su prilike da nece zadugo, kao sto i sama kazes) jedina alternativa nam je taj prozorcic... zamandali i to i sauna nece biti ravna nasem dragom i miliom gradskom saobracaju...
Ma ja kad uđem u tramvaj/autobus tražim sebi lokaciju na kojoj ne puše.Nisam ja ko te babe.Još ne. :D
sibelius

Post by sibelius »

svi ste vi radnicka klasa koja se gura po tramvajima :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sibelius wrote:svi ste vi radnicka klasa koja se gura po tramvajima :D
jest jest, kupimo si auta :D:D:D
Post Reply