Da li ste ikad bili zaljubljeni?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
King Kikapu
samo sam joj reko da sam zaljubljen da mi da koke (ne one sto se smrce)
-
Kwaheri
#27 Re: Da li ste ikad bili zaljubljeni?
levati "lazu"anais_nin wrote:Zadnjih godinu dana sve cesce i cesce srecem ljude u kasnim 20tim, ranim 30tim koji NIKAD nisu bili zaljubljeni....ni jedan jedini putOna pogledam neko istrazivanje specificno za Toronto, tamo kaze 15% ljudi nikad nisu bili zaljubljeni
![]()
Zanima me ima li jos takvih primjera, i ovde na forumu?Ako niste sigurni da li ste bili zaljubljeni onda vjerovatno niste (isto ko kad zenu pitate je li ikad imala orgazam, ako nije sigurna garant nije, kad se jednom desi definitivno ZNAS
)...Znate li nekoga ko nikad nije bio zaljubljen?
glume neranjivost i zele paznju
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ovo ovdje ko neki family reunion
- anais_nin
#30 Re: Da li ste ikad bili zaljubljeni?
ne slazem sezena wrote:levati "lazu"anais_nin wrote:Zadnjih godinu dana sve cesce i cesce srecem ljude u kasnim 20tim, ranim 30tim koji NIKAD nisu bili zaljubljeni....ni jedan jedini putOna pogledam neko istrazivanje specificno za Toronto, tamo kaze 15% ljudi nikad nisu bili zaljubljeni
![]()
Zanima me ima li jos takvih primjera, i ovde na forumu?Ako niste sigurni da li ste bili zaljubljeni onda vjerovatno niste (isto ko kad zenu pitate je li ikad imala orgazam, ako nije sigurna garant nije, kad se jednom desi definitivno ZNAS
)...Znate li nekoga ko nikad nije bio zaljubljen?
![]()
![]()
glume neranjivost i zele paznju
- anais_nin
ja nisam bas zaljubljive prirode, ne zaljubljujem se ni brzo ni cestodacina_curica wrote:aman jarabi, izgleda da sam jedina ovdje zaljubljive prirode![]()
![]()
![]()
PS. pittuljko dragi, sta uradi hanuma od tebe![]()
.....heeeere kitty, kitty, kitty
![]()
![]()
- pitt
vala ni ja po pravilu. Vazda sam se ko golf dizelas palio....al zato kad se upalimanais_nin wrote:ja nisam bas zaljubljive prirode, ne zaljubljujem se ni brzo ni cestodacina_curica wrote:aman jarabi, izgleda da sam jedina ovdje zaljubljive prirode![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali zato kad klepim
treba dugo i da se oporavi
ali za razliku od ovih traumatiziranih ja sam optimista i vjerujem u onu "u nove pobjede"
![]()
zaboravi srce sve stare rane i oziljke kad nadje nekoga ko ga zna njegovati
![]()
-
mamica papucarka
oklen je hanumapitt wrote:vala ni ja po pravilu. Vazda sam se ko golf dizelas palio....al zato kad se upalimanais_nin wrote:ja nisam bas zaljubljive prirode, ne zaljubljujem se ni brzo ni cestodacina_curica wrote:aman jarabi, izgleda da sam jedina ovdje zaljubljive prirode![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali zato kad klepim
treba dugo i da se oporavi
ali za razliku od ovih traumatiziranih ja sam optimista i vjerujem u onu "u nove pobjede"
![]()
zaboravi srce sve stare rane i oziljke kad nadje nekoga ko ga zna njegovati
![]()
![]()
. Medjutim ovaj put se desilo zaista brzo (nove svjecice, akumulator, sta li), a mashina se zagrijala.....samo sto ne prokuham
:D
- dacina_curica
mamice hodi da ti sapnem
Last edited by dacina_curica on 23/08/2007 18:57, edited 1 time in total.
- dacina_curica
dovoljno je sto neke forumashice znaju (bilo bi pametnije da si u Avaz dao)pitt wrote:najbolje da u avazu objavim:D:D mahalushe.....
![]()
-
mamica papucarka
a meni nece da kazedacina_curica wrote:dovoljno je sto neke forumashice znaju (bilo bi pametnije da si u Avaz dao)pitt wrote:najbolje da u avazu objavim:D:D mahalushe.....
![]()
![]()
nemoj mi bolan reci
- dacina_curica
harija je mensecini neka dobro opekla.....nemoj tako hari_be, bice ljubavi i za tebe.....vidis kako nam se pitt usrecio nakon svih ovih godina lunjanja....
go pitt's hanuma, go

go pitt's hanuma, go
-
talijan
samo jednom al tad bas ono pravo...k'o u filmu, ma obadvoje k'o dvije budale... nakon dva mjeseca smo se i uzeli i evo i dan danas se „trpimo“ (da kucnem u drvo).
prije toga samo kratke veze...dan, dva , nikad duze od dvije hefte... mislio sam da se nikad necu ni ozeniti ni zaljubiti... i nije mi puno ni smetalo.
i onda eto... u tridesetoj.
prije toga samo kratke veze...dan, dva , nikad duze od dvije hefte... mislio sam da se nikad necu ni ozeniti ni zaljubiti... i nije mi puno ni smetalo.
i onda eto... u tridesetoj.