IRON MAIDEN
Moderator: _BataZiv_0809
- metal_rules_cura
Mogo si ti prije mjesec dana uzeti prvi album,pa nakon njega sve ostale,u najboljem slucaju sve na MP3,pa onda reci kako ih slusas preko 20 godina(od izlaska prvom albuma),u sto sumnjam skroz.13 wrote:slusam ih od njihovog albuma iron maiden .... pa racunaj od kad je to .....
svi albumi + vhs koncert live after death
peace of mind
Btw.Da sam cesce ovdje,imala bih jos socnih komentara,ali prate se moji postoji ovdje,pa moram biti oprezna.
-
dinash
ja sam ih obozavao u osmom razredu osnovne i prvom srednje ... i danas su mi nevjerovatno drag bend ... iskreno bih otisao na njihov koncert ... cak bih prije dao lovu za njih nego za (recimo) metaliku ... hm ... i dandanas imam sve njihove albume na vinilu do "fear of the dark" ... minus "iron maiden" ... jb'ga
-
metal rules momak
e ljudi jeste li slušali ovaj naj noviji album DANCE OF DEATH razvaljuje !!!!!!!! 
-
metal rules momak
a slušala si a to ti znas za Iron Maiden!? 
- metal_rules_cura
Ma ko ce ga znati jesu to ti isti na koje ja mislim.metal rules momak wrote:a slušala si a to ti znas za Iron Maiden!?
-
metal rules momak
Ma ne znam na koje ti misliš a jesi li slušala onu njihovu novu ĐE JE ONO NESTALO znaš kakva je pjesma moraš poslušati 
- metal_rules_cura
Slusala sam ono nesto:"...Sve djevojke svoje momke kruhom gadjase,a mene moja ni kamenom nece!..."
-
metal rules momak
ma to je jedna od starijih ja ti govorim za ove novije kao što je ona "čija je majka cijepala drva 27.8.1984." 
- metal_rules_cura
Ili ona..."Dok sam ja lijepio tapete ti si dosla i odnijela mi dijete!"
-
metal rules momak
odakle izh vadiš da mi je znati 
- metal_rules_cura
Pa,ja sam umjetnicka dusa,zar ne znas?
-
metal rules momak
Pa eto do sada nisam znao a znači ti pišeš te interesantne i uzbudljive pjesme za naše estradne "umjetnike"
- metal_rules_cura
Ma ja,pisala sam nesto Zuhrana,Zehrama,Minama,Eminama....metal rules momak wrote:Pa eto do sada nisam znao a znači ti pišeš te interesantne i uzbudljive pjesme za naše estradne "umjetnike"
Dobre su one zenske,imaju sta pokazati vizuelno,a za usi ionako ne brinem,imam dovoljno vata!
-
dinash
to bi dikinson otpjevao ovako:
moja maaaAAAaAaaAAAAAAaAAAAAalaaAAAAaAAaAAAAAA ...
nema prednjih zubiiiiIIIIiIIiiiiiIIIIIIIiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiii ....
kaaAAAAAAAAAAAAaaaAAAaaAAaaaaaad me ljubiIIIIIiIiiiiiiiIIIIIIiiiiiiIIIII
jezikom me UUUUUUuuuuuUUUUUUuuUuUUuUuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuUUUuuUUBiiiIIIIIIIiiIiIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIiiIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... yeah ...
[solo] trlllLLllLllllLLLllllllLllll ... [triole][tapping]
[druga gitara solo] trrrrrrllllrlrllllllrlrlllrlrrrlrllllllllllllrlllllllllll ... [bridge]
[prva i druga gitara sviraju temu skupa + slammin'] lalalalalalalalala
[ponoviti refren]
i na kraju YEEEEAAAAaaaaAAAAAaaaaaHhhhhhhhhh...
nema prednjih zubiiiiIIIIiIIiiiiiIIIIIIIiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiii ....
jezikom me UUUUUUuuuuuUUUUUUuuUuUUuUuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuUUUuuUUBiiiIIIIIIIiiIiIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIiiIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... yeah ...
[druga gitara solo] trrrrrrllllrlrllllllrlrlllrlrrrlrllllllllllllrlllllllllll ... [bridge]
[ponoviti refren]
- DaysleepeR
dinash wrote:to bi dikinson otpjevao ovako:
[ponoviti refren]
Scream for me Zulejhaaa!
- metal_rules_cura
Hahahahaahah!Jebiga povuci jezik,ko ti je kriv kad ljubis i krezave i to gdje ne treba!Stitch__ wrote:moja draga nema prednjih zubi
kad me ljubi jezikom me ubi
-
BigusDickus
Cuo sam od raje da je jednom bila radio emisija, u kojoj je slusateljima postavljen zadatak da pogode tajanstvenu licnost. I sad voditelj pokusava da navede gospodju, koja se javila u program, na tacan odgovor (vidi stocharevu sliku iznadstochar wrote:Ne znate vi sta valja:
...
BTW
Maiden je jedna od grupa koje sam obozavao u srednjoj skoli, a i danas ih rado slusam (rjedje doduse, nekako mi srkletli
-
grbavica70
Ajde da vidim, bas me zanima, koliko vas sto volite Maiden je bilo na njihovom koncertu u Beogradu, 18. avgusta 1984 i 10. septembra 1986-e ? Ili u Zagrebu, Ljubljani, svejedno ?
Za onaj na hipodromu 1980-e ne treba ni da pitam, pola vas vjerovatno i nije bilo rodjeno .
Pozdrav Maidenoljupcima, kakav sam nekada bio i ja.
Za onaj na hipodromu 1980-e ne treba ni da pitam, pola vas vjerovatno i nije bilo rodjeno .
Pozdrav Maidenoljupcima, kakav sam nekada bio i ja.